Haluan pillua paras pillu

haluan pillua paras pillu

Aihe vapaa ' , aloittaja NeitoSininen , Oletko koskaan antanut ns. Joskus kuulee puhuttavan säälipillusta. Oletko koskaan antanut säälipillua ja millaisen tilanteen miellät sellaisen antamiseksi? Itse en ole ihan varma. Kerran festareilla olin tylsistynyt ja sitten yksi tyyppi tuli heittämään kännisenä läppää. Tyyppi oli aika sympaattinen, mutta ei kyllä mitenkään seksuaalisesti vedonnut muhun.

Jostain syystä kuitenkin päätin palkita hänet No eipä se erikoista ollut, mutta kyllä tyyppi ainakin oli erittäin tyytyväinen. Pakenin kyllä paikalta touhujen jälkeen, enkä onneksi enää nähnyt tyyppiä. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. En, arvostan itseäni liiaksi taipuakseni siihen. Joo joskus kauan kauan sitten Mulla oli yks kaveri joka oli eronnut tyttöystävästään joku kuukaus sit, mut aina kännissä itki kuinka paska jätkä hän on ja tappaa vielä itsensä.

Kukaan ei koskaan tule tykkäämään musta enää koskaan. Sit joskus oltiin yhdessä baarissa ja taas se marina alkoi et ei kukaan musta tykkää. Kyllähän mä tosiaan tykkäsin siitä kaverista mut kaverina. Mut aattelin et kokeillaan mitä tapahtuu jos sen kans on sängyssä. Marinat loppui siihen ja edelleen on rakas ystävä mielessä, vaikka ei olla nähty 10 vuoteen. Tuolla termillä kyllä ylentää itsensä, siihen saajaan nähden. Ja vähän sellaista selittelyn makua, kun käännetään hyväntekeväisyydeksi joku surkea kännipano.

Jos tällä tarkoitetaan sitä, että on harrastanut seksiä vaikkei oikeasti huvittaisi, niin ehkä joskus parisuhteessa on noin tapahtunut. Ja kerran olen muista kuin seksuaalisista motiiveista vetänyt yhdeltä tyypiltä käteen. Joku yhden illan juttu on joskus jälkikäteen kaduttanut, mutta alunperin ihan omasta halusta siihen ryhtyi.

Miehille sama kysymys muodossa, oletko koskaan saanut säälipillua? Kertokaapas sinkku miehet, mitä kaikkea naisen tulisi olla, osata ja tehdä jotta teidät saisi ukkokullakseen" narrattua"? Ranskalaisin viivoinkin voi naiselle plussia luetella Miks kysyn, no yhteenvetona kesälaitumille säntääville sinkkunaisille tietysti vinkiksi. Olen saanut kritiikkiä pitkistä kirjoituksistani.

Ajattelin siksi tehdä ihan oman keskusteluketjun yhdestä todella mielenkiintoisesta aiheesta. Harmaaritari teki aloituksen tästä nykynaisten kylmyydestä. Aihe oli sen verran mielenkiintoinen, että venyihän mun kommentti taas liian pitkäksi.

Muut sen sijaan kommentoi paljon lyhyemmin. Tämän takia ajattelin tehdä aivan uuden keskusteluketjun, johon sellaiset henkilöt voivat huoletta eksyä, jotka lukevat mielellään pitkiä ja analyyttisia keskusteluja. Voin toki yrittää kommentoida lyhyemminkin ja olen siinä myös joskus onnistunutkin, mutta sitten on asioita, jotka tarvitsevat tai on ainakin mielekäämpää analysoida perusteellisemmin.

Mä näkisin, että molempia tarvitaan. En siis missään tapauksessa myöskään väheksy lyhyitä tiivistettyjä kommenttejakaan. Tosin ne ovat jostain syystä mulle ollut vähän haasteellisempia. Niin siis tuossa mun kommentti tuohon Harmaaritarin aloitukseen. Tässä keskusteluketjussa voidaan siis pohtia yksityiskohtaisesti ja perinpohjaisesti. Tämän takia laitoinkin tuohon alkuun, kenen aloittama keskusteluketju.

Tällä palstalla on havaittavissa omituista ajattelua. Sellaista, että "miehiä on liikaa", ja että "naisista on pulaa". Kyllä sekä miehiä että naisia on sopiva määrä. Ja on selvää, että jotkut miehet ja naiset haluavat olla sinkkuja, koska avioliittoon sitoutumisessa on omat rasitteensa. Jotkut feministit yrittävät jauhaa sellaista höpöjuttua, että "mies haluaa aina iskeä naisen". Kun sanoo sen jo järkikin, että lähempi tuttavuus voi olla melkoinen rasite.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Minä haluan pillua!

haluan pillua paras pillu En siis missään tapauksessa myöskään väheksy lyhyitä tiivistettyjä kommenttejakaan. Ei niihin luihin väkisin vääristelyihin jaksa puuttua, jos joku on katkera ja omaa alemmuuskompleksin ja on alimielinen, niin ei muuta kuin muna huuleen. Muutama omppu meni opetteluun, mutta viimeisen sain onnistumaan. Voin toki yrittää kommentoida lyhyemminkin ja olen siinä myös joskus onnistunutkin, mutta sitten on asioita, jotka tarvitsevat tai on ainakin mielekäämpää analysoida perusteellisemmin. Mä näkisin, että molempia tarvitaan. Olen kohta 25v ja lapannut baareissa lähes joka vkl viim.

Haluan pillua paras pillu -

Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Myös runkkauksen äänet muistuttavat erehdyttävästi oikeasta pillusta lähtevää litinää. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Itse en ole ihan varma.

Tuossa torstainakin oli mukava lähteä nukkumaan, kun tiesi, että nainen kävi ihan kuumana valmiina vaikka mihin ;-. Naisillakin on on kulli mielessä koko ajan että mistä sitä saa. Itsekin käyn baareissa vaan pillun kuvat silmissä.

Se kun sieltä sillointällöin saa ihan kaunistakin pesää intouttaa vaan aina enemmän käymään. Kalja olis halvempaa juoda kotona ja tupakkiakaan ei muutoin tee mieli. Kaikki nää vaan sentakia että sais pillua. Onko niillä pilluilla niin suuria eroja ulkonäössä vai puhutko nyt niistä pillunkantajista? On pilluissa eroja siinä kuin mulkuissakin. Niin ulkonäössä, kuin niiden "koossakin".

Outoa tai ei, mutta naiset tietää joka tapauksessa, että miehet baarissa on siellä sen vuoksi, että voisivat saada pillua. Naiset itse on baarissa vaan pitämässä hauskaa. Pillun perässä olevat miehet on hauskoja. Mitenköhän tämän laittaisi "kauniisti". Mutta et kyllä ole outo, outoa olisi haluta nuolla naisen auton takarengasta, kun tämä on ajanut hevostallille edellämainitun eläimen ulosteen yli.

Ihmiset haluavat ihmisistä eri asioista, ihmiset jopa haluaa eri ihmisistä eri asioita. Joo-o, hc-ätmeys on edessä jos meet "pillu pillu pillu" edellä eikä oo mitään muuta mielessä - ja silti et ole saanut. Eli nyt pitää vähän fiksata jotain. Jos haluat epätoivoisesti pelkkää pillua, mene prostituoidulle. Jos haluat sen kokemuksen, että olet haluttu, opettele flirttailemaan eri juttu kuin suora vonkaaminen.

Te oiotte nyt tämän m-i-e-s femakonkin kanssa asioita. Totuus on se että mies joka ei ulkonäkönsä takia saa pillua tulee se useinmiten mieleen ensimmäisenä kun lisääntyminen on vaan geeneihimme rakennettu. Taas mies joka on oikeutettu komean ulkokuorensa kanssa saamaan pillua ajattelee tasan yhtälailla naista vaan reikänä mutta komealle se oikeus sallitaan. Näinollen täälläkin tämä m-i-e-s retostelee useinmiten saannillaan mutta samalla antaa ylimielisenä ohjeita että ajatelkaa naista muunakin kuin reikänä vaikka tasantarkkaan itsekin näkee naisen vaan purkauskohteena.

Mies on mies ulkonäköön katsomatta. Rumalle vaan ei sallita komeiden ajatusmaailmaa. Tämä on tässäkin asiassa syrjimistä ja eriarvoistamista. Kuten ennenkin on sanottu ei rikkaan tarvitse joka päivä päätänsä vaivata mistä saisi lisää rahaa mutta oikeuttaako se ylivalta sitten haukkumaan köyhää jolle se päivittäinen elämä ja raha on aina työn ja tuskan takana? Kuten nähdään tuollainen perustavaalaatua oleva teoria hiljentää nämä palstafeministit heti.

Pitääkö tuohon vastata muka jotain? Luku- ja kirjoitustaito ei tee ketään älykkääksi. Jotkut pallinaamat tekee omia johtopäätöksiä päässään, joka on kuin tyhjä kuppi. Korkeintaan kiinnostaa aloittajan kannanotto ja syvä pohdinta esitettyyn kysymykseen. Pallinaamoilla ei tuo aivokapasiteetti saati tulkinta toimi muuta kuin putkinäöllisesti.

Eipäs missään ole annettu ohjeita, että naista pitäisi ajatella muunakin kuin reikänä. Ei niihin luihin väkisin vääristelyihin jaksa puuttua, jos joku on katkera ja omaa alemmuuskompleksin ja on alimielinen, niin ei muuta kuin muna huuleen.

Se että koet itsesi muita ylempiarvoiseksi ei tee sinusta muita parempaa ihmistä. Samanlainen femakon mulkku kuten moni täällä kirjoittava ämmä.

En minä koe itseäni ylempiarvoiseksi, sinä koet minut ylempiarvoiseksi ja luonnollisesti koet minut sinua paremmaksi ihmiseksi. Tottakai otan ylempiarvoisen asemani vastaan ja täytän paremman ihmisen saappaat.

Päivittäisten tekojeni ja valintojeni kautta joko olen parempi ihminen tai sitten en. Voisin korjata, en koe itseäni muita ylempiarvoiseksi, en edes sinua, sillä tiedän että olen. Tämän lisäksi olen myös sinua parempi ihminen ja täytyy lisätä luonnollisesti komeampi, pidempi, älykkäämpi, lahjakkaampi ja varakkaampi.

On tosiaankinhyvä tietää mieten rumia miehet sisäisesti oikein ovatkaan. Tämän tiedon pohjalta ymmärtää antaa pakit jokaiselle vonkaajalle. Femakon mulkku on kyllä sellainen arvonimi, että pitää ottaa heti käyttöön. En kyllä ymmärrä tuota minulle ensin vastanneen purkausta - kun ei kukaan ole väittänytkään, että ei saisi ajatella vain pillua - mutta jos ei sillä mentaliteetilla saa, niin sitten pitää jotain tehdä.

Jotkut saavat, toiset eivät. Kyllä sitä saa harmitellakin. Mutta on se vaan rankkaa miehelle tämä nykyaika, kun viihdeohjelmata on pullollaan sitä miten joka jannu saa naisen sillä että on vaan mies eli tarinan sankari, ja sitten tosielämässä ei naisia näy mailla halmeilla tai ainakaan kylänraitilla. Kun naiset ovat jonnekin karanneet ihan omia elämiään elämään eivätkä tule tyydyttämään miesten tarpeita vaikka miten huutaisi.

No siis pillun takiahan naisille ruvetaan puhumaan Eipä niiden jutut, seura, kommellukset muuten kiinnosta. Pitää vaan viännellä, kiännellä ja sumuttaa että se naaras luulee että et oo pelkästään pillun perässä.. Jos naiset olis niinkuin miehiä niin ne hyppäis ratsahille vieläkin nopeampaa.. Ei tarvis muuta sanoa kuin että anna persettä. Miksei tänne jo perusteta kokonaan omaa palstaa pillulle.

Ainiin kun teillä kauniilla ja komeilla ei saamisen kanssa mitään ongelmia ole joten pitäisi vaijentaa ne joille saaminen ei ole luontaisetu. Kerran festareilla olin tylsistynyt ja sitten yksi tyyppi tuli heittämään kännisenä läppää. Tyyppi oli aika sympaattinen, mutta ei kyllä mitenkään seksuaalisesti vedonnut muhun. Jostain syystä kuitenkin päätin palkita hänet No eipä se erikoista ollut, mutta kyllä tyyppi ainakin oli erittäin tyytyväinen. Pakenin kyllä paikalta touhujen jälkeen, enkä onneksi enää nähnyt tyyppiä.

Työkalut Ilmoita asiaton viesti. En, arvostan itseäni liiaksi taipuakseni siihen. Joo joskus kauan kauan sitten Mulla oli yks kaveri joka oli eronnut tyttöystävästään joku kuukaus sit, mut aina kännissä itki kuinka paska jätkä hän on ja tappaa vielä itsensä.

Kukaan ei koskaan tule tykkäämään musta enää koskaan. Sit joskus oltiin yhdessä baarissa ja taas se marina alkoi et ei kukaan musta tykkää. Kyllähän mä tosiaan tykkäsin siitä kaverista mut kaverina. Mut aattelin et kokeillaan mitä tapahtuu jos sen kans on sängyssä. Marinat loppui siihen ja edelleen on rakas ystävä mielessä, vaikka ei olla nähty 10 vuoteen. Tuolla termillä kyllä ylentää itsensä, siihen saajaan nähden.

Ja vähän sellaista selittelyn makua, kun käännetään hyväntekeväisyydeksi joku surkea kännipano. Jos tällä tarkoitetaan sitä, että on harrastanut seksiä vaikkei oikeasti huvittaisi, niin ehkä joskus parisuhteessa on noin tapahtunut.

Ja kerran olen muista kuin seksuaalisista motiiveista vetänyt yhdeltä tyypiltä käteen. Joku yhden illan juttu on joskus jälkikäteen kaduttanut, mutta alunperin ihan omasta halusta siihen ryhtyi. Miehille sama kysymys muodossa, oletko koskaan saanut säälipillua? Ollaan me siis säälittäviä veikkoja.

Tykkään x 1 List. Molemmat saa palkkionsa, mies seksiä ja nainen hienon ravintolaillallisen. Sitähän tuo "säälipillu" usein on, maksua jostakin. Mutta kivempi sanoa että antoi säälistä, kuin vastineeksi jostakin.

0 thoughts on “Haluan pillua paras pillu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *