Pillupano eroottiset tarinat

Työpari Tanja8 , Lasi vettä, kiitos Eiratar , Tienvarren torppa Risanukke , Leo ja minä hellästi Appelsiinilady , Näin on hyvä AinaAnnina , Fantasia, se kiihottaa Rmrm , Vain me kaksi tiesimme, sinä ja minä Hulmuhelma , Mies joka tyydytti Eiratar , Vahinko, yllätys ja täyttymys Risanukke , Eräs fantasiani Faina , Itsenäisyyspäivänä Jackzawa , Uusin viesti Viestiketjun aloituspäivä Otsikko aakkosjärjestyksessä Vastausten lukumäärä Katseltu Ensimmäisen viestin tykkäykset.

Laskeva järjestys Nouseva järjestys. Saatana, kun kiihotti todistaa tällaista ja runkata! Mutta kundi ei välittänyt mitään. Se painoi paljas perse pinkeänä syvemmälle, varmaan niin syvälle kuin mahtui. Taisi tehdä melkoista hunajaa! Minä olin ihan hiessä pusikossa. Kiinnijäämisen pelko lisäsi mukavasti kiimaani. Kaveri lykki häntä takaa koira-asennossa oikein kunnolla. Minut valtasi jonkinlainen kauhu kiiman lisäksi! Olihan nyt kyse Ollin kihlatusta naisesta, jota työnneltiin uhkarohkeasti paljaalla, gummittamattomalla munalla pimppiin!

Vittu, olin ihan hermona! Runkkasin välillä rajusti, välillä hitaammin, kun meinasin tulla. En saanut selvää Mirvan mutinoista. Siinä vaiheessa meinasin heittää jo omat lastini. Pelkäsin koko ajan, että tulee pollarit tai joku koirankusettajaämmä tai joitain muita siihen ja sotkevat koko näytöksen.

Se oli muuten valkoinen, mutta siihen jäi punainen jälki, kunnon horon merkki! Mirva vaikeroi ja antoi persettään paljaalle kullille kihlasormus sormessaan. Muija kirkaisi oikein tosissaan. Sitten vieras panija heitti Mirvan selälleen kuivalle nurmikolle ja puski päälle. Kuntoa näytti riittävän, joku urheilija varmaan. Mirva huusi ja valitti alla. Polki kuin pyörää, souti kuin soutuvenettä. Sen pallit vain vilkkuivat tummanpunaisina Mirvan valkoista pyllyä vasten.

Voi helvetti, mikä näky! Vieraat pallit takoivat Ollin kihlatun persettä ja vieras muna möyhi vittua! Se oli raju ja äkillinen. Roiskin spermaa joka puolelle lymypaikassani ja huusin melkein ääneen!

Se pani sellaisella raivolla, että Mirva saattoi vain vollottaa alla pillunreunat pinkeinä. Pesä levisi takuulla kunnolla auki! Mitä kaverini Olli tosissaan sanoisi tästä! Kadutti jo, kun en estänyt näytöstä. Nyt kun munani nytkähteli lauenneena, morkkis tuli. Sen osoitti sekin, miten se laukesi iso muna syvällä pillussa!

Tuli mieleen hetki, kun metsästäjä ampuu nuolella jonkun kauriin. Jätkä nosti rintansa ja kaulansa kaarelle ja antoi mennä! Tuntematon jäbä siemensi kaverini muijan! Peli oli saanut raa'an päätöksen! Mirva oli niin ihmeissään, ettei sanonut mitään. Se vain huohotti saaneena. Vittu, miten karu äijä! Se survoi munan housuihinsa, nousi ylös ja teki lähtöä. Sitä itseään se varmasti oli, toisen miehen kihlatun täysin paljaassa pillussa!

Mirva alkoi sopertaa hädissään. Se oli saanut pesää, mitä oli halunnutkin. Uutta kiikariin vaan, sellainen näytti olevan jätkän arvomaailma. Mutta silti on pakko ihailla! Minun kävi Mirvaa sääliksi. Piilotin oman munani takaisin housuihin, kun Mirva keräili vaatteitaan ja laukkuaan maasta. Se veti housut jalkaansa, vaikka spermaa valui ulos punaiseksi nussitusta pimpsasta. Olimme varmaan molemmat häpeissämme.

Teki mieli soittaa Ollille, mutta en pystynyt. Taidan olla aika paska kaveri. Muutin varmuuden vuoksi nämä henkilöiden nimetkin. Saalistajia näkyy olevan liikkeellä ihan kirkkaana päiväsaikanakin. En olisi itsekään uskonut, ellen olisi tätä kokenut. Nyt on kyllä taas pakko runkata sille! Seksitarinat Voit lähettää oman seksitarinasi julkaistavaksi osoitteeseen mail a adults.

Olin ikävöinyt sinua Shallynn , Kurkku, pelastukseni Palaas , Kama Sutran oppeja käytäntöön Testos-Tero , Vanhempi putkimies Chihinn , Pikkuhousuton työmatka Eiratar , Työpari Tanja8 , Lasi vettä, kiitos Eiratar , Tienvarren torppa Risanukke , Leo ja minä hellästi Appelsiinilady , Näin on hyvä AinaAnnina , Fantasia, se kiihottaa Rmrm , Vain me kaksi tiesimme, sinä ja minä Hulmuhelma , Mies joka tyydytti Eiratar , Naisen ääni kikatti ja mutisi.

Totta kai kiinnostuin heti asiasta. Hiiviskelin katajapensaiden suojassa lähemmäs. Pusikon suojissa oltiin alkamassa hommiin. Hain itselleni suojaisaa paikkaa, josta voisin kytätä rauhassa. En saanut tulla kenenkään näkemäksi. Touhuilijat tuntuivat olevan sen verran vapputunnelmissa, etteivät välittäneet vilkuilla sivuilleen. Hekin vaikuttivat nuorilta, minun ikäisiltäni. Hän kahmi ja kopeloi nurmikolla sätkivää hoitoaan.

Erotin jo heidät selvästi oksien läpi. Siinä vaiheessa tajusin, kuka nainen oli. Homma alkoi käydä entistä kiinnostavammaksi. Sain valtavan seisokin housuissani.

Jos olisin ollut lojaali kaveri, olisin ehkä voinut jotenkin keskeyttää kielletyt touhut. Mutta uteliaisuus ja piru minussa voitti. Olli oli mennyt vapuksi töihin, kun sai siitä parempaa liksaa. Mirva oli selvästi lähtenyt jatkamaan juhlia omin päin. Muija olikin järjestänyt itsensä melkoiseen tilanteeseen! Se hieroi ja kouri ahnaasti hänen pilluaan haarojen välistä. Samalla kolli yritti imeä ja suudella.

Sepalus oli avattava ja vaihdettava asentoa. Ei sellaista kukaan halua saada. Sitten se kaivoi farkuistaan esille kullinsa. Ei ollut mikään pieni muna, sen näki selvästi! Kävi heti mielessä, että tuo on isompi kuin Ollilla tai minulla! Vaikka Ollin munan olin nähnytkin vain levossa. Ja samaan aikaan Olli duunasi rahaa yhteiseen kotiin.

Terska tuli esiin nahan alta. Mirva imi kiimaisesti posket lommolla. Blondit, kiharretut hiukset keikkuivat nutturalaitoksessaan. Se imetti kyrpäänsä kaverini kihlatulla naisella, joka retkotti kyljellään kuivalla nurmella kuin mikäkin lutka. Jänteet vain paistoivat paksulta kaulalta. Olisi kelvannut sama käsittely minullekin. Tämähän päihitti kaikki nettipornorunkut yksin tein!

Kun kollin lerssi luiskahti vahingossa liian syvälle, Mirva rimpuili päänsä irti otteesta ja sylkäisi munan suustaan. Se kakoi ja yski ja valitteli. Jätkä vain naureskeli sille. Kaveri piteli kiinni ja molempia nauratti. Ne pelasivat rankkaa peliä. Arvata saattoi, ettei tuollainen jätkä antaisi periksi, ennen kuin saisi pesää. Kiimainen kolli tarttui Mirvan housuihin ja alkoi vetää niitä pois muijan jaloista. Mirva kikatti ja yritti kontata karkuun.

Paljaat perseposket vain vilkkuivat ja niiden välistä paljas, piukka pimppi. Voi vittu, että oli kiihottava näky! Ollin muijallahan oli varsinainen herkku haaroissaan! Olisinpa ollut itse tuon äijän paikalla, joka Mirvaa yritti! Mutta nyt ei auttanut kuin runkkailla piilossa ja kyttäillä, mitä tapahtuisi seuraavaksi. Olen enemmän runkkariainesta kuin härskiä panomiestä. Vieras jäbä veti hätäisesti farkkuja polviinsa.

Kun kaveri sai hihittelevän muijan kiinni, se tarttui lanteisiin tiukasti. Paljas pylly oli houkuttelevasti pystyssä ja lollot roikkuivat topin sisällä, kun se yritti kontata eteenpäin. Eikä se sen kauempaa aikaillut, vaan levitti peukaloillaan Mirvan pillunhuulet auki ja painoi paljaan lihamutterinsa niiden väliin. Saatana, kun kiihotti todistaa tällaista ja runkata! Mutta kundi ei välittänyt mitään.

Se painoi paljas perse pinkeänä syvemmälle, varmaan niin syvälle kuin mahtui. Taisi tehdä melkoista hunajaa!

Pillupano eroottiset tarinat -

Se oli saanut pesää, mitä oli halunnutkin. Muija olikin järjestänyt itsensä melkoiseen tilanteeseen! Kuntoa näytti riittävän, joku urheilija varmaan. Eikä se sen kauempaa aikaillut, vaan levitti peukaloillaan Mirvan pillunhuulet auki ja painoi paljaan lihamutterinsa niiden väliin. Mies joka tyydytti Eiratar Taisi tehdä melkoista hunajaa! Sain valtavan seisokin housuissani. Olimme varmaan molemmat häpeissämme. Kurkku, pelastukseni Palaas Pystyvä mies naisten saunassa Testos-Tero

1 thoughts on “Pillupano eroottiset tarinat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *