Slenderman murha car

slenderman murha car

Se on todella kiinnostava dokumentti, jota jää miettimään päiväkausiksi. Kirjautuneena käyttäjänä voit lisätä juttuja lukulistalle myöhempää tarkastelua varten. Siirry linkistä RSS-syötesivulle ja paina Tilaa-nappia saadaksesi tuoreimmat otsikot nopeasti ja vaivattomasti. Voit jakaa jutun WhatsAppissa. Tämä toiminto vaatii, että mobiililaitteeseen on asennettu WhatsApp-sovellus.

Voit antaa toimitukselle palautetta tai lähettää juttuvinkin alla olevalla lomakkeella. Eikö sinulla ole tunnusta? Ei hätää, täytä alle sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle uuden salasanan.

Kirjautuneena voit osallistua sivustolla käytäviin keskusteluihin. Mikäli sinulla on olemassa olevat tunnukset Otavamedian muilla sivustoilla voit käyttää samoja tunnuksia kaikissa palveluissa.

Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä, voit kirjautua sähköpostilla ja salasanalla. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Asioi verkossa Voit mm. Digipalvelut Puhelin 09 [email protected]. Predator ajaa Alien-moottoripyörää Thaimaan maantiellä. Katsotko enää tv-kanavien esittämiä elokuvia televisiosta? Disney ryssi uuden Star Wars -elokuvan julkaisun ja markkinoinnin, ei Lucasfilm.

Gary Oldman esittää Netflixin uudessa scifi-trillerissä taloa. Disney todella haluaa 20th Century Foxin leffat: Teksti ei spoilaa oikeudenkäynnin kulkua tai tuomiota, sillä juttu on edelleen kesken. Omat tiedot Pääset tarkastelemaan omia tietojasi kirjautuneena palveluun. Lukulista Kirjautuneena käyttäjänä voit lisätä juttuja lukulistalle myöhempää tarkastelua varten.

Sivustohaku Voit hakea sivustolta juttuja käyttäen erilaisia hakusanoja. Avaa valikko Klikkaa valikko auki nähdäksesi lisätoimintoja. Saat tietoa Ylen sisällöistä ja Yle Tunnuksen eduista kerran kuussa sähköpostiisi. Voit hallita tietojasi ja Ylen lähettämiä viestejä omassa profiilissasi.

Uudet käyttöehdot näet täältä. Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen tästä. Ystäväänsä useita kertoja puukottaneet tytöt ovat saaneet 25 ja 40 vuoden tuomiot. Kaksikko yritti miellyttää fiktiivistä Slenderman-hahmoa. Tosielämän kauhutarina sai päätöksen perjantaina, kun luokkakaveriaan puukottanut Morgan Geyser tuomittiin 40 vuodeksi psykiatriseen sairaalahoitoon Yhdysvalloissa.

Geyser ja Anissa Weier olivat vuotiaita, kun he päättivät tappaa luokkatoverinsa miellyttääkseen internethahmo Slendermania. Slenderman on internetin kauhutarinoissa sekä videopelissä elävä fiktiivinen olento, jolla on pitkät raajat ja kalvakka iho. Tytöt kutsuivat ystävänsä yökylään ja houkuttelivat tämän metsään, missä Geyser puukotti tätä 19 kertaa.

Uhri onnistui kuitenkin ryömimään läheiselle tielle ja selvisi puukotuksesta. Geyser on nyt vuotias ja Weier Ja ihminen on sellanen ettei usko ennen kun itse on nähnyt. Olen itse nähnyt pananormaaleja juttuja joita muut ei usko. Mutta hyvä tarina pidin kovasti. Minäkään en usko asiaan nimeltä tuuli, enkä ilmaan, koska en ole koskaan nähnyt niitä!

No kerran olin mun mummulla uimassa ja hetken katoin vaan ympärilleni ja sit näin aivan tosi ison tyypin jolla oli vähän harmahtava pää ja mustapuku oli siis ilta ja sitten en sanonut mumulleni mitään räpäytin kerran silmiäni ja se oli poissa se oli pelottava tunne.

Näin kerran ihan sairasta painajaista et aluks olin luolas ja sielt kurkki slendu sit lähin juoksee johonki puunkoloo slendu meni siit ohi sit mä oon yhtäkkii pellol ja slenderi tuöee perässä.

Kayheinta oli se et en heränny vaik halusin. On tosi kivaa et kun meen mökille perheen kaa nii se metsä on täynnä kuolleita puita kosk sinne ei paista aurinko.. Sanokaa mulle et Slenderman ei vainoo yli 13v lapsii tai en muute saa nukuttuu monee päivää: Olen tietoinen kyllä että se on vain taru, mutta osaan vain säikähtää tosi hyvi: Katottii Scary movie 3 mun kaverin kaa, päivällä, ja mä olin saada silti kauhee hepuli: Miks ei sais kattoo taakseen?

Mulle ja mun kaverille kävi tässä vähän aikaa sitten karmiva,tähän liittyvä juttu. Siis oltiin pyöräilemässä mun luokse illalla noin kymmenen aikaan. Päätettiin,että mennään lyhyempää metsätietä. Ajettiin sitte sinne ja siinä parin sadan metrin päässä näky joku tumma pitkä hahmo. Mä siristelin silmiä ku se oli niin outo.

Se seiso keskellä sitä tietä ja sitte mulla tuli sellanen outo olo ja ihan ku joku olis sanonu mulle et meidän pitää kääntyä. Sitte sanoin mun kamulle,et käännytään.

Ja se kysy et miks ja sitte sanoin sille et ku tuolla on joku epäilyttävä tyyppi. Sitte käännyttiin ja se tyyppi vaan seiso siel. Sitte mun kamun huonosti tarakalla kiinni ollut laukku tippu ja se joutu pysähtyy ja hakee sen. Ku se oli sen laukun luona niin huomasin et se pitkä hahmo alko kävelee meitä päin. Huusin ihan ääni väristen sille et tuu jo. Ja kuse oli tulossa katoin sitä tyyppiä joka käveli meitä kohti,ja se käveli katulampun alta ja mä näin sen kasvot.

Ne oli valkeet ja sil ei näyttäny olevan silmiä eikä suuta. Ku kaveri oli saanu laukun niin lähettiin täysii ja kierrettiin toista pidempää reittiä.

Se oli kamalin tapahtuma mun elämästä. Kerroin kotona vanhemmille ja ne,kuten yleensä yritti löytää tälle loogisen selityksen. Mut mun kamu ja mä tiedetään et kukaan normi ihminen ei voi olla yhtä pitkä ku se. Pages Etusivu Seuraa meitä bloglovinissa! Slender man on yliluonnollinen olio jonka kuvaillaan ilmestyvän normaalin ihmisen näköisenä, mutta hän on yli 2,5 metriä pitkä.

Hän haluaa ikäänkuin sulautua ihmisten joukkoon ja tarkkailla heitä. Hän on kuin varjo, jolla ei ole kasvoja. Slender man sopii moniin vanhoihin kertomuksiin maista kuten Saksa. Mies nimeltä Victor Surge löysi tämän legendan ja teki oman versionsa siitä jota kutsutaan nimellä Slender Man. Slender Man ei alunperin ollut paha taruissa, mutta Victor Surgen versiossa hän kertoo sen olevan paha olio joka tarkkailee ihmisiä joita voisi tappaa. Joissakin taruissa Slender Man yritti pelastaa ihmiset kivuliaalta kuolemalta puhumalla heidät alamaailmaan ajoissa.

Slender Manista on tullut netin "meemi" ja monet väittävät nähneensä hänet tarkkailemassa talonsa ulkopuolella. Monet kuvat ovat kuitenkin photoshopattuja. Ote Dorothy Birchin päiväkirjasta: Oletan tämän olevan yksi viimeisimmistä vapaaehtoisista merkinnöistä päiväkirjaani, vaikkakin Tohtori Keating käski minun kirjoittaa ylös kaikki mitä tapahtui.

Mutta ajoin kertoa koko tarinan, joka minun olisi pitänyt tehdä ensisijassa; menettää ylpeyteni. Oli kylmä ja tuulinen syksyinen päivä, muistan yhä päiväyksen. Lizzie ja minä leikimme piilosta puiden seassa setäno farmin takana olevalla pellolla. Oli minun vuoroni yrittää löytää hänet. Laitoin kädet silmieni päälle ja nojauduin makealta tuoksuvaa tammen kuorta vasten. Laskin sataan asti ja lähdin etsimään häntä. Muistellessani tätä, minun olisi pitänyt huomata merkit välittömästi.

Tuuli joka oli puhaltanut idästä koko päivän oli lakannut kokonaan ja metsässä ei kuulunut yhtään ääntä, jotka olisivat piilottaneet askelteni äänet jotka kuuluivat selvästi kuivuneiden ja pudonneiden lehtien päälle astuessa. Jatkoin kävelemistä syvemmälle metsään, välillä huuten Lizzien nimeä. Lizzie ei kuitenkaan vastannut. Suuret ja vankat puut muuttuivat yhä pienemmiksi ja pidemmiksi.

Minun olisi pitänyt kääntyä silloin ja juosta takaisin Ed-sedän mökille. Pysyin liikkeessä, kutsuen siskoani, hieman paniikissa nyt. Melkeinpä aina löysin hänet parissa minuutissa. Pitkät puut ympäröivät pian minua ja heikko sumu alkoi levitä. Sitten sarja tapahtumia alkoi, joka olisi poltettu muistiini ikuisesti. Yhtäkkiä kuulin itkuisen huudahduksen "Dorothy!

Made in America — ja  Making a Murderer -sarjoille , mutta sen stoori on karmivalla tavalla omaperäisempi. Irene Taylor Brodskyn ohjaama Beware the Slenderman kertoo Morgan Geyseristä ja Anissa Weieristä , jotka houkuttelivat Waukeshan pikkukaupungissa ystävänsä Payton Leutnerin metsään ja yrittivät murhata hänet osoittaakseen uskollisuutensa Slendermanille ja estääkseen tätä vahingoittamasta perheitään. Jos joku vähän vanhemmista lukijoista nyt pohtii, että mikä ihmeen Slenderman, niin älkää huoliko, ette ole yksin.

Hahmo on esiintynyt populaarikulttuurissa jo vuosia, mutta ainakin aluksi se oli lähinnä vain nuorempien netinkäyttäjien juttu. Kysy alle vuotiaalta tietääkö hän kuka on Slenderman, niin hyvin todennäköisesti vastaus on positiivinen. Jos Slenderman ei ole tuttu, niin suosittelen katsomaan ensin elokuvan ja palaamaan sitten lukemaan tämän tekstin loppuun.

Saattaa käydä niin, että tuijotat ruutua peloissasi suu auki, ihokarvat pystyssä, tunnet ällötystä ja haluat kääntää katseesi muualle, mutta et pysty, sillä Slenderman pakottaa sinut katsomaan kahden tunnin kauhutarinan. Hämmentävän Slenderman netti-ilmiön juuret yltävät Something Awful -nettifoorumille.

Ensimmäisen kerran vuonna nettiin ilmestyneen pitkäraajaisen, kasvottoman hammajaisen loi  Eric Knudsen  foorumin photoshop-kilpailua varten. Tarinoiden mukaan luonnottoman hoikka, musta puku päällä ihmisiä vaaniva mies sieppaa ja traumatisoi erityisesti lapsia ja vahingoittaa myös heidän perheitään ja läheisiään. Joissain versiossa Slenderman suojelee lapsia, mutta saattaa vaatia vastineeksi heitä tekemään kamalia tekoja.

Hirviöstä tuli pian meemi ja viraali-ilmiö, josta kirjoitettiin fanifiktiota ja jonka myötä fiktiivinen hahmo muuttui ja sai uusia ominaisuuksia. Se päätyi myös kirjallisuuteen, maalaustaiteeseen, cosplayhin ja fanien tekemiin videoihin sekä esimerkiksi Slender: The Eight Pages — ja Slender: Suurin osa Slenderman-faneista tietää tietysti hahmon olevan mielikuvituksen tuotetta, mutta Morgan Geyserille ja Anissa Weierille se oli totta.

Tytöt lukivat Slendermanista lähinnä  creepypasta -tarinoita, eli käyttäjien kirjoittamia kauhukertomuksia. Lasten mukaan murhaaminen oli ainoa vaihtoehto, ettei Slenderman olisi tappanut heidän omia perheitään.

Dokumentti sekoittaa näppärästi alkuperäismateriaalia — kotivideoita, kuvaa poliisikuulusteluista heti puukotuksen jälkeen, perheenjäsenten haastatteluja sekä uutispätkiä ja selittää hyvin mistä itse rikoksessa on kyse.

Molemmat tytöistä olivat yksinäisiä ja elokuvan mukaan ilman toistensa seuraa väkivallantekoa tuskin olisi tapahtunut. Weier kuvataan syrjäytyneenä koulukiusattuna, joka viettää suurimman osan vapaa-ajastaan netissä. Geyser taas on aluksi vahvemman ja laskelmoivan oloinen, mutta myös hän on viihtynyt jo pikkulapsesta asti omissa oloissaan, innostuen lähinnä fiktiivisistä maailmoista. Hänen kerrotaan uskoneen joulupukkiin vielä vuotta ennen puukotusta.

Molemmat tytöistä kärsivät mielenterveysongelmista jo pikkulapsina. Onneksi dokumentti antaa lasten vanhemmille kiitettävän paljon ruutuaikaa, näyttäen etteivät he ole epäonnistuneita tai välinpitämättömiä kasvattajia, vaikka huomasivatkin jo ennen puukotusta, että lapset eivät olleet aivan tavallisia.

Geyserin äiti muistelee ihmetelleensä, ettei tytär reagoinut oikeastaan mitenkään, kun he katsoivat Bambi-elokuvaa ja sen kohtausta, jossa Bambin äiti ammutaan. Keittiöpsykologia on turha leikkiä, mutta ainakin Geyser vaikuttaa nähdyn perusteella kärsivän vakavista mielenterveysongelmista, muun muassa hallusinaatioita aiheuttavasta skitsofreniasta.

Slenderman on hänelle vain yksi harha ja hahmo muiden joukossa, joiden kanssa hän kommunikoi. Tyttö on asiantuntijoiden mukaan myös kyvytön empatiaan, joka viittaa hänen olevan sosiopaatti. Ohjaaja Brodskyn paras idea on antaa eri alojen asiantuntijoiden analysoida Slendermania ilmiönä. Evoluutiobiologi Richard Dawkins kuvailee parhaiden ja tehokkaimpien meemien olevan kuin viruksia, joiden leviämiseen riittää niiden näkeminen tai kuuleminen.

Digiajan folkloristit, meemi-ekspertit, psykiatrit ja myyttien-  ja urbaanilegendojen tutkijat kertovat omat mielipiteensä ja näin Slenderman asettuu osaksi laajempaa kokonaisuutta. Pelottavinta dokumentissa ei ole itse Slenderman tai lapset, vaan se, millainen vaikutus internetillä voi olla jo valmiiksi sairaaseen mieleen. Vaikutteita on otettu aikojen saatossa ties mistä tai näin ainakin väitetään. Kirjat, roolipelit, sarjakuvat, elokuvat, videopelit tai musiikki ovat olleet muka syitä siihen, miksi ihmiset ovat päätyneet tekemään kamalia asioita.

En haluaisi kuulostaa vanhalta kävyltä, mutta netin kautta on helpompaa kuin koskaan aiemmin nähdä ja kokea asioita, jotka voivat toimia laukaisevana tekijänä. Beware the Slenderman on pelottavan puistattava, surullinen tarina, joka näyttää mihin sairaan ja yksinäisen ihmisen kiusaaminen voi pahimmillaan johtaa. A Star Wars Story jäämässä tappiolle. Tältä se näyttää — Tim Burtonin versio Disney-klassikko Dumbosta hämmästyttää hyytävyydellään. Mikko Leppilampi yhteiskuvassa Hollywood-kaunottaren kanssa — luvassa yhteinen elokuva.

Traileri julki — tältä näyttää Lady GaGan ensimmäinen elokuvarooli. Huima faniteoria muuttaa käsityksesi rakastetusta animaatiosta. Melrose Place -tähden raju alamäki jatkuu — kiidätettiin sairaalaan itsetuhoisen käytöksen vuoksi Hollywood Kuka on unelmiesi juhannusheila?

Näin Angelina Jolien ja Brad Pittin ero etenee — tilanteesta tihkuu lisätietoa. Ronaldon mallirakas käynnisti kihlaushuhut — esitteli valtavaa sormusta katsomossa.

Traagisesti kuolleen räppärin muistotilaisuus äityi väkivaltaisuuksiin — poliisi puuttui tilanteeseen. Reijo Kallion puoliso muistelee pariskunnan pitkän yhteisen taipaleen alkua: Prinssi Louisin ristiäispäivä julkaistiin — yhteys herttuatar Meghanin salaiseen kastetilaisuuteen. Apulanta-yhtye järjestää oman musiikkigaalan. Herttuatar Meghan debytoi brittieliitin ykköstapahtumassa — häikäisi valkeassa asussa.

Tomi Metsäketo sai lähtöpassit Mamma Mia! Tositelevisiotähti Niko Nousiaisen Tinder-kuva hämmentää: Reijo Kallion puoliso oli miehensä rinnalla loppuun asti: Rosanna Kulju kommentoi eroaan: Tanskan prinsessa Elisabeth on kuollut. Vappu Pimiä osallistui kuninkaalliseen laukkakisaan — bongasi herttuatar Meghanin: Antti Rinne avoimena lapsettomuudesta: Kate Hudson julkaisi upean uimapukukuvan vuotiaasta äidistään.

Jay-Z vastaa huhuihin lehtolapsestaan: Reijo Kallio on kuollut. Saara Aallolta outo reaktio toimittajan kysymykseen — vältteli selvästi aihetta.

slenderman murha car Digiajan folkloristit, meemi-ekspertit, psykiatrit ja myyttien-  ja urbaanilegendojen tutkijat kertovat omat mielipiteensä ja näin Slenderman asettuu osaksi laajempaa kokonaisuutta. Pienen tytön onneks sattumalta paikalle osunut polkupyöräilijä, joka pelasti uhrin. Siinä kyytiin otettu nuori nainen pyytää päästä pois kyydistä hautausmaan kohdalla ja paljastuu myöhemmin aaveeksi. Pages Etusivu Seuraa meitä bloglovinissa! The Eight Pages — ja Slender: Viime joulukuussa toinen puukottajista tuomittiin 25 vuodeksi osavaltion mielenterveyslaitokseen.

0 thoughts on “Slenderman murha car

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *