Live tuloslista docventures whores glory

live tuloslista docventures whores glory

Ohjelman tiedot Alkuperäisnimi Whores' Glory Kuva Tapaus Borneo The Borneo Case Yli 25 vuoden ajan kuvattu dokumentti Borneon sademetsän tuhosta ja sen vaikutuksista paikallisiin heimoihin. Ouagan tytöt Ouaga Girls Burkina Fason maaseudulta kotoisin olevat tytöt saapuvat Ouagadougaan opiskelemaan automekaanikoiksi.

Intian voimanaiset Gulabi Gang Intiassa nuoria naisia on raiskattu ja moni on menehtynyt. Heimon salaisuudet Secrets of the Tribe Palkittu brasilialaisohjaaja kyseenalaistaa läntisen maailman tiedemiesten tutkimustyön Amazonin sademetsien intiaaniheimojen parissa.

Darwinin painajainen Darwin's Nightmare Suomessakin syötävästä niilinahvenesta tuli Afrikassa Victoriajärven painajainen. Intian tytär India's Daughter Joulukuussa nuori intialaisnainen kuoli raa'an joukkoraiskauksen aiheuttamiin vammoihin.

Raiskaajat syyttivät uhria teosta. Verikännykät Blood in the Mobile Miten puhelinvalmistajat voivat taata, että heidän tuotteissaan ei ole mineraaleja, joiden myynnillä rahoitetaan veristä sisällissotaa?

Yle Myynti Ylen Arkistomyynti Arkistoidut sivut. Onko kaikki mitä luulimme tietävämme ruoasta väärin? Ruoan tulevaisuus - vieraiden esittely Riku ja Tunna valmistautuvat perkaamaan illan teemaa suoraan lähetykseen saapuvien asiantuntijavieraiden kanssa. Docventures-teemana on ruoan tulevaisuus!

Illan Docventures-lähetyksen teema on ruoan tulevaisuus! Riku Rantala ja Tunna Milonoff pääsevät jälleen lempiaiheensa eli mäiskäytyksen moniulotteiseen maailmaan ja ennen kaikkea sen tulevaisuuteen. Turvallisuus - jälkikeskustelu Riku ja Tunna puivat leffan herättämiä keloja asiantuntijavieraiden kanssa livessä.

Mitä turvallisuuden nimissä saa tai voi tehdä? Kaivataanko Suomeenkin järeämpiä keinoja? Turvallisuus - vieraiden esittely Rikun ja Tunnan puolimilitantissa elokuvakerhossa keskustellaan asiantuntijavieraiden kanssa turvallisuudesta. Docventures elokuvakerhon tämänkertainen teema on turvallisuus!

Riku Rantala ja Tunna Milonoff esittelevät amerikkalaisesta asepakkomielteestä kertovan dokkarin Do not Resist. Oikeusvaltio - jälkikeskustelu Suorassa lähetyksessä Riku, Tunna ja studiovieraat pureutuvat illan elokuvaan ja nykyaikaisen oikeusvaltion käsitteeseen.

Onko kyseessä naiivi syntipukki vai kylmäverinen kaksoismurhaaja? Oikeusvaltio - vieraiden esittely Docventuresin valamiehistössä nähdään Rikun ja Tunnan lisäksi vierailevia asiantuntijoita.

Docventures-illan teema on oikeusvaltio! Riku Rantala ja Tuomas Milonoff esittelevät viikon dokkarivalinnan, joka on tositarina elinkautisvankeudeksi muuttuvasta rakkaudesta. Mikä on suomalaisin lause? Pekka "Yölinja" Sauri paljastaa huikean Twitter-Finlandia äänestyksen voittajan! Millainen on uusi, parempi Suomi?

Docventures-kauden päätösjaksossa etsitään rakennuspalikoita tulevaisuuden Suomelle sisututkija Emilia Lahden, kirjailija Tuomas Kyrön ja toimittaja Susani Mahaduran kanssa. Riku Rantala tunnustaa eläinpelkonsa syyn: Syyn pelkoon hän paljasti suorassa Docventures-lähetyksessä Onko terrorismi todellinen uhka?

Suoraan Irakista Docventures-lähetykseen saapunut rauhanneuvottelija Hussein Al-Taee kertoo mistä terrorismi syntyy, ja miten se voitaisiin ehkäistä. Docventures-istunnossa ruoditaan oikeusvaltion käsitettä pitkän linjan asianajaja Markku Fredmanin ja rikostoimittaja Mikko Niskasaaren kanssa. Elinkautisen istunut Pedro Avila: Mitä miettii mies, joka istui tapahtumien johdosta elinkautisen - omasta mielestään väärin perustein?

Docventuresin asiantuntijavieras, Piraattipuolueen varapuheenjohtaja Petrus Pennanen avaa uuden näkökulman kryptovaluuttoihin.

Live tuloslista docventures whores glory -

Uusi kausi alkaa Illan Docventures-lähetyksen teema on ruoan tulevaisuus! Huoran ammatille ei tyttöjen elämässä juuri vaihtoehtoja tarjoudu. Yle Myynti Ylen Arkistomyynti Arkistoidut sivut. Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen tästä. Voit hallita tietojasi ja Ylen lähettämiä viestejä omassa profiilissasi. Ohjelman tiedot Kuva

: Live tuloslista docventures whores glory

Live tuloslista docventures whores glory 578
SEURAA MIEHELLE SINKKU DEITTI 463
Live tuloslista docventures whores glory 328
STRIPTEASE VANTAA SEKSISIVUT Vain hetkittäin tyttöjen arki murtuu kyyneliin - tai epätoivoiseksi ulinaksi. Chat oli käynnissä lähetyksen ajan. Toto5 Härmä PowerPark Miehet rehvastelevat nautinnoillaan, Aasiassa hiukan hillitymmin kuin latinalaisessa Amerikassa. Docventures elokuvakerhon tämänkertainen teema on turvallisuus! Juhannuksen junaliikenne sekaisin, syynä radalle kaatuneet puut:
Twiittejä aiheesta " lihatonlokakuu". Keittiönkaapissasi saattaa pölyttyä hyvä potti — näistä arkisista ruokailuvälineistä maksetaan lähes euroa. Viikon teeman alustus Yle Puheessa. Thaimaassa tyttökauppaa käydään Akvaarioksi nimetyllä alueella, Bangladeshissa Ilon kaupungissa. Viikon leffa sukeltaa prostituoitujen arkeen Thaimaassa, Bangladeshissa ja Meksikossa. Katsomiskokemuksen voi jakaa dokumentin jälkeen alkavassa suorassa lähetyksessä.

1 thoughts on “Live tuloslista docventures whores glory

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *