Vagina hieronta mistä nainen kiihottuu

vagina hieronta mistä nainen kiihottuu

Auttausko pari lasia siideriä ja viiniä? Pikkupöhnässä on joskus helpompi jutella. No ei se dildo ole tie onneen. Mä en saa dildolla millään. Sormet ja kieli ja suhku on paljon paljon paremman. Tai se oikea värkki. Jos saa oikealla värkillä niin miten voi olla saamatta dildolla? Ihan samanlaisiahan ne on.

Tosin tunne on hieman eri, mutta kyllä siinä laukeaa kun työntää pimppaan dildoa ja hieroo klittaa käsin tai klitoriskiihottimella. Pelkällä dildolla ei Liisa-tätikään saa, muttei myöskään pelkällä klitoriskiihottimella.

Ja paljon on tietysti kiinni siitäkin miten dildoon suhtautuu ajatustasolla. Tyttöystävä on kertonut, että hän ei oikein osaa itsekään hieroa itseään orkkuun asti. Haluaisin kumminkin yrittää tyydyttää häntä sängyssä. Juttu vaivaa mua kun mä aina laukean ja se ei koskaan. Tyttöystävä sanoi, että hän ei halua, että nuollaan. Käsillä kun yritän, niin kuulemma klitoris turtuu.

Joko tuntuu liian kovalta tai liian hiljaiselta eli ei miltään. Oon tehnyt sellaista pyörivää liikettä klitan päältä, mutta se ei ole riittänyt. Alkaa pikkuhiljaa jo masentamaan homma, kun homma ei onnistu.

Onhan klitta kostea kun sitä pyörittelet? Ja pyörittelethän hupun päältä? Nuorella tytöllä varsinkin klitta voi olla tosi herkkä. Liike saa olla aika ""täristävää"" ja sen lisäksi voit työntää sormen tai kaksi tytön pimppaan.

Jos pimppa ei tunnu märälle, siirry emättimestä ja klitalta vaikka rintojen hyväilyyn ja imemiseen, ristiselkään, reisiin, kaulaan, niskaan Koskaan ei ole asiaa kuivalle klitalle, aina pitää kostuttaa.

Ja vaikka kolmella sormella silleen että sormet on ""levynä"", ei mitään tökkimistä tms. Sormia voi liikuttaa edestakaisin, tehdä ""tule tänne"" liikettä, eli sormi silleen koukussa. Se tuntuu tosi hyvälle jos g-pisteeseen osut. Yksi tapa voi olla se, että työnnät reitesi tytön jalkojen väliin ja takaapäin työnnät sormen pimppaan.

Samalla tyttö saa hieroa itseään ja klittaansa reittäsi vasten omaan tahtiinsa. Äläkä liikaa kiinnitä huomiotasi tytön orkkuun. Se vaan vaikeuttaa hänen orgasmiaan, aiheuttaa paineita.

Ottakaa joku kerta vaikka ""biologiantunti"". Aloitat ihan vartalon hyväilyistä ja kiihotat tyttöä eri tavoin. Kokeile eri tyylejä ja tekniikoita.

Sovitte että tyttö antaa jonkun merkin kun tuntuu kivalle ja kun tuntuu huonolle tai ei millekään. Hän voi sanoa sen, päästää jonkun ynähdyksen, puristaa kättäsi tms, mikä hänestä vain tuntuu mukavalle. Samalla saat vinkkejä siitä mistä hän pitää. Ota tällä biologian tunnilla tavoitteeksi vain tutustua tyttöön ja tuottaa hänelle mielihyvää. Orgasmia ei kannata pitää itsetarkoituksena.

Tyttö ei varmasti saa, jos otat asenteen että nyt kyllä teen hänelle orgasmin. Naisen orgasmi on paljon kiinni hänestä itsestään, oman kehon tuntemuksesta ja kyvystä vapautua ja antaa itsensä nauttia. Ainoa ratkaisu on että tyttöystäväsi kertoo mikä tuntuu hyvälle ja ohjailee tekemisiäsi. Kukaan ulkopuolinen ei voi tuota sinulle opettaa sillä jokainen nainen on erilainen.

Toiseksi jos naisesi on ujo ja sulkeutunut seksin suhteen niin voi olla ettet saa häntä laukeamaan millään. Ensin nainen on saatava rentoutumaan ja vasta sen jälkeen laukeaminen on mahdollista.

Oletan että suhteenne on suht tuore. Ajan myötä nainen varmaan rentoutuu ja tilanne helpottuu,. Kokeilkaapa sellaista ettet työnnykään sisään, vaan hankaat peniksellä hänen klitoristaan.

Etsikää sopiva asento jossa se onnistuu, lähetyssaarnaajassa mm. Aika varma keino naiselle saada, samalla itse et laukea nopeasti. Ei naiset tarvitse sitä sisään työntymistä orkkuun ollenkaan, toisin kuin miehet kuvittelee. Aivan, orgasmi ei ole ainoa asia johon tulee pyrkiä. Ja se on paljon naisestakin kiinni. Joskus ihminen on vain lukossa, jos sekä mies, että nainen itse ottaa siitä hirveästi stressiä.

Ainoa asia mikä äskeisessä liisatädin jutussa oli väärin, on se G-piste. Sitä ei ole olemassa. Klitoris tosin on jopa noin 14 cm pitkä, ja jatkuu sisälle, emätin on tunnottomampi. Onkin vaara, että mies sormilla koukkien ja g-pistettä etsien raapii sisällä olevia limakalvoja,joka tuntuu inhottavalta.

Emättimessä on yhtäpaljon tuntoa kuitenkin, kuin suus sisäpinnassa. Kokeille vaikka itse kielellä miltä siellä tuntuu. Emätinorgasmi perustuu siihen, että samalla joku osuu klitorikseen. Kun on tarpeeksi kiihottunut, voi saada orgasmin pelkästään kun mies hyväilee rintoja tai muuta.

Mulkku voimistaa orgasmia, koska emätin lihakset supistelevat sen ympärille, orkusta tulee mulkun avulla täydempi. Mutta g-pistettä ei ole.

Täytyy kokeilla ja yrittää puhua asiasta. No sanotaan sitä aluetta emättimessä sitten miksi tahansa, niin minulla on ainakin sellainen ""kiinteämpi"" kohta emättimen seinämässä, jota kutittelemalla saan orkun melkeen heti.

Et osaa tyydyttää naistasi sormilla. Mikä peelo, tee palvelus naisille. Juuri se kiinteämpi alue on G-piste, ja se siis todellakin ON olemassa. Se voi olla vaikea löytää, eivätkä kaikki sitä koskaan löydäkään. Kaikki eivät myöskään kiihotu sen koskettelemisesta. Mutta olemassa se on kuitenkin. Henkilökohtaisesti luulin vuosia, että koko G-piste on vain urbaani legenda, kunnes nykyisen mieheni kanssa se kerran puolittain yllättäin löytyi.

Aluksi en meinannut ""uskaltaa"" antaa itseni laueta sillä tavoin, koska tunne oli erilainen ja voimakkaampi, kuin klitorista kiihottaessa. Mutta kun uskalsin antaa mennä, oli tunne ihan uskomaton. En ole eläessäni niin voimakasta orgasmia saanut. Mutta melko vaikeasti löydettävä se kyllä mielestäni on. Minun täytyy olla tosi kiihottunut ja ns. Aika vaikealta tuntuu kuvitella, että olisi jokin G-piste ja miksi sitä ei ole tieteellisesti todennettu.

Uskon, että kyseessä on todellakin urbaani legenda. Ja miten selitetään se, että orgasmin voi saada hyvinkin pienellä hyväilyllä. Kauniit, ehdottoman aidot sanat täydestä sydämestä. Tällä kaikella ei ole mitään tekemistä itse seksin kanssa. Jos tätä yhteyttä muistaa ja osaa ruokkia, vaikka intohimo vei, on "teknisen suorituksen" merkitys pienenee.

Teknisellekin puolella on kikkansa tietysti, mutta toinen tykkää toisesta ja toinen toisesta. Leikittelevyys, kiusoittelevuus ja hellyys varmaan aina toimii. Ja mielummin maltti kuin liian suora toiminta. Jos osataan keskustella ja halutaan tuottaa toiselle parasta, yhdessä opetellen ja kokeillen yhteinen sävel kyllä löytyy.

Erilaisten ideoiden etsiminen ei tämä nettiaikana pitäis olla iso ongelma, jos oma mielikuvistus on rajallinen. Tosin liika "teknisen puolen" korostaminen, voi olla kokonaisuutta heikentävä. Parhaimmillaan siis tuntuu vaikkei sitä tietenkään kenenkään kanssa aina voi olla: Välittäjäaineiden ilotulitusta pienessä päässä ;-.

Sillon kun on rakastunut sillä ei oo mitään väliä mitä se toinen tekee, kaikki mitä se tekee on täydellistä. Se miltä seksi tuntuu riippuu ihan miehestä. Jos ei ole vetovoimaa eikä himoa miestä kohtaan niin ei mitkään tekniikat auta. Rakkaudesta myöskään ei aina ole kysymys..

Vaikka mies osaa temput kuinka hyvin mutta on luotaantyöntävä niin naimatta jää. Seksiin kuuluu siihen virittäytyminen ja se on usein naiselle erityisen tärkeää. Erityisesti kaulalle suutelu nostattaa sellaisen kiihkon aallon, jossa nainen alkaa olla jo aika valmis vähentämään vaatteita. Siinä tulee sellainen hellyyden tunne miestä kohtaan, mutta ei kuitenkaan kuten lapsesta. Kun mies kiusoittelee sormillaan ja käsillään naisen rintoja, vatsaa, kylkiä, sisäreisiä Kun nainen on hyvin valmistettu yhdyntään, tuntuu peniksen sisään tuleminen ihanalta.

Orgasmin lähestyminen on jokaisella yksilöllistä; joku haluaa pitkittää sitä tunnetta, hidastaa Naisilla ei ole seksinautintoja. Vaimollani ja tyttärelläni kyllä on. Itse pano ei tunnu hirveästi miltään. Se on siis se kaikki muu joka voi tuntua hyvältä. Niskan suutelu, hyväilyt, kuiskaukset iholla.. On tietysti ne muutama paikka siellä alapäässä, joiden avulla ne orgasmit sitten tulevat, mutta se tuleminenhan on aika nopeasti ohitse.

Sinne pääseminen on melkein parempaa kuin lopputulos. Surullista kuinka toisilla naisilla alapää todellakin on tunnoton aivan kuten Mies on meille kertonut. Minua inhottaa, jos joku suutelee niskaani tai korviani.

Muuten pidän kosketuksesta, mutta niskani on syytä jättää rauhaan. En ole koskaan ymmärtänyt, mitä eroottista siinä on. En myöskään pidä sellaisesta super kevyestä silittelystä. Jos koskettaa, niin parempi koskettaa kunnolla, tarrata vaikka vähän kiinni tai hieroa.: Useimmilla naisilla on tunnoton alapää, jos tarkoitat alapäällä vaginaa Se on loogista, luontoäiti järjestää asiat tarkoituksenmukaisesti.

Keilapallon kokoiset vauvat syntyvät "alapään" kautta, joten olisikin aika hirveää, jos siellä olisi paljon tuntohermoja. Googlaa sinäkin muiden naisten mielipiteitä siitä miltä yhdyntä tuntuu. Ei tunnu olevan ihan suurin osa naisista, joilla vagina on tunnoton..

Teidät joilla tunnoton vagina pitäisi muuten jotenkin pystyä erottamaan jo kasvoista, koska yksi parisuhteen tärkeimmistä asioista on yhteinen samanaikainen nautinto seksiä harrastettaessa. Mulla on ihan sama. Jos joku hiplaa tai suutelee jotai kaulaa niin se kutittaa ja on yhtä epämiellyttävää ku jos hyttynen pyöris iholla.

Ikävä kyllä ihan nainen: Ei se voisi olla toisin, koska sieltä tulee lapsiakin. Jotkut naiset voivat oikeasti saada orgasmin normaalista sisään-ulos-sisään-ulos meiningistä, mutta epäilenpä, että se joukko on aika pieni.

Kyllä sitä lämmittelyä tehdään ihan muilla osilla. Lämmittely on nimensä mukaisesti lämmittelyä. Sen jälkeinen akti on sitten se itse pääruoka, jota naisetkin kyllä kovasti mankuvat ja mihin reagoivat silmin nähden ja korvin kuullen, mikä on vähän erikoista jos ei miltään kerran tunnu. Ei se tunnoton ole, mutta ei se "reikä" itsessään ole kovin tunteva.

Se on se nappula siinä yläpuolella tai sitten kuulemma toinen löytyisi kakkospuolelta, mutta tästä minulla ei vielä ole kokemusta, koska pelkään, että se sattuu. Mutta kuten sanoin, meitä on moneksi. Ei vaginaorgasmikaan mikään mahdottomuus ole. Ainakaan kaikille, ehkä sinulle sitten on, harmi vaan. Olet totaalisen erilainen nainen kuin minä! En voisi kuvitellakaan saavani orgasmia ilman yhdyntää. Tuntuu että tänä päivänä miehet ovat liiankin innostuneita turhauttavan pitkistä esileikestä, kun niitä joka paikassa korostetaan.

Siis tietenkin munkin mielestä suutelu on mukavaa, samoin hyväily, vaatteiden riisunta yms. Mutta jos sitä suutelua, suuseksiä tms kestää tunnin, niin kyllä minulta mielenkiinto loppuu Yhdyntä on se, joka sitten todella tuntuu jossain! En esimerkiksi voi ymmärtää, miten jotkut naiset saavat orgasmin sillä, että heitä nuollaan.

Kostun kyllä, mutta laukeaminen ei ole lähelläkään ilman yhdyntää. Olen muuten synnyttänyt kaksi lasta. Sanottakoon että synnytysten jälkeen alapäästä on tullut vielä tuntoherkempi. Orgasmi on helpompi saada. Tämä todistaa ainakin sen, että aloittajan on melko turhaa täällä netissä kysellä, miltä seksi naisten mielestä tuntuu, kun se selvästikin tuntuu jokaisesta naisesta ihan erilaiselta Juu tuon taisin jo aiemmin todeta, että jotkut naiset saavat sitäkin kautta, mutta uskon, että tämä joukko on pienempi.

Eli vaaditaan muutakin stimulointia kuin se 'sisään, ulos ja kiitos'. Minä en tosiaan tuota kautta ole koskaan saanut, mutta onneksi kuitenkin muutoin! Siinä reiässä se aistimus tulee lähinnä siitä, että mies tähtää sillä vehkeellään naisen G-pisteeseen.

G-piste ja klitoris ovat samaa härdelliä. Aika harva saa laukeamisensa pelkällä miehen sisään-ulos -työntelyllä, vaan siihen tarvitaan naisen noiden pisteiden kiihottamista.

Toki lähtökohtana pitää olla se, että tekee mieli ja että ennen yhdyntää nainen on kiihottunut. Se lämmittely on melkein parasta.

Jos sitä ei ole, homma ei oikein ehdi tuntua miltään. Joskus käy niin kuumana, että pikaiset tuntuu oikealta, mutta se ei vaan yleensä johda muuta kuin miehen kannalta toivottuun lopputulokseen. Ongelmana on se, että miehen kiihotuskäyrä nousee tasaisesti ylöspäin ja korkeintaan pysyy tasaisena, jos mies esim. Naisella taas kiihoituskäyrä on vuoristorataa. Jos kiihotuksen lopettaa, kiihoituskäyrä putoaa melkein nollille. Naisen huipun saavuttaminen vaatii yhtäjaksoista stimulointia, kun taas miehen kestävyys ei yleensä riitä siihen yhdynnässä.

Aika usein nainen haluaa jättää lämmittelyn olemattomiin. Tosin onko sitten henkistä lämmittelyä tapahunut jo koko päivän mittaan tai naisen ajatuksissa, sehän on asia erikseen ja jää usein miehelle tietämättömäksi.

Kuitenkin monesti naisen vaan täytyy saada täytettä sisäänsä ennenkuin olen ehtinyt fyysistä lämmittelyä tekemään juuri yhtään. Mielestäni ei pidä paikkansa tuokaan, että nainen vaatisi yhtäjaksoista stimulointia, vaan lyhyet asennonvaihtotauot parantavat mahdollisuuksia saada samanaikainen orgasmi jos itseltäni meinaa muuten tulla liian pian.

Toki nämä tauot eivät siis tarkoita sitä, että jäädään hetkeksi kokonaan "tauolle" hommasta, vaan tosiaan jotain hieroskelua silloinkin voi tapahtua, mutta eri paikoista ja eri tavalla.

Missä on G piste? Tätä en ole löytänyt. Jos mies on väärä niin sitten tarvii esileikkejä. Olen nytkin yksin kotona ja litslitsmärkänä varsinkin aina herätessä enkä ole tehnyt mitään seksiin viittaavaakaan. Silti emättimeni olisi valmis liukkaana vastaanottamaan sisältöä. Siinä käy kaikki tavat. Jollei jo ole valmiiksi kostea, niin rintojen hieronnan jälkeen on. Miehen itsevarmat otteet sytyttää. Välillä rajusti, välillä hellästi.

Alapää pitää olla kostea kun sitä alkaa hieromaan. Muussa tapauksessa jatka rintoja Hieroa saa alapäästäkin ihan miten vaan vaan ja mistä vaan. Saa tulla sisään ja pitää taukoja tai ei.

Vaginan huulillakin on herkkä kohta. Siinä kun pyörittelee ja sitten työntyy sisään. Vagina olisi hyvä hieroa sormin tai jollain vaikka sauvalla joka puolelta. Kun se on hyvin herätettynä tuntuu työnnötkin paremmin. Ja tietty miehen koko vaikuttaa siihen. Pienemmänkin kanssa saan joka kerta. Pitää vaan keskittyä hieman eri asioihin. Ja kun haluan tulla, otan ohjaat käsiin ja hoitan asian niin kuin haluan.

Väittäisin kyllä, että itse naisen pitää tietää mitä haluaa ja kertoa tai näyttää tai jotain MIstä ihmeestä toinen voisi sen tietää, kun itsekin haluan vähän väliä erilailla. Enemmän se on tunnelma kuin tekniikka. Tämän kaiken oletuksena tietty on, että mies on jo valittu oikein. Ei tarvitse olla juuri se oikea, mutta jokin kipinä pitää saada aikaan silmiin katsomalla. Tai jos pidempiaikainen kumppani, niin sitten vaan asiaan.

Ei aina voi olla valmiiksi halukas. Kyllä se halu syttyy kun hieman keskustelee seksistä ja hieroo niitä rintoja Kun lukee netistä naisten valitusketjuja, niin näyttää olevan valitettavan paljon naisia, joiden mielestä seksin toimivuus on vain miehestä kiinni.

Mutta eihän se ole. Luin juuri yhden vanhan ketjun jossa nainen valitteli huonoa seksiä. Kuulemma rakasti miestä ja kaikki oli muuten hyvin, mutta kun seksi oli huonoa. No mitä se nainen teki? Mietti seksin aikana kauppalistoja ja näytteli nauttivansa seksiä. Kuinka voi syytellä vain miestä huonosta seksistä, jos on itse noin umpisurkea siinä? Jos seksin aikana miettii jotain kauppalistoja, niin eihän silloin ole yhtään mukana siinä touhussa.

Ei se riitä, että makaa apaattisena lahnana ja antaa miehen tehdä kaiken. Jos siihen päälle vielä feikkaa, niin on ihan turha syytellä miestä. Eihän se mies edes tiedä toimivansa väärin, jos nainen näyttelee nauttivansa, eikä edes yritä ohjata miestä oikeaan suuntaan eleillään tai vaikka käsillään. Kyllähän se onkin mahdottoman fiksua ensin feikata ja valittaa pari vuotta ja sitten erota yrittättä edes korjata asioita oikeaan suuntaan.

Seksin hyvyys on AINA molemmista kiinni. Nainen voi tietysti vain heittäytyä miehen armoille ja toivoa että mies hoitaa hommat niin että nainen nauttii, mutta turha naisen on sen jälkeen kuvitella olevansa itse hyvä sängyssä.

Naisista tuntuu kivalta kun joku jyystäjä alkoholisti ählämi panee takaapäin ja ruikkii spermat sisään. Jos alkoholi on ongelma hakeudu hoitoon. Eipä sinulta kukaan mitään kysynyt. Hanki joku kiva pikku harrastus. Jos jumputat, saatat käyttää usein lausuntoa: Se on sinun syysi.

Liikkuminen on naisestakin kivaa ja lantion liikuttaminen kiihottaa joten rytmejä ja asenotoja kannattaa välillä vaihdella. Joillain miehillä tuntuu olevan se käsitys, että nainen nauttii useita tunteja kestävästä jyystämisestä, rippumatta toimituksen laadusta. Jos se on huonoa, se on tylsää ja silloin saattaa paikat tulla kipeiksi siitä tuntien hankauksesta. Jos se on hyvää, vähempikin riittää - ja myöhemmin uusi kierros. Mies ei ole epäonnistunut, jos ei nainen jonkun kerran saa sitä orgasmia moni asia vaikuttaa: Läheskään aina syynä ei ole miehen lämmittelytaitojen tai kikkojen puutteellisuus joskus on , joskus nainen ei vain tule.

Nainen saattaa myös äännellä kuten pornoleffoissa vaikka inhoaisi joka hetkeä ja orgasmi jäisi saamatta. Nuorten naisten lehdissä opetetaan, että ääntely kiihottaa miestä ja kukapa ei haluaisi kiihottaa miestään.

Oivallinen keino myös saada mies laukeamaan nopeammin toim. Olen prikulleen samaa mieltä kanssasi kaikesta, erityisesti kanimaisesta jyystöstä. Jos ikinä olen lahna ollut niin se on ollut jyystötilanteissa. Seksi ei ole maratonia orgasmia kohti, vaan siinä pitäisi olla kyse kahden ihmisen nautinnosta, ei vain spegun lentämisestä. Jos kyse ei ole spegun lentämisestä, niin miksi kirjoittaja jolle vastaat suositteli feikattua kiihkoääntelyä jotta mies tulisi nopeammin?

Ei teissä naisissa ole logiikan hiventäkään. Yhdyntä ei tunnu juuri miltään, muu koskettelu ym. En ole koskaan saanut itseksenikään orgasmia vain emättimen kautta, aina on pitänyt olla klitoriksen kiihottamista mukana. Mun piti plussata, mut miinustin vahingossa: D Nyt en saa sitä enään pois. Jotut miehet tuntuu ihan uskomattoman hyvältä, ne oikeesti kuuntelee mua ja haluaa tietää mistä mä tykkään, keskustelee ja on ihanan helliä, muistaa paijailla ja pitää hyvänä.

Ne liikehtii sillä lailla, että myös klitoris stimuloituu. Toisten miesten kanssa ei oo tuntunu miltää tai sit suorastaan pahalta, koska ovat liian kovakourasia ja liikkuvat jänismäisesti pumpaten.

Pieni irvistävä ilme kruunaa ton homman. Menee maku yhdyntään niitten kanssa kokonaan. En oo ikinä niille kehdannu valittaa, pitäis varmaan yrittää neuvoa nätisti, mutta ei nekään oo kyselly ni enpä oo hirveesti jaksanu vaivautua. Niitten kanssa en oo saanu orgasmeja, feikannu oon muutaman kerran, ettei niille tulis paha mieli. Yleensä toivon heidän kanssa, että seksi ois ohi nopeasti.

Vagina hieronta mistä nainen kiihottuu -

Sormet muuten on miltei ne parhaat välineet ainakin mun mielestä. Tämän takia ajattelin tehdä aivan uuden keskusteluketjun, johon sellaiset henkilöt voivat huoletta eksyä, jotka lukevat mielellään pitkiä ja analyyttisia keskusteluja. Kostun kyllä, mutta laukeaminen ei ole lähelläkään ilman yhdyntää. Kukaan ulkopuolinen ei voi tuota sinulle opettaa sillä jokainen nainen on erilainen. Ei naiset tarvitse sitä sisään työntymistä orkkuun ollenkaan, toisin kuin miehet kuvittelee. Laukean nopeasti, mutta haluaisin sen jälkeen tyydyttää naiseni sormilla, mutta miten teen sen? Kun kipu on tarpeeksi kova niin orgasmi ei tunnu. Kerran elämässä olen kokeillut ja oli liukasta ja likaista yök. Tämän takia ajattelin tehdä aivan uuden keskusteluketjun, johon sellaiset henkilöt voivat huoletta eksyä, jotka lukevat mielellään pitkiä ja analyyttisia keskusteluja. Synnyrys on yksi ihmiselmän kivuliaimmista kokemuksista.

Tosin liika "teknisen puolen" korostaminen, voi olla kokonaisuutta heikentävä. Parhaimmillaan siis tuntuu vaikkei sitä tietenkään kenenkään kanssa aina voi olla: Välittäjäaineiden ilotulitusta pienessä päässä ;-.

Sillon kun on rakastunut sillä ei oo mitään väliä mitä se toinen tekee, kaikki mitä se tekee on täydellistä. Se miltä seksi tuntuu riippuu ihan miehestä. Jos ei ole vetovoimaa eikä himoa miestä kohtaan niin ei mitkään tekniikat auta.

Rakkaudesta myöskään ei aina ole kysymys.. Vaikka mies osaa temput kuinka hyvin mutta on luotaantyöntävä niin naimatta jää. Seksiin kuuluu siihen virittäytyminen ja se on usein naiselle erityisen tärkeää. Erityisesti kaulalle suutelu nostattaa sellaisen kiihkon aallon, jossa nainen alkaa olla jo aika valmis vähentämään vaatteita. Siinä tulee sellainen hellyyden tunne miestä kohtaan, mutta ei kuitenkaan kuten lapsesta.

Kun mies kiusoittelee sormillaan ja käsillään naisen rintoja, vatsaa, kylkiä, sisäreisiä Kun nainen on hyvin valmistettu yhdyntään, tuntuu peniksen sisään tuleminen ihanalta. Orgasmin lähestyminen on jokaisella yksilöllistä; joku haluaa pitkittää sitä tunnetta, hidastaa Naisilla ei ole seksinautintoja. Vaimollani ja tyttärelläni kyllä on. Itse pano ei tunnu hirveästi miltään. Se on siis se kaikki muu joka voi tuntua hyvältä. Niskan suutelu, hyväilyt, kuiskaukset iholla..

On tietysti ne muutama paikka siellä alapäässä, joiden avulla ne orgasmit sitten tulevat, mutta se tuleminenhan on aika nopeasti ohitse.

Sinne pääseminen on melkein parempaa kuin lopputulos. Surullista kuinka toisilla naisilla alapää todellakin on tunnoton aivan kuten Mies on meille kertonut. Minua inhottaa, jos joku suutelee niskaani tai korviani. Muuten pidän kosketuksesta, mutta niskani on syytä jättää rauhaan. En ole koskaan ymmärtänyt, mitä eroottista siinä on. En myöskään pidä sellaisesta super kevyestä silittelystä. Jos koskettaa, niin parempi koskettaa kunnolla, tarrata vaikka vähän kiinni tai hieroa.: Useimmilla naisilla on tunnoton alapää, jos tarkoitat alapäällä vaginaa Se on loogista, luontoäiti järjestää asiat tarkoituksenmukaisesti.

Keilapallon kokoiset vauvat syntyvät "alapään" kautta, joten olisikin aika hirveää, jos siellä olisi paljon tuntohermoja. Googlaa sinäkin muiden naisten mielipiteitä siitä miltä yhdyntä tuntuu. Ei tunnu olevan ihan suurin osa naisista, joilla vagina on tunnoton.. Teidät joilla tunnoton vagina pitäisi muuten jotenkin pystyä erottamaan jo kasvoista, koska yksi parisuhteen tärkeimmistä asioista on yhteinen samanaikainen nautinto seksiä harrastettaessa.

Mulla on ihan sama. Jos joku hiplaa tai suutelee jotai kaulaa niin se kutittaa ja on yhtä epämiellyttävää ku jos hyttynen pyöris iholla. Ikävä kyllä ihan nainen: Ei se voisi olla toisin, koska sieltä tulee lapsiakin. Jotkut naiset voivat oikeasti saada orgasmin normaalista sisään-ulos-sisään-ulos meiningistä, mutta epäilenpä, että se joukko on aika pieni.

Kyllä sitä lämmittelyä tehdään ihan muilla osilla. Lämmittely on nimensä mukaisesti lämmittelyä. Sen jälkeinen akti on sitten se itse pääruoka, jota naisetkin kyllä kovasti mankuvat ja mihin reagoivat silmin nähden ja korvin kuullen, mikä on vähän erikoista jos ei miltään kerran tunnu.

Ei se tunnoton ole, mutta ei se "reikä" itsessään ole kovin tunteva. Se on se nappula siinä yläpuolella tai sitten kuulemma toinen löytyisi kakkospuolelta, mutta tästä minulla ei vielä ole kokemusta, koska pelkään, että se sattuu.

Mutta kuten sanoin, meitä on moneksi. Ei vaginaorgasmikaan mikään mahdottomuus ole. Ainakaan kaikille, ehkä sinulle sitten on, harmi vaan. Olet totaalisen erilainen nainen kuin minä! En voisi kuvitellakaan saavani orgasmia ilman yhdyntää. Tuntuu että tänä päivänä miehet ovat liiankin innostuneita turhauttavan pitkistä esileikestä, kun niitä joka paikassa korostetaan.

Siis tietenkin munkin mielestä suutelu on mukavaa, samoin hyväily, vaatteiden riisunta yms. Mutta jos sitä suutelua, suuseksiä tms kestää tunnin, niin kyllä minulta mielenkiinto loppuu Yhdyntä on se, joka sitten todella tuntuu jossain! En esimerkiksi voi ymmärtää, miten jotkut naiset saavat orgasmin sillä, että heitä nuollaan. Kostun kyllä, mutta laukeaminen ei ole lähelläkään ilman yhdyntää. Olen muuten synnyttänyt kaksi lasta. Sanottakoon että synnytysten jälkeen alapäästä on tullut vielä tuntoherkempi.

Orgasmi on helpompi saada. Tämä todistaa ainakin sen, että aloittajan on melko turhaa täällä netissä kysellä, miltä seksi naisten mielestä tuntuu, kun se selvästikin tuntuu jokaisesta naisesta ihan erilaiselta Juu tuon taisin jo aiemmin todeta, että jotkut naiset saavat sitäkin kautta, mutta uskon, että tämä joukko on pienempi.

Eli vaaditaan muutakin stimulointia kuin se 'sisään, ulos ja kiitos'. Minä en tosiaan tuota kautta ole koskaan saanut, mutta onneksi kuitenkin muutoin! Siinä reiässä se aistimus tulee lähinnä siitä, että mies tähtää sillä vehkeellään naisen G-pisteeseen.

G-piste ja klitoris ovat samaa härdelliä. Aika harva saa laukeamisensa pelkällä miehen sisään-ulos -työntelyllä, vaan siihen tarvitaan naisen noiden pisteiden kiihottamista.

Toki lähtökohtana pitää olla se, että tekee mieli ja että ennen yhdyntää nainen on kiihottunut. Se lämmittely on melkein parasta. Jos sitä ei ole, homma ei oikein ehdi tuntua miltään. Joskus käy niin kuumana, että pikaiset tuntuu oikealta, mutta se ei vaan yleensä johda muuta kuin miehen kannalta toivottuun lopputulokseen.

Ongelmana on se, että miehen kiihotuskäyrä nousee tasaisesti ylöspäin ja korkeintaan pysyy tasaisena, jos mies esim. Naisella taas kiihoituskäyrä on vuoristorataa. Jos kiihotuksen lopettaa, kiihoituskäyrä putoaa melkein nollille. Naisen huipun saavuttaminen vaatii yhtäjaksoista stimulointia, kun taas miehen kestävyys ei yleensä riitä siihen yhdynnässä. Aika usein nainen haluaa jättää lämmittelyn olemattomiin.

Tosin onko sitten henkistä lämmittelyä tapahunut jo koko päivän mittaan tai naisen ajatuksissa, sehän on asia erikseen ja jää usein miehelle tietämättömäksi. Kuitenkin monesti naisen vaan täytyy saada täytettä sisäänsä ennenkuin olen ehtinyt fyysistä lämmittelyä tekemään juuri yhtään.

Mielestäni ei pidä paikkansa tuokaan, että nainen vaatisi yhtäjaksoista stimulointia, vaan lyhyet asennonvaihtotauot parantavat mahdollisuuksia saada samanaikainen orgasmi jos itseltäni meinaa muuten tulla liian pian. Toki nämä tauot eivät siis tarkoita sitä, että jäädään hetkeksi kokonaan "tauolle" hommasta, vaan tosiaan jotain hieroskelua silloinkin voi tapahtua, mutta eri paikoista ja eri tavalla.

Missä on G piste? Tätä en ole löytänyt. Jos mies on väärä niin sitten tarvii esileikkejä. Olen nytkin yksin kotona ja litslitsmärkänä varsinkin aina herätessä enkä ole tehnyt mitään seksiin viittaavaakaan. Silti emättimeni olisi valmis liukkaana vastaanottamaan sisältöä. Siinä käy kaikki tavat. Jollei jo ole valmiiksi kostea, niin rintojen hieronnan jälkeen on.

Miehen itsevarmat otteet sytyttää. Välillä rajusti, välillä hellästi. Alapää pitää olla kostea kun sitä alkaa hieromaan. Muussa tapauksessa jatka rintoja Hieroa saa alapäästäkin ihan miten vaan vaan ja mistä vaan.

Saa tulla sisään ja pitää taukoja tai ei. Vaginan huulillakin on herkkä kohta. Siinä kun pyörittelee ja sitten työntyy sisään. Vagina olisi hyvä hieroa sormin tai jollain vaikka sauvalla joka puolelta. Kun se on hyvin herätettynä tuntuu työnnötkin paremmin. Ja tietty miehen koko vaikuttaa siihen. Pienemmänkin kanssa saan joka kerta. Pitää vaan keskittyä hieman eri asioihin.

Ja kun haluan tulla, otan ohjaat käsiin ja hoitan asian niin kuin haluan. Väittäisin kyllä, että itse naisen pitää tietää mitä haluaa ja kertoa tai näyttää tai jotain MIstä ihmeestä toinen voisi sen tietää, kun itsekin haluan vähän väliä erilailla.

Enemmän se on tunnelma kuin tekniikka. Tämän kaiken oletuksena tietty on, että mies on jo valittu oikein. Ei tarvitse olla juuri se oikea, mutta jokin kipinä pitää saada aikaan silmiin katsomalla. Tai jos pidempiaikainen kumppani, niin sitten vaan asiaan. Ei aina voi olla valmiiksi halukas.

Kyllä se halu syttyy kun hieman keskustelee seksistä ja hieroo niitä rintoja Kun lukee netistä naisten valitusketjuja, niin näyttää olevan valitettavan paljon naisia, joiden mielestä seksin toimivuus on vain miehestä kiinni. Mutta eihän se ole. Luin juuri yhden vanhan ketjun jossa nainen valitteli huonoa seksiä. Kuulemma rakasti miestä ja kaikki oli muuten hyvin, mutta kun seksi oli huonoa.

No mitä se nainen teki? Mietti seksin aikana kauppalistoja ja näytteli nauttivansa seksiä. Kuinka voi syytellä vain miestä huonosta seksistä, jos on itse noin umpisurkea siinä? Jos seksin aikana miettii jotain kauppalistoja, niin eihän silloin ole yhtään mukana siinä touhussa. Ei se riitä, että makaa apaattisena lahnana ja antaa miehen tehdä kaiken. Jos siihen päälle vielä feikkaa, niin on ihan turha syytellä miestä.

Eihän se mies edes tiedä toimivansa väärin, jos nainen näyttelee nauttivansa, eikä edes yritä ohjata miestä oikeaan suuntaan eleillään tai vaikka käsillään.

Kyllähän se onkin mahdottoman fiksua ensin feikata ja valittaa pari vuotta ja sitten erota yrittättä edes korjata asioita oikeaan suuntaan.

Seksin hyvyys on AINA molemmista kiinni. Nainen voi tietysti vain heittäytyä miehen armoille ja toivoa että mies hoitaa hommat niin että nainen nauttii, mutta turha naisen on sen jälkeen kuvitella olevansa itse hyvä sängyssä.

Naisista tuntuu kivalta kun joku jyystäjä alkoholisti ählämi panee takaapäin ja ruikkii spermat sisään. Jos alkoholi on ongelma hakeudu hoitoon. Eipä sinulta kukaan mitään kysynyt. Hanki joku kiva pikku harrastus. Jos jumputat, saatat käyttää usein lausuntoa: Se on sinun syysi.

Liikkuminen on naisestakin kivaa ja lantion liikuttaminen kiihottaa joten rytmejä ja asenotoja kannattaa välillä vaihdella. Joillain miehillä tuntuu olevan se käsitys, että nainen nauttii useita tunteja kestävästä jyystämisestä, rippumatta toimituksen laadusta.

Jos se on huonoa, se on tylsää ja silloin saattaa paikat tulla kipeiksi siitä tuntien hankauksesta. Jos se on hyvää, vähempikin riittää - ja myöhemmin uusi kierros. Mies ei ole epäonnistunut, jos ei nainen jonkun kerran saa sitä orgasmia moni asia vaikuttaa: Läheskään aina syynä ei ole miehen lämmittelytaitojen tai kikkojen puutteellisuus joskus on , joskus nainen ei vain tule. Nainen saattaa myös äännellä kuten pornoleffoissa vaikka inhoaisi joka hetkeä ja orgasmi jäisi saamatta. Nuorten naisten lehdissä opetetaan, että ääntely kiihottaa miestä ja kukapa ei haluaisi kiihottaa miestään.

Oivallinen keino myös saada mies laukeamaan nopeammin toim. Olen prikulleen samaa mieltä kanssasi kaikesta, erityisesti kanimaisesta jyystöstä. Jos ikinä olen lahna ollut niin se on ollut jyystötilanteissa. Seksi ei ole maratonia orgasmia kohti, vaan siinä pitäisi olla kyse kahden ihmisen nautinnosta, ei vain spegun lentämisestä. Jos kyse ei ole spegun lentämisestä, niin miksi kirjoittaja jolle vastaat suositteli feikattua kiihkoääntelyä jotta mies tulisi nopeammin?

Ei teissä naisissa ole logiikan hiventäkään. Yhdyntä ei tunnu juuri miltään, muu koskettelu ym. En ole koskaan saanut itseksenikään orgasmia vain emättimen kautta, aina on pitänyt olla klitoriksen kiihottamista mukana. Mun piti plussata, mut miinustin vahingossa: D Nyt en saa sitä enään pois.

Jotut miehet tuntuu ihan uskomattoman hyvältä, ne oikeesti kuuntelee mua ja haluaa tietää mistä mä tykkään, keskustelee ja on ihanan helliä, muistaa paijailla ja pitää hyvänä. Ne liikehtii sillä lailla, että myös klitoris stimuloituu. Toisten miesten kanssa ei oo tuntunu miltää tai sit suorastaan pahalta, koska ovat liian kovakourasia ja liikkuvat jänismäisesti pumpaten. Pieni irvistävä ilme kruunaa ton homman. Menee maku yhdyntään niitten kanssa kokonaan.

En oo ikinä niille kehdannu valittaa, pitäis varmaan yrittää neuvoa nätisti, mutta ei nekään oo kyselly ni enpä oo hirveesti jaksanu vaivautua. Niitten kanssa en oo saanu orgasmeja, feikannu oon muutaman kerran, ettei niille tulis paha mieli. Yleensä toivon heidän kanssa, että seksi ois ohi nopeasti. Minulla on kokemuksia vain tuollaisesta jälkimmäisestä tuntemuksesta eli ei juuri minkään laisesta tuntemuksesta ja siksi olenkin monesti miettinyt miksi se seksi muka on jotenkin niin ihanaa.

Aseksuaali siis en ole ja tyydytän kyllä usein ja monin keinoin, mutta en millään sauvan survomisella sisään meiningillä En mäkään haua enkä tarvitse enkä omista mitään hieromasauvoja. Kyllä ne parhaat orgasmit tulee ihan muulla tapaa kuin naimalla ja täyshetero olen.

Jollei taju lähde yhdynnässä, se on täysin turhaa. Vähän kuin pesisi hammasharjalla kieltä. Mies alkaa koskettelee hitaasti ja hellästi takaa ja pussuttelee kaulaasi,ja sängyssä makaat kun mies on päälläsi ja pussuttelee hitaasti nauttien ja hieroo hitaasti alapäätään naisen kohtuun ja vaatteet alkavat vähentymään syvät romanttiset katseet ja kun miehen alapää menee naisen alapäähän se on taivaallista ja.

Tässä nopeesti tulin sanoo, että uskon et miehistä se seksi nyt vaan paremmalta tuntuu kun naisista mutta tietty joistain naisista se on kivaa joistain ei ja jotkut ei edes ole varmoja Mulla on kokemusta. Kumppani supistaa ja rentouttaa emättimen ja peräaukon lihaksia.

Tässä ei tarvitse kiirehtiä tai tehdä mahdollisimman useita toistoja vaan edetä omien tuntemusten mukaan, rauhallisesti etsien. On tärkeää huomioida, etteivät kynnet vahingoita herkkiä limakalvoja.

Tarvittaessa voi käyttää liukastetta. Lihasten käsittely voi tuntua jopa kivuliaalta, jos ne ovat jumissa. Kivun voimakkuus vaihtelee, ja kipujanalla tarkasteltuna suositellaan maksimissaan 7 kiputuntemusta.

Kommunikoiden löytyvät kohdat, jotka kaipaavat hierontaa. Käytännössä lantiopohjanlihakset tuntuvat sormeen alkuun kovemmalta, mutta pehmenevät hierottaessa. Hierontaa voi jatkaa niin kauan kuin hyvältä tuntuu. Hierontaa jatketaan niin kauan, että tuntuma hierottavissa kohdissa muuttuu. Hieronnan aikana on mahdollista löytää ns.

Naisen kiihottuminen voi tulla sivutuotteena. Jälkeenpäin olo tuntuu hyvältä, pehmeältä, täyteläiseltä, vapautuneelta ja rentoutuneelta vielä pitkään. Jotenkin aina tällaisten uutisten kohdalla herää ajatus että käytetäänkö ihmisten hyväntahtoisuutta hyväksi. Kuten tässäkin tuli selväksi niin luvataan siis orgasmi hieronnalla. Itsellä kesti päästä ikään 36 vuotta että koin ensimmäisen orgasmin.

Ja tätä ennen on kolme lasta tupsahtanut maailmaan. Ja ennen sitä lasten isää useampi mies väitti kiven kovaan pystyvänsä orgasmin tuottamaan. Melkeinpä sanoisin että jos joku haluaa oikeasti sen orgasmin saada niin paras mahdollinen tapa sen saamiseen on oman ajan löytäminen. Ja rohkeasti itsensä tutkiskelu. Eikä ne taatut paikat pure kaikilla. Esim minulla klitta on se osa mistä saa jalat ja vatsalihakset nykimään mutta se siitä sitten.

Ja aikaa meni että tajusi häpykummun molemmilta puolilta lähteä painelemaan ja hieroman. Mutta siinä vaiheessa kun se jokaisen oma kohta löytyy niin eipä siitä voi olla erehtymättä. Itellä se vaati tuona kyseisenä vuonna miehn vanhempien mökillä päivän täynnä yllätyksiä joita mies oli järjestänyt ja vajaan viikon rentoutumisen ilman huolen päivää mistään.

Ja tylsää kun oli niin mitäs siinä.. Käsittäkseni tuossa on ideana juuri se, että toosaa hierotaan ihan kunnolla sieltä sisältä, ei siis nyplätä vain clittaa.

vagina hieronta mistä nainen kiihottuu

Vagina hieronta mistä nainen kiihottuu -

Sormia voi liikuttaa edestakaisin, tehdä ""tule tänne"" liikettä, eli sormi silleen koukussa. Se on siis se kaikki muu joka voi tuntua hyvältä. Kun sanoo sen jo järkikin, että lähempi tuttavuus voi olla melkoinen rasite. Vagina olisi hyvä hieroa sormin tai jollain vaikka sauvalla joka puolelta.

2 thoughts on “Vagina hieronta mistä nainen kiihottuu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *