Seksilelu esittely deittiseuraa

Muutama perus lelu, ei mitään liian irstasta, ja morsiammen tehtävänä esitellä tuotteet, mutta selostuksen ei tarvitse välttämättä liittyä aiheeseen! Esim värinädildon voi esitellä kertomalla että "tämä   kanan munavispilä on ergonomisesti muotoiltu, ja varustettu portaattomalla tehon säädöllä Ja morsian saa tietenkin sitten vaivanpalkaksi tuotteet itselleen pitämään tuoreessa avioliitossaan tunteet kuumina.

Posted May 18, Kyselisin polttareita jo järjestäneiltä sekä niitä vasta suunnittelevilta, millaisia kokemuksia seksiväline-esittelyistä on kertynyt, tai mitä sellaisilta odottaisitte. Vai saisiko tästä peräti enemmän irti, jos kyseessä on pari, joka harrastaa itsekin aikuisten leikkikaluja ja siten osaa kertoa seikkaperäisesti niiden käytöstä? Oi tuo olis niin mun juttu! Pitää sitten tytöille varmaan vihajata. Minä en usko että sillä kovin vaikutusta ketä esittelee, toisaalta jos on vain nainen niin ilta pysyy "tyttöjen iltana"..

Posted May 23, Mulla ei ole kokemusta seksiväline-esittelyistä, mutta tunnelma olisi varmasti pilalla, mikäli sellainen ovesta esiin astuisi. Eli kannattaa olla tarkka, kelle sellaista järkkää. Posted June 26, Viime vuonna oli ystävän polttarit, jossa pidettiin mm. Kutsut oli kyllä ihan hyvät ja aluksi esittelijä pyysi tulevaa morsianta kertomaan, mikä esine mikäkin oli ja morsiammella tietysti oli silmät sidottuna huiviin, ettei hän tosiaankaan nähnyt mikä hänen kädessään milloinkin oli.

Niin ja morsian ei tiennyt että kyseessä oli seksikutsut, joten tuli kyllä hyviä kommentteja niistä esineistä ,joita morsian koitti. Sitten tuon tunnustelun jälkeen morsiammelta otettiin pois huivi silmistä ja esittelijä alkoi kertomaan mitä milläkin välineellä tehdään yms.

Tuleva morsian ainakin tykkäs ja kyllä me muu polttariväki kans saatiin uutta infoa ja oli kyllä ihan hauskaa.. Posted August 9, Olen itse kuullut polttareista, joissa tällainen oli ja oli ollut ihan asiallinen ja mukava ilta. Omiin polttareihini en tätä haluaisi, sillä tiedän että polttariporukassa on sellaisia ystäviä, jotka menisivät tästä todella vaikeaksi. Eli meillä ei kyse edes pelkästään morsiammesta vaan muistkin polttarivieraista.

Muutoin olen kuullut tällaisten iltojen olevan "tyttöjen" suosikkeja. Eräs tuttuni siis järjesti illan työkavereilleen ja koko ilta oli kaverin mukaan menestys, vaikka asiasta ei muuten aluksi uskallettu olla mitään mieltä. Skumppa oli kuulemma avainasia illan onnistumisessa. Posted August 10, Olin muutama vuosi takaperin kutsuilla ei polttarit. Aivan upea esittelijä, rempseä ja asiantunteva! Meillä oli ihan hauskaa ja juttukin luisti. Jossain vaiheessa tuli puheeksi polttarit.

Esittelijä kertoi, että hän miettii useamman kerran lähteekö polttareihin esittelemään. Osa kutsuista mennyt ihan ok, osa ei. Erään kerran paikalla oli tasan morsian ja kaksi 2 vierasta. Toinen vieraista puhui koko ajan viereisessä huoneessa puhelimessa omia asioitaan , morsian itki hysteerisesti kun kukaan ei ollut tullut paikalle ja toinen vieraista lohdutteli vaivaantuneena.

No, myyntiä ei luonnollisesti tullut, mutta esittelijä oli antanut morsiammelle sääliksi kun kävi yhden dildon lahjaksi. Eli miettikää, onko tämä morsiammen juttu! Ja keskustelkaa ehdotus läpi myös polttaripalavereissa, ettei tule mitään närää. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community.

Rekisteröidy Hääfoorumille Pääset osallistumaan hääkeskusteluun, aloittamaan oman hääpäiväkirjan, hääblogin ja kuvagallerian! Osallistu arvontaan Jaossa ,- lahjakortti. Sign in to follow this    Followers 1.

Mä voin kertoa että mun polttareissa oli tuolta queen desireestä esittelijä ja oli todella kiva. Vinkkinä sitten kaikille, niin se täti anto morsmaikulle lahjan. Share this post Link to post Share on other sites.

Meillä oli Polttareissamme "lelujen" esittelijä ja porukka nautti tästä todellakin. Ja porukka Osti kiitettäväsi sitä tavaraa niin emme joutuneet maksamaan esittelijästä.. Eli suosittelen todella jos vain ihmiset ovat yhtään sen tyylisiä!! Hei, tuollainen esittely voi olla kiva, kunhan tunnette morsion hyvin Mutta varmasti monet ovat näistä esittelyistä tykänneetkin. Edited July 30, by Pamsu. Heippa, meillä olisi rakkaan ystävän polttareihin tarkoitus pyytää tälläinen esittelijä..

Pitää sitten tytöille varmaan vihajata Minä en usko että sillä kovin vaikutusta ketä esittelee, toisaalta jos on vain nainen niin ilta pysyy "tyttöjen iltana".. Eli meillä ei kyse edes pelkästään morsiammesta vaan muistkin polttarivieraista Muutoin olen kuullut tällaisten iltojen olevan "tyttöjen" suosikkeja.

Prev 1 2 Next Page 2 of 2. Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. Register a new account. Sign in Already have an account? Go To Topic Listing Yleistä polttareista. Sign In Sign Up. Ehkäpä juuri sinulle löytyy ratkaisu parempaan seksiin, olitpa sitten sinkku tai parisuhteessa. Esittely sopii hyvin illanistujaisiin, polttareihin, synttäreillä, vauvakutsuille, työporukoille, tyky-ohjelmaksi jne.

Kaikki osallistujat saavat pienen lahjan muistoksi. Esittelyn voi pitää sisällä tai ulkona. Kotona, mökillä, puistossa, hotellissa, saunakammarissa, laiturilla, veneessä, työpaikalla jne. Kunhan pääsee autolla kohtuullisen lähelle. Esittelyssä on niin miehille kuin naisille sopivia tuotteita.

Ja suurin osa sopii myöskin yhdessä käytettäväksi. Esittely sopiikin yhtä hyvin niin miehille kuin naisillekin. Kaikki myytävät tuotteet mukana. Ei odottelua eikä rahojen keräilyä, tavaroiden jakoa eikä toimituskuluja.

Posted July 27, Itse en esittelystä olisi välttämättä innoissani, sillä mulla ja useimmilla ystävistäni on jo kokemusta erilaisista leluista. Ei siis yhteiskokeiluja , vaan ihan oman kullan kanssa. Ystävien kanssa ollaan juteltu asiasta.. Siis tuo esittely ei olisi mitenkään erikoista, eikä dildojen ym pyörittely välttämässä naurattaisi. Posted July 30, Muutamia viikkoja sitten ystävän polttareissa oli seksileluja ym. Tällä kertaa kyse helsinkiläisestä esittelijästä. Esittelyn hintaa en muista vaikka sen emännältä kuulinkin , mutta se oli parin kympin luokkaa.

Esittely sujui kivasti ja esittelijä kertoi myös omia kokemuksiaan joistain välineistä. Tilatut tuotteet tulivat emännälle vajaassa kahdessa viikossa, minkä jälkeen emäntä ilmoitti jokaiselle oman tilauksen summan. Kaikki tilaukset oli pakattu ruskeisiin pusseihin, joten emäntäkään ei saanut tietää, mitä kukin oli tilannut.

Saman tien tuotteita ei saanut mukaan. Kaikilla tuntui olevan hauskaa esittelyssä ja tunnelma oli varsin vapautunut. Polttarisankarille ilmoitimme summan, jolla hän voi tilata tuotteita ja taisipa itse pistää hieman lisää. Olen useampi vuosi sitten ollut samanlaisessa esittelyssä; pitäjänä tuolloin Tupperveera. En tiedä onko kyseinen yritys vielä pystyssä, mutta joitakin osumia Googlella tuli keskusteluista, joissa Tupperveerakin mainitaan.

Posted July 30, edited. Mun polttareissa oli vuosi sitten Hurveli n esittelijä. Silloin ei ainakaan esittely maksanut mitään, kunhan ostojen yhteissumma ylitti jonkun rajan ja meillä se kyllä ylitti.

Tavarat sai myös heti mukaan, joten kenenkään ei tarvinnut jälkeenpäin järjestellä mitään. Esittelijä saapuu paikalle veloituksetta. Posted February 28, Mäkin oon ollut mukana yhden ystävättären polttareissa, jossa oli laitteita esillä. Oli ihanaa ja tytöt tykkäs. Vähän jotain erilaista, mutta erilainen ja edullinenkin vaihtoehto monille muille ideoille. Posted May 8, Posted May 9, Posted May 10, Oli tosi mukava, huumorintajunen ja asiansa osaava tuo esittelijä Paula.

Posted May 21, Ympäri Suomen löytyy esittelijöitä tästä osoitteesta http: Posted September 7, Muuten kaikki sujui mukavasti mutta yksi tuote oli loppunut maahantuojalta emmekä saaneet niitä muiden tuotteiden kanssa. Jouduin hätyyttämään mielestäni kohtuuttoman paljon esittelijää; monta s-postia, soittoja ja tekstaria että hän ylipäätään vastasi että "lappu oli hukkunut" ja loppujen lopuksi vahvisti että tuote toimitetaan pikaisesti.

Ongelma oli vain, että hän vahvisti väärään tuotteen. Nyt sitten odotellaan mitä saadaan vai saadaanko mitään. Taas tuli vanha oppi mieleen; älä ikinä anna rahoja jos et saa tuotetta!!! Posted September 8, Hähää, mullapa joutuukin morsian itse pitämään seksiväline esittelyn!

Tarkoituksena EI ole järjestää mitään noloa, vaan pieni muotoinen komedia pätkä, oikeastaan Muutama perus lelu, ei mitään liian irstasta, ja morsiammen tehtävänä esitellä tuotteet, mutta selostuksen ei tarvitse välttämättä liittyä aiheeseen! Esim värinädildon voi esitellä kertomalla että "tämä   kanan munavispilä on ergonomisesti muotoiltu, ja varustettu portaattomalla tehon säädöllä Ja morsian saa tietenkin sitten vaivanpalkaksi tuotteet itselleen pitämään tuoreessa avioliitossaan tunteet kuumina.

Posted May 18, Kyselisin polttareita jo järjestäneiltä sekä niitä vasta suunnittelevilta, millaisia kokemuksia seksiväline-esittelyistä on kertynyt, tai mitä sellaisilta odottaisitte. Vai saisiko tästä peräti enemmän irti, jos kyseessä on pari, joka harrastaa itsekin aikuisten leikkikaluja ja siten osaa kertoa seikkaperäisesti niiden käytöstä?

Oi tuo olis niin mun juttu! Pitää sitten tytöille varmaan vihajata. Minä en usko että sillä kovin vaikutusta ketä esittelee, toisaalta jos on vain nainen niin ilta pysyy "tyttöjen iltana".. Posted May 23, Mulla ei ole kokemusta seksiväline-esittelyistä, mutta tunnelma olisi varmasti pilalla, mikäli sellainen ovesta esiin astuisi. Eli kannattaa olla tarkka, kelle sellaista järkkää. Posted June 26, Viime vuonna oli ystävän polttarit, jossa pidettiin mm. Kutsut oli kyllä ihan hyvät ja aluksi esittelijä pyysi tulevaa morsianta kertomaan, mikä esine mikäkin oli ja morsiammella tietysti oli silmät sidottuna huiviin, ettei hän tosiaankaan nähnyt mikä hänen kädessään milloinkin oli.

Niin ja morsian ei tiennyt että kyseessä oli seksikutsut, joten tuli kyllä hyviä kommentteja niistä esineistä ,joita morsian koitti.

Sitten tuon tunnustelun jälkeen morsiammelta otettiin pois huivi silmistä ja esittelijä alkoi kertomaan mitä milläkin välineellä tehdään yms. Tuleva morsian ainakin tykkäs ja kyllä me muu polttariväki kans saatiin uutta infoa ja oli kyllä ihan hauskaa..

Posted August 9, Kutsu ystäväsi paikalle ja Erotiikanherkkukauppa saapuu esittelemään erotiikkatuotteita huumorilla höystettynä. Esittelyssä käydään tuotteet yksitellen läpi ja kaikki saavat kätösissään testata tuotteen ominaisuudet. Paljon asiaa myös seksuaaliterveydestä ja vinkkejä miten sitä petielämää voisi parantaa. Ehkäpä juuri sinulle löytyy ratkaisu parempaan seksiin, olitpa sitten sinkku tai parisuhteessa.

Esittely sopii hyvin illanistujaisiin, polttareihin, synttäreillä, vauvakutsuille, työporukoille, tyky-ohjelmaksi jne. Kaikki osallistujat saavat pienen lahjan muistoksi. Esittelyn voi pitää sisällä tai ulkona. Kotona, mökillä, puistossa, hotellissa, saunakammarissa, laiturilla, veneessä, työpaikalla jne. Kunhan pääsee autolla kohtuullisen lähelle. Esittelyssä on niin miehille kuin naisille sopivia tuotteita.

Ja suurin osa sopii myöskin yhdessä käytettäväksi.

Seksilelu esittely deittiseuraa -

Monen monta kertaa saatiin makeita nauruja ja muutenkin esittely oli hienostunut eikä mun mielestä kukaan ollut nolona. Seksilelu esittely deittiseuraa ystäväsi paikalle ja Erotiikanherkkukauppa saapuu esittelemään erotiikkatuotteita huumorilla höystettynä. Muuten kaikki sujui mukavasti mutta yksi tuote oli loppunut maahantuojalta emmekä saaneet niitä muiden tuotteiden kanssa. Vinkkinä sitten kaikille, niin se täti anto morsmaikulle lahjan. Esittelyssä on niin miehille kuin naisille sopivia tuotteita. Sign up for a new account in our community. Itse en esittelystä olisi välttämättä innoissani, sillä mulla ja useimmilla ystävistäni on jo kokemusta erilaisista leluista. Muutoin olen kuullut tällaisten iltojen olevan "tyttöjen" suosikkeja. Posted May 9, Vai saisiko tästä peräti enemmän irti, jos kyseessä on pari, joka harrastaa itsekin aikuisten leikkikaluja ja siten osaa kertoa seikkaperäisesti niiden käytöstä? Monen monta kertaa saatiin makeita nauruja ja muutenkin esittely oli hienostunut eikä mun mielestä kukaan ollut nolona. Posted October 11, Polttarisankarille ilmoitimme summan, jolla hän seksilelu esittely deittiseuraa tilata tuotteita ja taisipa itse pistää hieman lisää.

0 thoughts on “Seksilelu esittely deittiseuraa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *