Pikkuhousu fetissi seisova kulli

pikkuhousu fetissi seisova kulli

Aloitin sen 5 vuotiaana. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Silloin nissä on aromit tuoreena ja nuuskiminen voi olla aivan ihanaa, kuten on silloin jos nainen nauttii työntää niitä nenään ja suuhun. Enemmän vain tällaisia naisia saisi olla. Kai siinä kaheksantoista olin kun eka kerran sain nuuskaista. Ihan poikasen tuli pikkuisen pyykkikopalla käytyä, mutta se on jäänyt.

Olikohan tää aiheessa nyt ihan. Vanhempana naisena en ole ymmärtänyt poikien nuuhkimista tai runkkaamista housuihin. Oli porukalla ilaa istuttin juoman voimin, muut lähti ja nuori poitsu jäi vielä ottaamaan vinkkua. Huomasin kun humalassa katseli hameen alle ja kysyin mikä kiinnostaa. Näytin mun pitsipöksyt ja halus ruveta pussainemaan mun haaroja. Kiihotuin niin että otin pöksyt pois ja annonin nuolla kunnolla.

Siinä sai pojalta vietyä sen poikuuden kunnolla mitä vanhempana uskokuntkaan kokevani nuoren pöjan kanssa. Tai minkä ikäinen eukko olet? Itse olen saanut "kortata" nuoren, eka kerta laukes heti kun oli sisällä. Olen 50 jotain ja oltiin pojan kanssa kolme vuotta kun opetin sitä. Oli silloin melkein 16 mutta kova seisokki kokoajan. Sai haistella niitä jalastani ja nuolla ilman niitäkin. Kyllä oli spermaa housuissa ja varsinnkin sisällä että valu pitkin kinttuja välillä.

Ai että kun sais sulta ihanat pikkuhousut Mulla olisi parit sievät käytetyt pikkupöksyt myytävänä. Itse oon maksanu niistä melkein kympin per kpl, joten sen alle en myy. Runkkaan ja pyyhin ainoastaan orkunjälkeiset touhutipat niihin. Muijani kavereiden, kavereiden muijien ja muijani pikkusiskon 24v. Hyppäsin mukaan tähän jo vanhaan galluppiin, kun asia oli niin kovin lähellä sydäntäni Kotoa, omasta pyykkikorista, löydän vaimon housut.

Vaimon tietämättä ostan myös huomattavasti häntä nuorempien naisten pikkupöksyjä. Nostan pikkuhousut vasemmalla kädellä nenälleni, levitän haaraosan nenän ja suun eteen niin, että tuoksut tulevat kaikken voimakkaimmin esille.

Oikealla kädellä runkkaan sitten itseni - hitaasti ja nautinnollisesti. Tilanne oli silloin hieman hankala ja kireä, koska vaimoni ei heti ymmärtänyt himoani housuihini. Nykyään olemme sopineet niin, että minulla on syntymäpäivieni aikaan yksi "pöksypäivä" tämä oli vaimoni idea , tavallaan syntymäpäivälahjana. Kerran vuodessa saan ottaa vaimoni pöksyt luvalla haisteluun ja hän runkkaa minut samalla.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että otamme pari päivää aikaisemmin "sivuun" yöpöksyt, jotka vaimollani on ollut päällä rakastelumme jälkeen koko yön. Sitten kun "pöksypäivä" koittaa, menen sängylle makaamaan, pidän housuja molemmilla käsillä nenän ja suun päällä ja imen ihanaa tuoksua samalla kuin vaimoni runkkaa minut loppuun asti. Mutta tässä on catch: Todellisuudessa teen sitä kerran-pari viikossa, niin vaimoni pöksyjen, kuin noiden ostettujenkin kanssa Kokemusta on ainakin kymmenen eri tytön, yleensä v.

Kun tilaan pöksyjä nettituttavuuksilta, käyn tytön kanssa ensin pitkän kirjeenvaihdon, jossa selvittelen omat tarpeeni ja haluni, sekä sen, onko tyttö tosissaan vai ei.

Kokemukseni mukaan näistä ostetuista osa on ollut todella helmiä aivan käsittämättömän kiihottavat pilluntuoksut, muutama on todella panostanut asiaan ja osa suorastaan vaisuja. Muutamilta olen ostanut useampaan kertaan, ehkä neljä viisikin kertaa. Aloitin silloin avovaimoni nykyisen vaimon pikkuhousuilla. Ajatus on kyllä käynyt mielessä, mutta en ole vielä aloittanut. Kerran olen tehnyt näin. Äiti, mummo, tyttöystävä ja hänen äiti, enoni naisystävä, serkut, naapuri, 8.

D Myös kauniin naisen pyllyn nuuhkiminen housujen läpi on kivaa puuhaa. Harvemmin nykyään,pitänee taas viritellä vanha harrastus henkiin! Yleensä naisten jaloista 4. Jos niissä on jotain nuoltavaa sisällä 5. Kaverin vaimon jota olen myös pannut ,Kaverin äidin panin sitäkin ,siskon kaverin sitäkin tuli naitua 8. Eli kun moni tunnustaa haistelevansa pikku- tai isosiskon pöksyjä, niin kumpi siinä kiihottaa enemmän, se haistelu vai tietoisuus siitä että ne ovat juuri siskon pökät?

Kysyn tätä siksi, että olen aikoinani kasvanut naisvaltaisessa perheessä äidin ja kolmen siskon kanssa, joista siskoista siis kaksi oli minua vanhempia sekä yksi nuorempi. Ikäeroa ei ollut paljon, vanhemmat siskot olivat minua vuoden ja kolme vuotta vanhempia sekä pikkusisko minua vuoden nuorempi. Minulla ei tuolloin ollut koskaan mielessä alushousujen haistelu, vaikka muuten runkkasinkin aina kun vaan oli tilaisuus. Parhaimpina päivinä kertaa ja kun tuota tahtia veteli parikin päivää niin jo täytyi pitää taukoa siitä harrastuksesta.

Ja tilaisuuksia olisi ollut haistella sekä äidin että siskojen alkkareitakin vaikka kuinka, mutta siltikään pyykkikorin sisältö ei koskaan minua kiinnostanut. Eli kumpi kiihottaa enemmän, se haju vaiko se että ne ovat juuri siskon pöksyt? Kymmenen vanhana, ja paria vuotta nuoremman sukulaistytytön pikkuhousuilla.

Niin usein kuin mahdollista. Aina kun mahdollista 3. Pyykkikorista ja saunan pukuhuoneesta 4. Runkkaan, mutta en laske niille. Tätieni, kavereiden äitien ja anopin. Miksi haistella pikkuhousuja, kun housujen täytettä on liikkeellä ja koko juttu on vain mieluisimman valitseminen poimittavaksi. Ihmeellisiä äitejä teillä kun jatkuvasti jättävät niitä tuhnuisia alkkareitaan näytille.

Sitä asiaa en lakkaa ihmettelemästä, vaikka totta kai haistaisin itsekin jos tilaisuus olisi. Kun te kyläilette, niin menettekö te aina ensimmäiseksi isäntäperheen pyykkejä penkomaan?

En tarkoita yksin sinua nimimerkki "Kyllä oksetti" vaan muutenkin tässä keskustelussa hämmentää tuo että usein kerrotaan että isäntäperheen pyykkikoria on myllätty. Saanen huomauttaa että ei ole olemassa sellaista kuin "pieni vittu". Pillu on pieni, mutta vittu on vain viiden lapsen äidillä ja tammahevosella.

Ja sehän ei silloin ole pieni. Ainut jonka sä oot onnistunut poimimaan on Nyrkki-Kyllikki, joka teinipojan luotetuin kumppani.. Mitä se oikein edistää? Tai no, ehkä runkkailua, mutta sitäkin epäilen. Olen jäänyt, housut pantiin pesukoneeseen 7. Emännän pöksyt tul sitte rasvattuu ku vitunhaju ol kohillaa.

Profiilisi mukaan olet vuotias. Äitisi, se hunajapillu kiimaperse, on ilmeisesti iältään Melkosta meininkiä, ei voi muuta sanoa. Kyllä tulee haisteltua ja masturboitua aina kun siihen on mahdollisuus.. Mutta vieraitten naisten tuoksut kiihottaa, ja pyykkikoreistahan niitä löytyy esim kyläpaikoista..

Mulla juuri naapurin kiimapimpan mustat pikkarit munan ympäril ja palautan ne illalla takaisin spermalla kostutettuna. Pikkuisen humalassa olleen sihteerimme pillua tuli nuuhkaistua muutamankin kerran pikkujoulun nimissä , eikä siinä paljon estot painaneet , kun painauduin kohden sinisiä "kosteita" pikkuhousuja ja raotin niitä sen verran , että sain jopa maistettua ihanan kosteaa pillua Nuuhkaisin muijan piksuja sillä seurauksella , että pati irtosi ja nyt voin tarjoilla firman sihteerille illalla kovaa ja kestävää kullia sen ahnaaseen pilluun.

Anoppi lasten ja vaimon kanssa saunassa, meikäläinen pukuhuoneessa nuuskimassa anopin märkiä pikkareita.

Vävy vetää käteen Taas tul nuuhkittuu vaimon pöksyjä ja rpoiskuteltuu haara-osaan koko lasti,mutta annetaan pieneen pimpsaan toinen satsi , kunhan vaimo tulee saunasta En ole ehtinyt vielä aloittaa haistelua. Ei aina tartte uutta avata, kun näissä vanhoissa on tilaa mielin määrin. Ei aina tarvii uutta avata, helpompi seurata kun aiheesta on kerrallaan yksi 1 keskustelu. Tämä viimeinen tytön kertomana kuulosti kiihottavalta. Toivoisin lisää tyttöjen kokemeuksia.

Itse olen tuoksutellut vuosia. En muista kuinka nuorena aloitin. Nykyään harvemmin,,siskojen,kylässä käydessä löytyi, vaimon siskojen. Pyykkikori tai ennen aikaan saunasta. En ole jäänyt kiinni Olen 72 wee enkä haistele toisten paskoja. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. En haistele kenenkään pöksyjä.

Olen järjeltäni terve mies. Vaimon siskolla on ihanan tuoksuisia pikkareita. Aina kun olemme heillä vieraisilla tutkin kylppärin korin ja imen kiihottuneena pikkareiden tuoksua. Joskus saalis on ollut puolenkin kymmentä aarretta. Tällä naisella on myös ihanan pienet ja söpöt varpaat, joita salaa ihailen aina kun siihen tilaisuus tulee.

Minulla oli muutamia vuosia suhde, joka pitkälti perustui puhelinseksiin. Nainen oli pääsääntöisesti se saava osapuoli. Hän oli erittäin kiimainen ja ne orgasmit puhelimen päässä olivat rajuja.

Hän lähetteli minulle pöksyjään, joihin hän oli kerännyt tuoksuaan kuivaamalla niihin pimppansa laukeamisen jälkeen. Pöksyjen haarapalan tuoksua ei voi sanoin kuvata, ja olivat pimpinmenun kuivamisen jälkeen haaroista aivan kuivan koppuraiset.

Valitettavasti tuo suhde päättyi omaan mahdottomuuteensa. Mä vaan sitä asiaa ihmettelen että eikö kukaan kysele että mitä sinä siellä kylppärissä tongit? Ei minun tulisi mieleenkään mennä kyläilypaikassa penkomaan talonväen pyykkikoria. Tutkitko samalla myös jääkaapin, makuuhuoneen vaatekaapit ja lipastojen laatikot?

Nyt sattui kohdalleni valmiiksi kiimankosteat pikkuhousut joitka vaimollani oli hetki sitten päällään. Epätoivoinen mies 47 On tullut haisteltua ja poltettua näppinsä aika pahasti.

Vaimon sukulaistyttö 19v oli meillä yökylässä. Olin tirkistellyt tyttöä joskus aikaisemminkin ja runkkailut. Oli aamu jotain klo 6 ja olin menossa vesaan, kun näin tytön laukun eteisessä. Laukusta pikotti ritsikat ja pienet stringit. Nappasin ne siitä ohimennen mukaani ja hiivin vessaan.

Nuuhkin ritsikoita ja runkkasin stringit kullin varrsessa ja juurin kun olin laukeamassa, niin havahduin kun ko tyttö seisoi oviaukossa.

Käännyin tytöön päin, enkä voinut enää mitään. Spermaa lensi jokasuuntaa ja strigit oli aivan mäikylissä. Tyttö mittaili minua ylös-alas. Hän seisoi siinä hetken aikaa, vain pikkuhousut jalssa pyyhe kourassa ilman paitaa tissit pystyssä. Sitten hän alkoi hymyillä ja käveli minua kohti. Nappasi ritsikat kourastani ja katsoi minua silmiin ja osoitti sormellaan alapäätäni kuiskaten " Noi saat pitää, jos tykkäät. On ne sulle vähän pienet, mut tohon touhuun varmasti sopivat.

Sitten hän kääntyi kanoillaa ja käveli ovea kohti. Vilkais kerran olkansa yli ja huusi mennessään "anteeksi kamalasti ja ilmoita sitten kun olet valmis" Tyttö on kiusannut minua siitä asti vihjailuilla ja piikittelyillä.

Iskee silmää ja hymyilee. Muut kuulijat ovat pikkaisen ihmeissään? Tilanne kiihottaa minua aivan valtavasti ja siksi runkkaan nykyään aivan liikaa hänen kuvia katsellen. Toinen hyvä esimerkki puh. Laita vaikka tekstari, kun pussit on tyhjät, niin soitan heti ennekuin aloitat uudestaan" Siinä minä sitten kärvistelen sohvan nurkassa, kun vaimo kyselee, että kuka ja mitä. Olen tarjonnut tytölle rahaakin.

Kysynkin nyt teiltä, mitä minun pitäisi tehdä. Aluksi oli mukavaa, mutta nyt ku se ei tunnu loppuvan. Kiusoittelu on jatkunut nyt noin vuoden. Ymmärtääkö vaimo, jos tunnustan? Sun pitää ampua itsesi kun et vielä vuotiaana osaa pistää vessan ovea lukkoon.

Mies 35 mutta Kuka teistä uskaltaa tunnustaa käyneensä Oulussa naisten saunavuorolla pöllimässä pillunhajuisia pikkuhousuja pukukopista? Joku tämän palstan runkkareista se on varmasti ollut mutta kuka?

Tunnustakaa pois vaan ennen kuin Harry Callahan ottaa jutun itselleen. Massapostitus on sääntöjen mukaan kiellettyä, vaikka et todennäköisesti ymmärrä sitä.

Yli kolme varttia postaat samaa viestin alkua monen viestin perään, miksi? Kismittääkö kun olet kertonut poistaneesi tämän keskustelun, ja kuitenkin tätä keskustelua jatketaan kuin ei olisi mitään tapahtunut. Lopeta jo, jos kohtaat mielestäsi palstalle kuulumattoman viestin, ilmoita siitä ylläpidolle äläkä sorru sääntöjen vastaiseen massapostitukseen koska et hyödy siitä mitään, tuonkin kolme varttia olisit voinut käyttää huomattavasti hyödyllisemmin jos vain osaisit ajatella asioita ja ymmärtäisit niitä Nyt runkkareilta meni luku sekaisin.

Joutuvat irrottamaan kävet ja sillä välin nysä lerpahtaa. Haistele sinä poju vaan sormiasi. Se on nyt aivan sama mitä sinä niillä sormillasi teet, älä kuitenkaan tule häiriköimään, vai eikö sinusta ole muuhun. Oli helppo laskea yhteen 1 1, ja huomata sinun siirtyneen tänne edellisestä häiriköintipaikastasi, ei siis ole tapana haitella sormiasi kuten sinulla tuntuu olevan, niin ammattitaidolla vielä kehuskelet. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Eiköhän jokainen parisuhteessa oleva mies ole joskus haistellut naisensa likaisia pikkuhousuja. On sitä itsekin tullut tehtyä kun on laittanut pyykkejä koneeseen. Minä haistelen ja maistelen mieluummin suoraan sitä tuheroa. Kalsarit on riisumista varten naimahommissa. Tietenki tulee joskus nuoltua housujen läpi sitä kosteaa viivaa. Minä käyn kimmakaverin äidin huoneessa katselemassa sen alkkareita.

Sisllä on seksikkäitä sringjeja ja pitsipöksyja, sellaisiakin mitka on edestä auki että vittu näkyy. Krapulassa runkkasin sen housuihin kun tuli kesken kaiken kotiin, oli vähän noloo kun olin alasti sen housut munassa. Toru ja kysy näitäkö halun katsella ja nuuhkia. Riisu ja otti alkkarit pois ja työnsi suuhuni ja hiero kulliani, kaato sänkyynsä ja rupes naimaan sen housut suussani.

Sitten kun sai totes vaan ettei tyttärelle kerrota. Sitä sai muutaman kerran suoraan jalasta suuhun ja hoidon päälle. On sitä tullut itsekin joskus tehtyä yksin kotona ollessa kun on laittanut pyykkejä koneeseen. Kaivoin pyykkikorista asiasta myös innostuneena vaimoni kolmet pikkuhousut.

Ja niiden kanssa kok aamupäivä menikin vapaapäivää viettäessäni. Parhaimmat tuoksut olivat mustissa stringeissä jotka hänellä oli yllään lauantaina ollessamme baanalla. Ja nuo valeat kuivuneet tahrat olivat kielellä maisteltava. Ja käsihommiksihan se meni. Kahden tunnin päästä vaimo on kotona ja yllätyksekseen tulen upottamaan pääni heti hänen reisiensä väliin. Mun ongelma on tosi tuoksuva pillu Päivän käytön jälkeen pikkarit haisee ihan törkeen voimakkaasti ja pitkät housut myös kun valkovuoto tulee läpi pikkareista: Ehkä se haju ei sitten olisi niin hävettävää On se varmaan joskus nuuskinut niitä mutta eihän sitä kukaan kehtaa tunnustaa.

Terve pimpsa ei pestynä haise millekään. Alotin siskon housut Sitten tuli tytäysten pyykkikoreja haisteltua. Sitten kun seurustelin niin sen äidillä oli sringejä ja ohueita housuja. Jäin kiinni housut nilkoissa kun sen äiti tuli vessaan kun rukkasin sen housuun.

Jatko ja naitiin , ei tytelle kerrottu. Sama homma, kun käydään kylässä. Kiihottavimmat löytyy vaimon pikkuveljen avovaimolta. Ihanan rehevä ja iloinen tapaus. Tänään pääsen pitkään odotettuun nuuhkutteluun myös.

Tiedän että kaverin äiti lähtee baariin illalla ja sen isosisko on kaupungilla kuten yleensä. Ollaan kaverini kans kahestaan niillä ja molemmat on tietysti käyny suihkussa ennen lähtöä. Valitan mahakipua ja meen vessaan ja pyykkikorille. Sieltä ne pikkarit löytyy ja tuoksut on ihanat. Ehkäpä tänään uskaltaisin jo kielellänikin maistaa?

Hyvä että sulla on tollanen vakipaikka missä nuuhkia. Itellä on ollu nyt vähän hiljaisempaa, kun ei sopivia oikein ole ollut tarjolla. Anopin pikkareita vois kokeilla kunhan sopiva rako syntyy. Vaimon siskon aromeja on tullut testailtua ja lennätettykin on muutaman kerran niiden kanssa Näillä siskoksilla on vain pirun puhtaat toosat, ettei niistä päivän päätteeksi vielä oikein irtoa mitään.

Lähiaikoina on tulossa kuitenkin hyviä tilaisuuksia, kenties jotakin täysin uusia tuttavuuksia Itselläni on useampi vakipaikka, jossa ottaa pienet tuoksut. Omassa työssäni pääseen pöksyjen äärelle useasti viiko aikana ja aina yhtä hauskaa puuhaa se on: Äitipuoli saakeli pisti pesukoneen pyörimään. Eilen illalla kun siskopuoli oli käynyt vielä suihkussa kotiin tultuaan nukkumaan mennessä hiivein vessaan. Pyykkikorista löysin hänen mustat pikkuhousunsa.

Olivat varmaan taas imeskellet poikakaverinsa kanssa nurkan takana ennen kotiin tuloaan sillä ne olivat kosteat haaroista ja tuoksuivat tosi kiimalle ja ehkä vähän pissallekin. Runkkasin niitä haistellen ja aamulla kävin uusimassa temppuni. Nyt ne olivat tahraiset ja selvästi valkoiset limasta. Olisin halunnut ottaa ne itselleni mutta kiinni jäisin ehkä jos pöksyt katoisi. Uutta mahdollista odotellessa täytyy tyyty muuhun kivaan.

Kävin täällä eilen lueskelemassa, ja kysäisin sitten illalla avomieheltäni, onko hän koskaan nuhkinut pikkupöksyjäni. Hän tosin jatkoi, että mikäli ei olisi nähnyt minua ilman alushousuja, varmaankin nuuhkisi niitä salaa.

Minä jostain syystä tunsin hieman pettymystä. Jotenkin ihanan likainen ajatus, jos hän niitä nuuhkisi. Meillä tosin useamman vuoden avoliitto takana ja seksiä päivittäin, joten hänen naamansa vierailee pelipaikalla ihan tuoreeltaan joka pvä. Vai onko seksin määrällä vaikutusta koko asiaan? Kyllä säännöllinen pesän saanti varmaankin vähentää innostusta nuuhkimiseen. Mutta kyllä sitä silti tulee nuuskaistua, varsinkin jos tulee tilaisuus saada vaiunua sellaisten pikkareiden omistajasta, jota on kenties haaveillut panevansa.

Tai ainakin runkatessa haaveillut hänestä. Muijan pikkuhousujen haistelu tuntuu kuitenkin niin ihanan likaiselta: Täytyy myöntää, että olen pari kertaa nuuskaissut ihan mielenkiinnosta vaimon pikkareita, mutta nuoleminen tai runkkaaminen ei tulisi mieleenkään. Ei tuo itseäni innosta ja ymmärrän todella hyvin, että miestäsi ei kiinnosta pikkarit.

Tai ehkä se into nyt syttyy pikkuhiljaa alitajunnassa kun asiasta kysyit ;. Lähes päivittäin tulee vilkaistua sekä nuuhkaistua tyttöystävän pikkuhousut korista kun ovat ilmestyneet.

Välillä otan myös runkut niiden tuoksuihin. Yleensä tuoksuvat hyvältä ja tahraakin löytyy juuri sopivasti. Joskus kiireessä pikkarit jääneet makkarin lattiallekin kun on vaihtanut uudet.

Naispuolisten kavereitten pöksyjä on tullu nuuhkittua ja joskus runkkailtua niihin että lastit lennelly komeasti pitsille tai satiinille. Kiva tietää kuinka kiihottavia pöksyjä pyörii ympärillä ja kuinka ihanan tuoksuisia pilluja kavereilla on. Nyt on parit hyvät sniffaus hetket vietetty, pitkästä aikaa. Upea 22v muodokas tyttö ja muhevat aromit.

Parit lastit irtosi tosi vaivattomasti. Olemme seukanneet tyttöystäväni kanssa puolisen vuotta. Sunnuntain olimme koko päivän luonnossa ja pissalla käydessään tyttöystäväni ei voinut kuivata itseään sillä paperit oli loppunut pitkin päivää. Illalla kaivoin pyykkikorista hänen valkoisen puuvillapikkarinsa. Niissä oli selvästi keltainen läikkä haarakiilassa. Pakko oli haistaa ja täytyy sanoa että viisari pamahti heti täys seisokkiin. Tuo irstas voimakas naisellinen tuoksu sai minut kömpimään tyttiksen viereen ja Ehkäpä voit seuraavan kerran runcata niiden seurassa.

Se ei ole huono harrastus ollenkaan. Joo onhan se jännittävää jos on mahdollisuus päästä vaikka naapurin naisen pyykkikorille. Kerran kesälomien aikaan naapurini kysyi, että voisinko hakea postit ja kastella kukat hänen ollessaan lomamatkalla ja silloin tottakai piti hänen pyykkikori ja alusvaatteet tsekata..

Ja nyt tiedän mallisia ja värisiä hän käyttää, koska en voinut vastustaa kiusausta, niin astelin makkariin ja löysin vaatekaapista paljon muutakin. Mulla olis mahdollisuus nuuhkia 16 v tytön pikkuhusuja mutta en ole uskaltanut koska eikös se ole laitonta koska tyttö on noin nuori.

No ei nyt pikkuhousujen nuuhkiminen mitenkään laitonta ole. Muuta kuin anna mennä vaan. Heh, ei ole tarvinnut etsiä pyykkikorista, olen saanut niin monta kertaa suoraa tyttöystävän päältä nuuhkittavaksi ja joskus suuhun tungettuna; Ei se mielestäni ole mitenkään outo kiihottumisen kohde, pillultahan ne tuoksuu ja maistuu!

Muutenkin tulee nuoltua ja maisteltua pimppiä ja pyllyä jotka sieltä stringien alta löytyvät Eilen olimme naapurissa grillailemassa. Illan kuluessa vierailin useampaan otteeseen vessassa ja pyykkikorin takia lähinnä. Sieltä löytyi parit tangat ja yhdet thaipöksyt. Illan emännän ja todennäköisesti talon tyttären käyttämiä. Tuoksut ja tahrat saivat minut kiihkon valtaan ja vaimo oli yllättynyt kuinka innokas ja halukas olinkaan heti kotiin päästyämme.

Porukalla vietettiin päivä puistopiknikillä. Jatkot yhden likan luona viiden hengen porukalla. Kaikki nuokku kokopäivän ulkonaolon jälkeen jotenka ilta loppui puolenyön aikaan. Emännän pöksyt löysin pyykkikorista, ruskea vauhtiraita ei heti alkujaan innostanut. Tyttiksen kolme kaveria maaseudulta yöpymässä meillä.

Kaikki nukkuu ja hiipinyt toiveikkaana. Tyttöystävän pikkareihin on tyytyminen, muut kun taitavat olla vielä käytössä? Sormella päässyt viivaa hyväilemään alhaalta ylös, siihen se jäi.

Kaverit lähtevät illalla, pääsisikö nuuskimaan? Loppuillasta, pyykkikorin kautta kömmin reisien väliin ja Tyttöystävän äidin käytetyt pikkarit vaihdoin samanlaisiin ostamaani pikkareihin.

Niitä käsissäni pitäen ja nuuhkien, sormeillen haarakiila ja kohta nuolaisen Siskon bestis oli meidän mökillä mukana viikonloppuna. Sunnuntaina löysin sen pikkarit sängyltä pyykkipussistaan.

Tuoksut oli niin ihanat että runkulle täytyi lähteä venevajan taa. Itse pääsin juhannuksena haistelemaan faijan uuden tyttöystävän pikkareita. Lähtivät aattoiltana tanssimaan jolloinka kaivoin esille hänen valkoiset pikku stringit. Oli hieman tahrojakin ja tuoksut saivat minut tulemaan kolmeen kertaan illan aikana yksin ollessani. Tyttöystäväni on matkoilla perheenssä kanssa ja sain juhannukseksi postitse hänen tuoksuvat pikkarinsa jotka hänellä olisi jaloissaan harrastaessamme puhelinkivaa.

Tänään taas otan nuo esille illalla kun puhumme puhelimessa. Tyttöystävällä vieraana kolme pelikaveria joidenka kanssa käyneet lenkillä ja tällä hetkellä saunovat. Syövät iltapalaa ja lähtevät yhdessä baariin myöhemmin illalla.

Odotan sitä malttamattomana sillä neljät tuoksuvaiset herkut odottavat lähempää tutustumistani niiden tuoksuihin. Siskon bestis tuli viime perjantaina meille viikoksi kylään. Ikävä kyllä lähtee sunnuntaina takaisin kotiinsa. Mutta onhan minulla vielä päiviä nauttia hänen tuoksuistaan. Äiti töissä päivät ja likat liikkeellä koko ajan jotenka pyykkipussilla käyn tiuhaan tahtiin. Tänään sain käsiini legginsit jotka tuoksuivat myös vahvasti siltä ja pissallekin.

Puskapissalla tainut käydä useampaakin kertaan ja kuivannut huonosti? Naisystäväni lähtitakaisin kotiinsa eilen illalla vietettyään viikonlopun luonani. Vietämme viikonloput yhdessä välimatkan vuoksi. Eilen huomasin hänen unohtaneensa pyykkipussinsa ja sieltä löysin hänen kahdet pikkarinsakin joita pääsen taas illalla nuuhkimaan. Viikonloppuna olin tyttöystäväni kanssa hänen perheensä kanssa heidän mökillään. Pääsin haistelemaan hänen äitinsä ja pikkusiskonsa pikkareita myös.

Arvaatte varmasti että tyttöystävä sai kunnon kyydit eilen illalla kun pääsimme kahdestaan olemaan meidän autotallissa. Vaimo jo nukkumassa sillä huomenna työaamu. Itse olen lomalla ja täällä surffatessa löysin tämän mielenkiintoisen fetissin. Kävin pyykkikorillamme ja sieltä kaivoin vaimon pikkuhousut. Valkoiset pikkarit olivat hieman tahraiset ja yllättävän voimakkaat aromit.

Yleensä vaimo käy aina alapesulla ennen kuin harrastamme seksiä. Jotenka nuo aromit saivat sellaisen seisokin aikaiseksi että käsihommiksi se meni vaikka pelkkää uteliaisuuttaan piti vain nuuhkaista.

Suosittelen muitakin kokeilemaan ja jakamaan kokemuksensa meidän muiden kanssa. Meillä on vaimon kanssa yhteinen tämä fetissi. Viime kuussa sain hänet innostumaan touhusta ja sen seurauksena hän järjesti meille erään hänen ystävättärensä likaisia pöksyjä salaa iloksemme,pelkästään niiden tuhraantuneiden haaraosien koskettelu sai meidät molemmat aivan hillittömään ekstaasiin ja teimme aivan hurjia juttuja Laukesimme rajusti samaan aikaan..

Aivan järisyttävän mahtavaa,molemmat nuolimme niiden suolaisia makuja,muijan pillu ihan turvonneena kiimasta ja meikäläisen kulli seisoi rajummin kuin koskaan!! Tyttöystäväni lähti äitinsä ja siskonsa kanssa kaupungilla käymään vaateostoksille keskenään ja minä jäin tänne heille odottelemaan.

Ja tällä hetkellä on raukea olo. Emme voi täällä harrastaa seksiä tyttöystäväni kanssa sillä väliseinät ovat kuin paperia. Mutta äsken olin lähes tunnin vessassa pyykipussia tonkien. Löysin viidet pikkarit enkä tiedä kenen mitkäkin olibat mutta kaikki yhtä hyviä ja kiihottavia. Yhdet tuoksuivat niin hyvälle ja olivat jopa hieman kosteatkin vielä eritteistä.

Mahdollisesti olivat tyttöystäväni sillä aamulla herätessämme pidin hänen häpyänsä hyvänä hyväillen häntä tuntien kuinka hän myös kostui siitä. Lopuksi oli tuossa kaikkia nuuhkittuani vielä hieman kielellä nuolla noita kyseisiä pikkuhousuja jolloinka lastini lennätin pesualtaaseen. Pitänee vielä käydä varmistamassa etten ole roiskinut seinille taikka lattialle. Oletko itse nuuskinut muiden kuin oman vaimosi taikka tyttöystäväsi pikkuhousuja.

Kertokaa, tämähän on aivan mainio tapa tyydyttää itseään kovassa puutteessa. Naisystäväni vei tyttärensä joka oli viikolla tullut täysikäiseksi oluselle kuukausi sitten lähipubiin. Ja heidän lähdettyään itse heti kärppänä vessaan pyykkikoria tutkimaan. Sain käsiini yhdet pienet mustat stringit jotka olivat tyttären ja naisystäväni thaipöksyt jotka hän puki ylleen aamulla noustessamme sängystä.

Arvaatte varmaankin mitkä olivat hypisteltävinä ja tuoksuteltavina. Nyt ovat naapurissa yhdessä värjäämässä naapurin hiuksia ja kävin jälleen korilla mutta käsihommat pitää jättää väliin tällä kertaan sillä tänään saan aitoa tavaraa nuuskia. Viimeksi oli rättipäivät ninn käsipelillä autoin. Todella seksikkäitä pöksyjä ja ihania pilluntuoksuja.

Mällitakuulla lastit lentelee pitkin pöksyjä. Olin muutama vuosi sitten tapetoimassa erään eronneen naisen asuntoa,oli ihan ok näköinen ja muotoinen minua n. Leppoisasti sujui työnteko kaikinpuolin. Sain asunnon avaimen käyttööni koska hän itse ei voinut olla aina paikalla,oli siis vapaat kädet touhuta ja remontoida.

Jostain kumman syystä nainen ei ollut kovin tarkka asusteidensa kanssa ja niitä olikin siellä täällä pitkin asuntoa. Se herätti mielenkiintoni siinämäärin että oli pakko kurkata mitä kaikkea löytyy,pesukone oli avoinna ja pursui likapyykkiä,hieman pengottuani sain käsiini aivan super likaiset mummokalsarit joiden pimpin kohta oli kovettuneen eritteen peitossa.

Istuin wc pöntölle ,haistelin ja runkkasin spermani niihin ja jätin pyykkikasan päälle naisen nähtäväksi,ilmeisesti oli huomannut runkanneeni niihin koska oli sujauttanut pöksyt takaisin muiden pyykkien alle!

Yhden yön hoito nukkuu sängyssäni. Paikallisesta lähti mukaani aikuinen rouvashenkilö. Temput tehtiin ja rouvalle tuli uni. Aamutemppuja odotellessani tässä pyörittelen mustia pitsitangoja läppärini vieressä. Haistellakin tekisi mieli mutta varmempi on luultavasti jättää tekemäti. Aromikkaat ja tahraiset ovat. Heitti itse ne olkkarin lattialle pyytäen suuhoitoa. Tuoksui sen verran pissalle että vein suoraan sänkyyni ja temput tehtiin. Pitäisikö nuuhkaista vai jäänkö odottamaan aamutoimia?

Tänään kävin anopin luona leikkaamassa nurmikon. Olin yksin talossa ja töiden jälkeen menin suihkuun.

Pikkuhousu fetissi seisova kulli -

Runkkasin niitä haistellen ja aamulla kävin uusimassa temppuni. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Etsi Toggle navigation Valikko. Vaimo kertoi tähän liittyvän tarinan. pikkuhousu fetissi seisova kulli Kerran onnistunut myöskin anopin silkki pöksyjen kanssa puuhastelemaan. Pöksyjen haarapalan tuoksua ei kouvolatukka joyourself sanoin kuvata, ja olivat pimpinmenun kuivamisen jälkeen haaroista aivan kuivan koppuraiset. Aamukahvia juodessani katselin salavihkaan uusin silmin häntä, miettien millainen hän olisi sängyssä. Mulla olisi parit sievät käytetyt pikkupöksyt myytävänä. Viikonloppuna olin tyttöystäväni kanssa hänen perheensä kanssa heidän mökillään.

Pikkuhousu fetissi seisova kulli -

Viikonloppuna olin tyttöystäväni kanssa hänen perheensä kanssa heidän mökillään. Kerran olen tehnyt näin. Harvemmin, yleensä vain nuuskin. Ovat saunoneet ja odottavat jo kyytiä ja minä istun tässä kuin tulisilla hiilillä. Naisystäväni lähtitakaisin kotiinsa eilen illalla vietettyään viikonlopun luonani. Kokemusta on ainakin kymmenen eri tytön, yleensä v.

: Pikkuhousu fetissi seisova kulli

Pikkuhousu fetissi seisova kulli Vai onko seksin määrällä vaikutusta koko asiaan? Pääsenpä taas nuuhkimaan ja hypistelemään hänen tuoksutangojaan. Vaimoni muutti talosta pois, eikä ilmoittanut asiasta isännöitsijälle. Pyykkikorin tutkin pohjia myöden myöden ja muutamat herkut löysin ja niitä nuuhkien laukesin lavuaariin. Vietämme viikonloput yhdessä välimatkan vuoksi.
Pikkuhousu fetissi seisova kulli Hetki sitten pissalla käydessäni löysin, mustat pitsiset tangat olohuoneen lattialta. Yhdet tuoksuivat niin hyvälle ja olivat jopa hieman kosteatkin vielä eritteistä. Aviossa oleva nainen oli leikkisällä tuulella eilen illalla. Äidini pikkuhousuja olin silloin v 2. Otanpa tässä muutaman paukun ja lueskelen viestejänne. Ihanan rehevä ja iloinen tapaus.
ESCORT SUOMESSA NUOLEMINEN Poppers kauppa kokemuksia yleisurheilu tulokset
HAUSKAT VIDEOT AASIALAINEN PILLU Olet alle 18 vuotta. Loppujen lopuksi oli kuitenkin niitä hypisteltyäni myös nuuhkia. Hän seisoi siinä hetken aikaa, vain pikkuhousut jalssa pyyhe kourassa ilman paitaa tissit pystyssä. Kiva tietää kuinka kiihottavia pöksyjä pyörii ympärillä ja kuinka ihanan tuoksuisia pilluja kavereilla on. Myös se kakkaraita on jotenkin hellyttävä ja tunnen suurta omistushalua, himoa ja yhteenkuuluvuutta löytäessäni hänen käytetyt bokserit.
Pikkuhousu fetissi seisova kulli Helsinki erotic escort service

Tutkitko samalla myös jääkaapin, makuuhuoneen vaatekaapit ja lipastojen laatikot? Nyt sattui kohdalleni valmiiksi kiimankosteat pikkuhousut joitka vaimollani oli hetki sitten päällään. Epätoivoinen mies 47 On tullut haisteltua ja poltettua näppinsä aika pahasti. Vaimon sukulaistyttö 19v oli meillä yökylässä. Olin tirkistellyt tyttöä joskus aikaisemminkin ja runkkailut.

Oli aamu jotain klo 6 ja olin menossa vesaan, kun näin tytön laukun eteisessä. Laukusta pikotti ritsikat ja pienet stringit. Nappasin ne siitä ohimennen mukaani ja hiivin vessaan. Nuuhkin ritsikoita ja runkkasin stringit kullin varrsessa ja juurin kun olin laukeamassa, niin havahduin kun ko tyttö seisoi oviaukossa. Käännyin tytöön päin, enkä voinut enää mitään.

Spermaa lensi jokasuuntaa ja strigit oli aivan mäikylissä. Tyttö mittaili minua ylös-alas. Hän seisoi siinä hetken aikaa, vain pikkuhousut jalssa pyyhe kourassa ilman paitaa tissit pystyssä. Sitten hän alkoi hymyillä ja käveli minua kohti. Nappasi ritsikat kourastani ja katsoi minua silmiin ja osoitti sormellaan alapäätäni kuiskaten " Noi saat pitää, jos tykkäät. On ne sulle vähän pienet, mut tohon touhuun varmasti sopivat. Sitten hän kääntyi kanoillaa ja käveli ovea kohti.

Vilkais kerran olkansa yli ja huusi mennessään "anteeksi kamalasti ja ilmoita sitten kun olet valmis" Tyttö on kiusannut minua siitä asti vihjailuilla ja piikittelyillä. Iskee silmää ja hymyilee. Muut kuulijat ovat pikkaisen ihmeissään? Tilanne kiihottaa minua aivan valtavasti ja siksi runkkaan nykyään aivan liikaa hänen kuvia katsellen.

Toinen hyvä esimerkki puh. Laita vaikka tekstari, kun pussit on tyhjät, niin soitan heti ennekuin aloitat uudestaan" Siinä minä sitten kärvistelen sohvan nurkassa, kun vaimo kyselee, että kuka ja mitä. Olen tarjonnut tytölle rahaakin. Kysynkin nyt teiltä, mitä minun pitäisi tehdä. Aluksi oli mukavaa, mutta nyt ku se ei tunnu loppuvan.

Kiusoittelu on jatkunut nyt noin vuoden. Ymmärtääkö vaimo, jos tunnustan? Sun pitää ampua itsesi kun et vielä vuotiaana osaa pistää vessan ovea lukkoon. Mies 35 mutta Kuka teistä uskaltaa tunnustaa käyneensä Oulussa naisten saunavuorolla pöllimässä pillunhajuisia pikkuhousuja pukukopista? Joku tämän palstan runkkareista se on varmasti ollut mutta kuka? Tunnustakaa pois vaan ennen kuin Harry Callahan ottaa jutun itselleen.

Massapostitus on sääntöjen mukaan kiellettyä, vaikka et todennäköisesti ymmärrä sitä. Yli kolme varttia postaat samaa viestin alkua monen viestin perään, miksi? Kismittääkö kun olet kertonut poistaneesi tämän keskustelun, ja kuitenkin tätä keskustelua jatketaan kuin ei olisi mitään tapahtunut. Lopeta jo, jos kohtaat mielestäsi palstalle kuulumattoman viestin, ilmoita siitä ylläpidolle äläkä sorru sääntöjen vastaiseen massapostitukseen koska et hyödy siitä mitään, tuonkin kolme varttia olisit voinut käyttää huomattavasti hyödyllisemmin jos vain osaisit ajatella asioita ja ymmärtäisit niitä Nyt runkkareilta meni luku sekaisin.

Joutuvat irrottamaan kävet ja sillä välin nysä lerpahtaa. Haistele sinä poju vaan sormiasi. Se on nyt aivan sama mitä sinä niillä sormillasi teet, älä kuitenkaan tule häiriköimään, vai eikö sinusta ole muuhun.

Oli helppo laskea yhteen 1 1, ja huomata sinun siirtyneen tänne edellisestä häiriköintipaikastasi, ei siis ole tapana haitella sormiasi kuten sinulla tuntuu olevan, niin ammattitaidolla vielä kehuskelet. Taisi tuo kommenttini osua ja upottaa sinut pahemman kerran kun näin älähdit, parempi siis sinun lopettaa tuo lapsen omainen kiukuttelusi, ei se johda mihinkään!.

Ei sinunlaisiasi häiriköitä voi ymmärtää yhdelläkään palstalla, varsinkaan kun ette osaa kertoa pyrkimyksiänne, miksi häiriköitte. Kerrohan sedälle kiltisti mitä olet saanut aikaiseksi, mitä olet hyötynyt tällä häiriköinnilläsi. Olen sitä kysynyt sinulta aiemminkin, mutta et ole osannut kiukutella kuin pikkukakara jolta on pudonnut tutti suusta eikä kukaan ole sitä sijoittanut takaisin pikku suukkuusi! Runkkaa sitä muutkin Kiertelin talomme kellarissa ja VAU pesuhuoneessa pyykkikori valmiina odottamassa vuoroaan.

Mahdatteko erottaa edes kusen ja paskan hajua toisistaan. Ainakaan ette erota, onko pökät ollu naisen tai miehen jalassa. Jopa on jollain ongelmaa, empä viittis tomssi mietti. Minulla ei sitä ongelmaa ole. Minä ku myyn niitä hyvään hintaa. Haittapuolena, että niitä voi myydä edelleen vain kolmejapuolisataa vuodessa. Älä nyt kiellä ongelmias, ku just oles ne myöntän! Jatkat samal ongelmies purkamist tääl ja yrität kielttä ne kun painiskelet uusien ongelmies kans Sainpas tännään nätit ja kiihottavalle "tuoksuvat" piksut yhelt pienelt rouvalta uimapaikal ja ny toistakertaa nuuhkin niitte tuoksui.

Siinä joskus 13v äidin pikkareita pyykkikorista: Aina kun mahdollisuus 3. Yleensä kyllä tekee mieli myös maistaakin. Harvemmin, yleensä vain nuuskin. Äidin, tyttöystävien, tyttöystävien siskojen, anopin, kavereiden puolisoiden 8. Koitin ja Tänään nuuhkin vaimoni pikkuhousuja , jotka ovat eilisen lenkkeilyn jäljiltä todella mahtavan tuoksuiset ja jopa hiukan kosteat.

Naiskenneltiin juuri muijan kaa. Joskus runkkailtuakin kulli niihin käärittynä.. Nyt vanhempana oon taas joskus harrastellu samaa naapurin rouvan pikkareitten kanssa.

Kerran onnistunut myöskin anopin silkki pöksyjen kanssa puuhastelemaan.. Vaimon siskolla on aina viikonloppuna koko viikon satsi pikkareita odottamassa pesua. Ja on kyllä rouvalla kiihoittava tuoksu, nytkin alkaa seisoa, kun muisten niitä.

Aina kun käymme vierailulla tutkin ensin kylpyhuoneen pyykkikorin. Sitten myöhemmin käyn runkkaamassa parhaimpiin. Laitan pöksyt pääni ympäri siten että tuoksuva haarapala on nenässäni kiinni. Silloin tällöin mikään pakko ei ole 3. Ex muijien ja niiden siskojen ja niiden kavereiden kuin myös nykyisen muijan ja sen pikkusiskon 8.

Anoppilassa remonttihommissa, anoppi lähti töihin ja meikäläinen jäi tekemään vielä hommia. Pyykkikorissa varsinainen aarreaitta likaisia pikkupöksyjä, ei meinaa hommista tulla mitään, kun menee aika touhuillessa pyykkien parissa.

Anoppi huomas kun haistelin sen sringejä. Tuli saunaan samaanaikaan kun istuessa riisun, otti kylpytakin auki ja seiso edessäni, pyysi ottamaan punaiset pitsipöksyt alas. Siinä oli karvanen kolmio silmien edessä, otti tukasta kiinni ja paino naamani jalkoväliin. Käski nuolla kunnolla, siinä rupes seisomaan ja anoppi tuli syliin märkänä naimaan.

Siitä tuli pitkä saunareissu kun halus että nuolen ja nain kokoajan. Pian panen sisään Kyllähän noita on joskus tullut nuuhkittua tyttöystävien, vaimon, lapsen kummitädin ja naispuolisen kaverin. Eipä ne juuri miltään tuoksu, ku hygienia on kunnossa. Vaimo kertoi tähän liittyvän tarinan. Hän asui opiskeluaikoinaan kerrostalossa Porissa. Taloyhtiön saunasta tultuaan hän kerran huomasi, että hänen käytetyt pikkarinsa olivat hiukan eri tavalla viikattu, kuin hän sen tekee.

Ajan myötä hän havaitsi, että joku kävi niitä varmaan haistelemassa. Koska pukuhuoneen ovi oli lukittu, se ei voinut olla kukaan muu, kuin taloyhtiön talonmies.

Vaimoni muutti talosta pois, eikä ilmoittanut asiasta isännöitsijälle. Noista pikkuhousujen myynnistä itellä on sekä hyviä että huonoi kokemuksii. Kyl sen sit heti huomaa onko se oikeesti pillun hajuu vai ei. Tyttösen rahapulan takia sain ostettua piksut suoraan jalasta ja nyt nuuhkin niistä pimpintuoksua. Miks jotkut on niin vanhoja!? Haistelin urheilevan isosiskoni pikkuhousuja ja sukkia. Hän oli silloin parikymppinen ja asui meillä kotona.

Ai, mikä paratiisi oli kun hän tyhjensi treenikassinsa pyykkikoriin. Nykyään haistelen melkein päivittäin vaimoni pikkuhousuja ja sukkia: Joskus vaimoni antaa minulle pikkuhousut suoraan jalastaan: Jo teinipoikana nuoleskelin isosiskoni pikkuhousuja. Jos pikkuhousuja on kahdet, haistelen toisia ja toiset lastitan.

Isosiskoni löysi minut haistelemassa pikkuhousujaan ja runkkasin silloin hänen sukkaansa. Hymyili silloin aika pirullisesti, mutta tietääkseni ei kertonut asiasta kenellekään.

Tapahtuman jälkeen ihana isosiskoni jätti aina käytetyt alusvaatteensa pyykkikorin tai pesukoneen päälle, josta minun oli helppoa "saalistaa" ne. Isosiskoni, vaimoni ja pari kertaa vaimoni siskon pöksyjä. Kerrostalon pesuhuoneessa oikeaan aikaan. Sattui naapuriasunnon neitonen viedä vaatteitaan pesuun ja konehan oli varattu , eli joutus odottamaan ja jätti korinsa jota kerkesin tutkii ja heti haistelin sen mustia piksuja.

Olisi kiihottavaa jos vieras mies haluaisi ostaa vaimon pikkuhousut suoraan jalasta. Itse nuuhkin vaimon pikkareita ja on kyllä ihana tuoksu, varsinkin kun vaimo on hikoillut töissä ja saa haistella niitä suoraan jalasta. Äidini pikkuhousuja olin silloin v 2. Joitakin kertoja 3 Löysin pikkuhousuja äitini huoneesta 4 Nuolin ja imeskelin myös niitä.

Kaksos tytöt 8 26v. Tuli tehtyä sama viikonloppuna. Isosisko oli saunomassa kun ovat vaimon kanssa hyviä kavereita. Joskus teininä on tullut roiskittua spermat siskon pöksyihin enemmän tai vähemmän säännöllisesti ja ei ole valittanut vaikka oma pikkuveli oli pöksyjä sotkemassa, Hän on niitä joskus spermaamisen jälkeen myös käyttänyt.

Viikonloppuna tuli taas pitkästä aikaa haisteltua ja maisteltua siskon pillun kohtaa ja hinkattua kyrpää isosiskon pöksyille kun muijat olivat saunassa. Spermat vedin vaimon pöksyille mutta ihan kiusalla kuivasin kullinpään siskon pillunkohtaan ja vielä sen jälkeen otin vaimon pöksyistä sormella spermaa ja piirsin sillä leveän sydämen siskon pikkuhousuihin pillumehujen kohdalle. Toivon että jälkeenpäin kun puki pöksyt uudelleen jalkaan hän tunsi tutun sperman viileyden. Vaimo ainakin oli tuntenut.

Vaimon alushousut ylläni kaupungilla. Älä viitsi leikkiä pikkupoikaa tai teiniä koska se paljastuu kielenkäytöstäsi ja se näyttää todella typerältä. Usein tulee nuuhkittua avovaimon tyttären pikkuhousuja ja runkattua. Arvasin jo pyykkikopan avattuani mitä oli luvassa ja puolijäykkä kaluni hypähti ilosta kivikovaksi nähdessäni suloisessa mytyssä vaaleat satiinisukkikset ja mustan kangasmytyn.

Tunnelmaa nostattaakseni nuuhkuttelin sukkisten haaraakiilaa ja sitten siirryin herkkupuolelle. Kesäpäivän jäljiltä pöksyissä olikin tosi kipakat vitun lemahdukset ja makeammat pissapuolen aromit. Olisin halunut sen kestävän ikuisesti, upeiden naisellisten huurujen täyttäessä sieraimeni.

Lopulta annoin mennä ja vaaleat satiinisukkikset saivatkin sävy sävyyn sopivan kuorrutuksen kermoista jaloimpia. Tänään runkannut 3 kertaa ja haistellut avovaimon tyttären pikkuhousuja ,aivan mahtavia orkkuja tullut.

Isosiskoni likaisia pikkareita jo tuoksuttelen ja kohta niihin spermaa heittelen. Joskus otan niitä mukaani naiselta, joskus haistelen niitä paikan päällä runkaten. Se on paras osa koko touhua. Mahtavaa jättää spermaiset pikkarit paikoilleen pyykkikoriin. Mikä mukavampaa kun haistella kauniita ohuita pikkupöksyjä sitä haarakappaletta siinä aito naisen tuoksu parfyymi joka saa paksun patukan paisumaan, aina parempi mikäli pöksyissä jokunen karva mukana, vauts!

Äidin pikkareilla aloitin joskus koululaisena ja teen sitä vieläkin. Sitten kavereitten tyttöystävien ja äitien, naiskavereitteni, naispuolisten serkkujen, naapurin rouvien, perhetuttujen. Ensin tuoksuttelen, muutama veto ja sitten lentääkin jo lastit pitsille. Isoimmat lastit aina irtoaa äidin pikkareihin. Onko pikkuhousujen haisteluun mitään suoja ikä rajaa eli kuin nuoren tytön pikkareita saa haistella ilman että siittä seuraa rangaistus.

Kuinka nuoren tytsyn housuja pääsisit haisteleen?? Tytärpuoleni antaa joskus jalastaan mulle alkkarit, on jo 17v ja huomas kerran kun runkkasin. Kun sen äiti ei ole kotona sitä ei häiritse vaikka tunputan sen housuihin, katselee vaan. Itselläni olisi mahdollisuus vähän nuoremman tytsyn pikkareiden haisteluun mutta kun en ole uskaltanut. Åidin 13v ikäisenä kun kunnolla seiso Viikottain pyykkikorista. Nuolen Kyllä runkkaan ja haistelen niin kauan kun tulee. Sit mentiin juttelemaan ja anto kokeilla haarojaan että laukesin Kylässä olen monenkin sringejä haistellut ja kokeillut.

Nuolen mutten aina 5. Serkkujen ja niiden tyttöjen, opiskelu kaverien, siskon tytön, tuttujen, muijan siskon, muijani kavereiden, kavereiden muijien, muijan siskon kaverien joskus ihan outojakin. Usein kaksistaan työvuorossa erään rouvan kanssa.

Muutama vuosi sitten hän sanoi,että lämmin. Pakko käydä ottamassa sukkikset pois vessassa. Tarkoituksella jätti ne tuoksuvaiset esille avoimeen laukkuunsa pesuhuoneen penkille. Toki huomasi,että toisessa rakennuksessa käväistyään ja palatasseen näki,että sukkikset olivat eri mytyssä kuin jättäessään. Yhtenä päivänä hän yllätti lisää ja nyt oli pikkupöksytkin siinä "tyrkyllä". Mutta äsken olin lähes tunnin vessassa pyykipussia tonkien. Löysin viidet pikkarit enkä tiedä kenen mitkäkin olibat mutta kaikki yhtä hyviä ja kiihottavia.

Yhdet tuoksuivat niin hyvälle ja olivat jopa hieman kosteatkin vielä eritteistä. Mahdollisesti olivat tyttöystäväni sillä aamulla herätessämme pidin hänen häpyänsä hyvänä hyväillen häntä tuntien kuinka hän myös kostui siitä. Lopuksi oli tuossa kaikkia nuuhkittuani vielä hieman kielellä nuolla noita kyseisiä pikkuhousuja jolloinka lastini lennätin pesualtaaseen. Pitänee vielä käydä varmistamassa etten ole roiskinut seinille taikka lattialle. Oletko itse nuuskinut muiden kuin oman vaimosi taikka tyttöystäväsi pikkuhousuja.

Kertokaa, tämähän on aivan mainio tapa tyydyttää itseään kovassa puutteessa. Naisystäväni vei tyttärensä joka oli viikolla tullut täysikäiseksi oluselle kuukausi sitten lähipubiin. Ja heidän lähdettyään itse heti kärppänä vessaan pyykkikoria tutkimaan. Sain käsiini yhdet pienet mustat stringit jotka olivat tyttären ja naisystäväni thaipöksyt jotka hän puki ylleen aamulla noustessamme sängystä.

Arvaatte varmaankin mitkä olivat hypisteltävinä ja tuoksuteltavina. Nyt ovat naapurissa yhdessä värjäämässä naapurin hiuksia ja kävin jälleen korilla mutta käsihommat pitää jättää väliin tällä kertaan sillä tänään saan aitoa tavaraa nuuskia.

Viimeksi oli rättipäivät ninn käsipelillä autoin. Todella seksikkäitä pöksyjä ja ihania pilluntuoksuja. Mällitakuulla lastit lentelee pitkin pöksyjä. Olin muutama vuosi sitten tapetoimassa erään eronneen naisen asuntoa,oli ihan ok näköinen ja muotoinen minua n. Leppoisasti sujui työnteko kaikinpuolin. Sain asunnon avaimen käyttööni koska hän itse ei voinut olla aina paikalla,oli siis vapaat kädet touhuta ja remontoida.

Jostain kumman syystä nainen ei ollut kovin tarkka asusteidensa kanssa ja niitä olikin siellä täällä pitkin asuntoa.

Se herätti mielenkiintoni siinämäärin että oli pakko kurkata mitä kaikkea löytyy,pesukone oli avoinna ja pursui likapyykkiä,hieman pengottuani sain käsiini aivan super likaiset mummokalsarit joiden pimpin kohta oli kovettuneen eritteen peitossa. Istuin wc pöntölle ,haistelin ja runkkasin spermani niihin ja jätin pyykkikasan päälle naisen nähtäväksi,ilmeisesti oli huomannut runkanneeni niihin koska oli sujauttanut pöksyt takaisin muiden pyykkien alle!

Yhden yön hoito nukkuu sängyssäni. Paikallisesta lähti mukaani aikuinen rouvashenkilö. Temput tehtiin ja rouvalle tuli uni. Aamutemppuja odotellessani tässä pyörittelen mustia pitsitangoja läppärini vieressä. Haistellakin tekisi mieli mutta varmempi on luultavasti jättää tekemäti. Aromikkaat ja tahraiset ovat. Heitti itse ne olkkarin lattialle pyytäen suuhoitoa. Tuoksui sen verran pissalle että vein suoraan sänkyyni ja temput tehtiin.

Pitäisikö nuuhkaista vai jäänkö odottamaan aamutoimia? Tänään kävin anopin luona leikkaamassa nurmikon. Olin yksin talossa ja töiden jälkeen menin suihkuun. Pyykkikoriin oli vilkaistava ja yhdet pikkuhousut sieltä löytyi shortsien ja t-paidan lisäksi. Kiihottuneena asiasta ajattelin nuuhkaista mutta menikin haistelemiseksi ja käsitöiksi. Lasti pitkin suihkunseiniä polvista heikottaen laukesin tuo sulotuoksi sieraimissani. Mulla kans kiihottaa muijan pikkarit ja touhuan silloin tällöin samaa kuin muutkin täällä kirjoittaneet.

Mulla ne kiinnostaa enemmän seksivälineenä ja seksin aikana, mut siitä aloitin jo uuden keskustelun. Mulla kiihottaa siskon takit ja sadetakki mekot yleensä puen sen takin ja mekon päälle ja alan runkkaamaan ahh.

Olemme lapsenvahtina tyttöystäväni kanssa hänen luonaan jolloinka hän pääsee vapaailtaa viettämään. Ja uskoakseni hän on kiihottunut pitkin päivään sillä nuo pikkarit tuolla pykkikorissa ovat aina hyvin vahvan tuoksuiset ja jopa kosteakin toisinaan.

Tänään taas pääsen pyykkikorille. Tässä odotan sitä malttamattomana. Viikonloppuna sain roskakatoksessa eräältä varatulta rouvasihmiseltä heidän kerrostalonsa pihassa. Hame ylös lanteille pikkuhousut pois omaan taskun ja temput tehtiin. Eilen vemputin käteen niitä nuskien ja tuoksut olivat vahvat. Kiiman ja pissan sekoitus ja hieman hikisetkin. Asumme kaukana toisitamme poikakaverini kanssa ja tapaamme yleensä joka toinen viikonloppu.

Viimeyönä harrastimme nettiseksiä ja tänään päätin yllättää poikakaverini. Lähetän hänelle postitse nuo eilen kostuneet märempääkin märemmät pikkarini. Ovat kylläkin jo kuivuneet mutta mustat kun ovat niin kuivunut läikkää näkyy ja tuntuu selvästi karhealta käsissäni. Kunpa olisin paikalla ja näkisin hänen ilmeensä avatessaan kuoren. Onnex ei meillä sitä ongelmaa, en kauheasti käytä alusvaatteita, kun ne hiertää ja kiertää. Tilanteet jolloin käytän on sukujuhlat tai suvun kanssa ravintolaan mennessä.

Mutta joo siis kyllä tuo kumppani tosin joskus nuuhkii ennen ja jälkeen touhujen, sekä pesulla käynnin jälkeen tehden tieteellistä tutkimusta, haiseeko vielä samalta kuin touhujen jälkeen. Silloin tällöin pääsee anopin pyykkikorille ja kyllä lasti lentää hetkessä.

Nuolen ja haistelen alushousut ja rintaliivit. Anopilla on karvainen pillu ja joskus löytyy alushousuista karvojakin. Rinnat on E90 kokoa ja liivit hikistyy näin kesällä helposti. Isosiskolla on neljä kaveria kylässä ja ne ovat lähdössä yökerhoon. Ovat saunoneet ja odottavat jo kyytiä ja minä istun tässä kuin tulisilla hiilillä.

Odotan pääseväni kuten aikaisemminkin tutustumaan noihin kauniisiin pikkuhousuihin joita olen aikaisemminkin päässyt hypistelemään ja haistelemaan aikaisemmilla saunareissuillaan. Siskon tyttöystävä tulee tänään meille viikonlopuksi.

Pääsenpä taas nuuhkimaan ja hypistelemään hänen tuoksutangojaan. Lauantai-iltana lähtevät tietysti baariin jolloinka minunkin laatuaikani alkaa. Muita jotka ovat sortuneet samaan taikka vastaavaan? Tänään meillä on sauna ja siskopuoli on meillä viikonlopun.

Illalla kun se lähtee kaupungille niin hiivin hakemaan sen pikkuhousut ja haistelen niitä runaten omassa huoneessaani. Kunpa jo pääsisin niitä haistelemaan. Hetken joudun vielä odottelemaan. Saisinpa itsekin tuollaista kokea. Emme ole vielä harrastaneet seksiä ja pyykkikoria en uskalla lähteä penkomaan. Mutta vaatekomerolle hiivin kyllä jatkossa kun mahdollisuus tulee. Saan nähdä millaisia pikkareita käyttää. Uuden äitipuolen pikkarit bongasin viimeinkin saunasta pitkän hakusen jälkeen.

Lennättänyt kahdet varvit jo haistellen ja nuollen Kaksi karvaa otin talteen, kahden huulen väliin painauduin hakemaan tuota mahdollista kasvualustaa ja Istuisitko sen nokkaan, pitäisitkö sitä hyvänä, se pitäisi suunnattomasti kielesi hyväilystä.

Ja kertaalleen toivoisin Sinun olevan vapaamieliineen, unohtaen tuon leikkimielisen kysymykseni Sinua haluavana, suomeksi sanoen; janovana, ryömivänä ,kysyvänäkin. Kesä vietetty muualla ja paluu opintojen pariin toiselle paikkakunnalle takaisin.

Odotan jo vesi kielellä kutsuja naispuolisten opintokavereiden luokse. Muuten vain aikaa viettämään taikka bileiden merkeissä miten vain, kaikki käy.

Ja useimmiten sieltä vessasta löytyy pyykkikorista hypisteltävää ja haisteltavaa. Tällä lukukaudella olen päättänyt myös nuolla niitä päästäkseni sen makuun. Olin eilen veljeni ja hänen tyttöystävänsä luona viettämässä iltaa.

Dokailtiin siinä ja lopulta jäin yöksi heisän sohvallensa. Torkahdin hetkeksi mutta heräsin pakottavaan kusihätään. Vessaan mennessäni kuulin selvästi miten he touhusivat sängyssä. Jäin kuuntelemaan Veljen tyttöystävän voihkintaa hetkeksi. Kävin kusella enkä huuhtonut pyttyä etteivät huomaisi että olen hereillä.

Pyykkikorista löysin hänen pikkareita kolmet joista valitsin ne tuoksuvaisimmat. Palautin lainakappaleen takaisin ja nukuin hyvät yöunet sen päälle. Aamukahvia juodessani katselin salavihkaan uusin silmin häntä, miettien millainen hän olisi sängyssä. Uusia vierailuja tässä odotellessa. Tyttöystäväni oli kesätyökavereiden kanssa iltaa viettämässä. Palasi kotiin puolisen tuntia sitten kännissä kuin käki. Ja riisuessani häneltä pikkarit Joku oli laskenut hänen sisälleen. Nukkuu tälä hetkellä ja aamulla antanen kenkää.

Lauantai-iltana pääsin tuoksuttelemaan tyttöystäväni äidin pikkuhousuja. Kävi suihkussa ja lähti kaverinsa kanssa pubiin. Vessan pyykkikorista kävin ne kaivamassa ja hetken sain nauttia niistä ennen kuin täytyi palata tyttöystävän luo.

Muutaman kerran kävin niitä nuuhkimassa kunnes jouduin runkkaamaan niitä kielelläni maistaen myös. Tyttöystävä kyllä oli hieman ihmettelevän näköinen kun juoksin vessassa koko ajan. Kunpa tulevana viikonloppuna pääsisin uusimaan. Alkuillan olin evakossa kun vaimollani oli ystävättäriään kylässä iltaa viettämässä saunoen ja ravintolailtaa viettämään lähtien. Puolenyön aikoihin kotiuduin ja takkahuoneestamme löysin pienen hakemisen jälkeen, Yhdet mustat pitsiset tangat, tahraiset ja vahvasti pissalle tuoksuvaiset.

Kättelin kaveriani ja pesuhuoneen lattialle laskin nuo jotka mieluusti olisin antanut ryöpytä muualle. Pikkurouvaa tässä odotellessa mietin että uskaltaisinko vielä kerran käydä tutustumassa antimiin? Aikuinen, abouth vuotias mimmi lähti lähiöpubista matkaan alkuillasta. Parit varvit tempaistiin ja kotiinhan tuo lähti sen jälkeen. Hetki sitten pissalla käydessäni löysin, mustat pitsiset tangat olohuoneen lattialta..

Säästänen nuo, ne tuoksutkin hetken viellä ennen käsitöitä. Aikuisen naisen sen tuoksu, Saisinko hyviä vinkkejä alan harrastajilta miten pääsen myös toteuttamaan tätä mielihaluani? Meillä nuuskitaan ja katsellaan puolin ja toisin puolison käytettyjä pikkareita.

Muutaman kerran olen jättänyt miehelleni "lahjan" pyykkikoneen päälle kun tiedän hänellä olevan vapaapäivä. Tiedän mitä hän niille tekee; katselee, nuuskii ja nuolee samalla runkaten. Puhumme tästä ihan vapaasti ja välillä muistelut vievät mennessään ja pitää saada aidot tuoksut heti paikalla ja toimintaa! Joskus kun odotan miestä töistä käyn hakemassa hänen bokserinsa pyykkikorista ja nuuhkin urokseni tuoksuja kiihottuen ja kostuen ja välillä käsi livahtaa omiin housuihin Myös se kakkaraita on jotenkin hellyttävä ja tunnen suurta omistushalua, himoa ja yhteenkuuluvuutta löytäessäni hänen käytetyt bokserit.

Pyykätessä tulee nuuhkittua myös. Poikakaverini on intissä ja lähtevät maanantaina sissikeikalle. On tällä hetkellä veljensä kanssa baarissa ja lupasi tulla puolenyön aikoihin kotiin. Odotan häntä pikkarit kosteena sillä tiedän mitä saan. Näitä viestejä lukiessani olen päättänyt laittaa nämä kostuneet pikkarini kirjekuoreen antaen sen hänelle mukaansa kertoen että avata saa vasta torstai iltana omassa rauhassa. Saisinpa olla silloin paikalla lipaisemassa nuo touhutipat parempiin suihin. Tänään veljen ja hänen tyttöystävänsä luokse vaihteeksi iltaa viettämään ja yökylään jään.

Yöllä taas hiivin vessaan pyykkikorin kimppuun. Löytäisinpä pissaiset ja tahraiset pikkarit!!! Iltapäivällä kaverin luona pyykkikorista ongein pikkuhousut joita haistelin. En tiedä olivatko hänen äitinsä vaiko isosiskonsa. Pikku miinus tuli siitä että hieman kakallekin haisi. Tyttöystävä lähti yövuoroon töihin. Otanpa tässä muutaman paukun ja lueskelen viestejänne.

Pyykkikone ei ole pyörinyt viikkoon jotenka tässä vielä hetken pitkitän odotusta ennenkuin sukellan pyyjjijirunkimppuun. Kokemuksesta tiedän että nautintoka on odotettavissa. Aviossa oleva nainen oli leikkisällä tuulella eilen illalla.

Hetki sitten tuli kiire kotiin ja hän etsi pikkuhosujaan. Se oli kuitenkin turhaa sillä vessassa alapesulla käydessään aktin jälkeen piilotin ne tyynyliinan sisälle.

Ja niitä muiden mukana nuuhkiessani, täytynee taas käydä kädellä. Tänään löysin talomme varastosta tahraiset kuivuneet naisen pikkarit. Olisikohan joku naapurin rouva ollut jonkun vieraan hoideltavana?

Loppujen lopuksi oli kuitenkin niitä hypisteltyäni myös nuuhkia. Orkut siinä koin samalla. Nuolla ja maistaa en viitsi sillä niiden koostumuksesta ei ole tietoa. Kävimme tänään vaimoni siskon luona kahvilla.

Lähtivät kahdestaan vaateostoksille jotenka jäin heitä odottamaan siskon luo. Tilannetta en voinut jättää käyttämäti jotenka ulko oven sulkeuduttua ryntäsin vessaan pyykkikorin luo. Sieltä löytyi muiden pyykkien seasta kolmet piksut.

Kahdet valkoiset normialkkarit ja yhdet punaiset koristellut tangat. Olisikohan ollut perjantaina baanalla sillä tahraiset ja tosi tuoksuvaiset olivat. Käsin tyydytin itseni niitä nuuhkien silmät kiinni ajatellen hänen pyöreää peppuaan. Vaimolla kun on se aika kuukaudesta ettei tänäiltana heru. Kerran pääkaupunkiseudulla yöpyessäni istuin iltaa hotellin baarissa ja ihailin tiskin takana työskentelevän tytön sukkahousuvarpaita. Työkenkinä tytöllä oli paljon pidetyt open toe malliset kengät.

Huomasin että tyttö usein illan aikana ikäänkuin tuuletti varpaitaan. Siis keikutteli kenkää varpaiden varassa.

Huomasin kengän sisäpohjasta että kenkiä oli todella käytetty paljon. Puhuttiin tytön kanssa kaiken näköisistä asioista illan aikana koska baarissa ei hirveästi ollut asiakkaita. Valomerkin tultua kysyin suoraan jos voisin ostaa sukkahousut jotka olivat tytöllä jalassa. Yllättäen tyttö lupasi luopua sukkiksistaan viidellä eurolla. Odottelin aulassa sen aikaa että tyttö vaihtoi vaatteensa. Toivotin hyvät yöt saatuani pienen muovipussin josta maksoin tuon viisi euroa.

Tyttö kertoi laittaneensa yhdet ylimääräiset käytetyt sukkikset jotka löytyivät kaapista mukaan. Koko yö meni runkatessa sukkiksiin joissa oli todella mahtavat tuoksut. Kuljetin jonkin aikaa sukkiksia mukanani reissatessani ja aina oli runkkauskokemus aivan mahtava kun vielä muistin tuon tytön äänen ja kengän keikuttelun varpaiden varassa. Olisit pyytänyt tytön puhelinnumeroakin sillä eihän sitä tiedä vaikka tyttö olisi kaivannut hierojaa seisomatyössä rasittuville jaloilleen: Naapurin rouvan pikkareita tuli nuuhkittua tänään kahvilla käydessäni päivällä.

Vapaapäivää huonomminkin voisi viettää? Eronneen naapurirouvan ekaluokkalaista poikaa olin pitämässä silmällä päivällä rouvan käydessä kampaajalla. Pyykkikorin tutkin pohjia myöden myöden ja muutamat herkut löysin ja niitä nuuhkien laukesin lavuaariin. Lavuaarin siistittyäni jatkoimme pleikkarin pelailiu joka ri kylläkään tahtonut onnistua ajatyusten ollessa jossain muuaalla.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Tyttöystävän pikkuhousut Olen heikkona tyttöystäväni pyykkikorista löytyviin pikkuhousuihin.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

0 thoughts on “Pikkuhousu fetissi seisova kulli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *