Anaalin valkaisu seksitrehvit

Ilmiö on tavallinen ja vaaraton, mutta se ärsyttää joitakin. Erityisesti pornotähdet suosivat valkaisua, ja moni taviskin on kiinnostunut asiasta heidän innoittamanaan. Cosmopolitan kertoo, että valkaisun suosia on kasvanut selvästi viimeisten kahden vuoden aikana. Gynekologit ja ihotautilääkärit ovat villityksestä huolissaan. Toimenpide ei nimittäin ole riskitön, vaan lääkärit ovat joutuneet hoitamaan valkaisun aiheuttamaa ärsytystä ja palovammoja.

Pahimmillaan peräaukon alue on arpeutunut. Tämä vaikeuttaa suolen toimintaa ja voi aiheuttaa jopa repeämiä. Lisäksi hoitolaolosuhteet eivät aina ole riittävän hygieenisiä, minkä vuoksi asiakas on vaarassa saada bakteeritulehduksen.

Dayn mukaan ihmiset myös reagoivat valkaisuaineeseen yksilöllisesti: Toisilla taas käy päin vastoin, ja toimenpide lisää pigmentaatiota. Anaalialue tummuukin siis entisestään. Oletko törmännyt epätavalliseen kauneustrendiin tai kokeillut itse esimerkiksi erikoista kauneuskirurgista toimenpidettä?

Etsimme tosielämän tarinoita juttuumme. Laitathan juttuun etunimesi tai nimimerkkisi sekä ikäsi. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Se on vaarallista, en kyllä just nyt muista miks. Etkö oo nähnyt Bruno-leffaa? Tai voisit hommata vaikka uuden ukon tai pyytää häntä mukaan valkaisuun. Lienee hänenkin ryppyreikä sen verran musta.

Ohjeet anuksen valkaisuun Peseydy ja anna ihon kuivua. Valitse alkuun hellävarainen tuote. Vältä aineita, jonka tuoteselosteessa lukee "hydroquinone", "kojic acid" tai "mercury", eli elohopea.

Jos tunnet poltetta, kirvelyä tai muuta epämiellyttävää tunnetta, pese aine heti pois ja lopeta sen käyttö. Kun tuote on vaikuttanut selosteessa vaaditun ajan, pese alue miedolla saippualla. Jotta syömäsi värjäävät aineet eivät värjäisi aluetta uudelleen, pyyhi tarpeittesi jälkeen anus kostealla liinalla.

Vauvojen kosteuspyyhkeet toimivat parhaiten. Toista toimenpide niin usein kuin halutun tuloksen ylläpito vaatii. Miks se pitää valkaista? Siis se reikä vaiko koko vako?

Mitä sillä sit tehdään? Katsellaanko sinne että näkyykö paremmin? Mitä on jutun takana?

Anaalin valkaisu seksitrehvit -

Kun alapään karvoitus poistetaan, erottuu peräaukon tummempi iho aiempaa selvemmin. Miks se pitää valkaista? Lääketieteen asiantuntijat ovat huolissaan Yhdysvalloissa kulovalkean tavalla leviävästä villityksestä. Lisäksi asiakkaat voivat ostaa mukaansa valkaisevaa voidetta tai geeliä, jolla valkaisua voi jatkaa kotona. Fine van Brooklyn med pieno Aktiivinen jäsen. Toimenpide ei nimittäin ole riskitön, vaan lääkärit ovat joutuneet hoitamaan valkaisun aiheuttamaa ärsytystä ja palovammoja. Siis se reikä vaiko koko vako? Mitä sillä sit tehdään? Etsimme tosielämän tarinoita juttuumme. Anaalialue tummuukin siis entisestään. Lehden mukaan noin kahdenkymmenen minuutin mittainen toimenpide maksaa dollaria. Oletko törmännyt epätavalliseen kauneustrendiin tai kokeillut itse esimerkiksi erikoista kauneuskirurgista toimenpidettä?

Cosmopolitan kertoo, että valkaisun suosia on kasvanut selvästi viimeisten kahden vuoden aikana. Gynekologit ja ihotautilääkärit ovat villityksestä huolissaan. Toimenpide ei nimittäin ole riskitön, vaan lääkärit ovat joutuneet hoitamaan valkaisun aiheuttamaa ärsytystä ja palovammoja.

Pahimmillaan peräaukon alue on arpeutunut. Tämä vaikeuttaa suolen toimintaa ja voi aiheuttaa jopa repeämiä. Lisäksi hoitolaolosuhteet eivät aina ole riittävän hygieenisiä, minkä vuoksi asiakas on vaarassa saada bakteeritulehduksen.

Dayn mukaan ihmiset myös reagoivat valkaisuaineeseen yksilöllisesti: Toisilla taas käy päin vastoin, ja toimenpide lisää pigmentaatiota. Anaalialue tummuukin siis entisestään. Oletko törmännyt epätavalliseen kauneustrendiin tai kokeillut itse esimerkiksi erikoista kauneuskirurgista toimenpidettä? Etsimme tosielämän tarinoita juttuumme. Laitathan juttuun etunimesi tai nimimerkkisi sekä ikäsi. Jos sinua voi haastatella aiheesta, jätäthän yhteystietosi puhelinnumero tai sähköposti. Voimme julkaista lukijoiden tarinoita myös sellaisenaan tai muokattuna niin, ettei vastaajaa tunnista.

Jotta syömäsi värjäävät aineet eivät värjäisi aluetta uudelleen, pyyhi tarpeittesi jälkeen anus kostealla liinalla. Vauvojen kosteuspyyhkeet toimivat parhaiten. Toista toimenpide niin usein kuin halutun tuloksen ylläpito vaatii. Miks se pitää valkaista? Siis se reikä vaiko koko vako? Mitä sillä sit tehdään? Katsellaanko sinne että näkyykö paremmin? Mitä on jutun takana? Thaimaasta ostin kerran vahingossa kainalot valkaisevaa dödöä, käviskö se?

Tykkään x 1 List. Miksi anaali pitäisi valkaista??! Tuleeko siitä sitten niin nätti, että unohtuu se oikea tarkoitus? Eikö olisi helpompaa sitoa perskarvoihin rusetti? Onhan se siisti ja ihonvärinen peräaukko siistimmän näköinen kuin ruskea, tuijottava silmä kannikoiden välissä.

Häh, mä oon nähnyt vain sellaisia aika ihon värisiä peräpäitä. En ole tajunnutkaan että tuollaista on Fine van Brooklyn med pieno Aktiivinen jäsen. Fine van Brooklyn med pieno ,

2 thoughts on “Anaalin valkaisu seksitrehvit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *