Hieronta miehille suomi sinkut

hieronta miehille suomi sinkut

Viettelijäsinkut on nyt julkistettu. Kymmenen miessinkun joukosta löytyy muun muassa Hottiksista tuttu Pihtari- Jaakko. Onpa mukana myös Suomen Jäätelöauto-bisnestä pyörittävän perheen vesa. Hottisten kakkoskaudelta tuttu Jaakko, 25, lähtee nyt hurmaamaan Temptation Islandille. Tällä kertaa kiikarissa ovat siis varatut naiset, mutta muuten kuvio on tuttua kauraa.

Sinkkuna nokialainen Jaakko on ollut reilun vuoden ja sinkkuelämä onkin kulunut lähinnä Tinder-treffien, festareiden, kavereiden ja treenaamisen parissa. Jaakko sanoo olevansa rauhallinen, muut huomioon ottava ja muutenkin kiltti tyyppi. Miten tämä kombo puree varattuihin naisiin, jää nähtäväksi! Helsinkiläinen huoltomies Ari, 28, ei ole koskaan ollut oikeassa parisuhteessa. Vaikka hän on huumorintajuinen ja kiltti mies, ovat hänen aikaisemmat suhteensa olleet lähinnä säätöjä.

Parasta sinkkuelämässä hänen mielestään on kuitenkin vapaus mennä ja tulla milloin ja miten haluaa. Harrastuksikseen Ari mainitsee kuntosalin, tatuoinnit, reissaamisen ja ystävien kanssa touhuamisen. Urheiluhierojana työskentelevän Ronyn päivät täyttyvät työnteosta ja treenaamisesta. Haaveena hänellä olisikin laittaa oma vastaanotto pystyyn ja jatkaa urheiluseurojen hierojana.

Sinkkuna hän on ollut pian kaksi vuotta. Hän ei edes kaipaa parisuhdetta, koska ajattelee ettei kiireidensä vuoksi pystyisi antamaan suhteelle sitä, mitä se vaatisi. Ihmisenä hän on hauska ja välittävä, ja haluaa useimmiten auttaa muita enemmän kuin itseään.

Katsotaanpa, kuinka Rony auttaa Temptation Islandin varattuja naisia pääsemään parisuhteistaan. Hissiasentajana työskentelevä Joonas tykkää mennä ja reissata. Tulevaisuudessa hän olisikin kiinnostunut erilaisista julkisuuteen liittyvistä jutuista.

Itseään hän kuvailee rennoksi, hauskaksi ja toiset huomioonottavaksi. Joonas onkin yksi Temptation Islandin mukavimmista sinkkumiehistä, joten varatuilla naisilla tulee varmasti olemaan hyvät oltavat! Arttu on helsinkiläistynyt vuotias kaveri Rovaniemeltä. Rakennusmiehenä työskentelevän Artun vapaa-aika kuluu kavereiden, autojen ja änärin parissa. Sinkkuna Arttu on viihtynyt vuoden alusta lähtien, vaikka kaikenlaista säätöä vuoteen onkin mahtunut.

Arttu sanookin oppineensa menneistä ihmissuhteista paljon ja niiden myös muuttaneen hänen arvomaailmaansa ja suhtautumista ihmisiin hyvässä mielessä. Positiivinen elämänasenne ja itsestä huolenpitäminen ovat Artulle tärkeitä asioita. Sinisillä huskyn silmillä hurmaava Arttu on saanut tästä ominaisuudesta itselleen jopa lempinimen, joten katsotaan, miten nämä vilkkusilmät tehoavat Temptation Islandin varattuihin naisiin! Paljon epämukavampaa oli kerran miesgynellä käydä alkuraskaudessa.

Tosin en saanut valita silloin kuka tulee hierojaksi, mutta mieluummin ehkä mieshieroja, kun ne käyttää vähän enempi voimaa. Ja ei kyllä haittais jos nykyinen mies kävisi naishierojalla. Mutta joku thaihieronta kyllä haittaisi, juurikin sen takia kun sieltä monesti saa vähän muutakin hierontaa. Ja epäilyttäisi, miksi sille miehelle ei kelpaa tavallinen hieroja. Niistä saa halutessaan yleensä myös ns.

Mutta jos haluaa niin saa kyllä ihan pelkän hieronnankin. Tietty paikat ovat aika stereotyyppisesti ajateltu "ilotaloiksi" mutta kyllä moni käy ihan hierottavana. Ja onhan se mukavan tuntuista kun nuori nätti eksoottinen nainen hieroo vaikkei mitään seksuaalista tapahtuiskaan. No kyllähän nuo thaikkuhierojat tiedetään.

Siellä se miehes käy ottamassa vähän extra hierontaa pikkuveitikalleen.. Kun se ei ole samalla tavalla runnomista kuin ns.

En itsekään tajua miksei voi mennä eri sukupuolta olevalle? Jos haluaa kunnon runnonnan niin varaan ajan miehelle ja samoin vaimo tekee. Se nyt vaan on ihan fysiikkaa että lihaksikas mies hieroo lujempaa kuin nainen. Thaikkupaikoissa saadaan ja haetaan eroottista hierontaa. Kuka muuta väittää puhuu paskaa tai on tyhmä. Jos ei ole niin olet paska tai tyhmä.

Ainiin, kebab-rafloista saa huumeita ja he runkaavat pitsoihin. Jos ei usko niin on sivistymätön barbaari. Ihan omakohtaisesta kokemuksesta kuule. Eli tarjottiin, en ottanut. Hieronta oli kyllä miellyttävää. Hyvä että sulla on omakohtaista kokemusta kebeb-paikkojen runkkailuista. Kuinka monta sanaa on lauseessa: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

Joonas onkin yksi Temptation Islandin mukavimmista sinkkumiehistä, joten varatuilla naisilla tulee varmasti olemaan hyvät oltavat! Arttu on helsinkiläistynyt vuotias kaveri Rovaniemeltä.

Rakennusmiehenä työskentelevän Artun vapaa-aika kuluu kavereiden, autojen ja änärin parissa. Sinkkuna Arttu on viihtynyt vuoden alusta lähtien, vaikka kaikenlaista säätöä vuoteen onkin mahtunut. Arttu sanookin oppineensa menneistä ihmissuhteista paljon ja niiden myös muuttaneen hänen arvomaailmaansa ja suhtautumista ihmisiin hyvässä mielessä.

Positiivinen elämänasenne ja itsestä huolenpitäminen ovat Artulle tärkeitä asioita. Sinisillä huskyn silmillä hurmaava Arttu on saanut tästä ominaisuudesta itselleen jopa lempinimen, joten katsotaan, miten nämä vilkkusilmät tehoavat Temptation Islandin varattuihin naisiin!

Lappeenrannasta alunperin kotoisin oleva vuotias Topi on Temptation Island -sinkkumiesten toinen hierojavahvistus. Espossa asuvan Topin sinkkuelämä täyttyykin lähinnä töistä ja vähäisen vapaa-aikansa hän viettää kavereiden seurassa sekä talvisin pelaten jääkiekkoa ja kesäisin golfia.

Helsinkiläinen Roni niin pelaa kuin valmentaakin jääkiekkoa, mutta kesäisin hän työskentelee perheyrityksessä ajellen jätskiautoa! Vapailla markkinoilla Roni on ollut vajaan puoli vuotta ja aiemmin hänellä on ollut yksi pitempi parisuhde.

Sporttisella Ronilla on on elämässään haaveena oma yritys ja kaikki jääkiekkoon liiityvä toiminta, mutta Temptation Islandille hän lähtee odottaen, että jäätelö on kylmää ja naiset kuumia. Ei muuta kuin bileet pystyyn! Toni, 22, lähtee hurmaamaan Temptation Islandille Pohjois-Pohjanmaalta saakka. Tällä hetkellä Toni on työtön, mutta aikoo hakea opiskelemaan ja haluaisi tehdä töitä myös julkisuuden parissa. Puoli vuotta sinkkuna painellut Toni sanoo sinkkuelämänsä olevankin niin villiä, että saisi katua, jos alkaisi kertomaan yksityiskohtia!

Kevyesti ylimielisellä asenteella varustettu Toni on kuitenkin rento ja ymmärtäväinen, mistä tuleekin sellainen kombo, että sitä on naisten vaikea vastustaa! Kolmekymppinen Miikka on tämä kauden Temptation Islandin sinkkumiehistä vanhin.

En kuitenkaan voi hänen tekemisiään rajoittaa, joten varmaan mun on parasta mennä keskustelemaan ammattiauttajan kanssa ahdistuksistani? Työkalut Ilmoita asiaton viesti. No minäkin olin Thaimaassa thaihieronnassa, tai siis en uskaltanut sitä ottaa vajavaisella enkun taidoilla, kun esitteessä siitä kerrottiin.

Päädyin lopulta normaaliin hierontaan. Ja täytyy sanoa, että ihan se vain hieroi. Jos kerran thaikkupaikan hieronta ei eroa tavallisesta hieronnasta ja miehesi pitää siitä, niin eikö voi käydä hierottavana Matti Möttösellä, lisenssoitu urheiluhieroja tjsp? Me olemme parisuhteessamme luvanneet, ettemme käytä vastakkaisen sukupuolen tarjoamia hierontapalveluja, muistaakseni mieheni oli se, joka nosti aiheen esiin, ettei tahdo minun käyvän mieshierojalla.

No ihan omasta kokemuksesta voin kertoa että niistä paikoista saa kyllä muutakin kuin hierontaa. Ei varmaankaan kaikista mutta monesta.

Jehnny Tightlips Tunnettu jäsen. Käsihoito varmaan, tuskin naivat sentään. Jehnny Tightlips , En kyllä ymmärrä miksi joku ei hyväksy että se puoliso käy hierojalla mikä on vastakkaista sukupuolta. Kävin joskus mieshierojalla olin sinkku kyllä silloin ja oli vieläpä komea nuorimies mikä hieroi. Mutta ei siinä tilanteessa ollut mitään sellaista mistä kenenkään pitäisi olla mustis.

En minä siellä tissit paljaana kulkenut, tai toki siinä pöydällä olin ilman liivejä, mutta se hieroja odotti verhon takana sen aikaa, että riisuin ja asetuin siihen. Paljon epämukavampaa oli kerran miesgynellä käydä alkuraskaudessa.

Tosin en saanut valita silloin kuka tulee hierojaksi, mutta mieluummin ehkä mieshieroja, kun ne käyttää vähän enempi voimaa. En siis missään tapauksessa myöskään väheksy lyhyitä tiivistettyjä kommenttejakaan.

Tosin ne ovat jostain syystä mulle ollut vähän haasteellisempia. Niin siis tuossa mun kommentti tuohon Harmaaritarin aloitukseen. Tässä keskusteluketjussa voidaan siis pohtia yksityiskohtaisesti ja perinpohjaisesti.

Tämän takia laitoinkin tuohon alkuun, kenen aloittama keskusteluketju. Tällä palstalla on havaittavissa omituista ajattelua. Sellaista, että "miehiä on liikaa", ja että "naisista on pulaa". Kyllä sekä miehiä että naisia on sopiva määrä. Ja on selvää, että jotkut miehet ja naiset haluavat olla sinkkuja, koska avioliittoon sitoutumisessa on omat rasitteensa. Jotkut feministit yrittävät jauhaa sellaista höpöjuttua, että "mies haluaa aina iskeä naisen".

Kun sanoo sen jo järkikin, että lähempi tuttavuus voi olla melkoinen rasite. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Aiheuttaako hieronta erityisiä tuntemuksia? Aiheuttaako hieronta erityisiä tuntemuksia? Olen mies ja kävin ensimmäistä kertaa hierottavana. Kokovartalo hieronta Hieroja oli mies. Aluksi olin hieman jännittynyt mutta aloin rentoutumaan. Sitten alkoi tuntua sellaista "kihelmöintiä", en osaa sitä muuten kuvata. Kalu ei noussut pystyyn eli ei ollut varsinainen kiihottuminen.

Ja tiedän etten ole homo tai bi. Voisiko tuo tunne johtua siitä että olen ollut todella pitkään sinkkuna? En ole tottunut että minuun kosketaan. Onko muilla jotain kokemuksia hierottavana olemisesta? Otti ja tuota Kertokaapas sinkku miehet, mitä kaikkea naisen tulisi olla, osata ja tehdä jotta teidät saisi ukkokullakseen" narrattua"? Sosiaalisuuden vaikeudet Olen saanut kritiikkiä pitkistä kirjoituksistani.

Sellainen päästä varpaisiin hieronta. Minä en yleensä tunne hierojalla mitään, mutta olenkin neliraajahalvaantunut ja kirjoittelen tätä kielelläni. Käyn usein hieronnassa ihan mielihyvän ja hemmottelun vuoksi. Kosketus on tärkeää ihmiselle. Ihokosketus stimuloi endorfiineja, joskus hieronnassa menee jopa nenä tukkoon, kun endorfiinit turvottavat limakalvoja.

Kosketuksella on hyvin moniulotteisesti parantava vaikutus. Kihelmöinnin on kuitenkin voinut aiheuttaa verenkierron vapautuminen lihaksissa. Paha olo hieronnan jälkeen voi johtua liikkeelle lähtevistä lihaksiin pakkaantuneista maitohapoista. Nyt ymmärrät miksi hellyys on tärkeää. Se tuntuu niin hyvältä. Ei mennyt nenä tukkoon. Hieronnan jälkeen jalat olivat painottoman tuntuiset ja ihoa kihelmöi. Hellyyttä pitäisi saada muutenkin kuin hieronnan kautta.

hieronta miehille suomi sinkut

Hieronta miehille suomi sinkut -

Kun se ei ole samalla tavalla runnomista kuin ns. Minulla on herkät pakarat. Ja onhan se mukavan tuntuista kun nuori nätti eksoottinen nainen hieroo vaikkei mitään seksuaalista tapahtuiskaan. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. En itsekään tajua miksei voi mennä eri sukupuolta olevalle?

: Hieronta miehille suomi sinkut

ESCORTS LIVEKAMERA PORNO 653
Sex ja porno the hairy pussy Muut sen sijaan kommentoi paljon lyhyemmin. Tuntuu vaan siltä, että muoti ja terveysasiantuntijat ajattelevat sellaisesta miehestä, joka ei käy hierojalla se max. Temptation Islandin naiset hän aikookin hurmata olemalla ihan oma itsensä ja antamalla tytöille erityistä huomiota. Kosketuksella on hyvin moniulotteisesti parantava vaikutus. Hellyyttä pitäisi saada muutenkin kuin hieronnan kautta. Tosin ne ovat jostain syystä mulle ollut vähän haasteellisempia.
Hieronta miehille suomi sinkut 781
Hieronta miehille suomi sinkut Inka porno tallinna satama
Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Mutta ennen kuin tän palstan kusiaivot tulevat mua väittämään homoksi, niin mä sanon sen, että vitut mä mikään homo olen vaan ihan perusmukava, omillaan toimeentuleva, HETERO, Eurooppalainen ja kansainvälinen mies!!!! En enää koskaan mene hierojalle, jos ei ole oikea urheiluhieroja. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Harmaaritari teki aloituksen tästä nykynaisten kylmyydestä. Etsi Toggle navigation Valikko.

2 thoughts on “Hieronta miehille suomi sinkut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *