Maksullista naista vaimon vittu

maksullista naista vaimon vittu

Sattui niin, että joku tarjosi paikkakunnallani palveluitaan. Ei kuvaa, mutta kuvaus kuulosti ihan houkuttelevalta. Ei helkutta, en minä uskalla soittaa. Jotenkin kuitenkin maksullisten palvelujen käyttäminen on askel jonnekkin Otin numeron ylös, tiskasin astiat, laitoin pyykit koneeseen, totesin, että tupakat loppuu ja muutakin tarvitsee kaupasta. Kiertelin ja pyörin ja löysin itseni jatkuvasti tupakalta. Lopulta tärisevin käsin soitin. Puhelimeen vastannut nainen kuulosti suomalaiselta, mutta silti hermostuttaa: Menen paikalle, saan turpaani ja menetän rahat ja kortit lompakosta.

Tai päädyn videokuvatuksi ja sillä kiristetään rahaa. Ajan auton osoitteen läheisen ostoskeskuksen pihaan, nostan sovitun summan automaatista ja jätän lompakon kortteineen autoon. Jalat täristen kävelen sovittuun osoitteeseen. Summeritalo, joten minun pitää soittaa ja ilmoittaa olevani paikalla. Ymmärrän sammuttaa puhelimen, ettei minua häiritä. Puolen tunnin kuluttua kävelen ulos. Mainos ei pitänyt paikkaansa, mutta en ole pettynyt. On pakko pysähtyä hetkeksi polttamaan tupakka ja miettimään tapahtunutta.

Vastasin ilmoitukseen, jonka itse alalle ryhtynyt nainen oli laittanut. Hän sai rahansa, minä sain kaipaamani läheisyyden. Lähtiessäni hän suuteli minua poskelle ja pyysi soittamaan tarvittaessa uudelleen. Koko käyntini ajan hän hymyili, vaikutti olevan selvinpäin ja oli lämmin ja huolehtiva. Jos en olisi rahoistani luopunut, olisin voinut väittää, että kävin minua kauan kaivanneen vaimon luona. Silti oloni on hirveä ja kadun tapahtunutta.

Hinta oli paljon alhaisempi, kuin olin televisiosarjojen perusteella kuvitellut, eikä minua haittaa, että sen summan tuhlasin, mutta jotenkin tuntuu, kuin olisin maksanut tyhjästä. Tai ei edes tyhjästä. En viittis nyt omaa tunnustusta kommentoida, mut olkoon menneeksi, koska nimettömänä pysyy ja monia kiinnostaa.

Ensiksikin en ole ruma enkä läski. En varmaan ihan kauneimmastakaan päästä, mut seuraa löytyy kyllä ravintolastakin hyvin. Tästä palvelusta maksoin ecua, aikaa meni 4 tuntia, kun astuin ovesta sisään ja ulos. Hintaan kuului paljon muutakin kuin sitä itseään.

Itse voi aika pitkälle suunnitella mitä haluaa. Hotelli, elokuvissa käynti, illallinen olisi ollut myös mahdollista, itse olisit kummiskin kaikki maksanut. Kyllä mä tosta huvista maksan tollaisen summan, kun että otan viinalle haisevan äijän mukaan baarista, jolla ei edes kunnolla seiso tai yrittää vaan mahdollisimman äkkiä päästä pukille. Kummallisia noi miesten kommentit.. Ovatko kaikki maksullisia naisia käyttävät mihet myös rumia ja lihavia? Itse asiassa aika nerokasta ihmiselle, jolla on ylimääräistä rahaa.

Saa varman tyydytyksen, miehestä pelkät parhaat puolet päältä ja ei ongelmaa sen suhteen että äijä piinaa ja jää soittelemaan perään. Minäkin kokeilisin, jos vaan antaisi lompakko myöten. Siihen saakka on tyydyttävä vakipanoihin.. Mutta pitää olla nätti ja solakka Elikkä seksiä ostava nainen on ihan saletisti lainausmerkki sellainen vähän isompi ja rumempi tyttö lainausmerkki. Sori vaan mutta näin se nyt vain on. Tunnustajan ja tuon klo 17 kommentoineen kaltaiset epäilemättä vaatimattoman näköiset tytöt saavat tyytyä pelkkää seksiä saadakseen rumiin nörtteihin.

Kuvailemasi tilanne on mahdollista vain kauniille naisille. Varmasti maksaisin tuollaisesta kyydistä kun kerran orgasmejakin on tarjolla!!! WAU Yksikään mies ei ole vielä kyennyt antamaan minulle orgasmia, kun aina vedotaan vaan siihen että sormi puutuu jos sormettaa, kielellä ei jaksa kauan, lähetyssaarnaajassa jossa penis hankaa klitorista parhaiten miehellä aina kädet väsyy tai muuten vaan lauetaan heti parin työnnön jälkeen Se on tän nykymaailman tyylii..

Samaa mekin äijät on harrastettu jo vuosituhansii. Tervetuloa samalle viivalle, sillä joku päivä et enää kelpaa kellekkään. Vitun idiootti mihet, vaan sen takii että TE olette rumia läskejä, jotka joudutte, ja suostutte ostamaan seksiä naisilta, ei tarkoita että nainen joka seksiä ostaa olis yhtä ruma ja tyhmä kuin te kaikki.

Taitaa olla hiukan huonot itsetunnot tässä nyt, ja vissin kunnianloukkaustakin. Voi ei, joku myy munaa. Oho tulipas sieltä suuttunutta puuskutusta. Noniin, ilkeilevät kommentoijat, oletteko oikeesti ajatelleet sitä, että ei se miehen suoritus sängyssä aina niin täydellinen ole.

Ja että naisillakin on tarpeet ja halut. Myös kaunis nainen voi tuntea halua ottaa yhteyttä seksin ammattilaiseen, jos ei ole saanut kunnollista käsittelyä ennen.

Ei kyse välttämättä ole aina siitä, ettei saisi seuraa muuten. Jos se seura vain ei ole miellyttänyt tarpeeksi Itse elän parisuhteessa, enkä tiedä tulisiko ikinä maksullista kokeiltua edes sinkkuna..

Kyllä nöi miehet on tyhmiä! Heti kun joku nainen kehtaa myöntää hankkineensa laatuaikaa rahalla ja on saanut posket kerrankin kunnolla punottamaan, niin eiköhän muutama tuppimulkku älähdä Olen tehnyt vastaavia hommia, tosin ilmaiseksi, moni naisystäväni on valitellut miesten kykenemättömyydestä tyydyttää ja olenkin hyvästä tahdostani tunnettuna jelpannut parhaani mukaan.

Jälkikommentit ovat olleet vastaavia, kerrankin kunnon kyytiä. Tuona aika on ollut erillaisia kausia kuten, suihin, käteenveto, aasialaiset, venäläiset, opiskelijat, kotirouvat, tissienväliin b rappuun jne. Yksi julkimokin on joukkoon eksynyt tällainen iltapäivälehtien koriste, jota nussin toimistoni pöydällä kun hänen tyttö kaverinsa odotteli autossa kadulla, oli hyvä pano pakko myötää.

En ole koskaan etsinyt ilmaista seksiä netistä koska näin ukkomiehenä pitää olla, joku moraalia näissä asioissa LOL. Niin olen ukkomies mutta aina hoitanut asiat niin diskreetisti, että kukaan muu ei asiasta tiedä ei myöskään kaverit.

Moni lentäisi perseelleen kun saisi tietää. NIin ja en ole myöskään mikään ruma, enkä läski päinvastoin mutta näin on vain käynyt. Niin ja olen taloudellisesti menestynyt, sekin vielä; Morkkis on aina välillä kova mutta kun on tällainen heikko luontoinen niin on helppo langeta.

Koko käyntini ajan hän hymyili, vaikutti olevan selvinpäin ja oli lämmin ja huolehtiva. Jos en olisi rahoistani luopunut, olisin voinut väittää, että kävin minua kauan kaivanneen vaimon luona. Silti oloni on hirveä ja kadun tapahtunutta.

Hinta oli paljon alhaisempi, kuin olin televisiosarjojen perusteella kuvitellut, eikä minua haittaa, että sen summan tuhlasin, mutta jotenkin tuntuu, kuin olisin maksanut tyhjästä. Tai ei edes tyhjästä. Maksoin siitä, että tunnen oloni oudoksi. En oikein tiedä, kadunko tekoani vai mitä? Suihkussa kävin kotiin tultuani, mutta silti tuntuu, että haistan hajuvetensä. Tämä teko seuraa minua vielä pitkään.

Tässä vaiheessa voitte pilkata minua maksullisten naisten käytöstä tai toisaalta kertoa omia kokemuksianne ja ennen kaikkea tuntemuksianne prostituoitujen seurassa. Aika ottaa käyttöön se toinen nimimerkki. Minä hävitän viisaitten viisauden ja teen tyhjäksi ymmärtäväisten ymmärryksen. Käyt useammin niin jatkossa ei enää tunnu oudolta. Tuossa menee muutama päivä ja olet paljon paremmalla mielellä, mulla oli ihan sama fiilis ja nyt homma jatkuu.

Itsekkin joskus miettinyt puolivakavissaan vastaavaa kun vituttaa aina vongata baarissa kympillä, tarjota drinkkejä, koittaa kehua jne ja siltikään ei ole varmaa heruuko useimmiten ei niin maksulliselle satku käteen ja hommiin.

Yksinkertasta ja helppoa mut ehkä ei sittenkään. Mielenkiintoinen teadi joka tapauksessa. Eikös se ole vähän niinkuin itsensä huijaamista, eihän se eukko susta välitä, ottaa vain rahat ja pussaa rahan vuoksi. Siinä ei hempeily kannata, se on lihaa vaan. Paljonko velotti, ja mitä valehteli mainoksessaan?

Ööö, tämä on niinkusta liian samankaltainen sen parinvaihtojutun kanssa. Mitä murosta onkaan tullut nykyään! Tjaa, eka viesti foorumille. Perus trollit vauhdissa ja voi olla, että mr. Kyllästynyt kirjoitteleen tarinoitaan seksipalstoille ja valtaa nyt muroa. Helvetin säälittävää kun pitää seksistä maksaa. Sori, pakko sanoa seuraavat sanat; Pane sitä! No ei minusta ole ihme jos jää hieman morkkis tuollaisesta. Yleensä kun tietää, että kaupaaja ei tekisi sitä jos voisi tehdä rahansa jotenkin muuten.

Minäkin tapasin maksullisen naisen. Oli nuori ja ihan tavallisen näköinen. En pannut häntä, vaan juttelin muuten vain niitä näitä. Veikkaan, että jotkut muutkin ovat saattaneet törmätä samaan naiseen yöelämässä. Tämä tapahtui joskus vuosi tai pari sitten. Tapasin maksullisia naisia myös ulkomailla.

Niistä ei sen enempää tässä yhteydessä. Ei ku maksamalla pääsee vaan helpommalla ja saa varmasti aina kun haluaa. Parhaimpia orgasmeja mitä ikinä, vaikka alussa jännitti aivan hirveästi. Meinasin jo kääntyä ovelta takaisin, mutta ajattelin, että nyt kokeilen kun olen tänne asti tullut.

Se mies todella OTTI minut Kiinnostaisi muuten paljonko kunnon orkku nykypäivänä kustantaa. Ja oikeestaan kiinnostaa myös mikä ajaa vuotiaan typyn mukaan tuohon leikkiin.

Toi vois kyl olla ihan kokeilun arvonen juttu!!! Oi tuota 23vee älyn jättiläistä. Maailma oikein lankeaa jalkojesi juureen tuossa suuressa viisaudessasi ja odottaa gurultaan sekä vapahtajaltaan elämänohjeita, vittu. Mistä näitä oikein riittääkin? Vaikuttaa, ettei sulla ole paljon varaa tulla tuosta enää olevaisten ketjussa alaspäin tai sua ei enää erota juureksesta. Nainen joka käyttää maksullisia miehiä saadakseen seksuaalisen tyydytyksen ei voi olla kuin jumalaisen kaunis tai suhteettoman älykäs.

Sinun tapauksessasi nämä kaksi tunnusmerkistöä voivat tietenkin yhtyä. No kun otitte puheeksi veloitan yhdyn- nästä kiireettömästä päiväsaikaan euroa ja ilta-sekä yö-yhdynnästä eu- roa. Teen sen ai- noastaan kondomilla, suuseksi käy. Anaa- lihommiin en mielelläni ryhdy.

Suihku kuuluu myös vaatimuksiini. Mikä vitun suihku vai vitun suihku nimenomaan? Sä taidatkin olla näitä mies-miehelle -miehiä??? Tunnustuksen pointti ei mitenkään liity muiden kuin maksullisten miesten saamiseen. Aika vaisu tuo Kuulemma ne miehet jotka todella OSAAVAT hommansa saavat tunti tai yö, mutta siihen vaaditaan jo hieman perusjannua enemmän miestä. Ja jos et ole saisit komeita miehiä jotka pistävät sut huutamaan tyydytyksestä..

Kerroppa mitä se maksoi? Oliko varmasti sen arvoista? Tuli ekaks mielee et olet ruma, läski muija, mut sit mieti et voisin itsekin kokeilla maksullista miestä. En viittis nyt omaa tunnustusta kommentoida, mut olkoon menneeksi, koska nimettömänä pysyy ja monia kiinnostaa.

Ensiksikin en ole ruma enkä läski. En varmaan ihan kauneimmastakaan päästä, mut seuraa löytyy kyllä ravintolastakin hyvin. Tästä palvelusta maksoin ecua, aikaa meni 4 tuntia, kun astuin ovesta sisään ja ulos. Hintaan kuului paljon muutakin kuin sitä itseään. Itse voi aika pitkälle suunnitella mitä haluaa. Hotelli, elokuvissa käynti, illallinen olisi ollut myös mahdollista, itse olisit kummiskin kaikki maksanut.

Kyllä mä tosta huvista maksan tollaisen summan, kun että otan viinalle haisevan äijän mukaan baarista, jolla ei edes kunnolla seiso tai yrittää vaan mahdollisimman äkkiä päästä pukille.

Kummallisia noi miesten kommentit.. Ovatko kaikki maksullisia naisia käyttävät mihet myös rumia ja lihavia? Itse asiassa aika nerokasta ihmiselle, jolla on ylimääräistä rahaa.

Saa varman tyydytyksen, miehestä pelkät parhaat puolet päältä ja ei ongelmaa sen suhteen että äijä piinaa ja jää soittelemaan perään. Minäkin kokeilisin, jos vaan antaisi lompakko myöten. Siihen saakka on tyydyttävä vakipanoihin.. Mutta pitää olla nätti ja solakka Elikkä seksiä ostava nainen on ihan saletisti lainausmerkki sellainen vähän isompi ja rumempi tyttö lainausmerkki. Sori vaan mutta näin se nyt vain on.

Tunnustajan ja tuon klo 17 kommentoineen kaltaiset epäilemättä vaatimattoman näköiset tytöt saavat tyytyä pelkkää seksiä saadakseen rumiin nörtteihin.

Kuvailemasi tilanne on mahdollista vain kauniille naisille. Varmasti maksaisin tuollaisesta kyydistä kun kerran orgasmejakin on tarjolla!!! WAU Yksikään mies ei ole vielä kyennyt antamaan minulle orgasmia, kun aina vedotaan vaan siihen että sormi puutuu jos sormettaa, kielellä ei jaksa kauan, lähetyssaarnaajassa jossa penis hankaa klitorista parhaiten miehellä aina kädet väsyy tai muuten vaan lauetaan heti parin työnnön jälkeen Se on tän nykymaailman tyylii..

Samaa mekin äijät on harrastettu jo vuosituhansii. Tervetuloa samalle viivalle, sillä joku päivä et enää kelpaa kellekkään. Vitun idiootti mihet, vaan sen takii että TE olette rumia läskejä, jotka joudutte, ja suostutte ostamaan seksiä naisilta, ei tarkoita että nainen joka seksiä ostaa olis yhtä ruma ja tyhmä kuin te kaikki.

Taitaa olla hiukan huonot itsetunnot tässä nyt, ja vissin kunnianloukkaustakin. Voi ei, joku myy munaa. Oho tulipas sieltä suuttunutta puuskutusta. Noniin, ilkeilevät kommentoijat, oletteko oikeesti ajatelleet sitä, että ei se miehen suoritus sängyssä aina niin täydellinen ole.

Ja että naisillakin on tarpeet ja halut. Myös kaunis nainen voi tuntea halua ottaa yhteyttä seksin ammattilaiseen, jos ei ole saanut kunnollista käsittelyä ennen.

Ei kyse välttämättä ole aina siitä, ettei saisi seuraa muuten. Jos se seura vain ei ole miellyttänyt tarpeeksi

maksullista naista vaimon vittu

Maksullista naista vaimon vittu -

Puhelimeen vastannut nainen kuulosti suomalaiselta, mutta silti hermostuttaa: Hotelli, elokuvissa käynti, illallinen olisi ollut myös mahdollista, itse olisit kummiskin kaikki maksanut. Yleensä kun tietää, että kaupaaja ei tekisi sitä jos voisi tehdä rahansa jotenkin muuten. Tarpeeni ovat kuin kenellä muullakin. Vaikuttaa, ettei sulla ole paljon varaa tulla tuosta enää olevaisten ketjussa alaspäin tai sua ei enää erota juureksesta. Ja oikeestaan kiinnostaa myös mikä ajaa vuotiaan typyn mukaan tuohon leikkiin. Jalat täristen kävelen sovittuun osoitteeseen. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttäjäksi vastataksesi. Olen aivan samaa mieltä, maksukykyisille naisille pitäisi olla tarjolla enemmän tasokasta miesseuraa! Koko käyntini ajan hän hymyili, vaikutti olevan selvinpäin ja oli lämmin ja huolehtiva.

3 thoughts on “Maksullista naista vaimon vittu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *