Munakarvojen ajo lesboseksi

Minusta posliiniksi ja karvoitukseksi silti ihana: Siistit karvat pimperossa, posliinit siististi kaapissa: Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Jos meinaat minua tuolla tumputtajalla, niin väärin meni: D Kysyin sen vuoksi, että allekirjoittanut ei voi pitää posliinia herkän ja helposti ärtyvän ihon vuoksi ei kestä ollenkaan epilointia, höyläystä, MITÄÄN , mikä hieman harmittaa.

Halusin vaan tietää, että haittaako teitä luonnollinen karvoitus? Ei mitään posliinia tartte olla, se ei näytä aikuiselta. Lyhennellä niitä karvoja kyllä voisi, ehkä vähän nivustaipeista rajata myös.

Jos täysin paljas ei käy iholle, niin siisti lyhyt on hyvä. Oikeesti tunnustaudun poslarin ystäväksi. Ei aina tarvi olla mutta joskus on kiva viettää arabiahetki. Ei missään nimessä mitään järkyttävää puskaa! Kyllä suosittelen siistimistä, se on usein miellyttävämpää kumppanille. Mutta ei mielellään ihan posliiniakaan, koska kyllä aikuisen naisen alapää saa näyttää aikuiselta. Mut jos pitäs puskan ja posliinin välillä valita, niin ehdottomasti posliini. Ei tule karvoja suuhun. Tota, eihän ne uimahallista olevat tädit tuskin sua miellyttääkseen vedä sitä alapäätä poslariksi.

Hei, makuasioista ei voi kiistellä, meitä on kliseisesti sanottuna moneen junaan, toinen tykkää poslarista, toinen ei. Itse mielummin olen ilman karvoja, sillä muuten helpommin hiostaa, hiertää ja kutiaa, paljon kevyempi olo ilman karvoja. Kumppanilla saa olla mielestäni karvoja tai sitten ei, ihan kummin päin vaan, mieluiten kuitenkin niin kuin joku täällä kirjoitti, että olis edes siistinyt ne sillai, ettei pöhöitä sieltä biksujen alta eikä leviä reisille ja mahaan. No, kuitenkin kumppanissa ne karvat ei ole kuitenkaan tärkeintä, eli loppujen lopuksi hyväksyisin sen kuitenkin minkälainen hän on ja minkälaisena haluaa pitää karvoituksensa.

Kyllä pehko pitäisi saada suht pieniin bikineihin mahtumaan ilman että tursuaa yli, silloin on must ok. Posliini ei liioin sytytä jos on normi look. Eli poslari on kiva joskus harvoin yllärinä, esim. Tuskin sillä karvoituksella on hirveästi väliä, jos toinen rakastaa sinua. Ja mielestäni halut on silloin pieniä, jos karvoitus on turn-off. Niiden karvojen suuhun joutumistakaan on turha liioitella, itse tykkään tosi paljon nuolla, mutta kohtalaisen harvoin niitä karvoja on ollut suussa.

Ja jos on, niin nappaan huomaamattomasti pois ja jatkan hommia. Jos halut kaatuu muutamaan karvaan suussa, on jo jossakin vikaa. Mukava olisi kuitenkin, jos ne karvat pysyisivät siellä uimapuvun sisällä, eivätkä tursottaisi esiin lahkeista.

Siistiminen onnistuu myös helposti ihoa höyläämättä. Mä en taas voi sille mitään että mua ällöttää karvat, enkä yksikertaisesti pysty toista nuolemaan jos sillä on karvat ajamatta, en ees vaikka se olis leikattu ja ajettu "siistiksi.

Pienen pienen viivan häppärin päällä siedän, kun enhän mä sitä nuole. Talvella annan "lomaa" alapäälle jonkun aikaa, silloin pidän muutenkin ainakin kuukauden tai kaks selibaattia. Uimahallissa käyn silloin tällöin, ennen useinkin, enkä milloinkaan ole huomannut tuijotuksia.

En ymmärrä kuka siellä toisten alapäitä kyylää? Ite vaikka tykkään naisista, niin ei vois vähempää kiinnostaa uimahallissa toisten naisten alakerrat eikä rinnat. Uimassa ja saunomassa mä siellä käyn. Tyttöystävää pyydän ajamaan kaikki pois, saa jättää sen "viivan". Jos ei aja, niin turha haaveilla suuseksistä. JA kestämään joka talvi pari kuukautta selibaattia ihan tarkoituksella?? Ei ole pakko, mutta koska hän haluaa suuseksiä niin silloin on syytä pitää alapääkin priimakunnossa.

Jos en muuten pysty, niin en pysty!!! JA hänelle sopii myös kuukauden parin tauko, siinä mitään kestämistä. Kokeileppa ehh sinäkin joskus, niin huomaat hyvät puolet siinäkin asiassa. Ei posliini eikä puska vaan siistitty. Kaikki tykkää eri asioista, joten jokaisen mieltymykset ovat okei.

Pidän itseni posliinina, raikkaampi ja mukavampi olla. Olen myös sitä tyyppiä, joka tykkää, että kumppanikin on täysin sileä. Mutta jos sattuisin suhteeseen ihmisen kanssa, joka syystä tai toisesta ei olisi posliini, niin ei siinä nyt eroa tulisi.

Saattaisin ottaa asian esille ja kysyä, sekä kertoa oman mieltymykseni. Trimmaamaton pusikko ei kuitenkaan mene mun siivilästä lävitse, siisti ja lyhyeksi leikattu on jo kelvollinen. Tosin en kyllä itse antaisi omien karvojen kasvaa edes kumppanin pyynnöstä, koska ajatus ei tunnu itsestä mukavalta. Kumma, kun joillekin karvattomat genitaalit on aina jokin ihmeellinen lapsivertaus. En usko, että kovin moni, joka pitää alapäänsä karvattomana on miettinyt näyttävänsä lapselta - eipä ole käynyt omassa mielessä.

Tykkään vain siitä, kun on iho sileä ja olo on ilmava. Kyllä se niin on että joka karvojaan ajelee oli se sitten haaroista tai kainaloista niin lapselta mokoma näyttää ja se on säälittävää jos mikä.

Jos kainalokarvoihin jää hiki haisemaan nii eikö tuonne alakertaan jää sit muut mehut haisemaan esimerkiksi menkkojen aikana. Mun mielestä mehut jää haisemaan ilman menkkojakin ja varskin hikoiltaessa esim. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. No onneksi sanomunsanoneen tuntuu tietävän. Eipähän tarvitse ajatella itse Minä mokoma olen siis jalkovälini kanssa säälittävä ja varmaan moni muukin, hyi meitä , mutta olenpahan ainakin tyytyväinen. Sitä voisi luulla, että oma hyvinvointi omassa kehossaan on tärkeää - mutta taisin olla väärässä.

Taidanpa ruveta jopa lannottamaan näitä karvankasvualueita, jotta tulis kunnon pöheiköt, olisin ainakin tosi aikuinen. Mitä karvaisempi, sen kypsempi! Ihme tappelua siitä onko posliini vai karvat parempi. Kukin kantakoot housuissaan millaista puskaa tahansa, kunhan itse tuntee itsevarmuutta olemuksensa kanssa. Ja rakkaus on rakkautta, karvoja tai ei. Eikä kenenkään pitäisi mielestäni "joutua" sheivaamaan vain toisen pyynnöstä, asia erikseen jos haluaa ja toteaakin sen hyväksi ratkaisuksi.

Itse pidän sellaisen puskan, että tuntuu itse mukavalta. Ja voihan siitä aina keskustella kumppanin kanssa, mutta ennen kuin sen kumppanin saa niin mielestäni ihan turhaa haaskata aikaa oman alapään karvoituksensa miettiemiseen. Kunhan itse tuntuu hyvältä, voi sitä sitten sheivata jos siltä tuntuu. Ei ennen vanhaankaan sheivattu mitään karvoja! Sitä voi kukin miettiä seuraavalla kerralla kun jollain niitä on. Ja onhan joka paikassa karvat jotain tarkoitusta varten, ei meillä niitä muuten kasvaisi.

Ihan yhtä luonnollinen asia kuin syöminenkin. Oikeasti, miten teidän alapää kestää posliinia? Mun iho ei kestä sitä vaihetta, kun sänki alkaa kasvaa. Siksi pidän siistittynä, en posliinina pari kertaa kokeilin, mutta oli sellaista kärsimystä sen sängen ja kutinan kanssa, että huh huh Joo, ei iho tykkää: Eikä kukaan voi tykätä mun sängestä, joka on niin vahvaa, että pistelee jopa pikkarikankaan läpi: Ja se sänki tulee hetkessä!

Joten ollakseen posliini, joutuis kai hinkkaa ihon pois tai sit kärsii pistelevästä, kovasta sängestä. Todennäköisesti karvasena olemme puhtaampia bakteerikannan näkökulmasta, vaikka uskomuksena olisi, että karvoissa muhii ne pöpöt, liat etc. Esim sairaalassa ennen leikkausta ajetaan karvat leikkausalueelta aina mahdollisimman liki leikkausajankohtaa, koska sheivaamisen jälkeen yleisesti alueelle tulee pian tulehdus, joka on siis terveysriski..

Todennäköisesti evoluutio ois jo karsinut karvat, jos niihin sisältyis kaikki nuo likaisuususkomukset. Miksei hiuksiin liity samaa uskomusta?? Voi helvatti, kumpi on säälittävämpää, tämä keskustelu vai se, että luen sitä Kyllä on naisilla pienet ongelmat ;. Heei, vihdoinkin joku samasta ongelmasta kärsivä kuin minä: D Se on ihan sama, millä poistan karvat, koska juuri tuota sängen kasvamista iho ei kestä. Punasia näppylöitä ja sisään kasvaneita karvoja joka puolella.

Miten ihmeessä sä sitä suuseksiä oikein harrastat jos niitä karvoja niin monta kertaa on suuhun tullut, että laatat on meinannu lentää? Tyttis kosmetologina tietää karvanpoisto keinot hyvin. Mielestäni karvoitus on hyvin merkityksetöntä, myös suuseksissä. Seksiä harrastetaan ihmisen kanssa, ei sukupuolielinten, toki fettarit erikseen.. Kyllä minä ainakin harrastan seksiä sukupuolielimen kanssa. Jos täällä on joku joka ei, kertokaa ihmeessä miten te sen sitten teette???

Jos ei lasketa mukaan puhelinseksiä, camseksiä Eli lakana sen ihmisen päälle ja siihen sukupuolielimen kohdalle lakanaan reikä, että pääsee harrastamaan seksiä vain ja ainoastaan sen sukupuolielimen kanssa.

Minä haluan tuntea sen koko ihmisen olemuksen, en vain hänen sukupuolielintään. Anna yksi yö tai Mun mielestä muuten yhden yön jutut tuntemattoman kanssa on vähän niinku "seksiä pelkän sukupuolielimen kanssa" tai että "vois olla ihmisen päällä lakana". On myös niitä ihmisiä, jotka eivät niitä yhden illan juttuja harrasta tai ei halua harrastaa. Lomalla Suomea kierrettiin reilun viikon ajan. Hotellien ja kylpylöiden saunatiloissa ei todellakaan oltu ainoat poslarit tyttiksen kanssa. On nyt melko yleistä jopa lapsiperheiden äitien keskuudessa sheivata tai sokeroida karvat pois.

Ei ollut vielä luvulla , niin se muoti ja ajatus muuttuu. Itse koemme karvattomuuden hygienisemmäksi. Hyi helvetti, oletteko imbesillejä? Voi jumpe mitä orankutangelja täällon. Kirjotelkaa vaan runkkareille matskua kun se tuo tyydytystä teille. Miksette saman tien hyppää jonkun äijän sänkyyn runkattavaksi? Ei tarvi enää kirjoitellakaan, voitte läähättää yhdessä ja puhua pileistä ja pilluista. Ihan vaan vaikka sulle ja runkkareille tiedoksi, että tänään lähti kaik pois.

Huomenna se on pieni yllätys ja lahja ihanalle kultamussukalleni Paketoin 'lahjan' seksikkäillä alusvaatteilla ja kultamussukkan pitää avata 'lahja' ilman käsiä. Täytyy kehuskella, että on aikas nätti alapää mulla. En tiennytkään että se on noin kaunis! Olo on myös raikas ja ilmava. Jos vielä tulee helteet, aion mennä ilman pikkareita mekossa 'kylille'. Ikinä en enään ajele esim. Vastaa · Lainaa · Ilmoita asiattomaksi · ylös6; alas0.

Itse ajon jälkeen levitän kunnolla. Olen viimeaikoina alkanut ajella alapään karvat kokonaan pois naiseni pyynnöstä.

Ja teenkin sen mielelläni koska huomaan kuinka paljon naiseni siitä pitää natvaro. Mutta aina noin pari päivää karvojen ajelun jälkeen alkaa hirveä kutina alapäässä. Videos Salkkarit - Jiri ja Alissa kusettaa Lolaa Salkkarit seksi munakarvojen ajo - Vaxholm Mielenkiintoista on se, että oma orgasmini jatkui vielä jonkin aikaa miehen orgasmin jo mentyä ohi You tube perheseksi venäjän auto akaasta etsi miestaseksitrefit kumisaapas tube jallu sain naapun rouvalsa kertomus takaap paikallinen panokaveri illaksi helsinki nuru pornhud.

D tai siis ku jos penis on. Pornotähdelle morsian eroottisia valokuvia. Vai ajattelitko, että vuotias nainen hakee yli vuotiasta seuraa ja kertoo pitävänsä päällää korsettia ym.? Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Itsetyydytys alajärvi gay sex ilmainen seksi saunan pukuhuoneessa eroottinen tarina neitsyt raiskaus videoita ilmaisia porno tytär lesbo terveydenhoitajan kik tytöt Tirkistys japani iida palosaari wikipedia hevosen karvojen ajelu alapäänkarvojen ajo rintojen hyväily tykkäätkö nussia raahe seksitreffi sivustot keskustelu.

Olen 15 vuotias tyttö ja olen tiennyt tykkääväni tytöistä jo muutaman vuoden. En ole kertonut vanhemmilleni, koska ajattelin ettei kaapista ulostuloa tarvitsisi tehdä kun vasta sillon kun on löytänyt kumppanin. Mutta viimeakoina mua on ruvennu ahdistamaan hetero-oletukset todella paljon. Vanhempani ovat siis tosi suvaitsevaisia ja avarakateisia, eli he varmasti hyväksyvät asian alkujärkytyksen jälkeen.

Voiko lesboäitiä kutsua "isäksi"? Otsikko on vähän outo, joten avaan aihetta hieman: Olemme suunnitelleet rakkaani kanssa lapsen hankintaa tavalla tai toisella, ja eräänä päivänä avautui keskustelu nimityksistä. Oltaisiinko me "Äiti ja mamma" "Mutsi ja mama" vai mitä? Heitin vitsinä meistä kahdesta "miehekkäämpänä" että minähän voin sitten olla isi! No, hassusti on käynyt ja Haluaisin silti kuulla muiden mielipiteitä, onko tämä nyt ihan typerä idea?

Varsinkin kun en ole Trans-henkilö millään vertaa, mikä saattaisi olla monen ulkopuolisen ensimmäinen ajatus yhdistäessään sanan "isi" naiseen. Lapsen hankinta on siis vielä mietintä vaiheessa, joten kiirettä tällä ei ole. Like A needle In A haystack..

Mut pakko kokeilla löytäisinkö sut näin Istuskelin puoli kahden aikaan yöllä siinä keskustorin penkillä kun tulit kysyyn et onks mulla kaikki hyvin.. Tarjosit tupakan ja kerroit olevas matkalla baariin Kerroit myös mistä sut saattaa löytää jos haluan nähdä sut uudestaan.. Sä jäit mun mieleen ja mietinkin et jos tavoittaisin sut näin niin voitais sopia joku päivä jolloin suhun varmasti siellä sun kanta baarissa voisin törmätä Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Lesbot Karvoitus vai posliini? Kumpi teitä miellyttää enemmän, vai onko sillä suuremmin väliä? Haittaako, jos naisella on luonnollinen karvoitus, onko se teistä turn-off?

Ehkä mielummin kannatan silti karvatonta, mutta ei karvatkaan mikään turn-off ole. Kyllä minä ainakin otan tai ottaisin ensiksi partnerin halut huomioon. Jos mun tytsi valittais mun pesästä, ojentaisin sille höylän ja sanoisin et ajaa sit semmoisen ku tykkää! Ite pidän yleensä niin et siisti ja biksurajat ajettu. Kesäkuumalla enempi pois, mut en tykkää jaa ihan posliiniksi. Tyttis saa myös pitää sellaisena ku ite haluaa alapäänsä.

Mulle kelpaa miten vaan, ku kelpaa koko tytsikin kerran. Minulla joskus karvoituksessa ja joskus posliinissa,mutta riippuu tilanteen mukaan. Minusta posliiniksi ja karvoitukseksi silti ihana: Siistit karvat pimperossa, posliinit siististi kaapissa: Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Jos meinaat minua tuolla tumputtajalla, niin väärin meni: D Kysyin sen vuoksi, että allekirjoittanut ei voi pitää posliinia herkän ja helposti ärtyvän ihon vuoksi ei kestä ollenkaan epilointia, höyläystä, MITÄÄN , mikä hieman harmittaa. Halusin vaan tietää, että haittaako teitä luonnollinen karvoitus? Ei mitään posliinia tartte olla, se ei näytä aikuiselta.

Lyhennellä niitä karvoja kyllä voisi, ehkä vähän nivustaipeista rajata myös. Jos täysin paljas ei käy iholle, niin siisti lyhyt on hyvä.

Oikeesti tunnustaudun poslarin ystäväksi. Ei aina tarvi olla mutta joskus on kiva viettää arabiahetki. Ei missään nimessä mitään järkyttävää puskaa!

Kyllä suosittelen siistimistä, se on usein miellyttävämpää kumppanille. Mutta ei mielellään ihan posliiniakaan, koska kyllä aikuisen naisen alapää saa näyttää aikuiselta. Mut jos pitäs puskan ja posliinin välillä valita, niin ehdottomasti posliini. Ei tule karvoja suuhun. Tota, eihän ne uimahallista olevat tädit tuskin sua miellyttääkseen vedä sitä alapäätä poslariksi. Hei, makuasioista ei voi kiistellä, meitä on kliseisesti sanottuna moneen junaan, toinen tykkää poslarista, toinen ei.

Itse mielummin olen ilman karvoja, sillä muuten helpommin hiostaa, hiertää ja kutiaa, paljon kevyempi olo ilman karvoja. Kumppanilla saa olla mielestäni karvoja tai sitten ei, ihan kummin päin vaan, mieluiten kuitenkin niin kuin joku täällä kirjoitti, että olis edes siistinyt ne sillai, ettei pöhöitä sieltä biksujen alta eikä leviä reisille ja mahaan.

No, kuitenkin kumppanissa ne karvat ei ole kuitenkaan tärkeintä, eli loppujen lopuksi hyväksyisin sen kuitenkin minkälainen hän on ja minkälaisena haluaa pitää karvoituksensa. Kyllä pehko pitäisi saada suht pieniin bikineihin mahtumaan ilman että tursuaa yli, silloin on must ok.

Posliini ei liioin sytytä jos on normi look. Eli poslari on kiva joskus harvoin yllärinä, esim. Tuskin sillä karvoituksella on hirveästi väliä, jos toinen rakastaa sinua. Ja mielestäni halut on silloin pieniä, jos karvoitus on turn-off. Niiden karvojen suuhun joutumistakaan on turha liioitella, itse tykkään tosi paljon nuolla, mutta kohtalaisen harvoin niitä karvoja on ollut suussa.

Ja jos on, niin nappaan huomaamattomasti pois ja jatkan hommia. Jos halut kaatuu muutamaan karvaan suussa, on jo jossakin vikaa. Mukava olisi kuitenkin, jos ne karvat pysyisivät siellä uimapuvun sisällä, eivätkä tursottaisi esiin lahkeista.

Siistiminen onnistuu myös helposti ihoa höyläämättä. Mä en taas voi sille mitään että mua ällöttää karvat, enkä yksikertaisesti pysty toista nuolemaan jos sillä on karvat ajamatta, en ees vaikka se olis leikattu ja ajettu "siistiksi. Pienen pienen viivan häppärin päällä siedän, kun enhän mä sitä nuole.

Talvella annan "lomaa" alapäälle jonkun aikaa, silloin pidän muutenkin ainakin kuukauden tai kaks selibaattia. Uimahallissa käyn silloin tällöin, ennen useinkin, enkä milloinkaan ole huomannut tuijotuksia. En ymmärrä kuka siellä toisten alapäitä kyylää? Ite vaikka tykkään naisista, niin ei vois vähempää kiinnostaa uimahallissa toisten naisten alakerrat eikä rinnat.

Uimassa ja saunomassa mä siellä käyn. Tyttöystävää pyydän ajamaan kaikki pois, saa jättää sen "viivan". Jos ei aja, niin turha haaveilla suuseksistä. JA kestämään joka talvi pari kuukautta selibaattia ihan tarkoituksella?? Ei ole pakko, mutta koska hän haluaa suuseksiä niin silloin on syytä pitää alapääkin priimakunnossa.

Jos en muuten pysty, niin en pysty!!! JA hänelle sopii myös kuukauden parin tauko, siinä mitään kestämistä. Kokeileppa ehh sinäkin joskus, niin huomaat hyvät puolet siinäkin asiassa. Ei posliini eikä puska vaan siistitty. Kaikki tykkää eri asioista, joten jokaisen mieltymykset ovat okei. Pidän itseni posliinina, raikkaampi ja mukavampi olla.

Olen myös sitä tyyppiä, joka tykkää, että kumppanikin on täysin sileä. Mutta jos sattuisin suhteeseen ihmisen kanssa, joka syystä tai toisesta ei olisi posliini, niin ei siinä nyt eroa tulisi.

Saattaisin ottaa asian esille ja kysyä, sekä kertoa oman mieltymykseni. Trimmaamaton pusikko ei kuitenkaan mene mun siivilästä lävitse, siisti ja lyhyeksi leikattu on jo kelvollinen. Tosin en kyllä itse antaisi omien karvojen kasvaa edes kumppanin pyynnöstä, koska ajatus ei tunnu itsestä mukavalta. Kumma, kun joillekin karvattomat genitaalit on aina jokin ihmeellinen lapsivertaus. En usko, että kovin moni, joka pitää alapäänsä karvattomana on miettinyt näyttävänsä lapselta - eipä ole käynyt omassa mielessä.

Tykkään vain siitä, kun on iho sileä ja olo on ilmava. Kyllä se niin on että joka karvojaan ajelee oli se sitten haaroista tai kainaloista niin lapselta mokoma näyttää ja se on säälittävää jos mikä.

Jos kainalokarvoihin jää hiki haisemaan nii eikö tuonne alakertaan jää sit muut mehut haisemaan esimerkiksi menkkojen aikana. Mun mielestä mehut jää haisemaan ilman menkkojakin ja varskin hikoiltaessa esim.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. No onneksi sanomunsanoneen tuntuu tietävän. Eipähän tarvitse ajatella itse Minä mokoma olen siis jalkovälini kanssa säälittävä ja varmaan moni muukin, hyi meitä , mutta olenpahan ainakin tyytyväinen. Sitä voisi luulla, että oma hyvinvointi omassa kehossaan on tärkeää - mutta taisin olla väärässä. Taidanpa ruveta jopa lannottamaan näitä karvankasvualueita, jotta tulis kunnon pöheiköt, olisin ainakin tosi aikuinen. Mitä karvaisempi, sen kypsempi!

Ihme tappelua siitä onko posliini vai karvat parempi. Kukin kantakoot housuissaan millaista puskaa tahansa, kunhan itse tuntee itsevarmuutta olemuksensa kanssa.

Ja rakkaus on rakkautta, karvoja tai ei. Eikä kenenkään pitäisi mielestäni "joutua" sheivaamaan vain toisen pyynnöstä, asia erikseen jos haluaa ja toteaakin sen hyväksi ratkaisuksi. Itse pidän sellaisen puskan, että tuntuu itse mukavalta. Ja voihan siitä aina keskustella kumppanin kanssa, mutta ennen kuin sen kumppanin saa niin mielestäni ihan turhaa haaskata aikaa oman alapään karvoituksensa miettiemiseen.

Kunhan itse tuntuu hyvältä, voi sitä sitten sheivata jos siltä tuntuu. Ei ennen vanhaankaan sheivattu mitään karvoja! Sitä voi kukin miettiä seuraavalla kerralla kun jollain niitä on. Ja onhan joka paikassa karvat jotain tarkoitusta varten, ei meillä niitä muuten kasvaisi. Ihan yhtä luonnollinen asia kuin syöminenkin. Oikeasti, miten teidän alapää kestää posliinia? Mun iho ei kestä sitä vaihetta, kun sänki alkaa kasvaa.

Siksi pidän siistittynä, en posliinina pari kertaa kokeilin, mutta oli sellaista kärsimystä sen sängen ja kutinan kanssa, että huh huh Joo, ei iho tykkää: Eikä kukaan voi tykätä mun sängestä, joka on niin vahvaa, että pistelee jopa pikkarikankaan läpi: Ja se sänki tulee hetkessä!

Joten ollakseen posliini, joutuis kai hinkkaa ihon pois tai sit kärsii pistelevästä, kovasta sängestä. Todennäköisesti karvasena olemme puhtaampia bakteerikannan näkökulmasta, vaikka uskomuksena olisi, että karvoissa muhii ne pöpöt, liat etc. Esim sairaalassa ennen leikkausta ajetaan karvat leikkausalueelta aina mahdollisimman liki leikkausajankohtaa, koska sheivaamisen jälkeen yleisesti alueelle tulee pian tulehdus, joka on siis terveysriski..

Todennäköisesti evoluutio ois jo karsinut karvat, jos niihin sisältyis kaikki nuo likaisuususkomukset. Miksei hiuksiin liity samaa uskomusta?? Voi helvatti, kumpi on säälittävämpää, tämä keskustelu vai se, että luen sitä Kyllä on naisilla pienet ongelmat ;.

Heei, vihdoinkin joku samasta ongelmasta kärsivä kuin minä: Olen viimeaikoina alkanut ajella alapään karvat kokonaan pois naiseni pyynnöstä. Ja teenkin sen mielelläni koska huomaan kuinka paljon naiseni siitä pitää natvaro.

Mutta aina noin pari päivää karvojen ajelun jälkeen alkaa hirveä kutina alapäässä. Videos Salkkarit - Jiri ja Alissa kusettaa Lolaa Salkkarit seksi munakarvojen ajo - Vaxholm Mielenkiintoista on se, että oma orgasmini jatkui vielä jonkin aikaa miehen orgasmin jo mentyä ohi You tube perheseksi venäjän auto akaasta etsi miestaseksitrefit kumisaapas tube jallu sain naapun rouvalsa kertomus takaap paikallinen panokaveri illaksi helsinki nuru pornhud. D tai siis ku jos penis on.

Pornotähdelle morsian eroottisia valokuvia. Vai ajattelitko, että vuotias nainen hakee yli vuotiasta seuraa ja kertoo pitävänsä päällää korsettia ym.? Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Itsetyydytys alajärvi gay sex ilmainen seksi saunan pukuhuoneessa eroottinen tarina neitsyt raiskaus videoita ilmaisia porno tytär lesbo terveydenhoitajan kik tytöt Tirkistys japani iida palosaari wikipedia hevosen karvojen ajelu alapäänkarvojen ajo rintojen hyväily tykkäätkö nussia raahe seksitreffi sivustot keskustelu.

Iso karva pillua iltatyttö kullia pilluun netin porno videot seksinetti ilmaiset runkkuvideot. Neljä miestä varusmies nussii pilluja. Kulli kuva laser karvojen ajo.

: Munakarvojen ajo lesboseksi

Ilotyttö paljastaa pussy girl com Pidän itseni posliinina, raikkaampi ja mukavampi olla. Voirristus mitä taas on tallattu täällä. Tämä sileä alapää on meille molemmille ollut haave ja nyt se sitten on totta. Varsinkin kun en ole Trans-henkilö millään vertaa, mikä saattaisi olla monen ulkopuolisen ensimmäinen ajatus yhdistäessään sanan "isi" naiseen. Jos suhde kaatuu karvoihin, niin tuskin se olisi muutenkaan kestänyt. Ei karvat haittaa, mutta ihanaa harvinaista herkkua kun oma kumppani on ajanut itsensä täysin posliiniksi.
CALIGULA BROTHEL BERLIN THAI MILF FUCK 457
Munakarvojen ajo lesboseksi Kukin kantakoot housuissaan millaista puskaa tahansa, kunhan itse tuntee itsevarmuutta olemuksensa kanssa. Like A needle In A haystack. Heitin vitsinä meistä kahdesta "miehekkäämpänä" että minähän voin sitten olla isi! Mutta jos niistä ongelmia tulee, niin silloin on hyvä jos ne karvat voi kasvattaa takaisin, auttamaan emättimen ph-arvon tasapainon saavuttamiseksi. Itse en kyllä tykkää, jos nainen näyttää pikkutytöltä.
Huomenna se on pieni yllätys ja lahja ihanalle kultamussukalleni Itse ajon jälkeen levitän kunnolla. Tyttis kosmetologina tietää karvanpoisto keinot hyvin. Eikä kukaan voi tykätä mun sängestä, joka on niin vahvaa, että pistelee jopa pikkarikankaan läpi: Mut pakko kokeilla löytäisinkö sut näin Mutta jos niistä ongelmia tulee, niin silloin on hyvä jos ne karvat voi kasvattaa takaisin, auttamaan emättimen ph-arvon tasapainon saavuttamiseksi. Ite vaikka tykkään naisista, niin ei vois vähempää kiinnostaa uimahallissa toisten naisten alakerrat eikä rinnat.

2 thoughts on “Munakarvojen ajo lesboseksi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *