Prostituutio perseeseen paneminen

Thai-nainen rikkoo fysiikan lakeja. Kyse ei ole ping pong -showsta. Biljardipöytä on kierompi kuin kotiseutuni ja vastustajani ammattilainen. Paneudutaanpa hetki tragediaan, jota kukaan Kaakkois -Aasiassa matkustava ei voi välttää saati kiistää; sosiaaliseen ongelmaan, joka kilpailee raadollisuudessaan ainoastaan sen ympärillä liikkuvien harhaluulojen kanssa.

Puhutaan hetki prostituutiosta - vaietusta tragediasta, joka koskettaa miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Arvioita, sillä virallisia lukuja ei ole. Kansainvälinen työjärjestö ILO arpoo prostituutiossa liikkuvan vuositasolla 31 miljardia dollaria.

Todellisuudessa luku on jotain hiukan muuta. No, lähes poikkeuksetta sieltä, mistä löytyy biljardipöytä löytyy myös naisia, jotka vaihtavat seksuaalisia palveluja rahaan.

He ovat ammatilaisia vähän muussakin kuin kasipallossa. He ovat osa valtavaa koneistoa, joka palvelee kymmeniä miljoonia ympäri maailmaa saapuvia asiakkaita. En käy huorissa, mutta tykkään pelata biljardia. Paikan johtaja - entinen prostituoitu itsekin - kertoo, että high seasonin aikaan baarissa työskentelee kymmenisen tyttöä, sesongin ulkopuolella viisi. Tyhjään baariin kävelee keski-ikäinen mies. Costa del Solilla tussattuja tatuointeja, hikinen wife beater ja kultaketjua kuin gangsterilla konsanaan.

Seksituristi, joka saapuu joka talvi ryyppäämään ja nussimaan pariksi kolmeksi viikoksi keskiverto resorttiin. Sen luoka pena, ettei edes ymmärrä toimintaansa hävetä. Kaakkois-Aasian kaduilla näkee tuhansia vastaavia, jotka kävelevät häpeilemättä käsi kädessä vuosikymmeniä nuoremman "tyttöystävän" kanssa.

Osalle kyse on pelkästä seksistä, mutta osa haluaa uskoa vilpittömästi, että kyse on ikä- ja varallisuuseroista huolimatta aidosta rakkaudesta.

Aina ainoita ja uniikkeja. Sikapetteri kysyy, onkos tullut nussittua? Samat kysymykset, joita jokainen sikapetteri toistaa. Nämä ihmiset elävät siinä harhassa, että tytöt, joiden palveluja he ostavat, ovat voittajia, jotka tienaavat miljoonia hässimällä länsimaisia isoisiä. Tulkinnasta johtuen nämä ihmiset kohtelevat tyttöjä kuin kauppatavaraa, mitä he myös todellisuudessa ovat.

Nämä ihmiset eivät pysty eivätkä halua ymmärtää hyväksikäytön järjestelmää, johon osallistuvat. Tytöt saavat rahaa ja minä seksiä. Ihmiskauppa on eri asia kuin prostituutio ja tyttöystävä ei ole aina huora. On myös vilpitöntä rakkautta, aitoja ihmissuhteita ja vaapehtoiseen valintaan perustuvaa prostituutiota. Ei ole tavatonta, että keskiluokkaisesta perheestä tuleva tyttö löytää tavan toteuttaa muuten kiellettyä seksuaalisuuttaan prostituoidun diskurssin kautta. Nämä tytöt eivät tee työtä rahasta, mutta ottavat maksun, koska se kuuluu asiaan.

Ymmärtäkää myös, että, nämä tytöt ovat harvoja ja etuoikeutettuja. Suurimmalla osalla prostituution parissa työskentelevillä naisilla ei ole valinnan varaa. Kyse on lähes aina taloudellisesta pakosta. On myös syytä muistaa, että iso osa tytöistä ei tiedä, mitä määränpäässä odottaa.

Kaakkois-Aasian prostituutiokoneisto on käsittämättömän monimutkainen ja hyvin organisoitu järjestelmä. Business muiden joukossa, jonka keskiössä toimii "maailman bordelli" nimeltä Thaimaa. Tämän päivän prostituutio ei liity millään perinteisellä tavalla paikalliseen kulttuuriin. Ensimmäisen maailmansodan, kolonialististen mullistusten ja talouskasvun myötä ihmiset lähtivät töihin tehtaisiin ja muuttivat kaupunkeihin.

Varallisuus valui patriarkaalisessa yhteiskunnassa harvojen ja poikkeuksetta miespuolisten taskuihin. Naiset löysivät pian maailman vanhimman ammatin sen jokapäiväisen riisikupin ansaitsemiseksi. Markkinatalous loi järjestäytyneen seksiteollisuuden. Toinen buumi tuli Vietnamin sodan myötä. Prostituutio ja armeija kulkevat tunnetusti käsi kädessä. Siellä missä on sotilaita, on myös huoria. Sotilaiden lähdettyä bordellit täyttyivät turisteista. Kolmannen aallon harjalla ratsastivat miljoonat varakkaat länsimaiset seksituristit, jotka matkustavat Thaimaahan, Kambodzaan ja Filippiineille halvan panon perässä.

Verrattuna ihmiskauppaan Intiassa ja Kambodzan bordelleihin, Thaimaan tyttökauppa on sekä järjestäytynyttä että siistiä. Toisin kuin yleensä uskotaan, tuhansia tyttöjä ei raahata väkisin seksiorjiksi kalteroituihin bordelleihin. Kauppatavara kumpuaa sieltä mistä alueen muutkin ongelmat: Suurin osa näistä oloisuhteista lähtevistä ovat vasta lapsia tai teini-ikäisiä, joilla ei ole aavistustakaan, minne he ovat matkalla.

Nälkä on melkoinen motivaattori. On epäselvää moniko vanhemmista tietää tyttärensä tulevasta kohtalosta. Thaimaassa tytöistä maksetaan ennakkoa, joten kyse on muustakin kuin vapaasta tahdosta ja valoisasta tulevaisuudesta. Tämä on kuitenkin iso raha köyhälle perheelle ja yksi suu vähemmän ruokittavaksi.

Kauppatavaran keski-ikä laskee jatkuvasti. Puhumme lapsista, emme edes tytöistä. Thaimaalaiset prostituoidut ovat verrattain hyvässä asemassa. Kirjassa Sex Slaves Louise Brown arvioi, että puolet thaimaalaisista prostitutioiduista tekee tietoisen päätöksen lähtiessään bisnekseen.

Se on paljon, mutta vain puolet. Kaikista haavoittuvaisimmat ja heikoimmat ovat pyramidin pohjalla. Thaimaassa tämä ryhmän muodostavat burmalaiset, joita elää maassa nelisen miljoonaa, kambodzalaiset sekä pohjoisten maakuntien köyhistä köyhimmät. Myös nigerialaiset, vietnamilaiset, kiinalaiset ja itäeurooppalaiset ovat nykyään edustettuina. Juttelen guesthousen burmalaisen siivoojan kanssa. Kielimuuri on korkea, mutta tämä kertoo silti tarinansa.

Hän lähti burmasta kaksi vuotta aikaisemmin. Agentti kuljetti hänet viidakkopolkuja pitkin Thaimaahan. Matkan varrelle on rakennettu majojen verkosto, jonka suojissa tuhannet pakolaiset ruokailevat ja nukkuvat. Viidakosta matka jatkui pick upin lavalla Bangkokiin, missä varsinainen transaktio tapahtui. Thaimaassa on ihan oikeita orjamarkkinoita, joista käsin ostetaan vaimoja, kotiapulaisia ja ennen kaikkea prostituoituja. Onnekkaimmat pääsevät paratiisisaarille tai rikkaisiin perheisiin, onnettomimmat puolestaan ryöstöhintaan vankilaan verrattaviin olosuhteisiin paikallisiin bordelleihin tai pahimmassa tapaukseessa maantien varteen rekkamiesten iloksi.

Seksiturismi on iso muuttuja puhuttaessa prostituutiosta, mutta pelkkä jäävuoren huippu puhuttaessa ongelman mittasuhteista. Kaakkoisaasian kulttuureissa nainen on perinteisesti puhdas synnyttäjä, ei seksuaalinen olento. Vaimon ei kuulu nauttia seksistä, joten mies täyttää halunsa muualla. Vaimo ei voi tälle mitään.

Jokaiselle yhteiskuntaluokalle on bordellinsa. Köyhimmät käyvät halvimpien ja hylätyimpien asiakkaina. Rikkaat tilaavat tyttönsä suoraan huvilalle alá Berlusconi ja farangeille on rakennettu jättimaisia ulkoilmabordelleja kuten Pattaya ja Phuket. Prostituutio on periaatteessa kaikissa Kaakkois-Aasian maissa lailla kiellettyä. Poliisi ja rajaviranomainen ovat kaupan kuten tytötkin. Korruptio on iso osa järjestelmää. Lopulta voitot kerää mafia ja mafian lahjomat virkamiehet, jotka kätkevät laittoman varallisuutensa veroparatiisien paperiholveihin.

Thaimaan turismista vastaavassa ministeriössä tiedetään tasan tarkkaan, mitä Pattayalla tapahtuu, ja prinssin kerrotaan olevan mukana hierontabisneksessä. Huhuja, siillä kuningasinstituutiota ei arvostella. Huhut kertovat kuitenkin ongelman syvyydestä.

Burman päässä ihmiskauppiailla a. Olemme keskustelleet sikapetterin kanssa vajaan vartin ja tämä on aika valmista kamaa käyttämään väkivaltaa. Olen sen verran tujussa, että kerron äänekkäästi mielipiteeni petterin kaltaisista seksituristeista. Kerron, että baarin työntekijät ovat joko Pohjois-Thaimaasta tai Burmasta. Kukaan ei väitä vastaan, koska tämä on fakta. Kerron, että he ovat lähteneet alalle melko vitun nuorina.

Kukaan ei väitä vastaan koska fakta. Kerron, että provikat ovat pienet, asiakkaat harvassa ja tunnit hurjia. Kerron, että rahat lähetetään köyhyydessä elävälle perheelle.

Kerron, että heillä kaikilla on lapsia. Kukaan ei väitä vastaan. On täysin selvää, kuka baarista kävelee. Maksava asiakas jää, ja jatkan matkaa.

Moni koettaa sulkea Aasiassa silmänsä prostituutiolta. Itsepetos on petoksista paras. Romanttinen idylli, paratiisi ilman käärmeitä. Tavallinen seksituristi on ihan kuin se tavallinen huumeturisti.

Tavallinen seksituristi on sun broidi, isä, opettaja ja naapuri. On helppo uskotella, että tytöt ovat vapaaehtoisia ja saavat reilun korvauksen. Vaikka näin olisikin, tuet kuitenkin järjestelmää, joka käyttää hyväkseen kaikista haavoittuvimpia ja heikoimpia. Ne kauhutarinat, joita prostituutiosta kulkee ja joilla en tässä nyt pahemmin jaksa jeesustella, juontavat juurensa samasta järjestelmästä, jota lomarahoillasi tuetaan.

Näihin tarinoihin liittyy harvemmin happy endejä. Kun näet sen sedän kävelemässä kadulla sen vähän liian nuoren paikallisen kanssa, make the call. Käräytä, äläkä sääli hetkeäkään. Prostituutiossa asiakas on ani harvoin uhri. Olen saapunut Ko Taolla omaa happy endingiäni varten.

Se matkustamisesta tämän kirjoituksen osalta. Palaan nyt rantabaariin ja unohdan Suomen olemassaolon. Aika vähän mielestäni moralisoin. Moni ajattelee, että seksibisnes on jotenkin luonnollista ja sen kritisointia kukkahattutätien moralisointia.

Huomaa ettet edes ole perehtynyt asiaan, taisi olla 4 D dokkarit tietolähteinä. Katotaanpa tiedätkö oikeasti asioista, missä maissa on väkilukuun suhteutettuna eniten prostituoituja? Autan sinua, se ei ole Thaimaa,;. Onneksi mua tulee Pattayan setämiehet korjaamaan. En taida puhua prostituoiduista väkilukuun suhteutettuna? Vai mistäköhän tällaista keksit? Jos huomasit, muta vituttaa aika paljon seksiturismi. Se vasta tekopyhää onkin.

Tyylikäs teksti ja sai mut hahmottamaan tän seksiturismi-ilmiön ihan erilailla kokonaisuutena ku aiemmin.

Ei muuta kuin pää perseeseen, ettei tule "moralisoitua". Tietenkin palvelun pitää perustua molemminpuoleiseen yhteisymmärrykseen ja vapaaehtoisuuteen. Ympärillä olevat lieveilmiöt ja prostituoidun mahdollinen huono kohtelu jonkun muun kuin asiakkaan taholta ei varsinaisesti kuulu asiakkaalle.

Toki asiakas voi siitä kantaa vastuuta, mutta ei länsimaissa kyllä kanneta mitään vastuuta kun ostetaan halpoja ananaksia tai lapsityövoimalla tehtyjä vaatteita. Kun kyse on pildestä, niin ihmiset menevät sekaisin. Kuinka moni suomalainen käy töissä vapaaehtoisesti? Mietitkö aamulla miten saat perheesi ruokittua, lainat maksettua ja.. Se, että Suomessa on sosiaaliturva jonka varaan voi periaatteessa jättäytyä on maailmanlaajuisesti aivan poikkeuksellinen mahdollisuus.

Ihmisillä ei yleisesti ole varaa valita käyvätkö he töissä vai eivät ja prosituutio on työtä siinä missä vessa siivoaminen, tajoilu ja muut työt. Toki tämä ei suomalaiselle välttämättä helposti avaudu, kun heidät on jostain syystä kasvatettu halveksumaan tiettyjä töitä.

Juuri tästä on kyse, vaikka järjestelmän hyötyjät väittävät vastaan. Täydet pisteet analyyttisestä otteesta, tässä on tajuttu asian laita pintaa syvemmältä.

Suomessa se menee niin että jos haluat seksiä ostat ilmaisia drinkkejä. Thaimaassa se sama summa annetaan "taxirahana" aamusta. Monet baari mimmeistä ei edes juo juurikaan thaimaassa. Paljon mukavempaa herätä aamiaiseen kuin vieressä makaavaan krapulaiseen lahnaan. Loistavasti kirjoitettu teksti, sai arvostamaan omaa toimistotyötään näin perjantaina puoli neljältäkin. Aihe on tabu ja siitä ei puhuta Thaimaan lomamatkan yhteydessä. Hyvä että keskustelua avataan ja puhutaan asioista niin kuin ne on.

Mitä seuraisi, jos prostituutio loppuisi? Tämä ei tietenkään ole realistista, mutta voihan asiaa kuitenkin pohtia Osin oikeassa ja osin täysin jeesustelulinjoilla, siis tuon jutun kijoittaja.

Thaimaassakin nimittäin löytyy puoliprostuoituja, jotka tekevät sitä lähinnä huvikseen. Ja ne ovat aikuisia naisia, todennäköisesti vanhempia kuin tuo märkäkorvainen senttari, joka tuon jutun kirjoitti. Madridissa tapasin kerran nigerialaisen vähän yli kaksikymppisen tytön, joka päivysti Calle Monteralla. Hän oli sitoututunut maksamaan 20 euroa tienaamalla sen Madridissa kadulla, että sai asianmukaiset oleskeluluvat ja lentoliput.

Kun kysyin tytöltä, että tiesitkö mitä teet, niin vastaus oli kyllä. Hänen mukaansa sekin oli parempaa kuin nuorena naisena eläminen Nigeriassa.

Ihmiskauppa ei ole hyväksyttävää, mutta ympäri maailman tapaamistani "huorista" suurin osa on aivan jotain muuta kuin sen uhreja. Aivan tietoinen valinta heiltä itseltään. Suomestakin noita löytyy pilvin pimein. Sitä en kyllä ymmärrä, että kuka niistä suostuu jotain maksamaan. Esim hieronta on samanlaista hyväksikäyttöä tuolla määritelmällä. Niin on kädetkin kiinni ihmisessä ja silti parturi leikkaa hiuksia ja hieroja hieroo selkää, eivätkä he edes saa nauttia seksistä työssään kun taas seksityöläisillä on vielä sekin etu hyvän rahallisen korvauksen lisäksi.

Ihan hyvä kirjotus jossa oli paljon asiaa. Yksi puoli tästä puuttuu kuitenkin täysin, eli "entä jos ei seksiturismia? Niinkuin itsekkin sanoit Thaimaan prostitioiduit on suurelta osin "vapaaehtoisia", eli köyhyyden siihen pakottamia.

Näillä tytöillä on vaihtoehtoina tehdä työtä baarissa, tai "baarissa" nelinkertaisella palkalla. Eli seksiturismin loppuminen ei olisi todellakaan mikään siunaus paikallisille ihmisille, jos muuten Thaimaan elintasoa ei saada nostettua.

Seksituristit myös tuo paljon muutakin rahaa maahan kulutuksellaan. Tämä kuitenkin pelkästään Thaimaan kohdalta, Kamdodzan etc. Niin ja ennenkuin joku kukkahattutäti hyökkää kimppuun niin en tässä mitenkään yritä puolustella omia tekemisiäni. Itse en ole usealla Thaimaan reissullani koskenut kertaakaan maksulliseen naiseen, enkä näin todennäköisesti tule tekemään jatkossakaan. Minään sairaana riistäjänä en silti itseäni pitäisi vaikka joskus näin erehtyisinkin tekemään. Tosta että Thaimaan seksiturismi on jotenkin "vaiettu" asia oon täysin eri mieltä.

Sairasta ettei suomalainen miehet voi oikeesti lähtee Thaimaaseen ilman puolisoita, ilman että jokainen kommentti matkaan liittyen on jotain tasoa "sitä lähetään sit vähän panee ladyboyta, heh heh heh". Thaimaa on loistava paikka myös muille kuin "sikapettereille". Kaiken maailman asioita täälläkin pyöritellään. Jos oisit oikeesti halunnut auttaa noita tyttöjä niin oisit pistäny oman tavars tiskiin nii ois tytöt säästyny tai vaihtoehtosesti jakanu rahaa niille niin paljon ettei tarttis enää harrastaa tuota kylläkin inhottavaa ammattia.

Danzig, niinhän jokainen prostituoitu sanoo. Vapaaehtoiset koska se on totta, ihmiskaupan uhrit koska muuten tulee turpiin. Uskottavimmat esitykset tulevat ihmiskaupan uhreilta, koska henki voi mennä jos asiakas alkaa epäillä ja yrittää "auttaa". Löytyykö arvon anonyymiltä omakohtaistakin kokemusta tuosta asiasta? Väitän, että ei löydy, vaan kuulut niihin pohjoismaalaisiin jeesusteleviin kermapeppuihin, jotka eivät oikeasta maailmasta mitään tiedä.

Samaa kastia kuin tuon jutun kirjoittaja, joka on luultavasti joku halpisreppumatkalainen 20 euron päiväbudjetilla ja leikkii maailmanmiestä. Taisin tuossa aiemmin mainita, että niitä "ihmiskaupan" uhreja löytyy paljon myös niitä, jotka suostuvat siihen täysin omasta halustaan. Hitonmoista riistämistähän se on, mutta jos siihen itse lähtee niin voi voi.

Eri asia on sitten nämä, jotka oikeasti ovat sen uhreja. Madridin poliisi paljasti pari romanialaisten pyörittämää rengasta, joissa todella oli kyse ihmiskaupasta ja paljon muustakin. Mutta sielläkin sen uhrit kyllä tunnistaa hyvin helposti ja niihin en koskisi pitkällä tikullakaan. Mutta menes kysymään muilta katuhoratsuilta, että oletteko ihmiskaupan uhreja.

Vastaus on yleensä räkäinen nauru päin naamaa. Suomesta sosiaaliturva ja opintotuet pois, niin eiköhän sinunkaltaisesi jeesustelijat hiljene. Pari vuotta thaimaassa asuneena en ole yhteenkään edes vähän viittaavaan tapaukseen törmännyt jossa tyttö olisi uhri, useita tyttöjä tunnen jotka tekee kuukaudessa melkein keskivertovuosipalkan.

Tekee normaaleja juttuja ja lähettää vanhemmille rahaa paljon paremmalla elintasolla kuin missään muussa hommassa. Voi olla riistoa muissakin ammateissa kuka henkilö teki t-paitasi? Seksuaalisuus on niin vahva osa ihmisen kokonaisolemusta, että siihen orjuuttaminen on kuitenkin paljon täysipainoisempaa. Danzig42 näyttää juurikin kuvaan sopivalta "sikapetteriltä". Osuiko kirjoitus liian lähelle? Sinulla on poikaseni vielä niin paljon opittavaa, toivottavasti et kuole ennen kuin ymmärrät olevasi hyvin väärässä.

Onhan aloittajakin ihan poikanen vielä, ja unelmoi ihanan viattomasta maailmasta. Mutta yhtä sivistymätöntä, mautonta ja ala-arvoista potaskaa kuin Danzing jo kirjailikin ei usein näe. Danzig, kuvittele itsesi lapsuutesi menettäneeksi nigerialaistytöksi. Ja vaikka toki olisi ihanaa ajatella että tytöt saavat itse pitää rahansa kuten Suomessa satunnaiset köyhät alaa "harrastavat" opiskelijaneidit, niin mietihän uudelleen Ja jollekin toiselle anolle. Etkö tosiaan huomaa eroa kampaajan tai prostituoidun työnkuvan välillä.

Onhan se hieman eri asia antaa iljettävän ihmisluopion työnnellä puolivelttoa mulkkuuan sisääsi ja esittää nauttivasi siitä kuin rupatella niitä näitä puhtaita hiuksia leikellessä Minä en kyllä ikinä ole naiselle joutunut mitään ostamaan, enkä aiokaan. Eivätkä nykyiset naiseni tuloillaan ja ylpeydessään minun mitään heille antaisikaan varmaan hankkia, mutta eipä ole myöskään sinkkuaikoina tarvinnut drinkkejä tytöille ostella.

Kyllä sinäkin Danzig varmaan joskus alat elämään Elämää tässä Maailmassa. Se, mikä näkyy turisteille, on tuo ns "siisti" osuus. Paikallisille tarkoitetut bordellit ovat osaksi juurikin noita kalteroituja bordelleja, joihin joutuvat kaikista huono-osaisimmat, tai muualle kelpaamattomat vuotiaat. Osa heistä joutuu vastaanottamaan kymmeniä asiakkaita päivässä. Ja vaikka seksibisnes pyörii Thaimaassa ilman ihmiskauppaakin, se ei todellakaan tarkoita, etteikö ihmiskauppaa tapahtuisi.

Sitä tapahtuu valtavasti maan sisällä sekä yli rajojen. Miehen näkökulmasta voi kampaajan ja prostituoidun eroa valottaa vaikka näin: Hän on hieman väsynyt. Kaikkien kymmenen miehen hien ja eritteiden tuoksu. Päätökseni olla matkustamatta koskaan Thaimaaseen vahvistui taas. Huoria on kaikkialla mutta joka paikassa ei ole lapsiprostituoituja, tai ainakaan pikkulasten panemista ei pidetä normitouhuna. Onneksi nykyään Suomenkin poliisi tekee jo yhteistyötä paikallisviranomaisten kanssa pahimpien pedareitten nappaamiseksi.

Yksi suomalainen seksimatkailijahan jäi kiinni vuotiaiden paneskelusta. Toivottavasti jäi Thaimaseen vankilaan ettei tuotu Suomeen täysihoitoon. Tosin Suomesta ei tarvi lähteä kovin kauas nähdäkseen ihmiskauppaa, ja on sitä ihan Suomessakin.

Suomalaiset kansalaiset ja viranomaiset osaa vetää laput silmille sekä kotimaassa että ulkomailla. Sit välillä vaan kohutaan kun suomalaista "tavallista" miestä on maksanut mafiosolle päästäkseen raiskaamaan vammaisen teinitytön.

Mitä tuomioita raiskaajat eivät tietenkään saaneet. Parittaja kai sai jonkun pilipalituomion. Kyllä minunkin aivoni ovat mitä suurimmassa määrin kiinni minussa. Silti myyn niitä ihan härskisti työnantajalleni arkisin klo.

Seksuaalisuus on yksi suurimmista asioista minuudessa. Siksi aina kun pillu on kaupan, on myös nainen vaarassa menettää koko seksuaalisuutensa. Voisin myydäkin, mutta teen tällä hetkellä muita hommia. Tämän takia en myy tällä hetkellä montaa muutakaan palvelua vaan keskityn tähän nykyiseen.

Ja ennen kuin vedät tähän tytär kortin, niin en erityisesti suosittelisi prosituutiota tyttärellenikään, mutta en suosittele montaa muutakaan matalapalkka-ammattia, vaan kannustan häntä tähtäämään elämässä korkealle ja kouluttautumaan johonkin mielenkiintoiselle alalle.

Jos hänestä tulee prostituoitu, niin ei se vähennä minun rakkauttani häntä kohtaan yhtään. Tuntuu, että prostituutio ei kelpaa joillekin vaikka se tapahtuu harjoittajien vapaaehtoisuuteen ja omaan tahtoon. Ihme ahdasmielisiä sekopäitä, kun ei kunnioita toisen ihmisen oikeutta omaan kehoon.

Kiitos ylläolevalle, hieno kiteytys! Vastustan kaikenlaista hyväksikäyttöä ja pakottamista mitä suuremmassa määrin. Olen myös opiskellut pitkään, jotta voin tehdä siistiä toimistotyötä.

Jos olisin nuorempi ja itsevarmempi, voisin myydä palvelua, jos siinä olisi realistiset tienaamismahdollisuudet ja siedettävät työolosuhteet. Joillekin vain seksi on niin pyhää, että he kuvittelevat oikeudekseen määritellä myös muiden arvot asiaa koskien. Meille muille, jotka teemme sitä ihan ilmaiseksi, voisi olla teoreettinen mahdollisuus ottaa siitä rahaa, hyvällä mielellä eräänlaisena roolileikkinä.

Tässä iässä suomalaiselle naiselle tuo itseä miellyttävän seuran saanti ei ole välttämättä läpihuutojuttu. Pelottaa tämä keskustelun taso. Aina mennään siihen "seksi on perustarve, sitä pitää saada eikä se ole hyväksikäyttöä". Miksi sitten nämä tyypit, joille seksin myynti on itsemääräämisoikeutta, ei itse myy kun kerta sitä on vailla.

Ja huorahan nauttii työstään, joo. Eipä ehkä myisi sen tasoisille joille kelpaisi. Ja noi nuoret mimmit, jotka myisi jos ei olisi parempia. Ehkä ei vielä ole koko juttu auennut. Miksi kirjoittaja ei käsittele naisten seksiturismia, joka olisi journalistisesti huomattavasti kunnianhimoisempaa?

Se on vähän nähty ja aika marginaali ongelma. Kannattaa tosiaan pitää oma henkilöllisyys omana tietona. Mä oon käynyt panemassa yhtä huoraa säännöllisesti ilman kortsua. Me ollaan pantu koko ajan paljaaltaan, niin on parempi tuntuma.

Viime kerralla, kun mä kävin sen luona, niin mä sain kuulla, että se on paksuna ja äpärä on laitettu alulle. Se halusi multa äpärän. Rahan ahneus saa tekemään myös muuta väestöä uhkaavaa terveysriskejä sisältävää toimintaa. Prostujen mainostama seksin ammattilaisuus on suuri valhe, joka ei kestä tutkimista. Nykyvalistuksella on tiedossa, että kaikessa suojaamattomassa intiimikosketuksessa on sukupuolitaudin tarttumisvaara.

Tällä palstalla kirjoittavan propagandistin tietoiskuista poiketen sukupuolitaudit tarttuvat kaikissa seksisuhteissa. Tarttumisriskiin ei vaikuta osapuolten toisilleen seksistä maksama hinta. Suojatkaa itsenne jos harrastatte seksiä testaamattoman kumppanin kanssa! Vanhan tietoiskun sanoja mukaillen: Nauttikaa toisistanne, mutta muistakaa itsenne ja kumppaninne turvallisuus! Prostut kehuvat itseään ammattilaisiksi mitä eivät todellakaan ole.

Prostituutiossa suojaamaton suuseksi on yleistä. Dramit ja muut prostituution puolustajat yrittävät viedä keskustelusta huomion muualle, koska tietävät että prostituutiossa laiminlyödään turvaseksisääntöjä räikeästi ja ostajat ovat valmiita maksamaan jopa ylihintaa sitä saadakseen. Taudit ja niiden tarttuminen eivät näytä näitä hölmöjä kiinnostavan.

Muuta väestöä kiinnostaa, koska ne leviävät prostituution kautta myös sinne. Kuvottavaa, että prostut kehtaavat mainostaa itseään ammatilaisiksi ja puolustajat hokee samaa mantraa. Tämä on fakta ja kaikkien asiasta kiinnostuneiden luettavissa ja tarkastettavissa.

Keskustelisit sinäkin sitten prostituutiosta prostituutiona, asiana ja ilmiönä. Se prostituoitukin on ihminen. Mikäli on vara arvostella heitä, täytyy myös olla vara kestää kritiikkiä molempiin suuntiin. Se katsos se metsä vastaa siten, kuin sinne huhuilee. Väitteesi keskustelun huomion viemisestä muualle, no joopa joo. Mikäli et ole huomannut, prostituutiossa on kyse paljon muustakin, kuin jatkuvasti jauhamastasi turvaseksistä ja sen säännöistä, mikä kyllä on tärkeä seikka.

Kuitenkaan kaikki tänne kirjoittavat henkilöt eivät ole holhouksen alaisia imbesillejä joille pitää kaikki toistaa sen sata ja kaksikymmentä kertaa. Jos se egoasi nostaa, niin paukuta leukojasi niin paljon kuin tykkäät ja hauku meitä hölmömpiä ylivertaiseen itseesi nähden minkä ehdit, mutta se ei tosiasioita miksikään muuta.

Prostituutiota on ollut ja tulee aina olemaan, vähintään niin kauan kuin on ihmisiäkin. Se on kauppa mikä kannattaa, nääs. Luulisi jokaisella heräävän mielessä epäilyksiä jos prostituoitu mainostaa suostuvansa suuseksiin ilman kumia.

Naisella jonka suuhun mies ruiskuttaa mahdollisesti HIV: Noin itsetuhoisen käyttätymisen takana voi olla muukin syy kuin ahneus. Kenties asialla ei ole enää väliä kun prostituoitu on jo saanut HIV: Yrpä ja Illu Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. D Tuore pari kertoisi varmasti onnesta soikeana kaikille miten tapasivat ensimmäisen kerran ja miten Nico-Petteri sai alkunsa: Eihän tuo nyt mitään Minulle kävi 80luvulla yhdeyön jutunkanssa, että koko kenkä hävisi mustaan aukkoon.

On siinä tyttölapsi ihmetellyt, kun kumia jossainvaiheessa on ulos tullut. Minulla on ollut pari vuotta seksisuhde vanhempaan herrasmieheen, emme kumpikaan halua muuta kuin seksiä. En vieläkään ilman kumia edes kuvittele sekstaavani. Emme ole parisuhteessa, enkä tiedä onko hänellä muitakin. Aina kumi käytössä ja omat johtimet on katkaistu, raskaaksitulosta ei ole pelkoa, kumia en käytä siksi vaan tautien.

Ikinä ei ole ollut mitään tauteja, enkä niitä tulevaisuudessakaan halua. Löysä kortsu ei vitt 9. Mulla jäi kerran slutsin kanssa nussiessani kortsu sen wittttuun.

Nainen, Venäjältä muuten, onki sen pois emättimensä perältä ja tuhahti harmissaan.

Mutta missä Aasian maassa on kaikkein tiukimmat pimpit vai onko niissä eroa? Thaimaa, Vietnam, Filippiinit, Kiina vai Japani? Vai kenties joku muu Aasian maa? Olen itse saanut thaimaalaista ja se oli tosi tiukkaa, mutta mieltäni askarruttaa, että olisiko jossain muussa Aasian maassa vielä tiukempaakin tussua tarjolla. Olethan käynyt testeissä sen iloittelun jälkeen? Kyllä ne suominaiset jotka antavat jokaiselle ulkomaiselle miehelle ovat suurempi terveysriski.

Itse lomailen vuosittain Japanissa, koska siellä saa paikallista naista suomalainen vaalea, pitkä, sinisilmäinen ja isokaluinen viikinki tavattoman helposti, ja nimenomaan niitä erittäin kauniita japanittaria. Kyseessä eivät todellakaan ole ilolinnut vaan ravintoloista ja kaikkialta muualtakin bongatut tavalliset nuoret naiset.

Nämä naiset pitävät kun mies ottaa kunnolla aloitteen käsiin ja lähes jokaisen kaunottaren saa mukaansa. Japanilaiset miehet ovat tavattoman pidättyväisiä joten vaihtelu virkistää paikallisia naisia. Seksi on erinomaista koska aasialainen nainen osaa palvella miestä. Pillu on tavallista tiukempaa ja nainen ottaa siemenet kurkkuun tai perseeseen antaumuksella aivan missä asennossa tahansa. Suosittelen kaikille suomalasille miehille. Et vaan oo huomannu lompakostas hävinneitä seteleitä Rohkenen myös esittää vastalauseen ensimmäiseen lauseeseen.

Suomalaisista naisista vain pieni osa antaa ulkomaalaisille miehille. Omasta laajasta kaveripiiristäni tunnen vain yhden, hekin naimisissa olivat. Ja mitä pillun tiukkuuteen tulee, ehkä olet Suomessa päässyt ehkä osin omien ulkoisten avujesi vuoksi?

Ajoittain mennyt tiukkuuden vuoksi homman nautinnollisuus. Joten lopettakaa miehet tuo paskapuhe suomalaisista löysäpilluista kiitos. Jees, onhan ne taikkunaiset tiukkoja varmasti. Mitä siitä nyt löysää leikkamaan kun pojasta tehdää Ladyboy. Raaka omena , Niin ja enneku sanot mitään, vaikka mieheni tietää jo ennestään missä sitä thai-hierontaa ja muuta siihen liittyvää saa, niin ei sen ole koskaan siellä täytyny käydä.

Ja vielä yks lisäys Kun puhuin mainonnasta, ajattelin lähinnä nuoria teinipoikia jotka lukevat tätä. Paskat mä välitän jos aikuiset miehet keskenään kehuvat maksullisia hoitoja, mutta älkää yllyttäkö kokemattomia kloppeja maksullisiin. Saako sitä noin halvalla koko hoidon? Tää vanhapoika lähtee kaupunkiin. Karla ei nähnyt ehdotuksessa mitään uhkaavaa ja lähti miehen mukaan.

Nuori mies alkoi kertoa elämästään ja väkivaltaisesta perhetaustastaan, johon Karla pystyi samaistumaan. Hän oli aina tuntenut olevansa etäinen omien vanhempiensa kanssa.

Lisäksi eräs perheenjäsen oli hyväksikäyttänyt tyttöä, kun tämä oli ollut vain 5-vuotias. Nuori mies kutsui Karlan matkustamaan kanssaan läheiseen kaupunkiin, mutta tyttö epäili, etteivät hänen vanhempansa sallisi moista. Nuoret vaihtoivat numeroita, ja viikon taivuttelun jälkeen Karla lupasi lähteä matkaan ilman vanhempiensa lupaa. Mies tuli hakemaan Karlaa tuliterällä luksusautolla, mikä teki nuoreen tyttöön vaikutuksen.

Karla ei pannut vastaan, vaikka mies kertoi suunnitelmien muuttuneen: Kun he pääsivät perille, vastassa olivat miehen serkut. He kertoivat, että poika oli rakastunut minuun ja suunnitellut yhteisen elämämme: Sen jälkeen aloin pelätä, Karla kertoo haastattelussa.

Ensimmäisten kuukausien ajan mies oli ihana ja hukutti Karlan lahjoihin. Hurmausyrityksistä huolimatta Karla haistoi palaneen käryä alusta asti: Kun Karla lopulta tajusi asioiden oikean laidan, oli liian myöhäistä.

Painajainen oli jo alkanut. Mies pakotti Karlan myymään itseään neljän vuoden ajan. Hänen piti tehdä töitä aamukymmenestä keskiyöhön. Päivässä piti hoidella 30 asiakasta.

Prostituutio perseeseen paneminen -

Laitettuaan ilmoituksen koemielessä Reetta hätkähti vastausten tulvasta. Ja en ole missään kertonut käyväni huorissa! Yrpä ja Illu Eikä sun tartte vastata tähän enää. Kaakkoisaasian suomi pornovideot kuuma pillu nainen on perinteisesti puhdas synnyttäjä, ei seksuaalinen olento. Tulee vähän myöhässä, mutta löysin tämän kirjoituksen vasta äsken Juttu kun haisee molemmilla, prostituutio perseeseen paneminen. He kertoivat, että poika oli rakastunut minuun ja suunnitellut yhteisen elämämme: Poliisi ja rajaviranomainen ovat kaupan kuten tytötkin. Mä oon käynyt panemassa yhtä huoraa säännöllisesti ilman kortsua. Jees, onhan ne taikkunaiset tiukkoja varmasti. Asettakaa huoran tilalle vaikka äitinne tai siskonne ja miettikää hetki että tyttö on ihan oikea ihminen jolla on perhe. Mutta oikeasti en tiedä noista orjamarkkinoista ja mistä noita alaikäisiä tyttöjä saa, joten mikset voi kertoa jos itse tiedät?

3 thoughts on “Prostituutio perseeseen paneminen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *