Public kovaa panemista

public kovaa panemista

Uusien käyttöehtojen myötä tietosuojasi paranee. Saat tietoa Ylen sisällöistä ja Yle Tunnuksen eduista kerran kuussa sähköpostiisi. Voit hallita tietojasi ja Ylen lähettämiä viestejä omassa profiilissasi. Uudet käyttöehdot näet täältä. Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen tästä. Rytmibluesia soittava Hitto halusi tehdä äijäasenteella musiikkia äijille. Homma meni täydellisesti pieleen, sillä musiikista innostuivatkin naiset.

Hiton esikoislevyltä löytyy muun muassa sellaisia kappaleita kuin Puuma, Lanteet ja Tumputan. Kotkalainen rytmibluesia soittava Hitto julkaisee esikoisalbuminsa Kovaa seksiä ensi viikolla. Albumin nimen lisäksi levyltä löytyy vähintäänkin mielenkiintoisia kappaleita. Tällaisia ovat ainakin Puuma, Lanteet ja Tumputan. Se jännite on se meidän juttu. Siihen kuuluu myös arkoja asioita, kuittaa Hiton laulaja, huuliharpisti ja kitaristi Matti Tieaho.

Oikeastaan bändi julistaa suurempaa sanomaa. Ajatuksena oli ensin tehdä musiikkia äijäasenteellla ja äijille. Keikoilla kävi niin, että hauskinta siellä oli naisilla, Tieaho kertoo. Tavoitteeksi tulikin naisen miellyttäminen ja naisen saaminen nauramaan.

Lähdimme heti ensimmäisellä keikalla hauskuuttamaan kavereita tekemällä puolituhmia juttuja. Keikoilla kävi niin, että hauskinta siellä oli naisilla.

Pitää olla hyvä työmies, hyvä äiti, kaunis ja ikuisesti nuori. Paineet vetävät naiset helposti totiseksi. Eihän siinä tule kuin paikat kipeiksi ja mustelmille. Kyseessä onkin enemmän väkivalta, kuin seksi. Ilmeisesti suurimmalla osalla naisista on sitten jonkinlainen vähintäänkin padottu fetissi väkivaltaa kohtaan? Onpa jokunen jopa sanonut ihan ääneen, etteivät oikein tykkää kun Klasu rakastellessa tulee "liian lähelle".

Kokevat sellaisen ikäänkuin liian intiimiksi. Minä kun nautin eniten lähetyssaarnaajassa hitaasta rakastelusta, jossa on katsekontakti mukana, suutelua, kasvojen ja hiusten hyväilyä jne. Minusta taas tuntuu, että saan kyllä yleensä sitä hitaampaa, hellempää, mitä haluunkin En muista onko siitä aina tullut puheeksi, että mistä tykkää.

Joskus saattaa sopiessa mainita vaan ytimekkäästi "gfe-tyyliin", mutta sehän ei välttämättå tarkoita edellä mainittua. Sitten tähän toki vaikuttaa paljonko on aikaa. Tarvittaessa menoa voi myös itsekin rauhoitella. Täsmennettäköön viimeisintä kommenttiani siinä määrin vielä, että se koskee vain siviilipanoja. Hupakoidessahan on suurimmaksi osaksi ihan eri säännöt ja lainalaisuudet käytössä. Siviilissä saa tuon tuosta kuulla näitä "kovempaa, rajummin!

En halua rakastella, haluan että vain panet" -juttuja naisten suusta. Hupakoidessa taas yritetään päästä mahdollisimman vähällä ja pahimmillaan jopa estää kokonainen penetraatiokin.

Kaikkien kyselyjen mukaan muuten, mitä vastaan on tullut, on naisten seksifantasia numero yksi raiskatuksi tuleminen. Ja vaikka kuinka olisi fantasioista kyse, niin ei nekään nyt ihan tyhjästä kumpua. Ei kait siitä voi muuta päätellä kuin että väkivalta ja rajut otteet kiihoittavat naisia melkolailla. Minua taas ei pätkääkään.

Joskus tullu vastaan biologiainfoa, että siinä vaginan ekalla kolmanneksella olisi eniten herkkyyttä sisäpuolella. Mutta voisinpa kuvitella, että jotain erilaisia fiiliksiä saisi myös täyteyden tunteesta 'sisätilassa'? Thread Tools Show Printable Version.

BB code is On. All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork. Powered by vBulletin® Version 3.

Currently   users online  from 25 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Page 7 of 7. Kovaa panemisesta Alkoi kyllä hymyilyttämään kun lukaisin tämän ketjun läpi. Find all posts by SensualGuy. Kovaa panemisesta Ei mitään sittenkään. Find all posts by mika45v. Klaus Tiukkapipo Senior Member.

Public kovaa panemista -

Mutta hämmästyttävän moni on ollut täysin hämmentynyt, kun homma ei onnistukaan sellaisella pikaisen suoraviivaisella toiminnalla, vaan miestäkin pitää oikeasti ensin lämmitellä rauhallisella esileikillä ja se "paneminenkin" aloitettava ensin rauhallisella tahdilla. Kovaa panemisesta Ei mitään sittenkään. Keikoilla kävi niin, että hauskinta siellä oli naisilla. Originally Posted by SensualGuy. Jaa artikkeli Facebookissa Se tahtoo päinvastoin viedä minulta erektiota pois! Maataloustuki Maatilojen määrä laskee kuin lehmän häntä: public kovaa panemista Hiton esikoislevyltä löytyy muun muassa sellaisia kappaleita kuin Puuma, Lanteet ja Tumputan. Se tahtoo päinvastoin viedä minulta erektiota pois! Powered by vBulletin® Version 3. The time now is Eihän siinä tule kuin paikat kipeiksi ja mustelmille. BB code is On. Mutta voisinpa kuvitella, että jotain erilaisia fiiliksiä saisi myös täyteyden tunteesta 'sisätilassa'?

Paineet vetävät naiset helposti totiseksi. Hiton tehtävä on saada nainen nauramaan. Hitossa on neljä jäsentä. Tieahon mukaan Kovaa seksiä kannattaa kuunnella oikeassa mielentilassa.

Siinä ei ole onnistuttu vaan täydellisesti epäonnistuttu. Silti se jotenkin kummallisella tavalla toimii. Maa-alueilla ennustetaan paikoin jopa 20 metriin sekunnissa yltäviä puuskia. Kahden kulttuurin perheessä Trumpin siirtolaispolitiikka aiheuttaa surua, raivoa ja häpeää. Joku hämmästyy alastomuutta, toinen kummeksuu järjestelmällisyyttä. Perulaisen juhannuksen erikoisruoka on marsu.

Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Hiton kovaa seksiä luvassa naisille Rytmibluesia soittava Hitto halusi tehdä äijäasenteella musiikkia äijille.

Jaa artikkeli Facebookissa Matti Tieaho — Maailma on tyly paikka naisille. Lisää aiheesta Ota yhteyttä. Parisuhde Kaipuu toisen ihmisen läheisyyteen pysyy vuosikymmenestä toiseen samana — tavat etsiä tosi rakkautta ovat vain muuttuneet. Luonto Mikä Suomen käärmeistä kasvaa pisimmäksi? Testaa luontotietämyksesi Yle Luonnon testissä. Maataloustuki Maatilojen määrä laskee kuin lehmän häntä: Kova tuuli voi katkoa sähköjä — yhtiöt varautuneet urakoimaan Maa-alueilla ennustetaan paikoin jopa 20 metriin sekunnissa yltäviä puuskia.

Minusta taas tuntuu, että saan kyllä yleensä sitä hitaampaa, hellempää, mitä haluunkin En muista onko siitä aina tullut puheeksi, että mistä tykkää. Joskus saattaa sopiessa mainita vaan ytimekkäästi "gfe-tyyliin", mutta sehän ei välttämättå tarkoita edellä mainittua.

Sitten tähän toki vaikuttaa paljonko on aikaa. Tarvittaessa menoa voi myös itsekin rauhoitella. Täsmennettäköön viimeisintä kommenttiani siinä määrin vielä, että se koskee vain siviilipanoja. Hupakoidessahan on suurimmaksi osaksi ihan eri säännöt ja lainalaisuudet käytössä. Siviilissä saa tuon tuosta kuulla näitä "kovempaa, rajummin! En halua rakastella, haluan että vain panet" -juttuja naisten suusta.

Hupakoidessa taas yritetään päästä mahdollisimman vähällä ja pahimmillaan jopa estää kokonainen penetraatiokin. Kaikkien kyselyjen mukaan muuten, mitä vastaan on tullut, on naisten seksifantasia numero yksi raiskatuksi tuleminen. Ja vaikka kuinka olisi fantasioista kyse, niin ei nekään nyt ihan tyhjästä kumpua. Ei kait siitä voi muuta päätellä kuin että väkivalta ja rajut otteet kiihoittavat naisia melkolailla. Minua taas ei pätkääkään.

Joskus tullu vastaan biologiainfoa, että siinä vaginan ekalla kolmanneksella olisi eniten herkkyyttä sisäpuolella. Mutta voisinpa kuvitella, että jotain erilaisia fiiliksiä saisi myös täyteyden tunteesta 'sisätilassa'? Thread Tools Show Printable Version. BB code is On. All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork. Powered by vBulletin® Version 3. Currently   users online  from 25 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Page 7 of 7.

Kovaa panemisesta Alkoi kyllä hymyilyttämään kun lukaisin tämän ketjun läpi. Find all posts by SensualGuy. Kovaa panemisesta Ei mitään sittenkään. Find all posts by mika45v. Klaus Tiukkapipo Senior Member. Kovaa panemisesta Jep, hyvin harvoin on omallekaan kohdalle sattunut sellaista naista, joka nauttisi hitaasta ja sensuellista rakastelusta.

Find all posts by Klaus Tiukkapipo. Kovaa panemisesta Minusta taas tuntuu, että saan kyllä yleensä sitä hitaampaa, hellempää, mitä haluunkin Find all posts by bestbud. Kovaa panemisesta Täsmennettäköön viimeisintä kommenttiani siinä määrin vielä, että se koskee vain siviilipanoja. Find all posts by splo.

Public kovaa panemista -

Hupakoidessahan on suurimmaksi osaksi ihan eri säännöt ja lainalaisuudet käytössä. Tällaisia ovat ainakin Puuma, Lanteet ja Tumputan. Minä kun nautin eniten lähetyssaarnaajassa hitaasta rakastelusta, jossa on katsekontakti mukana, suutelua, kasvojen ja hiusten hyväilyä jne. Itselläni on nimittäin tahtonut olla aina ongelmana niin siviilissä kuin hupakoissakin, että yleensä NAINEN panee liian kovaa! Ja vaikka kuinka olisi fantasioista kyse, niin ei nekään nyt ihan tyhjästä kumpua. Ei kait siitä voi muuta päätellä kuin että väkivalta ja rajut otteet kiihoittavat naisia melkolailla. Lähdimme heti ensimmäisellä keikalla hauskuuttamaan kavereita tekemällä puolituhmia juttuja.

1 thoughts on “Public kovaa panemista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *