Seksiaddikti naista naidaan

Käpy selän alla Mikko Niskasen ohjaama Käpy selän alla oli aikanaan uutta ja tuoretta suomalaista elokuvailmaisua. Neljän nuoren kaupunkilaisen telttaretkestä kertovaa filmiä pidetään hienona ajankuvana: Käpy selän alla on tiettävästi ensimmäinen suomalainen elokuva, jossa kuvattiin vapautuneesti seksuaalisia nautintoja. Se ei tarkoittanut sukupuolielimien vallatonta vilahtelua, vaan avointa ja helposti tulkittavaa symboliikkaa: Yli 30 vuotta myöhemmin Aku Louhimies ohjasi debyyttielokuvansa Levottomat.

Nagina Oshima kuuluu japanilaisen elokuvan radikaaleihin ja omaperäisiin tekijöihin. Vuonna ensi-iltansa saanut Aistien valtakunta on mitä ilmeisimmin ensimmäinen kovaa pornografiaa sisältävä valtavirtaelokuva. Teos joutui sensuurin kouriin liki jokaisessa maankolkassa. Suomessakin sen julkinen esittäminen oli kielletty aina vuoteen asti.

Elokuvan idea on hyvin yksinkertainen: Seksileikit muuttuvat jatkuvasti entistä rajummiksi ja elokuvan kuuluisa loppu on jo hyvin äärimmäinen.

Riippuu täysin katsojasta kokeeko teoksen romanttiseksi, eroottiseksi, ällöttäväksi vai puuduttavaksi. Lajissaan Aistien valtakunta on kuitenkin merkittäviä tapaus ja vankkumaton osa elokuvahistoriaa. Blue Velvet — ja sinisempi oli yö David Lynchin eroottinen trilleri Blue Velvet tuli luvulla tunnetuksi tirkistelyä ja sidontaa sisältävistä kohtauksistaan.

Elokuva on Lynchin luomukseksi kerronnaltaan hyvin perinteinen, mutta sitä pidetään teemoiltaan ja kuvakieleltään maestron häiritsevimpänä teoksena. Tarina kertoo idyllisessä lähiössä asuvasta siveelliseksi kuvatusta pariskunnasta Jeffrey Beaumontista Kyle MacLachlan ja Sandysta Isabella Rosselini , jotka ajautuvat sosiopaattisen gangsterin Frank Boothin Dennis Hopper johtamaan sadomasokismin ja alistamisen täyttämään alamaailmaan.

Toiset pitävät Blue Velvet -elokuvaa yhtenä lajinsa merkkipaaluista, toisille se edustaa David Lynchin heikointa luomisvoimaa ja jotkut suorastaan vihaavat sitä. Joka tapauksessa Blue Velvetissä on kuitenkin niin vahva seksuaalisen kauhun lataus, että oman jälkensä teos on varmasti elokuvataiteeseen jättänyt.

Basic Instict — Vaiston varassa Elokuva, joka tätä nykyä muistetaan parhaiten pääosanäyttelijätär Sharon Stonen kiusoittelevasti vilahtavasta alapäästä, ei todennäköisesti ole suurinta mahdollista elokuvataidetta.

Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö se voisi olla vaikutusvaltaista viihdettä. Paul Verhoevenin ohjaama Basic Instict — Vaiston varassa on lukulaisen eroottisen trillerin kirkkain kiteytymä: Elokuvan vaikutusta jännitysgenreen ei voi sivuuttaa. Sen teemat ja ideat sekä vällyjen välissä tapahtuvat juonenkäänteet on kierrätetty Hollywoodissa useaan otteeseen.

Elokuvan rivo ilmapiiri ja Sharon Stonen esittämä seksinnälkäinen miestennielijä Cathrine Tramel olivat aikanaan jotain uutta valtavirtaelokuvassa. Nyt sen asetelma on muuttunut kliseeksi, mutta tuskinpa Stonen yli vuotta sitten tulkitsema hahmo jättää katsojaa edelleenkään kylmäksi.

David Cronenbergin Crash kertoo ihmisistä, jotka kiihottuvat auto-onnettomuuksista ja kolareiden aiheuttamista ruumiinvammoista. Crash perustuu edesmenneen scifi-kirjailija J. Jotain kirjan keskustelua herättävästä teemasta kertoo Cronenbergin oma komentti: Kun esileikkinä toimivat ruotsalaiset liikenneturvavideot ja kiihottumisen huippuun vieminen vaatii ruhjeita, arpia, proteeseja ja kolhiintunutta peltiä, ei ole ihme että moraalinvartijat ovat älähtäneet.

En viitsi ihteeni runkata ei innosta oma ukko enkä nykyään hae yhden juttuja kuten oon ennen tehnyt Sexi on in Mä runkkaan ainakin kerran päivässä. Ex-naiseni kanssa harrastan seksiä välillä,vaikka olemme olleet erossa yli kaksi vuotta. Ennen eroa naimme joka päivä. Mulla ei pahemmin ole yhden yön juttuja ollut,monesti se ei ole yhteen yöhön jäänyt. Viime yönäkin exän kanssa pöhistiin koko yö ja seksi oli upeaa. Blondi,jos ei kiinosta oman ukon kanssa hommat,niin vieraisiin vain hakemaan vaihtelua.

Se voi niinkin mennä että mitä enemmän tekee, sen enemmän tekee mieli ja mitä vähemmän tekee niin hiipuu halu. Eli siis tekee sopivasti.

Muuta tekemistäkin ja ajateltavaa, niin ei tee varmaankaan mieli noin. Ja riippuu mitä pitää tärkeänä, noin yleensä. Siis ei ole kokemuksia hirveästi, mutta asia voisi mennä jotenkin noin. Olen Epädorkan kanssa pitkälti samaa mieltä, ei tuo nyt mitään äärimmäisen moraalitonta. Etkä mielestäni missään nimessä ole huora, sinähän harrastat seksiä oman nautintosi vuoksi, etkä, kuten sanoit, anna palveluja.

Riskit kai ovat lähinnä oma mielenterveytesi, koska asia selvästikin vaivaa sinua, mahdollisten sukupuolitautien lisäksi, ehkä väkivaltaisen partnerin kohtaaminen näinhän kävi Epädorkan mainitsemassa leffassa tosin väkivaltaahan voi kohdata myös vakituisessa parisuhteessa. Minä kunnioitan sinua siinä että tietoisesti vältät vakituista parisuhdetta, sillä siinä sinun ""harrastuksesi"" on mielestäni moraalitonta ja tuomittavaa. En tiedä minkä ikäinen olet, mutta voisin kuvitella, ja toivon, että löydät vielä ""sen oikean"" jolloin toivottavasti ""ongelmasi"" ratkeaa itsestään.

Kirjoituksesi on hyvää suomen kieltä, jota oli mukava lukea. Käyttäymisessäsi ei ole mitään muuta poikkeavaa kuin että olet nainen.

Miehen kertomana tuollainen elämäntapa on normaalia. Noinhan kaikki miehet käyttäytyvät. Haluamme aina löytää uuden naisen, jonka kanssa voi rakastella. Näin on luonto tarkoittanut. Laji säilyy ja hyvin on säilynytkin. Olet ominaisuuksiltasi ehkä edellä aikaasi, kun kehitys näyttää menevän siihen suuntaan, että sukupuolet muistuttavat yhä enemmän toisiaan.

Miehenä toivon, että useat naiset olisivat kaltaisiasi. Elämä olisi huomattavasti yksinkertaisempaa Jouduin kaltaisesi naisen ""uhriksi"" muutama vuosi sitten. Tosin olin ja olen ukkomies, joten sydämeen ei kamalasti sattunut. Jäi silti kumma maku naisesta, samanaikaisesti halusin häntä vaan enemmän kun hän minut jätti, toisaalta inhosin ja halveksin häntä.

Oli kyllä käsittämätön sängyssä. En ole nähnyt viimeistä Levottomat -leffaa, kaksi ensimmäistä kyllä, joten en tiedä mitä siinä kolmosessa on tapahtunut. Niin olet kyllä oikeassa siinä, että ei ainakaan minun tietääkseni nämä miehet ole kärsineet siellä sängyssä, kuten sanoin mukavaa on ollut.

Varmasti osalla heistäkin on useita naisia ringissä, mutta minä en sellaisia koskaan kysele ja asia ei häiriste mua mitenkään. Mulle riittää, että mä olen silloin ""kuningatar"", kun mies on mun vieressä, muusta viis. Oikeassa olet siinäkin, että teen tätä omasta halustani, ei minua kukaan pakota tutustumaan aina vaan uusiin miehiin. Tiedätkö, uusi mies on mulle vähän kuin kauniisti paketoitu lahjapaketti.

On aivan uskomattoman ihanaa ""avata"" kerta toisensa jälkeen uusi, kiihottava ""paketti"" ja tutustua sen sisältöön. Rakastan miehen vartaloa, nautin äärettömästi kun saan tuottaa miehelle mielihyvää. Minusta on ihanaa seurata miten mies reagoi läsnäolooni ja hyväilyihini, tunnen jonkinlaista onnistumisen tunnetta, että mä tein sen taas Oikeassa olit siinäkin näemmä, että et olekaan ainut ihminen, joka ymmärtää elämäntapaani, sillä tuolla on muitakin viestejä odottamassa minua; täytyykin mennä lukemaan ne uudestaan, luin vain hätäisesti ennen kuin aloin vastaamaan sulle.

Mukavaa viikonloppua sinulle ja kiitos vielä kerran! Voisit kyllä miehille selittää että haluat vain seksiä ettei synny mitään väärinkäsityksiä tai toiveita mistään kauas kantoisemmasta sinun suhteesi.

Ehkä voit kasvaa Don Juanismistasi eroon ja keskittyä pelkästään yhteen ihmiseen, koska mitään pitempää ja kovin kestävää parisuhdetta tuskin pystyy moneen suuntaan rakentamaan, tuskin sitä edes tällähetkellä haluatkaan. Aikansa kaikella hyppäämisellä tai toiset eivät sitä vaan malta lopettaa.

Olen myös harrastanut kukasta kukkaan mehiläisenä pörräämistä mutta nykyään olen yhden naisen mies enkä vieraissa ramppaa vaan hoidan seksuaaliset tarpeet vaimon kanssa tai omin voimin. Hei sinulle Hönö ja kiitos kun otit osaa jutusteluun Oikeassa olet siinä, että kyllä tämä asia vaivaa minua aina silloin tällöin.

Joskus menee viikkoja, etten ajattele koko asiaa, annan vaan asioiden mennä omalla painollaan, mutta joskus tulee väkisinkin mieleen, että millainen ihminen mä oikein olen. Aina välillä päätän kunnostautua, päätän, että nyt lopetan miesten haalimisen, minulle saa riittää yksi mies, kuten kai yleensä normaaleille naisille riittää. Jonkun viikon tuo lupaus voi pitää, mutta sitten huomaan taas lukevani deitti-ilmoituksia tai katsovani kaupungilla miehiä sillä silmällä ja siinä sitä sitten taas ollaan.

Nautin miehen viettelemisestä, siitä tutustumisprosessista, jännityksestä, kaikesta, mitä nyt yleensä uuden ihmisen kanssa tutustumiseen liittyy. En osaa edes jännittää uusia miehiä enkä ujostele heidän seurassaan, vaan olen melko puhelias ja estoton. Iältäni olen välillä, en viitsi sitä kertoa täällä sen tarkempaa, eikä asialla liene sen suurempaa merkitystäkään.

Voi Olivia, täytyy sanoa, että oli ihana lukea tekstiäsi! Olen ikäisesi, hyvässä ammatissa ja naimisissa Haen seksiseuraa netistä jatkuvalla syötöllä, nautin seksistä fiksujen, hyvännäköisten miesten kanssa rajattomasti. Silloin tällöin yritän muuttaa elämäntapaani, mutta palaan taas samoihin tapoihin. Avioliittoni ei ole kunnossa ja ero on todellisuutta tulevaisuudessa eli seksiä en saa aviomieheltäni, joten haen sitä muualta. Tällä hetkellä minulla on 5 vakituista rakastajaa ja lisäksi uusia irtosuhteita.

Menin minne vain, työmatkalle, risteilylle, yöelämään, ajattelen vain kenet kellistän seuraavaksi. Kirjoitin joskus asiasta tälle palstalle ja heti huoriteltiin. Rahaa kun en ole siitä koskaan ottanut ainoastaan nautintoa. Musta on ihanaa kokeilla uusia miehiä, miten he nuolevat, millaiset munat heillä on.. Ulospäin olen jakkupukuinen, itsestään huoltapitävä nainen.

Mutta pinnan alla kiehuu. En tiedä koska lopetan, toistaiseksi en edes halua eikä asiasta ole tullut taakka niinkuin Levottomat elokuvassa. Olen myös nainen, jolla on hyvin samankaltainen suhtautuminen seksiin. Ihailen ja palvon miehen vartaloa, sen joka kohtaa, ja haluan täydestä sydämestäni antaa miehelle hyvää oloa. Toki saan sitä itsekin runsain mitoin! Käyttäytymiseni on kuitenkin erilaista, luultavasti johtuen lapsuuteni hyvin moralistisesta ja seksin vastaisesta kasvatuksesta.

Minä olen naimisissa ja rakastan ja haluan miestäni. Kuitenkin joskus, onneksi hyvin harvoin, lipeän kaidalta polulta ja harrastan seksiä muiden miesten kanssa. En koskaan 'metsästä' muita miehiä, mutta sopivan tilaisuuden tullen ja miellyttävän miehen kohdatessani kiusaus on liian suuri. Tunne uuden miehen vartalosta ja siitä nautinnosta mitä hän voi minulle antaa ja mitä minä voin hänelle antaa on huumaava.

En halua missään nimessä loukata ketään, mutta tiedän että käyttäytymiseni loukkaisi miestäni. Kaikilla on heikkoutensa, minulla se on ehdottomasti miehet. Yritän pitää heikkouteni kurissa, aina se ei onnistu.

Ja kyllä, jos lutka on synonyymi seksistä pitävälle naiselle, toiset naiset ovat syntyjään lutkia, kuten minä. Miehiä metsästellen ja kokemuksia keräten. Nyt olen taas vakituisessa suhteessa. Mielestäni tässä keskustelussa oleellisin pointti on se, oletko koukussa? Addiktiot ovat harvoin hyvä juttu. Seksiin ja valloittamiseen voi jäädä koukkuun siinä missä viinaan tai himourheiluun.

Jossakin vaiheessa rajat alkavat paukkua, eikä addiktoituneen käytös ole enää järkevää. Moraalista en halua puhua. Se on jokaisen itse määriteltävä. Itse en näe toiminnassasi mitään moraalitonta, mikäli et valehtele näille miehille etsiväsi jotakin muuta kuin seksiseuraa.

Kannattaa kuitenkin miettiä, onko elämäsi sellaista kuin haluat? Mikä on syynä addiktiollesi? Paikkaatko seksillä jotakin sellaista, mitä kipeästi kaipaat? Jokainen ihminen kaipaa rakkautta ja hyväksyntää. Toisaalta ihminen voi pelätä omaa ja toisen rakkautta sekä siitä syntyvää riippuvuussuhdetta.

Näen tosi seksiaddikti naista naidaan, onko miehestä siihen, eikä mua mitenkaan haittaa, jos saan pakit. Jos kerran olen iso mies niin miksi en voi vain pysyä naisessa ketä rakastan. Riippuvuus saattaa olla toiminnallista, mutta usein siihen liittyy aivoissa tapahtuvan kemikaalisen reaktion aiheuttama mielihyvä. Suhde kaatui koska ymmärsin että yksi nainen ei riitä. Ihana, että olet olemassa. Yleisin kommentti on ollut että "hae muualta". Mukaan mahtuu muutama maksullinenkin kun tiukka paikka oli ettei heti saanut.

David Lynchin eroottinen trilleri Blue Velvet tuli luvulla tunnetuksi tirkistelyä ja sidontaa sisältävistä kohtauksistaan. Elokuva on Lynchin luomukseksi kerronnaltaan hyvin perinteinen, mutta sitä pidetään teemoiltaan ja kuvakieleltään maestron häiritsevimpänä teoksena.

Tarina kertoo idyllisessä lähiössä asuvasta siveelliseksi kuvatusta pariskunnasta Jeffrey Beaumontista Kyle MacLachlan ja Sandysta Isabella Rosselini , jotka ajautuvat sosiopaattisen gangsterin Frank Boothin Dennis Hopper johtamaan sadomasokismin ja alistamisen täyttämään alamaailmaan. Toiset pitävät Blue Velvet -elokuvaa yhtenä lajinsa merkkipaaluista, toisille se edustaa David Lynchin heikointa luomisvoimaa ja jotkut suorastaan vihaavat sitä.

Joka tapauksessa Blue Velvetissä on kuitenkin niin vahva seksuaalisen kauhun lataus, että oman jälkensä teos on varmasti elokuvataiteeseen jättänyt.

Basic Instict — Vaiston varassa Elokuva, joka tätä nykyä muistetaan parhaiten pääosanäyttelijätär Sharon Stonen kiusoittelevasti vilahtavasta alapäästä, ei todennäköisesti ole suurinta mahdollista elokuvataidetta. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö se voisi olla vaikutusvaltaista viihdettä.

Paul Verhoevenin ohjaama Basic Instict — Vaiston varassa on lukulaisen eroottisen trillerin kirkkain kiteytymä: Elokuvan vaikutusta jännitysgenreen ei voi sivuuttaa. Sen teemat ja ideat sekä vällyjen välissä tapahtuvat juonenkäänteet on kierrätetty Hollywoodissa useaan otteeseen. Elokuvan rivo ilmapiiri ja Sharon Stonen esittämä seksinnälkäinen miestennielijä Cathrine Tramel olivat aikanaan jotain uutta valtavirtaelokuvassa. Nyt sen asetelma on muuttunut kliseeksi, mutta tuskinpa Stonen yli vuotta sitten tulkitsema hahmo jättää katsojaa edelleenkään kylmäksi.

David Cronenbergin Crash kertoo ihmisistä, jotka kiihottuvat auto-onnettomuuksista ja kolareiden aiheuttamista ruumiinvammoista. Crash perustuu edesmenneen scifi-kirjailija J. Jotain kirjan keskustelua herättävästä teemasta kertoo Cronenbergin oma komentti: Kun esileikkinä toimivat ruotsalaiset liikenneturvavideot ja kiihottumisen huippuun vieminen vaatii ruhjeita, arpia, proteeseja ja kolhiintunutta peltiä, ei ole ihme että moraalinvartijat ovat älähtäneet.

Cronenbergin elokuva on synkän eteerinen ja omaperäinen kuvaus lihallisten himojen teknologisoitumisesta. Vanhemman miehen ja nuoren naisenalun välinen seksuaalinen suhde ei ole harvinaisuus kertovan taiteen saralla. Ikääntyneen daamin ja keskenkasvuisen pojan fyysinen romanssi onkin hiukan harvinaisempi — enemmän tabu. Kate Winsletin tähdittämä Hollywood-elokuva Lukija käsittelee edellä mainittua vaiettua aihetta.

Toisen maailmansodan jälkeiseen Berliiniin sijoittuva draama kertoo emotionaalisesti pidättyväisestä naisesta nimeltä Hanna, joka päätyy seksisuhteeseen itseään puolta nuoremman Michael-pojan kanssa. Fyysisyydestä huolimatta suhde ei ole pelkästään ruumiillista, poika myös tyydyttää naisen kulttuurin nälkää lukemalla tälle maailmankirjallisuuden klassikoita.

Loppujen lopuksi nuori Michael menettää sydämensä iäkkäämmälle naiselle, ja kun Hanna yhtäkkiä katoaa, sydän särkyy. Vuosia myöhemmin Hanna ilmestyy uudelleen nuoreksi mieheksi kasvaneen Michaelin elämään — hyvin kyseenalaisessa yhteydessä. Lukija ei ole rivoin tai radikaalein mahdollinen elokuva, mutta näkökulmansa vuoksi ansaitsee paikkansa listalla. Kate Winslet voitti roolistaan Oscar-palkinnon. Menestyvä liikemies Brandon Sullivan on seksiaddikti mutta lähes kykenemätön ottamaan kontaktia vastakkaiseen sukupuoleen.

Herra Sullivan tyydyttää seksuaaliset tarpeensa mahdollisimman kylmällä ja yksisuuntaisella tavalla: Brandonin sisko Sissy ilmestyy kutsumatta veljensä ovelle ja jää asustelemaan tämän luo. Sissy on niin ikään avuton ihmissuhteidensa kanssa, mutta vastakkaisella tavalla kuin veljensä — nuori nainen on läheisriippuvainen.

Sisarusten keskinäinen kemia paljastaa, että pinnan alla kytevät tukahdutetut psyykkiset traumat. Haluan melkein koko ajan, lisää, enemmän, jotain uutta, kimppakivaa, 3some, kevyet kinkyt, eri asennot, kaikki mikä vähääkään liittyy jollain tavalla niihin asioihin seksissä jotka saavat viisarin värähtämään.

Pari hoitoa on ollut, mutta niistä on jo jonkin aikaa. En kuitenkaan halua muuta kuin joko kerran tai useammin jos on hyvä ja molemmat ovat tyytyväisiä. Avovaimoni kanssa synkkaa kyllä muuten erittäin hyvin, mutta seksin suhteen olemme vähän eri maailmasta. Kyllä se laatu usein tyydyttää, joskaan ei aina, mutta määrä ei riitä lähellekään.

Onneksi on kädet, mutta se on sama kuin ajaisit Skodalla ja haluat koko ajan ajaa Ferrarilla. Saatan joskus olla koko yön videoiden, lehtien tai netin ääressä ja runkata niin monta kertaa kunnes aamuyöstä alkaa kalu olla jo hellänä kun on omin käsin onneen päästy muutamassa tunnissa yhtä monta kertaa kuin oman kumppanin kanssa viikossa Eli 5 ja 10 väliin menee usein.

Sit silmät ristissä töihin Taas aamulla yritetään vongata seksiä ja kun ei saa, niin töiden jälkeen yritetään uudelleen. Joskus tärppää jos ei ole häiriötekijöitä, kuten juuri silloin soittavia avovaimon kavereita, sukulaisia, tv-ohjelmia, ovikelloa soittavia naapureita tms. Olen seksin suhteen jopa niin avoin, että voisin hyvin elää maailmassa, jossa kaikki nai kaikkia ja eikä se haittaisi minua lainkaan.

Enkä usko että tuntisin mustasukkaisuutta jos joka naisi vaimoani, varsinkaan jos itse saisin samalla toista naista. Haluan myös keskustella kaikesta seksiin liittyvistä asioista ihmisten kanssa.

Tähän mennessä vasta parin ihmisen kanssa olen pystynyt keskustelemaan samalla tasolla ja molemmat ovat naisia. Liekö juju siinä, että miehet eivät yleensä pysty puhumaan omasta seksielämästään tai mistään seksiin liittyvästä muutoin kuin machoilemalla. Naiset taas yleensä pystyvät puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä kuten minäkin puhun.

Toi seksiaddujen kohtauspaikka olisi fiksuin ja tarpeellisin juttu mitä on pitkiin aikoihin kuultu. Kun olis edes netissä muukin kuin tuo msn-group, enemmän tällainen deitti-netin kaltainen, jossa voisi selkeämmin etsiä ihmisiä, jotka ovat addiktoituneet juuri samalla tavalla kuin itsekin on. Vaimoni yllättää joskus ronskiudellaan ja rivoudellaan, koska tietää että olen niihin aivan heikkona. Koska addiktoituneita on sekä miehiä, että naisia niin tässä on todella rakoa seksi-amorille, joka auttaisi yhteen vähintään 2 suunnilleen samalla tavalla addiktoitunutta.

Loppu on adduista itsestään kiinni miten jatko menee. Muotitrendit vaihtuu ja business käyttää niitä hyödykseen kuten tää Levottamat 3 ja tälläset City-lehdet.

No sellasta se elämä on. Miehet ja naiset haluu sekstaa kuka enemmän kuka vähemmän. Tosi addiktit lienee poissa näiltä palstoilta. Paranemiset oikeesti sairaille ja in-sairaat katsokaa itseänne peilistä. Jos ajattelen seksiä lähes päivittäin, haluan sitä yhtä usein mutta pystyn pidättämään haluani pari päivää, olenko seksiaddu?

Jos minulla on useita seksisuhteita yhtä aikaa, tekeekö se minusta riippuvaisen? Haluan ja saan seksiä useita kertoja viikossa, yhdellä kerralla saan useita orgasmeja, olen kiinnostunut erilaisista kokeiluista ja vaihtelusta..

Normaalisti seksiasennoitunut vai sairaalloisen riippuvainen? Hyvä tietää, että täällä on muitakin.. Koittakaas olla tossa tilanteessa yhden miehen nainen.. Jokainen muutaman vuoden kestänyt suhde on kaatunut tosiaankin siihen,että mies ei jaksa. Koskaan en ole sanonut EI, mutta kuullut sen mieheltä sitäkin useammin. Mikään lahna en ole tiedän sen mutta turhan usein on miehillä "pää kipeä" tai "pitää herätä aikaisin".. Pointti tässä on se että usko on mennyt miehiin.

Olenko sitten todellinen addikti, kun en pystyisi ikinä pettämään? Mitä tehdä naisena, kun mikään ei riitä? Kun ei edes vaadi mieheltä mitään.. Jos se on väsynyt niin eikö siinä voi vaikka vaan maata alla ja antaa naisen hoitaa homma, jos naista niin panettaa näin minä tekisin.. Siitä ei saa mitään irti. Se pitää olla parisuhde!

Muttei siihen voi alkaa kenenkään kanssa, kun se maksimi on 6kk, kun mies hyytyy. Eikö pari kolme kertaa päivässä ole normaalia? Saan slaagin, kun kaverit kehuskelee,että joka toinen ilta on pantu tällä viikolla..

Toki meitä on erilaisia. Mutta alan olemaan jo siinä iässä, että tietää mitä haluaa. Ja todellakin tiedän sen ettei mikään fuck buddy auta tähän.

Eikä mikään pikapano baarista. Eikä tämä ole mikään haku, että haluan jotain. Yleisin kommentti on ollut että "hae muualta".. Mutta minkäs sitä voi,jos omaa moraalin,eikä halua sellaista tehdä ja kituu mielummin puutteessa.

En edes tiedä mitä haluan tällä sanoa.. Niin ja onhan niitä miehiä ehkä kenestä on tyydyttämään. Mutta eikai senkään toivoisi käyvän koko ajan vieraissa.?

Kiitos jos joku vastaa: Täällä on aivan sairasta porukkaa!!! Hankkikaa muuta tekemistä niin ei seksi ole aivan koko ajn mielessä!!! Mä oon riippuvainen seksistä,mua pidetään huorana ku haluun naida melkein aina ja monta kertaa päivässä.. Kuulosti aika tutulta, että yleensä parisuhde kaatuu siihen, kun toisella on halut aivan eriluokkaa, kuin itsellä. Ei sitä kukaan kestä, jos joutuu yhtenään torjutuksi.

Eivätkä yhdenillan jutut tai panokaverit tosiaankaan sellaiseen auta. Yhden tytön olen tavannut, jonka kanssa halut sattuivat yksiin, mutta tämäpä ei halunnut parisuhdetta, vaan tykkäsi käydä vieraissa. Se taas ei minua viehättänyt, koska itse olen sitä mieltä, että parisuhteeseen kuuluu uskollisuus.. Itse en usko että minulla olisi joku addikti, ihmiset vain ovat yksilöitä, enkä seksinpuutteen vuoksi lähtisi pettämään.

Just joo, nyt on jo vuotiaita seksiaddikteja! Et sa seksin kautta mitaan elamassas auta, kun oot viela lapsi itse. Joku on sentään samalla aaltopituudella.. No ehkä tämä tästä, ja zemppiä sinnekin: Tai tähän keksitään lääkkeet: Minulla ongelma on niin outo. Koen olevani seksiaddikti, mutta pystyn hallitsemaan sen jossain määrin.

Olen suhteessa, enkä ole koskaan pettänyt, mutta ajattelen sitä jatkuvasti. Kumppanini on suuremmoinen rakastaja, hän osaa tyydyttää minut ja haluan häntä jatkuvasti, muttei hän ole halukas seksiin. Hänen mukaansa hän vaan ajattelee seksiä niin harvoin, ettei tee mieli. Alkaa tulla olo, että jos sitä sittenkin pitäisi mennä vieraisiin. Minulle ei todellakaan riitä se, että harrastamme kerran kuukaudessa. Kaikki muukin tyydyte kuten masturbointi ja porno on sanattomalla sopimuksella kiellettyä koska hän ei niitä harrasta.

Mitä minun tulisi tehdä??? Inlove, voin sanoa, että tilanteesi on tosi tavallinen ja tuttu. En ole itse mitenkään addikti, mutta addiktin vaimo jo 10 vuotta!

Itse itkin jatkuvasti, kun mies sulkeutui komeroon runkkaamaan enkä voinut itse tehdä mitään. Koko ajan oli paha olo, masennus ja syyllisyyden tunto. Pelkäsin kuin hullu, että hän lähtee vieraisiin tai jättää minut kokonaan. Ei se ole herkkua vaimollekaan. Nyt jälkeen päin asiaa voi ajatella vähän rauhallisemmin, vaikka vieläkin muistot puristaa rintaa. Kertomus pahasta olosta ei varmasti ole aina liioiteltua.

Raskausaikana alko oksettaa rakastellessa ja oli aika vaikea saada orkkua kun oksennus nousi suuhun. Maha paino, vauva potki ja pyörrytti. Haluja kyllä oli ja joskus itketti kun ei saanu niitä mitenkään tyydytettyä edes iteseltään saati mieheltä. Synnytyksen jälkeen paikat oli niin kipeet, että pelkäsin yhdyntää ihan kauheasti. En kehdannut sitä aina edes tunnustaa miehelle, purin vain hammasta ja itkin vessassa sen jälkeen.

Vasta puoli vuotta synnytyksen jälkeen kipu laantui ja saatoin haaveilla orgasmista. Seksiä harrastimme silti jo 3 kk kuluttua. Mieheltä se vaatii tosi pitkää pinnaa, mutta yhtälailla naiseltakin. Mutta valoa on tunnelin päässä: Parhaat orgasmini olen saanut, kun vauva roikkui tississä kiinni. Synnytyksen jälkeen äitinä olo on tosi turvatonta, varsinkin jos lapsi on ensimmäinen. Mitään hyökkääviä ja vaativia seksipyyntöjä ei aina pysty käsittelemään.

Lapsi mullistaa ja romuttaa koko maailman, kaikki kaatuu päälle ja koko ajan täytyy suorittaa ja suorittaa, vauva vaatii. Jos mies vaatii siinä vauvan lisänä, äiti luhistuu. Sen sijaan neuvoisin, niin vaikeaa kuin se addiktille onkin, tukemaan vaimoa eikä murskaamaan. Kun vaimo imettää tai hoitaa vauvaa, mene ja halaa häntä, hiero hartioita hellästi.

Älä koske seksuaalisesti vaan tukevasti, ymmärtäen. Pidä kiinni, tarjoa olkapää. Oma addiktimieheni tekee tätä niin harvoin, että olen suunnilleen heti märkänä tavallisesta hellyydenosoituksesta.

Sen sijaan tyypilliset tissin ja pepun puristukset ja muut selvät "mä tahdon sut" merkit nostaa karvat pystyyn.

Älä odota vastausta heti ekalla kerralla, kieltäydy vaikka kerran, sano, että halusit vain osoittaa hellyyttä, kun rakastat häntä ja hällä on niin raskasta, valehtele, olet kuitenkin tehnyt sitä muutenkin.

Nyt se herättää luottamusta. Halaa toisenkin kerran, tarjoudu antamaan hänelle hiukan lomaa, lähde vaikka kävelylle vauvan kanssa, että hän saa levätä. Kun tulet takaisin, hoida vauva nukkumaan ellei jo sammunut ja helli vaimoasi, nyt hän on levännyt ja paremmalla tuulella, mahdollisuudet ovat korkeammat. Mitä tulee pahaan oloon, joista vaimo valittaa, tarkastakaa, ettei hänellä ole mitään puutosta raskauden jäljiltä tai imetyksen takia.

Oma masennukseni ja väsymykseni johtui magnesiumin puutoksesta vauva vie kaiken äidiltä ja tarve 2 kertainen sekä raudan puutoksesta. Apteekin rautalääkkeet eivät imeytyneet vaan pistivät mahan sekaisin ja olo senkun kurjeni. Luontaistuotekaupoista saa hyvin imeytyviä tuotteita. Kalkki ja C-vitamiini ovat myös tärkeitä ja runsas nesteen saanti. Kun on vitamiinivajetta ei seksikään maistu ja elämä muuttuu harmaaksi. Raudan puute pyörryttä ja heikottaa, magnesiumin puute heikentää aivotoimintaa, aiheuttaa lihassärkyjä, päänsärkyä, suonenvetoa, lihaskramppeja ja syvää masennusta.

Kuulin näistä jutuista vasta jälkeenpäin ja kärsin vuoden mittaisesta synnytyksenjälkeisestä masennuksesta. Jos limakalvot ovat kuivia ja seksi tekee kipeää, sinkki auttaa, samoin jotkun ölytuotteet ovat hyviä. Siis, hyvä mies, jos todella rakastat vaimoasi, ja lastanne, älä heti ala etsiä ratkaisua muista naisista. Vaikka löytäisit seksiaddiktin vaimoksesi, jos hän tulee raskaaksi, sama kohtalo on silti edessä. Joskus vain on pärjättävä vähemmällä. Sen sijaan huolehdi vaimostasi ja hoida hänet kuntoon ja suhteenne kuntoon.

Masentunut ihminen ei halua seksiä eikä itse edes tajua olevansa masentunut ennen kuin se menee ohi. Neuvolakaan ei aina auta, itselleni sanottiin, että oireet kuuluvat kaikki raskauteen enkä tarvitse mitään vitamiinilisä, koska söin lämpimän ruuan 2 kertaa päivässä.

Hemoglobiini oli alhaalla, sen he myönsivät, muttei tarpeeksi kriittinen sairaalatoimenpiteitä varten. Kun saat nostettua vaimosi takaisin elämän syrjään kiinni, alkaa seksikin taas maistua.

Synnytyksen jälkeen kierukan voi laittaa aika pian ja pääsee eroon kuivia limakalvoja raapivista kondomeistakin. Edessänne voi olla elämäsi parasta seksiä vaimosi kanssa, joten älä luovuta. Anna hänelle aikaa ja tilaa, auta ja ole se mies, jonka hän valitsi lapsensa isäksi: Tää on eka kerta kun mä etsin seksiriippuvuus juttuja netistä. Itse olen juuri päässyt "irti" 5 vuotisesta suhteesta jossa meidän halut ei okein kohdanneet, itselläni pari-kolme kertaa päivässä puolisollani vähemmän.

Riipuvuudestani tulin tietoiseksi alkuvipinän tasaannuttua. Käyttäydyin monesti kuin pikku kakara joka ei saa tahtoaan läpi. Puolisoni todella yritti auttaa tarpeissani kaikin keinoin, mutta nautinto jää sillain vähän puolitiehen ja sitten tulee vielä morkkis ja hävettää kun painostaa toista.

Nyt hetken aikaa itsekseni olleena olen jopa vähän oppinut hillitsemään itseäni tosin todella vähän, mutta kuitenkin. Aloin ettiin näitä juttuja netistä jos löytäisin kaltaistani seuraa koska mä pidän tarpeitani normaaleina sillä kaikkihan me ollaan erilaisia. Mä en etsi mitään yhden illan jutuja vaan ihan oikeaa ystävää jakamaan tän yhden elämän mikä mulla on.

Olen aina ollut seksuaalisesti todella aktiivinen sekä miesten että naisten suhteen. Nyt olen kaksi vuotta elänyt parisuhteessa jossa mieheni on paljon haluttomampi kuin minä. Alussa seksiä harrastimme päivittäin mutta sitten iski arki ja kerrat on harventuneet koko ajan. Joskus kun olisin halunnut ja hän ei, meille syntyi hirveitä riitoja, mutta sitten tavallaan opin "tukahduttamaan" haluni, ja nykyään yritän vaan kanavoida ajatuksiani muualle silloin kuin haluaisi seksiä.

Joskus itkin katkerana sitä etten haluaisi tuntea minkäänlaista halua ketään kohtaan koska sitten kun ei saa siitä seuraa vain äärettömän paha olo. En luultavasti ole siis mitenkään seksistä riippuvainen, mutta aika paljon ajatukset pyörii sen ympärillä, tai on pyörinyt. Välillä mietin pettämistä, ja olen kerran pettänytkin, tosin hirveässä humalassa..

Joskus kun torjutaan jälleen kerran sitä loukkaantuu niin paljon että miettii muualle menemistä, mietin myöskin ymmärtääköhän mieheni miltä se torjuminen oikeasti tuntuu, hänen aloitteitaan kun ei sattuneesta syystä ole koskaan jätetty ottamasta vastaan. Onneksi hellyyttä ei kuitenkaan suhteestamme puutu, halailemme ja pussailemme paljon ja olemme toistemme lähellä.

Nykyään vain siis tosiaan huomaan etten enää itsekkään kaipaa seksiä niin useasti kuin ennen, en jaksa vaivautua turvautumaan oman käden apuunkaan. Ehkä sitten olen menettänyt jotain itsestäni, toisaalta olo on paljon helpompi ilman riitoja ja ahdistusta halujemme erilaisuudesta.

No raskauden alettua en ole saanut 8kk kertaakaan ja hävetti kun sinkku kaverit vinoili että Kosonen pääsee pesälle vaikka joka ilta kun on tyttö kotona ja saan varmaan vähemmän pillua kun he iskiessä diskopimuja. En viitsi pettää kun muksukin tulossa- eihän käteenveto pettämistä ole? Musta tuntuu että kaikenikäiset miehet runkkaa, eihän pornoteollisuus tenipoikien varassa voi pyöriä ja huomasin töissä että joku muukin kuin minä käynyt hanskalla WC: En tiedä olenko addikti mutta olen huomannut työmaalla että monilla toisillakin on tilanne ettei saa tarpeeksi kotona ja kännissä vihjailleetkin joten ei se runkkaaminen ole nuorten kundien yksioikeus vaan hyvä harrastus kaiken ikäisille.

Jos mulkku ja pallit kestää ettei sinipunaisiksi muutu liiasta käytöstä niin siitä vaan- ei se mikään riippuvuus ole ja jos olisi niin paljon terveellisempi kuin röökinpoltto tai dokaus sanoisi kuka vaan lekuri joten runkatkaa pojat ja miehet estoitta, niin minäkin teen.

Taidan olla aika erikoinen, kun en edes tunne seksiriippuvuuttani minkäänlaisena ongelmana. Minulla on sopivasti lihaa luiden ympärillä. Laita viestiä sähköpostiini elina outlook.

Kukkahattutädit voitte pysyä poissa, en lue kommentteja eikä minua oikeastaan edes kiinnosta. Mistä nuori kundi löytää itselleen kesä puuman?

Etsi Toggle navigation Valikko. Kesä kissaa Mistä nuori kundi löytää itselleen kesä puuman? Mielestäni seksiaddiktio voi olla vakava haitta elämässä. Se on oire liiasta yksinäisyydestä kun seksuaalienergia ei suuntaudu ulospäin itsestä,ihmissuhteeseen, vaan siitä tulee itseensäkäpertyvä riippuvuus.

Sama onkelma täällä tosin se ei oo onkelma mutta on kuiteski. En viitsi ihteeni runkata ei innosta oma ukko enkä nykyään hae yhden juttuja kuten oon ennen tehnyt Sexi on in Mä runkkaan ainakin kerran päivässä. Ex-naiseni kanssa harrastan seksiä välillä,vaikka olemme olleet erossa yli kaksi vuotta.

0 thoughts on “Seksiaddikti naista naidaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *