Suomi uutiset siskon tissit

suomi uutiset siskon tissit

Hänen päätään sekoittavat menujen lisäksi taikatemput ja puolalainen vodka. Palaamme Viivi Lehikoisen luo kuulemaan, mitä muutoksia uuden vuoteen myötä on tapahtunut. Lajitestaajamme Nina käy maistelemassa puuroja puurobistrossa ja kokeilee, kuinka surffaus onnistuu sisätiloissa. Henkimaailmaan hurahtanut Louise ja aviomies Callum uudistavat vihkivalansa rankan vaiheen jälkeen.

Kovia kokeneet Rachel ja Neil haluavat uuden alun stressittömillä häillä. Uraäiti Karen palkkaa ammattiapua, kun kaksivuotias Oliver pitää pukea huolettoman tyylikkäästi. Kun aleprosentti on 70, liikkeen ovet pitää sulkea ja koko henkilökunta keskittyy nettitilauksiin.

Hän etsii kypsempää seuraa muffiniensa mussuttajaksi. Nicole ja Tony asuvat kallion päälle rakennetussa talossa, josta on näköala merelle.

Nicolen mielestä talo tarvitsee vain remonttia, mutta Tony haluaa enemmän tilaa. Kallio osoittautuu haastavaksi Jillianin remontin kannalta. Toddin on vaikea löytää paikkaa, jossa yhdistyvät hyvä talo ja hieno näköala. Kylän ylpeydestä kylän häpeäpilkuksi. Maailman valloittaneen juoksijan puhtaaseen julkisuuskuvaan tuli särö, kun vastaan käveli rakkaus, jota ei voinut ohittaa.

Annemari ja Mika ovat joutuneet kovan kautta kokemaan, että rakkaus ei ole vain kahden kauppa. Joskus se voi koskettaa kokonaista kylää. Ammattilaiset luovat taas hurmaavia pihoja, kodikkaita mökkejä ja houkuttelevia saunoja!

Sairaalassa hoidetaan auto-onnettomuuden uhreja, ja lääkärit tekevät kaikkensa pelastaakseen tutun potilaan. Arizona saa vieraan, joka tarjoaa ratkaisun häntä askarruttaneisiin ongelmiin.

Jaksossa vierailee Oscar-voittaja Geena Davis. Alexin ja Jon häät saavat dramaattisen käänteen, mutta April tekee parhaansa pelastaakseen päivän. Teddyllä on häkellyttäviä uutisia. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen Heli Sutela ja kouluterveydenhoitaja Ellun Minna Koskela elämää. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen Heli Sutela ja kouluterveydenhoitaja Ellun Minna Koskela yksityiselämää.

Koulussa järjestetään pikkujoulut ja rusettiluistelut. Yllättäen Anne ja Ellu eivät saakaan osallistua järjestelyihin vaan Tarja hoitaa kaiken. Kuinka he nyt pääsevät valitsemaan parinsa? Joutuuko Ellu Ramin pariksi? Annen ja Ellun kantabaari suljetaan, ja nyt on löydettävä uusi baari.

Ensin tehdään toimintasuunnitelma, kartoitetaan uhat ja mahdollisuudet ja asetetaan kriteerit täydelliselle uudelle baarille. Menomekka ja Take it easy vaikuttavat lupaavilta. Mutta miten mennään jonon ohi? Anthonian häitä juhlitaan nigerialaisin menoin, ja Ginan häissä leikitellään väreillä.

Sekä Danielle että Kelly vihitään merenrannalla. Janne Kataja ja hänen uskolliset aseenkantajansa, kuvaaja Hannu ja äänimies Sami, on pudotettu Rauman lähistölle, ja heillä on 36 tuntia aikaa perehtyä paikallisten vieraanvaraisuuteen. Rahaa, ruokaa eikä tietoa yöpaikasta ole, vain luja luottamus raumalaisten avuliaisuuteen.

Saako majakkasaaresta ruokaa tai edes venekyydin sinne? Montako maalia Janne tekee joutuessaan hyökkääjäksi kiihkeässä jääkiekko-ottelussa? Arvovaltainen raati arvioi haastekisan 10 dollarin annokset. Pudotuskisassa kilpailijat vaihtavat työpisteeltä toiselle eivätkä kaikki pysy mukana vauhdissa. Bondille saapuu pieni mutta viheliäinen vieras.

Harjoittelija Glick joutuu kohtaamaan pelkonsa, kun hän lähtee merelle tarkistamaan haiverkkoja. Valtavat aallot moukaroivat Bondia aiheuttaen vaaratilanteita. Rantavahdit ottavat kuitenkin laineista ilon irti ja lähtevät lautailemaan. Luolassa haukotaan tänään henkeä, kun eri yrittäjät tuovat näytille ideoitaan, joissa on kovia hintalappuja. Pelin avaa Ajit, joka hakee vaatimatonta kahden miljoonan sijoitusta. Sam pyörittää ravintolaa yhdessä vaimonsa ja seitsemän lapsensa kanssa.

Perhe riitelee jopa asiakkaiden kuullen, sillä lapset eivät halua olla töissä joka päivä. Ruokaakaan ei viitsitä valmistaa kunnolla. Anthony tutustuu vihdoin kauniista rannoista ja herkkuruoista tunnettuun maahan.

Luvassa on paljon käristettyjä herkkuja sekä jääkylmää olutta. Kuinka käy kun mestarit ottavat toisistaan mittaa? Kulta, ulkona on kylmä. Tämän jakson ennuste lupaa lunta ja jäätä ja paljon sekoilua molempien parissa. Lisäksi listataan 10 parasta moottorikelkkakämmiä. Blue Water Bridgen raja-asemalla on jännitystä, kun yksi auto lähtee karkuun rajatarkastuksesta ja toinen aiheuttaa säteilyhälytyksen.

Chicagon postikeskuksessa tutkitaan huumevinkkiä koiran avulla. Kilpailijoiden opetustaidot pannaan testiin haastekisassa. Palkinto on upea, mutta pian sen jälkeen kärkinelikko ottaa mittaa toisistaan pudotuskisassa.

Muut saavat suostuteltua Rickin manikyyriin. Panttilainaamoon tuodaan Panhead, vanha posetiivi ja Red Rock Colan mainosjuliste. Maailman suurimpien tv-ohjelmien joukkoon kuuluva Heikoin lenkki on ainutlaatuinen yhdistelmä tietokilpailua ja taktikointia. Ohjelman alun kahdeksan kilpailijan ryhmä harvenee kierros kierrokselta heidän äänestäessään mielestään heikoimman lenkin kilpailusta ulos.

Kysymysten hurja tahti ja kilpailun kasvava paine saa helpotkin kysymykset vaikuttamaan vaikeilta, eikä ohjelman juontaja Riku Nieminen päästä väärin vastanneita kilpailijoita helpolla! Jaksossa vieraana näyttelijä Antti Luusuaniemi. Pohdintaa herättää muun muassa norjalaistutkimus vanhempien urakehityksestä, kielen kehittyminen ja hikiset hipit joogatrikoissa.

Hurmaava radio- ja tv-juontaja Marja Hintikka saapuu panelistien tueksi analysoimaan uusimpia, käsityksiämme mullistavia tutkimuksia aivoista, nukahtamisesta ja nuorisosta. Myös konfettisateista juhlintaa luvassa, kun Kari Ketosen pöydän äärellä kerääntyvät tutut panelistit Noronen, Vuorinen, Lahtinen ja Kuustonen. Kooste Madventuresin makumatkoista maailman yrjöttävimpiin keittiöihin.

Mitä on tehtävä päästäkseen irti oravanpyörästä? On vapautettava itsensä henkisestä orjuudesta: None but ourselves can free our minds. Maailman futuristisimman kaupungin fetissit: Madventures eläytyy hyperstressaantuneiden työmuurahaisten eskapismiin. Tokion flippauttamat travellerit lähtevät maaseudun rauhaan etsimään japanilaista harmoniaa.

Norman Reedus saa ajokumppanikseen The Black Ryder -yhtyeen Aimee Nashin ja lähtee tutkimaan New Mexicoa, jonka vaihteleva maasto tarjoaa niin lumihuippuisia vuoria kuin kuivia hiekkadyynejäkin. Meksikosta palaavalla matkustajalla on suuri määrä kipulääkkeitä, postikeskuksessa tehdään taas löytöjä, ja Kanadan rajalla annetaan neuvoja huonosti varustautuneille patikoijille.

Thaimaasta saapunut amerikkalaisnainen on tolaltaan, kun tullille ilmoittamatta jätetyt banaanit aiheuttavat rajalla selkkauksen. Metsästysreissulta palaavien isän ja pojan autosta löytyy ilmoitettujen aseiden lisäksi yllätys.

Kausi 2, osa 5. Kilcherin perhe elää maatilalla Alaskan takamailla täysin eristyksissä yhteiskunnasta. Ääriolosuhteissa selviytyminen vaatii jokaisen perheenjäsenen panosta.

Kausi 5, osa 2. Isojalka on lumimiehen ohella yksi kryptozoologian tunnetuimmista hahmoista. Tämän ison, karvaisen ja apinamaisen olennon uskotaan elävän Yhdysvaltain ja Kanadan erämailla, erityisesti Kalliovuorten ja Suurten järvien alueella. Isojalan löytämiseksi perustettu organisaationsa lähtee jälleen mystisen hahmon jäljille. Finding Bigfoot, tosi-tv, USA, Kausi 1, osa Bobby Goodson ja hänen metsurinsa suuntaavat Pohjois-Carolinan sakeille, vaarallisille soille etsimään korkealuokkaista puuainesta.

Swamp Loggers, tosi-tv, USA, Kausi 1, osa 2. Ohjelma perehtyy Havaijin syntyhistoriaan, miten se vaikuttaa muuhun maapalloon ja miksi siellä on aina hyvät surffauskelit. Hämähäkkien ja tulivuorten saarilla on monta tarinaa. Atlas 4D, dokumentti, USA, Kausi 3, osa Ton rikkoo huutokauppakäytöksen kultaista sääntöä ja yrittää päihittää kilpailijan hämärällä taktiikalla. Auction Hunters, tosi-tv, USA, Kausi 1, osa 7.

Al tapaa saksalaisen panssarivaunujoukon ja yrittää ohjata panssarivaunun tiheän lumisen metsän läpi Ardennien vuoristossa. Kausi 5, osa 3. Allen ja Ton kohtaavat tutun vihollisensa huutokaupassa Panorama Cityssä.

He löytävät ruotsalaisen antiikkikiväärin ja golf-pallon noutajan, mutta minkä arvoisia ne ovat? Kausi 1, osa 6. Al keskustelee pommi- ja saattokoneiden lentäjien kanssa, ja kuulee millaista oli lentää kuuluisalla "sotalinnulla" eli Lancaster-pommittajalla. Dakota Boysit odottavat löytävänsä isoja rahoja kaivoksensa uumenista, mutta saavatkin musertavan iskun. Parkeria vastaan nousee kapina, ja hän kysyy isoisältään neuvoa.

Gold Rush, tosi-tv, USA, Kausi 1, osa 4. Kokeneiden aarteenmetsästäjien joukko lähtee liikkeelle tavoitteenaan tehdä historiaa paljastamalla vihdoinkin legendaarisen kätkön sijainti.

Rebel Gold, tosi-tv, USA, Kausi 2, osa 6. Richard ihastuu Continentaliin ja ruosteiseen Apacheen. Aaron työstää kilpailukäyttöön tehtyä moottoripyörää. Fast n' Loud, tosi-tv, USA, Faster, toiminta, USA, Vankilasta vapautuva karju ei jää ihmettelemään maailman menoa, vaan suuntaa kostoretkelle korjaamaan vääryyden, jota koki usealtakin taholta.

Miehen kannoilla roikkuu kuitenkin erikoinen palkkamurhaaja sekä omalaatuinen etsiväkaksikko, nuori nainen ja eläkepäiviä odotteleva veteraanipoliisi. Nopea ja kiihkeä Fairmont. Moottorinero Richard Rawlings ja Gas Monkey Garagen mekaniikan ihmelapsi Aaron Kaufmann etsivät hylättyjä klassikkoautoja entisöitäviksi ja edelleen myytäviksi. Dokumenttisarjassa tutkimusmatkailija ja tv-kasvo Josh Gates kiertää maailmalla historiallisten myyttien ja mysteerien perässä.

Tällä kertaa hän sukeltaa Karibialla etsimässä merirosvokapteeni Henry Morganin aarrearkkuja. Expedition Unknown, dokumenttisarja, USA, Aaron matkaa merellisten makujen perässä rauhalliseen Paratyn kaupunkiin ja pääsee ensi kertaa itsekin onkivavan varteen.

Taste Off, viihde, USA, Kausi 2, osa 9. Kody vie Merin ja Robynin Las Vegasiin etsimään uusia koteja. Muu perhe jää valmistelemaan yllätysjuhlia Merille, jolla on syntymäpäivä. Sister Wives, tosi-tv, USA, Kausi 6, osa 3. Amylla on vaikeuksia tasapainoilla urapyrkimystensä ja perheenäidin roolin välillä, eivätkä Amyn ja Mattin työaikataulut tunnu sopivan millään yhteen.

Kun Amy lähtee pitkälle työmatkalle, perhe ajautuu kaaokseen. Halloween-erikoisjaksossa kaiverretaan kurpitsoita, kerrotaan kummitustarinoita, värjätään hiuksia, pukeudutaan hassusti ja käydään karkkikierroksella.

Here Comes Honey Boo Boo, tosi-tv-sarja, 2. Jen aikoo viimein paljastaa todellisen itsensä. Marcia valmistautuu toisille deiteilleen. Paulin ensideitit eivät tunnu alkavan hyvin. Too Ugly for Love? Veljekset remontoivat taloa San Diegossa. Heitä auttaa kokenut remonttimies Wes, joka tietää kaikesta kaiken. Kausi 3, osa 2. New Yorkiin lähtijät tekevät vielä viimeisiä valmisteluja.

Toiset pääsevät lähtemään rauhassa, toisilla lähtö ei suju ongelmitta. Breaking Amish, tosi-tv, USA, Buddy kokkaa isänsä lempiruokia tämän hyvän ystävän Joen kanssa. Luvassa on muun muassa sinitaskurapuja, täytettyä munakoisoa, savulohirisottoa ja suklaamoussea. Kitchen Boss, lifestyle, USA, Kun muuttoon on enää kolme päivää, siitä pitää kertoa pienimmillekin lapsille. Vastalauseista huolimatta perhe pakkaa pikavauhtia ja muuttaa Las Vegasiin.

Kausi 1, osa 5. Aaronin matka jatkuu Kuala Lumpuriin, missä hän tutustuu malesialaiseen ruokakulttuuriin. Epäröivä morsian ei osaa tehdä päätöksiä, koska hänen äitinsä vastustaa häitä. Uskonnollisen perheen tytär taistelee lyhyiden mekkojen puolesta, jotka eivät hänen äitinsä ja siskonsa mielestä sovi kirkkoon. Say Yes to the Dress: Bridesmaids, lifestyle, USA, Kausi 3, osa 9.

Jon ja Kate kertovat, millaista on tehdä tosi-tv-sarjaa ja mitä muutoksia se on tuonut heidän elämäänsä. Lisäksi kaksoset saavat kokeilla tuottajan tehtäviä ja haastatella vanhempiaan. Dave remontoi miljoonataloa Kaliforniassa. Miten remonttibudjetin ja -aikataulun käy, kun perheeseen on syntymässä uusi jäsen? Tällä kertaa ruokasairaalassa hoidetaan kihtiä, masennusta ja harvinaista syömisongelmaa. Lisäksi Pixie selvittää, onko detox-kuureista oikeasti hyötyä. Food Hospital, tosi-tv, Iso-Britannia, Kun morsiusneidot pyrkivät päättämään kaikesta, Lorin tiimin täytyy pitää morsiamen puolia, jotta tämä saa unelmiensa häät.

Joulun alla Gosselinin perhe käy ilahduttamassa ystäviään ja kiittämässä avusta lauluin ja piparein. Kun on aika avata joululahjat, Katella on suunnitelma, jonka avulla vältytään kaaokselta. Matt päättää siivota maatilan roinasta pitämällä pihakirpputorin.

Perheenjäsenet eivät luovu muistoistaan mielellään, joten ulkopuolinen apu tulee tarpeeseen. Kun Matt häipyy työmatkalle kesken järjestelyjen soimattuaan Amya hamstraamisesta, pilkka osuukin lopulta omaan nilkkaan.

Kausi 6, osa 5. Kiireinen Buddy valmistautuu työntekijöineen uuden leipomon avaamiseen. Keskenään kinastelevat identtiset kaksoset tilaavat koira-aiheisen kakun äitinsä vuotispäiville. Cake Boss, tosi-tv, USA, Kausi 1, osa 3. Yksityisyrittäjä Kelsey pyörittää ainoastaan naisista koostuvine henkilökuntineen Ink Ink -tatuointistudiota Springfieldissä, Missourissa. Sarjassa seurataan heidän elämäänsä.

Tattoo Girls, tosi-tv, USA, Kausi 4, osa 9. Sarja seuraa lapsimissien valmistautumista kauneuskilpailuihin, joissa vahva meikki, tekoripset, suihkurusketus ja hiuslisäkkeet ovat arkipäivää. Täydelliseksi hiotun ulkonäön ohella menestys vaatii esiintymistaitoja. Kulisseissa leiskuu niin pikkumissien kuin vanhempien toimesta. Toddlers and Tiaras, tosi-tv, USA, Kausi 8, osa 2. Kun Kleinfeld-myyjä Melissa etsii hääpukua itselleen, hinta on sivuseikka.

Perinteet velvoittavat Stellaa pitämään isot kreikkalaishäät. Angela valitsee pukunsa ennätysnopeasti. Becky etsii tyköistuvaa morsiuspukua, josta myös hänen prinsessapukuihin ihastunut sulhasensa pitäisi. Karalle isoäidin mielipide on erityisen tärkeä.

Kausi 4, osa 7. Äiti haluaa palata tytärtensä elämään ja korvata erossa vietetyt vuodet. Hän järjestää kaksostytöilleen näyttävät vuotisjuhlat. Rohkeassa kokeilussa seitsemän sinkkumiestä ja -naista muuttaa kahdeksaksi viikoksi saman katon alle. Tavoitteena on löytää Se Oikea yhteisten aktiviteettien ja asiantuntijoiden avulla, ja niin kihlautuminen kuin häätkin voivat muuttua todeksi viikoittaisessa seremoniassa.

Mikäli ei, osa talon asukkaista laitetaan kesken kaiken vaihtoon. Kausi 4, osa Chantel ja Pedro joutuvat perheidensä vaatimusten ristituleen. Anfisan kiukuttelu vie Jorgen hermoromahduksen partaalle. Mattin ystävä haluaa saada varmuuden Allan motiiveista, ja Allan vastaukset vetävät Mattin vakavaksi.

Naiset syytävät rahaa yhä kasvavissa määrin ulkonäköönsä, mutta aina operaatiot eivät päädy haluttuun lopputulokseen. Uutuussarjassa johtavat asiantuntijat auttavat naisia hädässä, aina huonosta hiustenleikkuusta pieleenmenneeseen kauneusleikkaukseen. Kausi 2, osa 3. Perheen lapset jännittävät ensimmäistä päivää uudessa koulussa. Kody ja vaimot käyvät New Yorkissa ja julkistavat moniavioisuutensa tv-haastattelussa. Nicola haluaa yksinkertaisen ja elegantin puvun.

Ellie-Maylle perheen mielipide on kaikki kaikessa. Lily etsii pukua, jota hänen äitinsäkin olisi rakastanut. Perhe järjestää pihallaan jouluisen hyväntekeväisyystempauksen auttaakseen vähävaraisia lapsia. Lisäksi tehdään pipareita ja käydään lahjaostoksilla kirpputorilla. Jenny purkaa pahaa oloaan juomalla, mikä aiheuttaa riitaa naisten välillä. Reissu vetelee viimeisiään, joten on aika esittää miehille ratkaisevia kysymyksiä.

Kausi 5, osa Kaksosten opinnot alkavat tahmeasti, joten Matt päättää tehdä heistä pomoja päiväksi. Testi hämmentää poikia, ja vastoinkäymisiäkin sattuu. Niksu on 4-vuotias poika, joka asuu Lelumaan taianomaisessa ja värikkäässä maailmassa, jossa leikkikalut ovat eläviä ja jonne aikuisilla ei ole asiaa.

Lohikäärmeen henki säikäyttää koko Smurffikylän hereille eräänä yönä ja he tarvitsevat "Matkaajaksi" kutsutun kiinalaisen tietäjän apua rauhoittaakseen sen. Blaze, AJ ja Stripes auttavat eksyneen välkeötökkävauvan kotiin. Matkalla korjataan silta ja pato. Animaatiosarja vuotiaasta kampaajamestari Sunnysta, joka asuu Friendly Fallsin rantakaupungissa puhuvan koiransa kanssa ja taituroi omassa kampaamossaan uusia tyylejä asiakkailleen.

Candyn isoveli Pop vierailee tyttöjen luona. He saavat oppia, mitä Glitter Forcen jäsenyys oikeastaan tarkoittaa. Kong - Apinoiden kuningas 7. Vauhdikas animaatiosarja nuoresta supersankarista. Teini-ikäinen Peter Parker on ollut Spider-Man vasta vuoden.

Hän pääsee koulutukseen muiden nuorten sankarien kanssa, jotta oppisi tarvittavat taidot ja tiedot ollakseen todellinen Ultimate Spider-Man. Olipa kerran planeetta Maa S. Animaatiosarjassa tutustutaan maapalloa uhkaaviin globaaleihin luonnonkatastrofeihin.

Suloisimmat koirat järjestävät allasbileet ja tutustuvat kumikanojen ihmeelliseen maailmaan. Kissojen hölmöilystä ei taaskaan tule loppua, mutta vielä hämmentävämpää on koirien sukukokouksessa puhkeava kärhämä. Hyvä poliisi, huonot housut. Meg joutuu puolustautumaan koulun pahinta kiusaajaa vastaan.

Brian saa traumoja Peterin alastomasta vartalosta. Moninkertaisesti palkitun komediasarjan 7. Jess ja Winston taittavat peistä opettaessaan nuoria soittamaan kelloja. Remontin tarpeessa oleva asunto kiristää Nickin ja Schmidtin välejä. Jess jännittää seksin harrastamista Paulin kanssa. Schmidt keksii keinon päästä pomonsa suosioon. Rovaniemellä leukemiaan sairastuneella turistilla ei ole vakuutusta. Ilman hoitoa hän on hengenvaarassa. Rajamiehet tarkkailevat helikopterista laittomia rajanylityksiä.

Nigerialainen nainen väittää osallistuvansa muotitapahtumaan vähäisin varustein. Michal on tullut Australiaan ilman viisumia. Indonesialainen nainen on pakannut mukaan lähes koko puutarhansa ja tulli löytää rahtikontista jotain sinne kuulumatonta. Altonin huutokaupan tunnelma on niin riehakas, että luvassa on tunteenpurkauksia ja räjähdyksiä.

Myytävänä on kaikkea karkkikaupoista urheiluautoihin. Varastojen uumenista löytyvät yllätykset hämmästyttävät huutajia. Mannyn miekkailuharrastus nostaa esille luurankoja perheen kaapista. Claire ja Phil viettävät vuosipäiväänsä. Samalla lapset kokoontuvat viettämään laatuaikaa isoisänsä kanssa. Griffinit lähtevät Italiaan lomalle Peterin vastusteluista huolimatta. Perillä Peteristä kuitenkin kuoriutuu suuri italialainen rakastaja. Homer ja Marge kertovat high school-aikaisen tarinasa siitä kuinka he tapasivat ja rakastuivat.

Kaikkien aikojen flopit 7. Top Gearin parhaita ja komeimpia mokia esittelevä erikoisohjelma jatkuu. Neljännessä jaksossa seikkaillaan ilmatyynyaluksella Avon-joella ja yritetään ampua kolmipyöräinen Reliant Robin -auto avaruuteen.

Morgan haastattelee sarjamurhaajan kynsistä selvinnyttä nuorta naista, jonka muistin palautuessa kammottava tapahtumasarja alkaa selvitä. Purkurakennuksesta löytyy ruhjottu ruumis, jolla on erikoinen tausta. Boothin äiti yrittää palata vuosien jälkeen poikansa elämään.

Hirmumyrsky iskee Los Angelesiin ja lennättää merestä haita, jotka syöksyvät ihmisten kimppuun. Vauhdikas katastrofielokuva on saavuttanut jo kulttimaineen. Entinen CIA-agentti yrittää saada Ranskassa haltuunsa arvoituksellisen salkun, jota myös irlantilaiset ja venäläiset havittelevat.

Ryhmä lentää Milwaukeehen, kun metsästä löytyy kolmea ruumista. Kuukauden välein murhatuissa uhreissa on puremajälkiä. Nikotiinia kaivataan, kun Jimmyn työmatka uhkaa loppua lyhyeen. Mikä Vietnamista palaavan naisen vaatteiden alla pullottaa? Tähtikokki Jamie Oliver antaa yhdelle ex-oppilaalleen mahdollisuuden avata oman ravintolansa. Jamien perustamassa Fifteen-ravintolassa kannuksensa hankkineet kokit kilpailevat nyt toisiaan vastaan elämänsä tilaisuudesta ja oman ravintolan avaamisesta.

Ensimmäisessä jaksossa Jamie karsii kokelaiden joukosta neljä mielestään lupaavinta kokkia mukaan kisaan. Ohjelman kertojana toimii Philip Glenister. Onnistuvatko parit luomaan välilleen yhä syvemmän yhteyden? Vieras puoliso on jo tullut jonkin verran tutummaksi, mutta toisen alituinen lukeminen ottaa kuitenkin koville.

Vanhat skismat voivat nostaa päätään juuri silloin, kun niitä vähiten odottaisi. Tohtori Joseph käy jututtamassa pareja ja auttamassa solmuun menneissä tilanteissa, ja kyyneleiltäkään ei voida välttyä. Tänään valmistuu arkiruoaksi sopivaa makaronivuokaa, johon tulee kukkakaalia, juustoa, leivänmuruja sekä rapeaa, pekonin kaltaista pancettaa.

Lisukkeeksi Jamie tekee sikurisalaattia öljyssä paistettujen kapristen ja vihreän salaatinkastikkeen kanssa. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin. Leila Lindholm valmistaa oman versionsa muodikkaasta havaijilaisesta poké bowlista eli kalakulhosta.

Lisäksi hän tekee ricotta-banaanilettuja, carpacciota raitajuuresta ja maa-artisokasta sekä kvinoa-suklaahippukeksejä. Suunnittelijat pääsevät helikopterilennolle New Yorkin taivaalle hakemaan innoitusta seuraavaan tehtävään, jossa heidän on tehtävä Marie Claire -lehteen sopiva, näyttävä ja huippumuodikas asu. Yhdysvaltalainen muotirealitysarja, jossa etsitään uutta suunnittelijakykyä vaatemuodin huipulle. Kaniinit tekevät tuhojaan Jamien puutarhassa, joten kokkimme lähtee metsälle ja tekee saaliista rapeaa uppopaistettua kaniinia.

Jamie paistaa myös riistanvartijalta saamaansa peuranlihaa, jonka kanssa tarjoillaan peruna-juurisellerigratiinia ja helppoa punaviinikastiketta. Ruokalistalla on lisäksi kolmen lihan pastakastike nauhapastan kera. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.

Vietnamilainen keittiö, osa 3. Kotikokit ja ravintola Dandelionin kakkosmies Ennis valmistavat omat versionsa perinteisestä pho-keitosta. Aikaa on lähes kaksi tuntia, mutta se ei tahdo riittää liemen maukkaaksi tekemiseen. Jane yrittää sopeutua uuteen rakkauselämäänsä, ja Petra saa kiinnostavaa tietoa Chuckista.

Xo ja Rogelio haluaisivat kertoa uutisensa Janelle mutta ajattelevat vielä hänen tunteitaan. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään.

Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin. Nils ei pysty vastaamaan Desiréen tunteisiin eikä halua pidätellä tätä tarttumasta loistavaan työtarjoukseen. Desirée lähtee Fürstenhofista hyvästelemättä Nilsiä. Suru Friedrichistä lähentää Charlottea ja Beatricea. Beatrice kuulee vastaajastaan viestin, joka saa hänet uskomaan Friedrichin olevan vielä elossa. Sorsaperheen varavanhemmuus yhdistää Williamia ja Rebeccaa.

Susan järjestää Andrélle uuden tilaisuuden tähden saamiseen. Jamien superruokamatkat vievät tällä kertaa Kreikkaan ja Japaniin. Aamupalaksi nautiskellaan paksuja suolaisia lettuja, lounaaksi saadaan yrttimarinoituja kanavartaita appelsiinisalaatin kera ja päivällisellä herkutellaan tofuhampurilaisella ja sateenkaarisalaatilla sekä kalacurrylla.

Jaksossa näytetään myös helppo ketsuppiresepti ja mansikkajuoman ohje. Kilpailijat joutuvat ankaran grillauksen kohteeksi, kun tuomarien palautteet kylpyhuoneremontista paljastetaan. Yksi on kuitenkin joukosta poissa.

Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Sympaattinen tähtikokki Jamie Oliver on suuren haasteen edessä: Jamiella on vain seitsemän kuukautta aikaa kouluttaa työttömistä nuorista osaavia ravintola-alan ammattilaisia. Ensimmäisessä jaksossa tutustumme kilpailijoihin, joilla ei kokkiveitsi tunnu pysyvän hyppysissä.

Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa. Natasha haluaa löytää mekon, joka muistuttaa kuolleen äidin hääpukua. Leah etsii juuri oikeanlaista valkoisen sävyä mekkoonsa. Rachael odottaa hääpukunsa jättävän hänet sanattomaksi. Amerikkalaisen häärealityn jokaisessa jaksossa morsiamet tukijoukkoineen käyvät sovittamassa hääpukuja, joku jopa useita kymmeniä pukuja useammalla käyntikerralla. Kolme yötä häihin on.

Kauden päätösjaksossa Ashley haluaa näyttävän tanssiaismekon hääpuvukseen. Lauren etsii merenneitotyylistä mekkoa kimalteineen päivineen. Inez tarvitsee apua, koska häät ovat jo kolmen päivän kuluttua. Peter Jacksonin ohjaaman, tunnetun elokuvatrilogian kolmas osa.

Hobitit Frodo ja Sam Klonkun opastamana lähestyvät Mordorin Tuomiovuorta, jonka uumeniin saattueen on määrä sormus heittää tuhottavaksi. Samaan aikaan Keski-Maa Aragornin johtamana valmistautuu viimeiseen taisteluun velho Sauronin pahoja voimia vastaan.

Musta komedia Rosen pariskunnan avioerosta 18 vuoden yhteiselon jälkeen. Kotirouvuuden kypsyttämän naisen ja perinteistä kiinnipitävän miehen periaatteet törmäävät, ja torailu yltyy totaaliseksi sodaksi yhteisestä kodista. Naiset ja miehet pääsevät viettämään aikaa erikseen ja puimaan ongelmiaan toistensa kanssa.

Pariskunnat haastetaan kirjoittamaan kaunansa paperille ja polttamaan ne. Tarkoitus on saada heidät pohtimaan, miten kauna vaikuttaa heidän parisuhteisiinsa.

Sharday yritetään herättää tajuamaan oma käytöksensä järjestämällä Joshille valehäät. Australialaisessa realitysarjassa viisi pariskuntaa käsittelee parisuhdeongelmiaan Fidzin saarella. Adam ja Pete aikovat järjestää yhteiset vuotisjuhlat. Yllätysvieraan paljastukset tuovat kuitenkin muutoksia suunnitelmiin. Robin Kassner oli asiakkaana aikaisemmalla kaudella ja rikkoi silloin Pattin sääntöjä.

Bradley Kramer taas oli aiemmin mukana asiakkaan treffikumppanina, mutta hän oli liian itsekeskeinen. Nyt he saavat uuden tilaisuuden tehdä parhaansa. Tässä jaksossa kumppania ovat vailla huvijahdillaan asusteleva Johnny sekä Top Chef: Yigitin elämään mahtuisi mies, jota ei hirvitä vauhdikas arki.

Johnnyn puolestaan on saatava sydänchakransa kuntoon, jotta? Mies on perheen pää. Löytyykö pussailuohjeilla uutta kipinää suhteeseen? Rita huolestuu Jasminin huonosta kunnosta ja Aki Rekon kokkaustaidoista. Neljän kuukauden iässä Emily oli sen kokoinen kuin vauvat ovat yleensä reilun vuoden vanhoina.

Emilyllä oli muitakin terveysongelmia. Lääkärissä käytiin usein, mutta lapsen suuren koon uskottiin johtuvan geeneistä. Kivuliaisuutta ja tulehdustauteja taas selitettiin sillä, että niitä nyt vaan saa päiväkodissa. Lääkärit eivät saaneet selville mikä Emilyä vaivaa, vaikka hänelle tehtiin mittavasti erilaisia testejä. Hormonitasot olivat kuin raskaana olevalla naisella, kertoo äiti. Lopulta kolme kuukautta sitten Emilyllä diagnosoitiin Addisonin tauti, joka johtuu lisämunuaisen vajaatoiminnasta.

Mutta, hyvinkin usein niitä juuri esitellään, että joku huomaisi. Onhan se ihan kauheaa! Tämmönen keski-ikää lähestyvä äiti on lähinnä imarreltu, mikäli joku ulkonäköä silleen nätisti kommentoi. Ja jos ketä kiinnostaa tissiosaston tuijottelu, niin eipä nuo tuosta kulu: En edes tiennyt tällaisesta viikosta. Voi johtua siitäkin, että tämän suvullisesti lisääntyvän lajin koiraiden ylivoimaisella valtaosalla on tissi-, peppu-, sääri-, reisi-, masu- ja kasvot -viikko evolutiivisista syistä 52 viikkoa vuodesta.

Mistä ei kannata olla kovin pahoillaan ja pöyristynyt, koska tilanne on sukupuolten suhteen symmetrinen. Gender-feministit ainakin ulkomailla ovat käyttäneet useampiakin puheenvuoroja movember-kampanjaa vastaan, koska se on heidän mielestään seksistinen ja naisvihamielinen sekä vahvistaa patriarkaatin asemaa. Epäsosiaalisessa mediassa törmää väistellenkin vuosittain kymmeniin teemaviikkoihin ja -päiviin. Teeman lanseeraajilla voi olla niin ylevät kuin alentavat tavoitteet, kuten myös siitä innostuvalla fanittajalla ja satunnaisella osallistujalla.

Loukkauksia ei tarvi sietää ja itse voi päättää vetääkö muiden kommenteista herneen nenään, nokan ylpeydestä ylös tai ihan mitä vaan. Hassua mutta taidan sitten olla kampanjan perustajien kanssa samaa mieltä. Mukavaahan sitä olisi istua terassilla vilkkaan kävelykadun varrella jos näin käytäntö olisi. Eikö mikään miesasialiike ole vielä ryhtynyt vaatimaan samaa?

Keskustelua voisi ehkä tulla korkeintaan oman siipan kohdalta Niin, ja paheksuntaa voisi tulla lähinnä naisten itsensä taholta. Harvempi mies kai niistä otti nokkiinsa, lähinnä vastaanotto taisi olla huvittuneen positiivinen.

Vaikka nyt ymmärsin, että se on puhdasta feminismiä. Minusta on turha rajoittaa paidattomuutta tarjoilijoihin ja strippareihin. Rinnat paljaana istuva Kelan tai veroviraston naisvirkailija, tai vaikka naispuolinen mellakkapoliisi, voisi saada kiperänkin tilanteen ratkeamaan jo sillä että "vastapuolen" huomio herpaantuu eikä tämä osaa pitää varaansa. Tämä antifeministinen blogikirjoitus, jos nyt oikein tulkitsin, suhtautuu omaan sukupuoleen melkoisesti vapautuneemmin kuin feministit.

Aika ironista ja hauskaa. Mutta, jokainen tulkoon tavallaan autuaaksi. Niin ja antakoon miesten ja muidenkin tuijotella.

Eivät ne tissit siitä kulu. Muo hämmästyttääkin lähinnä feministien suppea ajattelutapa. Mulle on ihan ok, että joku ei halua olla naisellinen. Ei se mulle kuulu. Kaikki voi olla sellaisia kuin haluavat, mutta ei vähemmistöryhmien ehdoilla kaikkien tarvitse elää! En ole ehkä riittävästi asiaan perehtynyt, mutta en ole kokenut, että tissiviikolla syyllistettäisiin miehiä.

Ei kai se olisi teoreettisesti mahdollistakaan, kun niin monella korkean elintason maiden miehellä näyttää itselläänkin olevan yksi pari Kuinka viettini voin mä tukahduttaa".

Itse kun en näitä vouhotuksia seuraa, kuvittelin, että kampanjassa kyse on rintasyövästä tms. Olispa mielenkiintoista tietää kuinka moni nainen oikeasti haluaa kävellä kadulla rinnat paljaina.

Verhottu salaisuus on aina kiinnostavampi kuin alaston totuus. Pikkulasten eväsreput on ainakin hyvä suojata ettei maito happane.

Mutta totta mie haastoin Mäkilälle. Jos sie tarvihet tai tiijät jonkun tarvihtevan niin mie toimitan. Enkä minä tuosta paljon välitystä. Lyllerö se on mutta ne rinnat. Niin on kuin kaksi pientä porsasta ois takapuol pystyssä. Kuka nyt tissien perusteella kadulta seuraa valkkaisi? Itse asiassa syntyvyys länsimaissa on alentunut sitä mukaa kuin paljasta pintaa on alettu julkisesti näyttämään enemmän.

Siellä missä naiset käyttävät huivia ja peittävää vaatetusta lapsia syntyy aivan eri tahtiin. Perussuomalaiset tosin haluavat kieltää mamunaisilta kasvot peittävät huivit, koska he haluavat nähdä jokaisesta naisesta jotakin karvaista. Jos ei muuta niin ainakin nenäkarvat.

En tiedä miten hyödyllistä on tahallisesti väärinymmärtää jokin "vouhotus", mutta että nuori nainen ihan tietoisesti pyrkii mielipiteiltään olemaan mahdollisimman epä-feministi, se kuulostaa jo melko erikoiselta.

Eiköhän tässä tissi-jutussa nimenomaan tuotu esiin ja kyseenalaistettu naisten esineellistämistä ja rintojen yliseksualisointia.

Phil ja Carol kadottavat toisensa, joten Phil joutuu harmikseen palaamaan Tucsoniin. Umpikujan väki on kuitenkin kadonnut salaperäisesti. Axl törmää entisiin tyttöystäviinsä samojen juhlien aikana, joten Hutch on sitä mieltä, että maailmankaikkeus yrittää kertoa Axlille jotain. Niinpä Axl päättää jututtaa exiään. Brick hankkii kirjaston poistomyynnistä mikrofilmien lukulaitteen ja löytää skandaalinkäryisen lehtijutun Frankiestä vuodelta Sue on menossa juhliin Tylerin kanssa, mutta myös Sean Donahue tarjoutuu kavaljeeriksi.

Yhdysvaltalainen komediasarja Heckin perheestä, johon kuuluvat äiti, isä ja kolme lasta. Brick tuppautuu puoliväkisin Axlin seuraan kampukselle ja yllättää isoveljensä haluamalla bailata ankarasti. Bill Norwood hermostuu Mikelle, koska Mike nappaa Billin putkimiehen, ja miesten riita paisuu kuin pullataikina. Frankie ja Sue käyvät piknikillä, ja Frankie pettyy, kun Sue ei kerro myöhemmin, kenestä on juuri nyt kiinnostunut.

Violet tuo anopintekeleensä näytille äitinsä ja isoäitinsä luo. Bonnie ja Christy joutuvat esittämään rakastavaa perhettä usean tunnin ajan. Lisäksi Christy osoittaa kunnioitusta kokkaamalla juutalaisten herkkuruokia kyseenalaisesti.

Tässä hauskassa uudessa lastenohjelmassa monelle entuudestaan tuttu Myyrä seikkailee uuden ystävänsä Pandan kanssa. Tervetuloa mukaan näiden suloisten ystävysten matkaan! Miksi kyynärpää on kova, kun taas maha on pehmeä? Hisse suuntaa Hoksausmaahan ottamaan asiasta selvää. Leijonakuninkaasta tuttu tarina saa jatkoa Disneyn uudessa animaatiosarjassa, jossa uusi sukupolvi suojelee Jylhämaata! Sarjassa leijonakuningas Simban toinen lapsi Kion saa tehtäväkseen johtaa Leijonakaarti-ryhmää.

Vastoin perinteitä Kion kokoaa ympärilleen joukon, joka ei koostu ainoastaan leijonista vaan myös muista eläimistä! Yhdessä nämä keksiliäät veljekset toteuttavat jännittäviä päähänpistojaan vaihtelevalla menestyksellä.

Hauskaa heillä kuitenkin on aina! Tässä animaatiosarjassa seurataan Angry Birds -peleistä tuttujen pahankuristen possujen elämää! Sarjassa possut kohtaavat monenlaisia yllätyksiä ja haasteita, joita ratkoessaan he päätyvät hupaisiin ratkaisuihin.

Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin.

Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Näyttävässä animaatiosarjassa seikkailee rohkea ja utelias poika Tashi ja hänen serkkunsa Jack. Serkukset suojelevat Tashin kylää erilaisilta vaaroilta ja eksyvät unohtumattomille seikkailuille ympäri Tashin eksoottista asuinpaikkaa. Sarja perustuu Barbara ja Anna Fienbergin suosittuun lastenkirjaan. Eggman haluaa Sonicin vastanäyttelijäkseen elokuvaan, jonka itse ohjaa. Orbot ja Cubot paljastavat Sonicille elokuvan olevan pelkkä ilkeä juoni.

Mutta mikä loppujen lopuksi on hämäystä ja mikä ei? Parvi kärsii nälästä ja väsymyksestä pitkän lennon jälkeen ja pysähtyy vuonolle, jossa se tapaa Freijan: Eipä aikaakaan, kun Freija kertoo muille, kuinka näiden arvostama johtaja oli nuoruudessaan huimapää, joka rakasti temppuja.

Valitettavasti ruoka, jota hanhet kovasti kaipaavat, on veneessä kyseisen kuilun perukoilla. Vain Akka voi pelastaa parven, mutta se tuntee olonsa liian vanhaksi kokeilla huimasyöksyä, eikä suostu opettamaan temppua Nilsille ja Martille, koska nämä ovat liian kokemattomia.

Freija opettaa tempun Akkan selän takana, mutta valmennus on puutteellista, ja Nils ja Martti lähtevät kuiluun ennen kuin hallitsevat tempun. Freija kertoo Akkalle, ja nyt Akkan on löydettävä nuoruutensa voima pelastaakseen ystävänsä… Lopulta kolmikko suorittaa tempun yhdessä.

Uuden suomeksi puhutun Rusty Rivets -animaatiosarjan taustalla ovat supersuositun Ryhmä Haun luojat! Sarjassa keksiliäs Rusty ja hänen paras kaverinsa Roosa ratkaisevat teknologian avulla erilaisia ongelmia. Yhdistelemällä asioita ja keksimällä luovia uusia käyttötapoja esineille tämä kaksikko ratkaisee pulman kuin pulman!

Amerikkalais-kanadalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. The Freemaker Adventures 7. Freemakerit kiirehtivät kristallien perään Naare kintereillään.

Rowan aistii yhden kristallin vesiplaneetan syvyyksistä ja toisen mitä erikoisimmasta paikasta. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. Zambezia - Lintukodon siipiveikot 7.

Koko perheen suomeksi puhuttu komedia Kai-haukasta, joka päättää lentää pesästä ja kokeilla siipiään lintujen suurkaupungissa Zambeziassa. Zambeziassa Kai pääsee osaksi kaupungin turvallisuudesta vastaavaan ryhmään, ja ryhmälle tuleekin pian erityistä käyttöä, kun pahat liskot horjuttavat kaupungin rauhaa. Pikku Delfiini - unelmien laineilla 7. Suomeksi puhutussa upeassa animaatioelokuvassa nähdään uskomaton tarina Daniel-delfiinistä, joka hylkää turvallisen kotiriutan ja lähtee tutkimaan merta.

Seikkaillessaan Daniel oppii ymmärtämään elämänsä tarkoituksen. Vaaleanpunainen pantteri, yksi maailman tunnetuimmista piirroshahmoista, seikkailee omassa sarjassaan. Italialainen yrittäjä uskoo avokadoruokia tarjoavan ravintolaketjun menestyvän, kun taas tohtoristason yrittäjä valmistaa ruokaa aurinkogrillillä.

Nettisukupolvelle on tarjolla näyttöjen säteilyä suodattavat silmälasit ja proteiinipitoista valmiskahvia. Leijonilla riittää taas ihmeteltävää, kun pääsiäispupuksi pukeutunut yrittäjä kauppaa pääsiäismunien koristelijaa, siskokset esittävät näytelmän liimattoman teipin hyvistä puolista ja itsevarma nuorukainen tyrkyttää kolikot turhiksi tekevää kassajärjestelmää.

Vege Kahvila Verso, Helsinki. Yhtiökumppanit Mirja Halonen ja Diana Markoska perustivat kasvisruokaan painottuvan Kahvila Verson, joka oli innolla odotettu lisä Helsingin Herttoniemen ravintolatarjontaan. Kahvilan remontti kesti liian pitkään ja asukkaat unohtivat sen olemassa olon. Kun ravintola vihdoinkin avattiin, raha ei enää riittänyt paikan sisustukseen ja viimeistelytyöhön. Työmotivaatio on hukassa, koska asiakkaita ei käy tarpeeksi ja keskinäisiä välejä vaivaa epäluottamus.

Moni asia on jäänyt keskeneräiseksi, mutta päällimmäisenä on huoli tulevasta. Heidän tehtävänään on kerätä kahdeksan mielivaltaisesti määrättyä esinettä kahdeksasta eri kohteesta ja selvittää tiensä takaisin Suomeen mahdollisimman nopeasti. Kerro, kerro kuvastin 7. Kun Lumikin ilkeä äitipuoli kaappaa valtakunnan ohjat itselleen, Lumikki värvää avukseen seitsemän neuvokasta joskin kärttyisää kääpiötä suistaakseen äitipuolensa vallasta. Vauhdikas fantasiakomedia on valloittava mukaelma rakastetusta satuklassikosta.

Tänään paneudumme Sami Kurosen missietsintöihin ja Celine Dionin lapsuusvaiheisiin. Lisäksi mummun pasta osuu tuulettimeen ja furryt kyykkivät. Jouluspesiaali tarjoaa kystät kyllä kun ruutuun lätkähtää mm. Illan Keno-arvonnan sekä Synttärit-arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.

Kellarin kunkku -sarjan tähti Kevin James on komedian pääosassa eläintarhan hoitaja Griffin, joka tulee toimeen paremmin eläinsuojattiensa kuin ihmisten kanssa. Tarhan asukit päättävät tarttua toimeen saadakseen miehen rakkauselämän kuntoon. Ohjaaja Frank Coraci muistetaan mm. Elokuvaa on ollut tuottamassa myös mestarikoomikko Adam Sandler. Mission to Moscow Poliisiopisto-komedioiden sarjan päättää seikkailu Venäjällä, jonne Lassardin tehotiimi saapuu auttamaan Moskovan poliisia.

Mafiapomo pitäisi saada satimeen, ja konnajahdin lomassa perehdytään myös paikalliseen kulttuuriin. Kumi laulaa ja kaikupohjaa löytyy, kun Sami Hedberg ja Zaani kurvaavat grilliherkkujen kimppuun Savonlinnaan. Paikan päällä odottaa dramaattinen gourmet-ooppera näyttelijä Kari Hietalahden johdolla.

Yrittäjä haluaa viedä aurinkopaneelikontilla energiaa kehitysmaihin. Insinööri on keksinyt ergonomisen hitsauskahvan, toinen yrittäjä tarjoaa siirreltäviä urheiluhalleja. Sivusto löytää omaan tasoon sopivat urheilupaikat ja kaverit. Lapin yrteillä aiotaan valloittaa maailma — ja leijonat saavat kokeilla luonnollista dopingia. Noita uskoo saavansa myös lisää taikavoimia pimennyksen myötä. Hänen luutansa saakin lisää puhtia siinä määrin, että noita putoaa kyydistä.

Tuksujen mestaruuskisat saavat koko kaupungin jännityksen valtaan. Koko haluaa voittaa, mutta joutuu miettimään, onko voittaminen tärkeämpää kuin ystävän auttaminen. Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla.

Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta. Saarnes menettää muistinsa saatuaan vahingossa iskun päähänsä. Kolmikkomme ja Lehvyn on keksittävä parannuskeino pikaisesti, sillä toipumisesta riippuvat kaikkien lasten kauniit unet.

Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella.

Tuulikansan planeetta osa 2. Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. Jättimäinen universaali myrsky on vienyt Pikku Prinssin ystävineen pois asteroidiltaan. He matkustavat planeetalta toiselle Linnunradan poikki löytääkseen tien takaisin kotiin. Puolentoista viikon sateen jälkeen Muumilaakso peittyy tulvaveden alle. Tulvaveden varaan on joutunut myös kiertävän sirkuksen tähti, Primadonna. Animaatio Leosta, maailman epäonnisimmasta leijonasta, joka joutuu mitä kummallisimpiin seikkailuihin, mutta ei suostu antamaan periksi.

Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm.

Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. Junnu opastaa liikkumaan suolla. Komediasarja kahdesta nuoresta naisesta, jotka tavoittelevat yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Earlin vanha jazzyhtye tekee comeback-keikan, mutta Earlia ei ole kutsuttu. Tytöt tivaavat syytä konserttipaikan omistajalta, joka on myös Earlin vanha heila. Max tapaa vanhan ystävänsä, joka on ollut yksinäinen. Caroline tutustuu kahteen nuoreen naiseen ja saa kutsun heidän viikonlopputapahtumaansa.

Beatrice ei voi uskoa järkyttävää onnettomuusuutista todeksi vaan uskoo Friedrichin olevan yhä elossa. Myös Friedrichin poika Leonard on epäuskoinen ja matkustaa Skotlantiin. Christoph onnistuu lepyttelemään Alician ja tekee tälle ehdotuksen. Desirée hakee lohtua tutusta osoitteesta mutta saa myös Christophilta yllättävän tarjouksen.

Becky ja William pitävät huolta pelastamistaan sorsanmunista. Laskuvarjohyppääjät Natascha ja Michael esittävät sankareita. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Baarin porukka saa kuulla todellisen jymyuutisen: Mike aikoo kosia tyttöystäväänsä Leslietä! Mies pyytää Dannyä, Leslien siskoa, avuksi kosintaoperaatiossa, mutta voiko alati sekoilevaan ja umpi-itsekkääseen sankariimme luottaa?

Lopulta homma räjähtää enemmän tai vähemmän käsiin, eikä Lesliekään ole tyytyväinen veljensä toimintaan. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin.

Koko perheen kilpailuohjelmassa gladiaattorit ottavat mittaa haastajistaan eri lajeissa. Renny Harlinin ohjaama hurja ja vauhdikas mittelö on vuodelta Me käymme joulun viettohon. Scorpion lähtee vuoristomökille viettämään jouluaattoa ilman minkäänlaista elektroniikkaa. Joulunvietto keskeytyy kuitenkin karmivalla tavalla, kun joukko kohtaa aseiden salakuljettajia ja Ralph kaapataan. Walter ja Paige rientävät yhteistuumin hätiin.

Tim joutuu harkitsemaan uravalintojaan uudemman kerran. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita.

Mitä MacGyver, vanha Hollywood-raakki ja laukullinen varastettua rahaa tekevät avo-Cadillacissa, perässään ammuskelevat mafian miehet? Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla.

Frankie yrittää pakottaa Miken hammaslääkäriin, mutta Mike välttelee sitä parhaansa mukaan. Axl, Hutch ja Kenny myyvät asuntoautoaan. Brick haluaa kirjoittaa musikaalin skotlantilaisesta sotasankarista. Sue osoittaa romanttista kiinnostusta vanhaa tuttuansa, golfautolla kännisiä kuskaavaa Tyleria, kohtaan. Homer saa potkut ja ryhtyy jäätelökauppiaaksi.

Kotiäitiyteen kyllästynyt Marge haluaa puolestaan luoda uutta ja tulla muistetuksi muustakin kuin tiskaamisesta. Pariskunnan on aika punnita aviolittoaan. Vappu Pimiän, Jenni Kokanderin ja koko Tuubi-ohjelman tiimin kärsivällisyyttä koetellaan, kun kuvauksia sabotoi harvinaisen ärsyttävä ja huono harjoittelija. Vedätyksen takana Viki Eerikkilän kanssa on koomikko Ali Jahangiri. Tällä kertaa Tilt Esports keskittyy Counter-Strike: Nelson ottaa Bartin siipiensä suojaan, koska hän on ainoa, joka osallistuu koviksena tunnetun Nelsonin syntymäpäiväjuhliin.

Paul ja Steve häätävät nuoren äidin lapsineen. Tilanne pahenee, kun paikalle ilmestyy väkivaltainen ex-kumppani. He myös perivät velkoja perheeltä, jonka on maksettava vahingonkorvauksia entiselle työntekijälle. Stuart ja Iain joutuvat tukalaan paikkaan, kun velkojen perintä uhkaa muuttua mellakaksi. Lisäksi he jäljittävät velkaantunutta työtöntä remonttimiestä. Dokumentaarisessa realitysarjassa seurataan brittiläisiä ulosottomiehiä, joiden tehtävänä on periä maksamattomat velat takaisin velkaantuneilta.

Marge tutustuu internetiin ja jää koukkuun tietokonepeliin. Lisan uusi intohimo on puolestaan jalkapallo ja Homer toimii tuomarina tyttärensä futismatsissa. Viheriöllä vierailee myös jalkapallolegenda Ronaldo. Bart epäonnistuu ratkaisevassa baseball-ottelussa ja saa springfieldiläisten vihat niskaansa.

Juno MacGuff Ellen Page on sanavalmis ja topakka vuotias lukiolaistyttö, joka huomaa ensimmäisen seksikokeilunsa jälkeen olevansa raskaana parhaalle ystävälleen Paulielle Michael Cera.

Juno tajuaa olevansa liian nuori ja naiivi äidiksi, mutta hänestä ei myöskään ole tekemään aborttia. Niinpä hän päättää synnyttää lapsen ja antaa sen adoptoitavaksi. Juno löytää lehti-ilmoituksen kautta lasta toivovan varakkaan Loringin pariskunnan Jennifer Garner ja Jason Bateman syntymättömän lapsensa adoptiovanhemmiksi. Siitä alkaa kolmikon yhteinen odotus. Yhdeksän kuukautta on kuitenkin pitkä aika, ja paljon ehtii tapahtua, ennen kuin h-hetki lopulta koittaa.

Raskautensa aikana Juno oppii monta asiaa itsestään, läheisistään ja elämästä yleensä. Elokuva sai neljä Oscar-ehdokkuutta ja voitti Oscarin parhaasta alkuperäisestä käsikirjoituksesta. Jason Reitman, USA 92'. Pääosissa Ellen Page, J. Mestariohjaaja Darren Aronofskyn ylistetty trilleri kertoo nuoresta balettitanssijasta Ninasta Natalie Portman , joka saa unelmiensa tilaisuuden esittää Joutsenlammen pääroolin. Taiteellisella johtajalla Thomas'lla on kuitenkin epäilyksiä siitä, kykeneekö tyttömäisen viaton Nina muuntautumaan intohimoiseksi ja vietteleväksi mustaksi joutseneksi.

Lisäpaineita luo uusi tulokas Lily, joka huokuu luontaista aistillisuutta. Kun täydellisyyttä vimmaisesti tavoittelevan Ninan mieli alkaa järkkyä, todellisuuden ja fantasian rajat hämärtyvät. Portman palkittiin huikeasta roolisuorituksestaan muun muassa Oscarilla. Darren Aronofsky, USA '. Tänään selviää kuinka kilpailijoilta luonnistuu iki-inhottu taskuparkkeeraus. Lisäksi kuskit testaavat jarrujalkansa herkkyyden.

Opiskelija Ali ei ole järin nirso treffiseuransa suhteen. Kauneuskuningatar Raven etsii elämänsä rakkautta. Los Angeles - Pornokapitaalin legendat ja uudet tulokkaat. Toimittaja Ina Mikkolan tutkimusmatka pornon maailmaan starttaa aikuisviihdeteollisuuden ytimestä Los Angelesista, jossa hän tapaa alan legendoja, uusia tulokkaita ja näkee miten pornoa tehdään.

Neljä hyvin erilaista ihmistä päätyy saman katon alle. Sinkkuristeilyltä palaava Caryn ei tahdo äitinsä suostuttelusta huolimatta suostua lääkärimiesystävänsä kosintaan, mutta vaihtoehdot tuntuvat olevan vähissä.

Caryn joutuu kauhukseen paljastamaan isoäidilleen, ettei olekaan menossa naimisiin. Stoshin ongelmat työmarkkinoilla jatkuvat, ja Eric saa Zaran avulla yhteyden kuolleeseen isäänsä. Stoshin valheilla on lyhyet jäljet, kun Zara ryhtyy salapoliisiksi.

Kausi 4, osa 6. Unelma elämästä maaseudun rauhassa särkyi, kun perheen isä sairastui keuhkosyöpään. Hän ei voi asua puulämmitteisessä talossa happilaitteen räjähdysvaaran takia.

Sofias Änglar, tosi-tv, Ruotsi, Kausi 6, osa 4. Epäonniset remontoijat saavat ammattitiimiltä apua saattaakseen pieleen menneen työn loppuun. Arga snickaren, lifestyle, Ruotsi, Kausi 8, osa George löytää täydellisen naisen vankilasta, ja Kramer sekä Jerry osallistuvat kukkotappeluun.

Seinfeld, komediasarja, USA, Jerryn vanhemmat myyvät Jerryn ostaman Cadillacin ja antavat rahat Jerrylle, koska uskovat tämän kärsivän rahapulasta. Jerry haluaa tietysti ostaa auton takaisin. Georgen vanhemmat näkevät valon ja ryhtyvät tuhlaamaan säästöjään. Kausi 68, osa 9. Asunnon ostaminen ei ole helppoa, puhumattakaan silloin, kun kaupat tehdään ulkomailla.

Sarjassa seurataan asunnonvälittäjien ja asiakkaiden kintereillä ympäri maailmaa. Kausi 68, osa George jää tuppisuuksi työpaikan neropatin nimitellessä häntä, mutta keksii myöhemmin autossa hyvän vastauksen. Elainella on sama elokuvamaku kuin salaperäisellä Vincentillä, ja Kramer harkitsee hoitotestamenttia. Kramer kohtaa pelottavan Van Buren -jengin ja saa sattumalta tunnusmerkin selville.

George etsii lahjakasta stipendiaattia Susan Ross -stipendin saajaksi. Kramer myy elämänsä tarinat Elainen pomolle Petermanille. Hotellinjohtamisen konkari Anthony Melchiorri laittaa tiimeineen kulahtaneita hotelleja uuteen uskoon. Hotel Impossible, tosi-tv, USA, Kausi 11, osa 7. Bundyt lähtevät lomalle, ja Marcy ja Jefferson jäävät koiravahdeiksi ja intoutuvat omituiseen roolileikkiin. Peg ja Kelly osallistuvat kantrikykykilpailuun.

Kausi 11, osa 8. Al ja Griff ovat helisemässä kenkäkaupan jouluruuhkassa ja saavat reippaat apulaiset. Marcy osallistuu joulukoristelukisaan, mutta sieppaus sotkee suunnitelmat. Kausi 2, osa Charlie antaa Laceylle parisuhdeneuvoja, mutta seuraukset eivät ole toivotunlaiset. Pahaa-aavistamaton Sean lähtee Edin kanssa pelaamaan pokeria. Anger Management, komediasarja, USA, Charlien on vaikea pitää näppinsä erossa isän uuden naisystävän viehkeästä tyttärestä.

Lacey valehtelee olevansa raskaana periäkseen isoäitinsä arvokkaan sormuksen. Kausi 6, osa 2. Netti on täynnä videoita hölmöistä hurjapäistä tekemässä typeriä temppuja. Tässä jaksossa saamme nauttia ääliöklippien parhaimmistosta. Kausi 4, osa 7: Tänään on iso päivä! Vesa täyttää 50 vuotta ja Tuurissa raikaa Miljoonarock.

Esiintymislavalla on nippu päivänsankarin suosikkibändejä, etunenässä jäähyväiskiertueella oleva HIM. Maisa ja Teuvo heittäytyvät festarimeninkiin ja keräävät artistien nimmareita. Aivan festivaalialueen vieressä Jane esittelee Vesan äidille uuden kodin remontin etenemistä. Päivä on täynnä tapahtumia, kun Vesa vastaanottaa onnitteluita, erikoisia lahjoja ja ritarin arvonimen.

Tosin kerkeävä mies ehtii kaiken tohinan keskellä ottaa myös pienet päivätorkut. Sarja kertoo seksuaalirikoksia tutkivan poliisiosaston toiminnasta. Leap Year, draama, USA, Irlanti, Irlantilaisen perinteen mukaan nainen voi kosia miestä karkauspäivänä, joten bostonilainen Anna päättää yllättää Dublinissa työmatkalla olevan poikaystävänsä kosinnalla.

Myrsky sotkee Annan suunnitelmat, mutta onneksi hän kohtaa irlantilaisen Declanin, joka lupaa viedä hänet Dubliniin ajoissa. Englantilaisten taistellessa ranskalaisia vastaan kuningas Rikhard Leijonamieli haavoittuu kuolettavasti, jolloin muutama sotilas päättää livahtaa rintamalta takaisin kotiin. Heidän joukossaan myös Robin Longstride, joka päätyy lopulta kuolevalle toverille tekemänsä lupauksen johdattelemana Nottinghamiin.

Kausi 1, osa 1. Ohjelmassa nähdään huvipuistoelämää, jossa on vauhtia ja iloa, ihmisten kokemuksia ja filliksiä. Sarja alkaa alusta uusintana. Ohjelma esittelee hulvattomia ja ennennäkemättömiä kotivideoita Venäjältä. Venäläinen keittiö, erityisesti sikäläisen kaaliruoan valmistus, saa myös ihan omat mittasuhteet. Itärajan takaiseen arkitodellisuuteen johdattavat Simot - Frangen ja Kurki. Voi Venäjä mitä videoita, kotimainen viihde, Joella ja Sherrillä on kolme teini-ikäistä lasta.

He etsivät rauhallista pikkutaloa, jonne koko poppoo mahtuisi kerralla. Pihan omistaja haluaa käyttää pihallaan paljon vaaleaa luonnonkiveä. Minna käy seuraamassa, kuinka liuskekiveä räjäytetään irti kalliosta. Lopullisessa pihassa loisteliaat kivipinnat toimivat sovussa istutusten sekä nurmialueen kanssa. Sami Hedberg haluaisi valjastaa pahasti rehottavan rinnerantatonttinsa yrityksensä käyttöön. Maata pitäisi möyriä ja muokata reilulla kädellä, jotta pihaan saisi ylipäätään selkeitä muotoja.

Tanja ja Niko saapuvat hätiin ja pihasta muokataan monipuolisilla toiminnoilla varustettu kokonaisuus drop-paljuineen ja oleskelutiloineen. Abby ja tytöt osallistuvat paikalliskisoihin. Parivalinnat herättävät kysymyksiä, samoin kuin Kalanin kunto ja Kiran poissaolo. Kathlyn ja Lincoln ovat muuttaneet Los Angelesista Idahoon ja he etsivät näppärää ja ainutlaatuista pikkukotia.

Hänen päätään sekoittavat menujen lisäksi taikatemput ja puolalainen vodka. Palaamme Viivi Lehikoisen luo kuulemaan, mitä muutoksia uuden vuoteen myötä on tapahtunut. Lajitestaajamme Nina käy maistelemassa puuroja puurobistrossa ja kokeilee, kuinka surffaus onnistuu sisätiloissa. Henkimaailmaan hurahtanut Louise ja aviomies Callum uudistavat vihkivalansa rankan vaiheen jälkeen. Kovia kokeneet Rachel ja Neil haluavat uuden alun stressittömillä häillä.

Uraäiti Karen palkkaa ammattiapua, kun kaksivuotias Oliver pitää pukea huolettoman tyylikkäästi. Kun aleprosentti on 70, liikkeen ovet pitää sulkea ja koko henkilökunta keskittyy nettitilauksiin. Hän etsii kypsempää seuraa muffiniensa mussuttajaksi. Nicole ja Tony asuvat kallion päälle rakennetussa talossa, josta on näköala merelle.

Nicolen mielestä talo tarvitsee vain remonttia, mutta Tony haluaa enemmän tilaa. Kallio osoittautuu haastavaksi Jillianin remontin kannalta. Toddin on vaikea löytää paikkaa, jossa yhdistyvät hyvä talo ja hieno näköala.

Kylän ylpeydestä kylän häpeäpilkuksi. Maailman valloittaneen juoksijan puhtaaseen julkisuuskuvaan tuli särö, kun vastaan käveli rakkaus, jota ei voinut ohittaa.

Annemari ja Mika ovat joutuneet kovan kautta kokemaan, että rakkaus ei ole vain kahden kauppa. Joskus se voi koskettaa kokonaista kylää. Ammattilaiset luovat taas hurmaavia pihoja, kodikkaita mökkejä ja houkuttelevia saunoja! Sairaalassa hoidetaan auto-onnettomuuden uhreja, ja lääkärit tekevät kaikkensa pelastaakseen tutun potilaan. Arizona saa vieraan, joka tarjoaa ratkaisun häntä askarruttaneisiin ongelmiin.

Jaksossa vierailee Oscar-voittaja Geena Davis. Alexin ja Jon häät saavat dramaattisen käänteen, mutta April tekee parhaansa pelastaakseen päivän. Teddyllä on häkellyttäviä uutisia. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen Heli Sutela ja kouluterveydenhoitaja Ellun Minna Koskela elämää. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen Heli Sutela ja kouluterveydenhoitaja Ellun Minna Koskela yksityiselämää.

Koulussa järjestetään pikkujoulut ja rusettiluistelut. Yllättäen Anne ja Ellu eivät saakaan osallistua järjestelyihin vaan Tarja hoitaa kaiken.

Kuinka he nyt pääsevät valitsemaan parinsa? Joutuuko Ellu Ramin pariksi? Annen ja Ellun kantabaari suljetaan, ja nyt on löydettävä uusi baari. Ensin tehdään toimintasuunnitelma, kartoitetaan uhat ja mahdollisuudet ja asetetaan kriteerit täydelliselle uudelle baarille. Menomekka ja Take it easy vaikuttavat lupaavilta. Mutta miten mennään jonon ohi?

Anthonian häitä juhlitaan nigerialaisin menoin, ja Ginan häissä leikitellään väreillä. Sekä Danielle että Kelly vihitään merenrannalla. Janne Kataja ja hänen uskolliset aseenkantajansa, kuvaaja Hannu ja äänimies Sami, on pudotettu Rauman lähistölle, ja heillä on 36 tuntia aikaa perehtyä paikallisten vieraanvaraisuuteen. Rahaa, ruokaa eikä tietoa yöpaikasta ole, vain luja luottamus raumalaisten avuliaisuuteen. Saako majakkasaaresta ruokaa tai edes venekyydin sinne? Montako maalia Janne tekee joutuessaan hyökkääjäksi kiihkeässä jääkiekko-ottelussa?

Arvovaltainen raati arvioi haastekisan 10 dollarin annokset. Pudotuskisassa kilpailijat vaihtavat työpisteeltä toiselle eivätkä kaikki pysy mukana vauhdissa. Bondille saapuu pieni mutta viheliäinen vieras. Harjoittelija Glick joutuu kohtaamaan pelkonsa, kun hän lähtee merelle tarkistamaan haiverkkoja. Valtavat aallot moukaroivat Bondia aiheuttaen vaaratilanteita. Rantavahdit ottavat kuitenkin laineista ilon irti ja lähtevät lautailemaan. Luolassa haukotaan tänään henkeä, kun eri yrittäjät tuovat näytille ideoitaan, joissa on kovia hintalappuja.

Pelin avaa Ajit, joka hakee vaatimatonta kahden miljoonan sijoitusta. Sam pyörittää ravintolaa yhdessä vaimonsa ja seitsemän lapsensa kanssa.

Perhe riitelee jopa asiakkaiden kuullen, sillä lapset eivät halua olla töissä joka päivä. Ruokaakaan ei viitsitä valmistaa kunnolla. Anthony tutustuu vihdoin kauniista rannoista ja herkkuruoista tunnettuun maahan. Luvassa on paljon käristettyjä herkkuja sekä jääkylmää olutta. Kuinka käy kun mestarit ottavat toisistaan mittaa? Kulta, ulkona on kylmä. Tämän jakson ennuste lupaa lunta ja jäätä ja paljon sekoilua molempien parissa.

Lisäksi listataan 10 parasta moottorikelkkakämmiä. Blue Water Bridgen raja-asemalla on jännitystä, kun yksi auto lähtee karkuun rajatarkastuksesta ja toinen aiheuttaa säteilyhälytyksen. Chicagon postikeskuksessa tutkitaan huumevinkkiä koiran avulla. Kilpailijoiden opetustaidot pannaan testiin haastekisassa.

Palkinto on upea, mutta pian sen jälkeen kärkinelikko ottaa mittaa toisistaan pudotuskisassa. Muut saavat suostuteltua Rickin manikyyriin. Panttilainaamoon tuodaan Panhead, vanha posetiivi ja Red Rock Colan mainosjuliste. Maailman suurimpien tv-ohjelmien joukkoon kuuluva Heikoin lenkki on ainutlaatuinen yhdistelmä tietokilpailua ja taktikointia.

Ohjelman alun kahdeksan kilpailijan ryhmä harvenee kierros kierrokselta heidän äänestäessään mielestään heikoimman lenkin kilpailusta ulos. Kysymysten hurja tahti ja kilpailun kasvava paine saa helpotkin kysymykset vaikuttamaan vaikeilta, eikä ohjelman juontaja Riku Nieminen päästä väärin vastanneita kilpailijoita helpolla! Jaksossa vieraana näyttelijä Antti Luusuaniemi. Pohdintaa herättää muun muassa norjalaistutkimus vanhempien urakehityksestä, kielen kehittyminen ja hikiset hipit joogatrikoissa.

Hurmaava radio- ja tv-juontaja Marja Hintikka saapuu panelistien tueksi analysoimaan uusimpia, käsityksiämme mullistavia tutkimuksia aivoista, nukahtamisesta ja nuorisosta. Myös konfettisateista juhlintaa luvassa, kun Kari Ketosen pöydän äärellä kerääntyvät tutut panelistit Noronen, Vuorinen, Lahtinen ja Kuustonen. Kooste Madventuresin makumatkoista maailman yrjöttävimpiin keittiöihin. Mitä on tehtävä päästäkseen irti oravanpyörästä? On vapautettava itsensä henkisestä orjuudesta: None but ourselves can free our minds.

Maailman futuristisimman kaupungin fetissit: Madventures eläytyy hyperstressaantuneiden työmuurahaisten eskapismiin. Tokion flippauttamat travellerit lähtevät maaseudun rauhaan etsimään japanilaista harmoniaa. Norman Reedus saa ajokumppanikseen The Black Ryder -yhtyeen Aimee Nashin ja lähtee tutkimaan New Mexicoa, jonka vaihteleva maasto tarjoaa niin lumihuippuisia vuoria kuin kuivia hiekkadyynejäkin. Meksikosta palaavalla matkustajalla on suuri määrä kipulääkkeitä, postikeskuksessa tehdään taas löytöjä, ja Kanadan rajalla annetaan neuvoja huonosti varustautuneille patikoijille.

Thaimaasta saapunut amerikkalaisnainen on tolaltaan, kun tullille ilmoittamatta jätetyt banaanit aiheuttavat rajalla selkkauksen. Metsästysreissulta palaavien isän ja pojan autosta löytyy ilmoitettujen aseiden lisäksi yllätys. Kausi 2, osa 5. Kilcherin perhe elää maatilalla Alaskan takamailla täysin eristyksissä yhteiskunnasta. Ääriolosuhteissa selviytyminen vaatii jokaisen perheenjäsenen panosta.

Musiikkiteatteritaiteen monitoiminainen, oopperalaulaja, laulupedagogi Reetta Ristimäki on koko elämänsä ajan luonut omat työpaikkansa. Ooppera Skaala, Musiikkiteatteri Kapsäkki ja nyt parhaillaan Suomalainen kamariooppera ovat työllistäneet häntä. Tulevina vuosina hän haluaa erityisesti keskittyä ohjaajan työhön.

Ami Aspelund on Suomen kansainvälisimpiä artisteja. Pitkän linjan artisti Ami Aspelund valloitti yleisönsä jo luvulla, kun Apinamies rävähti radioon. Huumoria, rohkeutta, herkkyyttä ja isoa osaamista on Amin ura ollut täynnä lukemattomien levytysten, lava-, ravintolashow- ja TV-produktioiden sekä musikaalien myötä.

Suuret esiintymiset täyttivät monikielisen, taidokkaasti laulavan, estradeilla suvereenisti liikkuvan ja tanssivan Amin elämän. Paluu uran alun vuosikymmenelle, luvulle on tapahtumassa nyt rock-musiikin kautta, jota Ami pääsee räjäyttämään vahvan viihdyttäjän kovalla kokemuksella. Laulu on Heikki Laitisen mukaan ihmisen olennaisin ilmaisumuoto. Elämänsä varrella hän on työskennellyt niin musiikin tutkijana, lehtorina, säveltäjänä, muusikkona kuin performanssitaiteilijana. Sibelius-Akatemian kansanmusiikkiosaston professorina luvulla toiminut Laitinen jatkaa nyt matkaansa musiikin maailmassa yhä vahvemmin taiteilijana.

Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Miksi vakuuttelut eivät tepsi? Käydään keskustelu jo nyt! Auttaisiko Ajankohtaisen Kakkosen suuri tissi-ilta? Roosa nauha -keräys on käynnissä Yle Puhe: Pidä itsesi kanssa hyväksyvä iltahetki Voimanlähde-dokumentti antaa kasvot rintasyövälle Tatuoitu nänni on piste i: Uusimmat artikkelit Luetuimmat Aiheeseen liittyvää.

Sitkeyttä ja kestävyyttä vaatineet seikkailut napapiirin jäätiköillä tekivät museonjohtaja Pentti Kronqvististä huikean sankarin Museonjohtaja Pentti Kronqvist ei ole pelännyt seikkailuita Lapsuutensa köyhyydessä elänyt ja sieltä eteenpäin ponnistanut pietarsaarelainen Pentti Kronqvist loi elämästään seikkailun. Kuraattori Veikko Halmetojalle taiteen katsominen on tärkeämpää kuin sen tekeminen Taiteen katsominen on tärkeämpää kuin sen tekeminen.

Kuusi kuvaa lähetykset ja kuvat Lista uusimmista Kuusi kuvaa ohjelmista ja linkit sivuille. Rakkaus tanssiin on pitänyt minut hengissä Tanssi avaa kehoon koteloituneet muistot Viisikymmentä vuotta täyttävä koreografi Hanna Brotherus on aina rakastunut tanssia. Juha Föhr ennustaa juhannussäätä Valitse haluamasi sääennuste juhannukseksi.

Maailman paras vihta Miten tehdään oikeaoppinen saunavihta? Keskiyön aurinko Dokumentti Aavasaksan juhannuksesta Dokumentti Aavasaksan juhannuksesta vuodelta tiivistää 12 minuuttiin suomalaisen keskikesän juhlan.

Jos haluat hyvää seksiä, opettele tuntemaan itsesi ja kehosi Hyvä seksi ei ole sidoksissa ulkonäköön Seksi on vain pieni osa seksuaalisuutta, ja omaan seksuaalisuuteen tutustuminen alkaa korvien välistä. Siskonpeti repii huumoria kehosta, seksistä ja parisuhteesta Yllätyskyykky ja muita Siskonpedin parhaita Siskonpedin näytteissä tehdään yllätyskyykky, syödään rahkapiirakkaa, toteutetaan seksifantasioita, valmistetaan sulatejuusto-origameja, tutustutaan terveyssiteiden äänimaailmaan, tavataan sylkykuppi ja käydään yhdessä läpi kaikkea muutakin ihmisruumiin toimintojen ja kahdenvälisten henkis-kehollisten suhteiden alalta.

Suomalaiset nakuilijat tekivät taidetta Elokuisena aamuna vuonna yli vapaaehtoista suomalaista riisui vaatteensa Helsingin Kauppatorilla poseeratakseen maailmankuululle valokuvataiteilija Spencer Tunickille. Valitse rintaliivit oikein Hyvin istuvien rintaliivien löytäminen ei ole yleensä helppoa. Lue myös - yle. Anthony Bourdainin viimeinen ateria Pohdintaa Anthony Bourdainin merkityksestä ja kuolemasta "Kokki meni kotiin, soitti muutaman puhelun ja hirtti itsensä.

Tämä on ylivoimaisesti paras keino pitää aivot nuorena — unohda sudokut ja ristisanat Liikunta on ylivoimaisesti paras keino pitää aivot nuorena Liikunta on ehdottomasti paras keino pitää aivot nuorina ja jopa nuorentaa niitä, sanoo Karoliinisen instituutin ylilääkäri Anders Hansen. Onko tässä Suomen viisi omaperäisintä matkakohdetta?

Katso lista ja lähde reissuun! Lepoloma ei olekaan paras vaihtoehto? Uusimmat sisällöt - Elämä. Laine ohjasi kuin Louhimies ja Akun housuttomuus puhutti - viisi asiaa, joita ehkä et tiennyt viisikymmenluvusta Lasse Lehtisen mielenkiintoisia poimintoja Aku Ankalla piti olla housut, elokuvaohjaajien työmetodeista ei huudeltu, cokiksen myyntiä piti harjoitella kokonaisen viikon ja Laika-koirankin kohtalosta valehdeltiin.

Kaisa Ijäs tutkii aikaa ja muistia runoilijan kaleidoskooppisella vapaudella Aurinkokello on Tanssiva karhu -ehdokkaana. Biodynaamisen maanviljelijän Markku Kuhan mielestä onnen voi löytää puhtaan ravinnon kautta Markku Kuhan mielestä ihmiset ovat kadottaneet aitouden. Itsestään ei kannata luulla liikaa, mutta ei liian vähääkään Piispaa Teemu Laajasaloa kiinnostavat teologia ja ihmiset.

Boordeja, pyökkiä ja persikkaa — Kodin kääntöpiiri uudisti suomalaiskodit vuosituhannen vaihteen estetiikalla Kymmenen kotia muutoksessa vuonna Kodin kääntöpiiri oli luvun alun sarja sisustussuunnittelusta, remonteista ja kotien asukkaista. Suomentaja Kersti Juva haluaa olla mukana yhteiskunnan muutoksessa Kersti Juva suomentaja Kersti Juva tunnetaan parhaiten urastaan suomentajana.

Svenska Kulturfondenin uusi toimitusjohtaja Sören Lillkung rakastaa taloushallintoa ja elää musiikista Toimitusjohtaja joka rakastaa taloushallintoa ja musiikkia Oopperalaulaja, pedagogi ja hallintomies suomenruotsalainen Sören Lillkung, 55 v, ei pelkää uusia haasteita. Musiikkiteatteritaiteilija Reetta Ristimäki haluaa raikastaa oopperaa kokonaisvaltaisesti Musiikkiteatteritaiteilija luo oman työpaikkansa. Emilyllä oli muitakin terveysongelmia.

Lääkärissä käytiin usein, mutta lapsen suuren koon uskottiin johtuvan geeneistä. Kivuliaisuutta ja tulehdustauteja taas selitettiin sillä, että niitä nyt vaan saa päiväkodissa. Lääkärit eivät saaneet selville mikä Emilyä vaivaa, vaikka hänelle tehtiin mittavasti erilaisia testejä. Hormonitasot olivat kuin raskaana olevalla naisella, kertoo äiti. Lopulta kolme kuukautta sitten Emilyllä diagnosoitiin Addisonin tauti, joka johtuu lisämunuaisen vajaatoiminnasta. Hänellä on myös adrenogenitaalinen oireyhtymä.

: Suomi uutiset siskon tissit

PORNO NÄYTTELIJÄT THAI HIERONTA PORI Call girls helsinki prostituutio hinnat helsinki
WEBCAM LIVE PORNO GIRL AND GIRL SEX Serkukset suojelevat Tashin kylää erilaisilta vaaroilta ja eksyvät unohtumattomille seikkailuille ympäri Tashin eksoottista asuinpaikkaa. Posse vihjailee ohjelman tulevasta kaudesta: Rita huolestuu Jasminin huonosta kunnosta ja Aki Rekon kokkaustaidoista. Rohkeassa kokeilussa seitsemän sinkkumiestä ja -naista muuttaa kahdeksaksi viikoksi saman katon alle. Yli miljoona hakijaa vuodessa ylitti maanosan kantokyvyn, sillä se kiihdytti eripuraa yksittäisten valtioiden
Pornofilmit pelikauppa järvenpää He löytävät ruotsalaisen antiikkikiväärin ja golf-pallon noutajan, mutta minkä arvoisia ne ovat? Meksikosta palaavalla matkustajalla on suuri määrä kipulääkkeitä, postikeskuksessa tehdään taas löytöjä, ja Kanadan rajalla annetaan neuvoja huonosti varustautuneille patikoijille. Lääkäreillä oli vaikeuksia diagnoosin tekemisessä, ongelmia oli niin monia. Mukana ovat myös sisukas alpakka ja aasi, jolla on sieniongelma. Lapsuutensa köyhyydessä elänyt ja sieltä eteenpäin ponnistanut pietarsaarelainen Pentti Kronqvist loi elämästään seikkailun. Vicentan käytös on yhä oudompaa ja lopulta hänen on pakko uskoutua jollekin.
Altonin huutokaupan tunnelma on niin riehakas, että luvassa on tunteenpurkauksia ja räjähdyksiä. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia. Yksi puhututtavimmista muutosesityksistä on alle vuotiaiden määräaikaisuuden perusteen poistaminen. Kun ravintola vihdoinkin avattiin, raha ei enää riittänyt paikan sisustukseen ja viimeistelytyöhön. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. suomi uutiset siskon tissit

1 thoughts on “Suomi uutiset siskon tissit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *