Etsin naista penispumppu

No, sanotaan joku 8 - 12 cm on pieni, mutta jos ja niin kuin tietää asian olevan, se voi jöpöttää kuin toteemipaalu kivi paljon paremmin kuin joku n. Minusta vain se stondis on tärkeämpi kuin pituus. Rakkaus ei katso peniksen kokoa.

Peli ei ole koskaan menetetty. Miksei miehet jo usko? Pieni tai iso, so what? Meitä naisiakin on kaikenkokoisia. Voin sanoa, että ekan kerran kun minussa syvemmällä kävi mikään, vehje oli pieni näytti minusta hyvinkin pieneltä ja epäkauniilta, mutta käytännössä ei vaikuttanut mtn ja silti teki kipeää kuin mikä eli ainakin tuntui. Tietysti se johtui myös siitä että kalvoni oli vielä tallella, mutta joka tapauksessa kipu oli ihan raastava.

Sen sijaan kun sellainen ison jötikän omaava oli aikaisemmin yrittänyt kanssani hommailla, ei se ollut mennyt sisään sitten millään vaan tyyppi oli jyskyttänyt siinä suulla saamatta kalvoa kuitenkaan puhki. Vasta tuolla pienellä puhkaisu onnistui kunnolla. Hyvä on, rehellisesti sanottuna pidän isompaa kauniimpana, mutta ei sillä koolla omalla kohdallani ole käytännön tuntumassa ollut merkitystä.

Pienikin siis kelpaa jos kyseessä on oma rakas. Sitä paitsi, jos ihmiseen on jo tunteita, miksi ne tunteet yhtäkkiä hälvähtyisivät saman tien kun näkee vehkeen olevan pienempi kuin luuli? Kylmiä mielestäni sellaiset naiset, jotka heittävät tunteensa väkisin pois peniksen paljastuttua pieneksi. Minusta heillä on sangen huono itsetunto, jos tarvitsevat välttämättä isopeniksisen miehen Kuin korvaamaan jtn, vaikka sitten naisen omaa sänkytaitojen puutetta kenties?

Eli jos joku pienimunainen on osannut sinut tyydyttää, se ei sitä tarkoita että kaikki muutkin pienimunaiset osaisivat. Ja mikä on iso sun mittakaavassa? Voi jumalauta sitä yleistämistä, mitä täällä aina harrastetaan! Tarkoitin sitä, että se VOI olla noinkin, eikä aina toisin päin, kuten taas jotkut väittävät.

Luulevatko ne naiset, jotka vaativat jtn 20 cm pitkää, olevansa itse jtn täydellisyyden jumalattaria kun on kaikkea varaa vaatia? Munaako mittailemalla te muut parisuhteenne valkkaatte? Onnea sitten vain valintoihin Sen jälkeen, mitä olen törmännyt lukuisiin miehiin, jotka eivät halua kuin sitä yhtä asiaa, olisin sangen kiitollinen jos edes löytäisin jonkun joka OIKEASTI rakastaisi minua eikä koittaisi pelata itseään pöksyihin no, sellaiset tyypit kyllä tunnistaa niiden käytöksestä, mutta ongelma onkin ettei vastaan tule kuin niitä, jos pitkään aikaan niitäkään.

Sellaista ihmistä arvostaisin ja luonteenpiirteiden osuessa vielä nappiin kyllä myös rakastaisin riippumatta siitä onko hällä iso vai ei. Mutta aika seksiä palvovaksi on maailma muuttunut.

Tuohan on periaatteessa sama, kuin miehet karsisivat naisia periaatteella: Mä ainakin sanoin että normaalinkokoinen, niin takuulla kelpaa, siis yli 12cm. Mutta nuita alle 12cm on aika pieni vähemmistö, että eipä tuota ole vaikeaa löytää normaalin kokoista omaavaa.

Minulla on kokemusta tästä asiasta, kun kavereilla on ollut monella tämän asian kanssa ongelmia. Ja ovatpa hekin löytäneet sitten loppujen lopuksi normaalin omaavan ja kas kummaa, suhde kestää.

Ihmiset on erilaisia, kaikille ei nautinto ole tärkeää. Niin, kyllä mä nautintoa tietty haluaisin, jos sitä edes joskus tulisi seksistä. Mutta aina se on jtn kipua tai sitten ei päästä sisään. Tosin mulla on aika vähän kokemuksia ollakseni jo parikymppinen.

Joten en osaa varmuudella sanoa, sattuisiko seuraavakin kerta, se olisi vasta kolmas, mutta tällä kertaa odotan sen parikumppanin löytymistä Miesten on paljon helpompi saada sitä nautintoa seksissä, hehän saavat sen aina jos vievät jutun orkkuun asti. Koskaan mulla ei ole ollut sellaista tunnetta, että haluaisin miestä. Tämä ero siis mun kohalla haluamisella ja "haluamisella", että "haluaminen" on sitä mitä mielessäni ajattelen eikä mulla sinällään ole mitään seksiä vastaan oikeanlaisen ihmisen kanssa.

Eli ajatustasolla kyllä osaan "haluta", mutta en varsinaisesti osaa haluta siten, että tuntisin sen halun. Tai että tuntisin varsinaista puutetta. Liekö sitten vika korvien välissä, koska kostunutkaan en muistaakseni koskaan ole.

Tämä on aiheuttanut myös jatkuvia ongelmia itse sänkypuolella En sitten tiedä olenko a-seksuaali vaiko se frigidi Ja tosiaan, ihan varhaisteininäkään en ole tietääkseni kostunut esim. Kenties siksi se on mulle aika sama Mutta kyllä se pieni ainakin teki kamalasti kipeää, uskomattomat tuskat, mutta toisaalta mies ei edes vaivautunut esileikkiä hoitamaan vaan oli heti tunkemassa sisään, enkä ollut ollenkaan kostunut.

Eipä silti, en kostunut "ekalla" kerrallanikaan isompivehkeisen yrittäessä, vaikka hän sentään hoiti esileikin huolella. Kai se olisi lääkärin paikka, tai sitten on ihan kiinni siitä etten ole tuntenut tarpeeksi noita miehiä kohtaan peuhatessamme. Ikävää sinänsä koska ainakin minulle seksi on suurin nautinto elämässäni, joten kuvittelisin omalta kantilta katsottuna elämästäsi puuttuvan todella ison palasen.

Pitääkö paikkaansa, ettei pidä edes omaa kivaa koskaan? Vai onko kyse siitä, ettet pysty seksuaalisuuteen kun lähelläsi on toinen ihminen? Mielestäni asialle kannattaisi yrittää tehdä jotain. Ehkä joku terapeutti voisi nähdä, johtuuko seksuaalisuuden puuttuminen henkisistä asioista vai onko se fyysinen "vika". Jos se tosiaan on fyysistä luokkaa, löydät varmasti kuitenkin miehen, jolle seksi ei ole tärkeää. Miehissäkin on paljon aseksuaaleja. Seksuaalisesti aktiivisen miehen kanssa ennusteeni on heikko: En osaa muuta kuin sanoa "tsemppiä".

Toivottavasti Sinäkin löydät suuria nautintoja elämääsi sitten jostain muualta kuin sänkypuuhista. Ja seksihän on Eli koitetaan loukata samoin tavoin, kuin itseä on loukattu.

Fakta vain on se, että ei se naisten vika ole, jos miehelle on siunattu pieni muna, eikä siitä nyt ainakaan niin paljoa tarvitse suuttua, että kaikkia naisia alkaa vihaamaan sen vuoksi, että ne kertovat mielipiteensä ja ovat rehellisiä.

Kyllä te löydätte vielä jonkun jolle se kelpaa, mutta ihannenaista on turha havitella. Niinpä, tuolla alempanakin yksi tällainen nakkisankari keuhkoaa kaikkia vastaan kun oma ulottuvuus ei vaan yksinkertaisesti riitä - ainakaan läheskään joka naiselle. Toki tuokin kaveri saattaisi jollekulle on oikein sopiva, mutta asenteen ollessa tuota luokkaa niin vaikeaa varmasti on.

Huomasin, että miehen sormettaessa se teki hyvinkin kipeää, joten sitä en ole paljoa kokeillut. Pelkkä hierominen ei kuitenkaan tuota myöskään mielihyvää. Seksiä vastaan ei kuitenkaan ole mitään, vaikken itse siitä nautintoa tunnu saavan. Mutta olisihan se tietty mahdolliselle tulevalle kumppanille paha paikka, ettei ole onnistunut tuottamaan naiselleen nautintoa. Ja tosiaan kun ei kostuminenkaan onnistu, olisi hommienkin onnistuminen hyvin epätodennäköistä, vaikka kuinka yrittäisin rentoutua.

Oma tämänhetkinen intohimoni on matkustelu. Ei se paljoa ole, mutta omalla tavallaan onneksi tuo niitä elämyksiä. Kuitenkin terapeutilla käynti lienee paras ratkaisu, sillä ei sitä ihan seksikokemuksittakaan haluaisi elää vielä vuosienkin päästä. No noin pienen korvaamiseen todellakin tarvitaan jotain. Jos mies on sivistynyt ja hyvän näköinen sekä hyvin toimeen tuleva niin eiköhän jotain ole tehtävissä. Mutta jos ihan pelkkää seksiä yhdyntää ajattelee, niin kyllähän tuo 8cm alkaa olla aika pieni.

Yli 15cm sitten taas jo liian iso. Mutta kuitenkin, ei ole miehuus peniksen koosta kiinni. Pienen vehkeen omaava mies voi olla miehenä todella iso ja taas isovehkeinen mies oikea pikkupoika.

Ei suhteessa seksi ole kaikki kaikessa ja sitä paitsi pienemmän vehkeen omaava on saattanut omaksua paljon paremman rakastajan taidot. Isommlla varustettu taas saattaa luottaa siihen yhteen ainoaan ominaisuuteensa, luullen, että se riittää.

Eli ensin mies ja sitten vehje. Toimiva kokonaisuus tärkeintä, ei koko. Sori vain mutta olen sitä mieltä. Ja nuo mainitsemasi muutkin ominaisuudetkin ovat katsojan silmässä. No nyt saatiin sieltä totuutta peliin. Mulla on vain Luonne ratkaisee tykkääkö miehestä vai ei. Housuihin mennään vasta tutustumisen ja rakastumisen jälkeen.

Seksistä voi nauttia isolla ja pienellä vehkeellä. Ei muuta kuin muna suuhun vaan ja panemaan. Seksistä EI voi nauttia jos on liika pieni. Liika pienellä tarkoitetaan sellaisia, jotka erektiossa alle 12cm. Eli mielestäni jo yli 12cm voi olla sopiva, mutta kun mennään REILUSTI alle, joutuu mies tosiaan olemaan melkoinen seksipeto, että saa tyydytettyä joka kerta naisen.

Jotkut ajattelee että alle 15cm taas on pieni sekin, mutta se on mielestäni aika älytöntä jo. Ongelmia loppujen lopuksi alle 12cm taatusti tulee tuottamaan, eipä jää paljon tälle munalle silloin käyttöä.

Anteeksi, jos joku tästä loukkaantuu. Tietysti joku ihminen joka erityisemmin ei välitä saada munaa ollenkaan, voi tyytyä suuseksiinkiin, mutta mitä olen kavereiden kanssa asiasta jutellut aiemmin, niin aika moni on samaa mieltä kanssani. Aika monella miehellä on alle 12cm. Hirveästi löytyy peniksiä väliltä cm Ne on sitten niitä kelvottomia. D Onkos se epäkohteliasta kysyä naiselta että kun on pieni niin lähteekö hän treffeille vai ei.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko koolla väliä? Penispumppua hankkimassa Penispumppua hankkimassa kokeilu miles Pakko se on uskoa, jenkeissä valtio tukee vanhempien miesten penispumpun hankintaa kun se on ainoa keino parantaa peniksen verenkiertoa. Mulla on paksu ja yli keskimitan, mutta vähän paksuutta ja reilut 2cm lisää niin olisin oikeasti iso kullinen eli 20cm pituutta. Olen ajatellut ostaa penis kehittimen ja kuulisin mielelläni suosituksia pumpuista ja neuvoa kuinka paljon niitä on käytettävä.

Niin pakko mainita että minulla on oikeasti pieni lepotilassa. Itellä Big Dream penis pumppu. Käyttänyt pari vkoa ja huomannut eron. Kiitos vinkistä, tosin voin käyttää vain aika harvoin ko kehitintä. Kun perheen isä olen. Eipä kestä, ja jos joskus haluat, voit kokeilla vaikka mun pumppua tai sitten molemmat yhdessä: Taidan kuitenkin ostaa ihan oman ja käyttelen sitä vaimoltakin salaa.

Aika vähän vinkkejä on tullut, vaikka ihan tosi mielellä kysyin? Itse olen käyttänyt penispumppua enkä ole huomannut mitään hyötyä, ainoastaan peniksen turtumista ja nesteen kertymistä esinahkaan. Pumppauksen jälkeen kun vapautan alipaineen pumpusta, kalu kutistuu pikkuruiseksi. Teenköhän jotain väärin, ei minulla ainakaan jää isoksi. Jotkut kertoo että pumppauksen jälkeen kalu pysyy isona ei seisokissa vaan lepokoossa isona jopa tunnin.

Puoli vuotta säännöllistä pumppailua Bathmatella takana. Penis ei ole pidentynyt, tai kasvu on vain pari milliä.

Pumppaaminen pitää kyllä kalua lepotilassa hieman muhkeampana, mutta jos on viikonkin ilman, niin tulokset häviävät. Ehkä teen jotain väärin? Pumppailen yleensä 15 aamuisin, melkein joka päivä.

Haittana on peniksen värin muuttuminen tummemmaksi ja on selvä raja muutama sentti juuresta. Ei tämä siis pyvävään kasvatukseen auta. Ehkä kokeilen vielä lisätä mukaan jelqingin. Parin kuukauden kuluttua lopetan, jos sekään ei auta.

Penis on tiukkaa ja kovaa kudosta, aatteleppa erektiossa olevaa penistä joka voi olla kivikova, ei se helpolla veny,se vaatii todella paljon aikaa. Penis pumppaus on siis hyvin hidastaa hommaa, työtä on tehtävä säännöllisesti ja joskus vapaapäiviä.

Ei liikaa painetta mut kuitenkin riittävästi et venytystä taphtuu, penis oppii kestämään painetta pikkuhiljaa mut painetta kannattaa vaihdella. Yli 15v epäsäännöllisellä pumppauskokemuksella kyllä tuloksia tulee kun jaksaa vaan pumppailla, pituus kasvanut 3cm, ympärysmitta 3cm, nykyään yli 15cm ympärysmitta keskeltä. Nyt alkaa olemaan mitat sitä luokkaa et alkaa löysempikin pimppi täyttymään. Pumppausta ei kannata lopettaa jos penis toimii ok, mut jos erektio alkaa huononemaan niin taukoa ja pc lihasta kannattaa harjoittaa jopa päivä, sieltä se erektio lähtee ja pumppaa verta penikseen.

Onko sun mielestä sitten jo 9cm liian suuri? Pieni on liian pieni. Suuri on taas mielestäni, kun mennään yli 22cm. No, sanotaan joku 8 - 12 cm on pieni, mutta jos ja niin kuin tietää asian olevan, se voi jöpöttää kuin toteemipaalu kivi paljon paremmin kuin joku n. Minusta vain se stondis on tärkeämpi kuin pituus. Rakkaus ei katso peniksen kokoa. Peli ei ole koskaan menetetty. Miksei miehet jo usko? Pieni tai iso, so what? Meitä naisiakin on kaikenkokoisia. Voin sanoa, että ekan kerran kun minussa syvemmällä kävi mikään, vehje oli pieni näytti minusta hyvinkin pieneltä ja epäkauniilta, mutta käytännössä ei vaikuttanut mtn ja silti teki kipeää kuin mikä eli ainakin tuntui.

Tietysti se johtui myös siitä että kalvoni oli vielä tallella, mutta joka tapauksessa kipu oli ihan raastava. Sen sijaan kun sellainen ison jötikän omaava oli aikaisemmin yrittänyt kanssani hommailla, ei se ollut mennyt sisään sitten millään vaan tyyppi oli jyskyttänyt siinä suulla saamatta kalvoa kuitenkaan puhki. Vasta tuolla pienellä puhkaisu onnistui kunnolla. Hyvä on, rehellisesti sanottuna pidän isompaa kauniimpana, mutta ei sillä koolla omalla kohdallani ole käytännön tuntumassa ollut merkitystä.

Pienikin siis kelpaa jos kyseessä on oma rakas. Sitä paitsi, jos ihmiseen on jo tunteita, miksi ne tunteet yhtäkkiä hälvähtyisivät saman tien kun näkee vehkeen olevan pienempi kuin luuli? Kylmiä mielestäni sellaiset naiset, jotka heittävät tunteensa väkisin pois peniksen paljastuttua pieneksi. Minusta heillä on sangen huono itsetunto, jos tarvitsevat välttämättä isopeniksisen miehen Kuin korvaamaan jtn, vaikka sitten naisen omaa sänkytaitojen puutetta kenties? Eli jos joku pienimunainen on osannut sinut tyydyttää, se ei sitä tarkoita että kaikki muutkin pienimunaiset osaisivat.

Ja mikä on iso sun mittakaavassa? Voi jumalauta sitä yleistämistä, mitä täällä aina harrastetaan! Tarkoitin sitä, että se VOI olla noinkin, eikä aina toisin päin, kuten taas jotkut väittävät. Luulevatko ne naiset, jotka vaativat jtn 20 cm pitkää, olevansa itse jtn täydellisyyden jumalattaria kun on kaikkea varaa vaatia? Munaako mittailemalla te muut parisuhteenne valkkaatte?

Onnea sitten vain valintoihin Sen jälkeen, mitä olen törmännyt lukuisiin miehiin, jotka eivät halua kuin sitä yhtä asiaa, olisin sangen kiitollinen jos edes löytäisin jonkun joka OIKEASTI rakastaisi minua eikä koittaisi pelata itseään pöksyihin no, sellaiset tyypit kyllä tunnistaa niiden käytöksestä, mutta ongelma onkin ettei vastaan tule kuin niitä, jos pitkään aikaan niitäkään.

Sellaista ihmistä arvostaisin ja luonteenpiirteiden osuessa vielä nappiin kyllä myös rakastaisin riippumatta siitä onko hällä iso vai ei. Mutta aika seksiä palvovaksi on maailma muuttunut. Tuohan on periaatteessa sama, kuin miehet karsisivat naisia periaatteella: Mä ainakin sanoin että normaalinkokoinen, niin takuulla kelpaa, siis yli 12cm. Mutta nuita alle 12cm on aika pieni vähemmistö, että eipä tuota ole vaikeaa löytää normaalin kokoista omaavaa.

Minulla on kokemusta tästä asiasta, kun kavereilla on ollut monella tämän asian kanssa ongelmia. Ja ovatpa hekin löytäneet sitten loppujen lopuksi normaalin omaavan ja kas kummaa, suhde kestää. Ihmiset on erilaisia, kaikille ei nautinto ole tärkeää. Niin, kyllä mä nautintoa tietty haluaisin, jos sitä edes joskus tulisi seksistä.

Mutta aina se on jtn kipua tai sitten ei päästä sisään. Tosin mulla on aika vähän kokemuksia ollakseni jo parikymppinen. Joten en osaa varmuudella sanoa, sattuisiko seuraavakin kerta, se olisi vasta kolmas, mutta tällä kertaa odotan sen parikumppanin löytymistä Miesten on paljon helpompi saada sitä nautintoa seksissä, hehän saavat sen aina jos vievät jutun orkkuun asti.

Koskaan mulla ei ole ollut sellaista tunnetta, että haluaisin miestä. Tämä ero siis mun kohalla haluamisella ja "haluamisella", että "haluaminen" on sitä mitä mielessäni ajattelen eikä mulla sinällään ole mitään seksiä vastaan oikeanlaisen ihmisen kanssa. Eli ajatustasolla kyllä osaan "haluta", mutta en varsinaisesti osaa haluta siten, että tuntisin sen halun.

Tai että tuntisin varsinaista puutetta. Liekö sitten vika korvien välissä, koska kostunutkaan en muistaakseni koskaan ole. Tämä on aiheuttanut myös jatkuvia ongelmia itse sänkypuolella En sitten tiedä olenko a-seksuaali vaiko se frigidi Ja tosiaan, ihan varhaisteininäkään en ole tietääkseni kostunut esim. Kenties siksi se on mulle aika sama Mutta kyllä se pieni ainakin teki kamalasti kipeää, uskomattomat tuskat, mutta toisaalta mies ei edes vaivautunut esileikkiä hoitamaan vaan oli heti tunkemassa sisään, enkä ollut ollenkaan kostunut.

Eipä silti, en kostunut "ekalla" kerrallanikaan isompivehkeisen yrittäessä, vaikka hän sentään hoiti esileikin huolella. Kai se olisi lääkärin paikka, tai sitten on ihan kiinni siitä etten ole tuntenut tarpeeksi noita miehiä kohtaan peuhatessamme.

Ikävää sinänsä koska ainakin minulle seksi on suurin nautinto elämässäni, joten kuvittelisin omalta kantilta katsottuna elämästäsi puuttuvan todella ison palasen. Pitääkö paikkaansa, ettei pidä edes omaa kivaa koskaan? Vai onko kyse siitä, ettet pysty seksuaalisuuteen kun lähelläsi on toinen ihminen? Mielestäni asialle kannattaisi yrittää tehdä jotain. Ehkä joku terapeutti voisi nähdä, johtuuko seksuaalisuuden puuttuminen henkisistä asioista vai onko se fyysinen "vika".

Jos se tosiaan on fyysistä luokkaa, löydät varmasti kuitenkin miehen, jolle seksi ei ole tärkeää. Miehissäkin on paljon aseksuaaleja. Seksuaalisesti aktiivisen miehen kanssa ennusteeni on heikko: En osaa muuta kuin sanoa "tsemppiä".

Toivottavasti Sinäkin löydät suuria nautintoja elämääsi sitten jostain muualta kuin sänkypuuhista. Ja seksihän on Eli koitetaan loukata samoin tavoin, kuin itseä on loukattu. Fakta vain on se, että ei se naisten vika ole, jos miehelle on siunattu pieni muna, eikä siitä nyt ainakaan niin paljoa tarvitse suuttua, että kaikkia naisia alkaa vihaamaan sen vuoksi, että ne kertovat mielipiteensä ja ovat rehellisiä.

Kyllä te löydätte vielä jonkun jolle se kelpaa, mutta ihannenaista on turha havitella. Niinpä, tuolla alempanakin yksi tällainen nakkisankari keuhkoaa kaikkia vastaan kun oma ulottuvuus ei vaan yksinkertaisesti riitä - ainakaan läheskään joka naiselle. Toki tuokin kaveri saattaisi jollekulle on oikein sopiva, mutta asenteen ollessa tuota luokkaa niin vaikeaa varmasti on.

Huomasin, että miehen sormettaessa se teki hyvinkin kipeää, joten sitä en ole paljoa kokeillut. Pelkkä hierominen ei kuitenkaan tuota myöskään mielihyvää. Seksiä vastaan ei kuitenkaan ole mitään, vaikken itse siitä nautintoa tunnu saavan. Mutta olisihan se tietty mahdolliselle tulevalle kumppanille paha paikka, ettei ole onnistunut tuottamaan naiselleen nautintoa.

Ja tosiaan kun ei kostuminenkaan onnistu, olisi hommienkin onnistuminen hyvin epätodennäköistä, vaikka kuinka yrittäisin rentoutua. Oma tämänhetkinen intohimoni on matkustelu. Ei se paljoa ole, mutta omalla tavallaan onneksi tuo niitä elämyksiä. Kuitenkin terapeutilla käynti lienee paras ratkaisu, sillä ei sitä ihan seksikokemuksittakaan haluaisi elää vielä vuosienkin päästä. No noin pienen korvaamiseen todellakin tarvitaan jotain.

Jos mies on sivistynyt ja hyvän näköinen sekä hyvin toimeen tuleva niin eiköhän jotain ole tehtävissä. Mutta jos ihan pelkkää seksiä yhdyntää ajattelee, niin kyllähän tuo 8cm alkaa olla aika pieni. Yli 15cm sitten taas jo liian iso. Mutta kuitenkin, ei ole miehuus peniksen koosta kiinni.

Pienen vehkeen omaava mies voi olla miehenä todella iso ja taas isovehkeinen mies oikea pikkupoika. Ei suhteessa seksi ole kaikki kaikessa ja sitä paitsi pienemmän vehkeen omaava on saattanut omaksua paljon paremman rakastajan taidot. Isommlla varustettu taas saattaa luottaa siihen yhteen ainoaan ominaisuuteensa, luullen, että se riittää. Eli ensin mies ja sitten vehje. Toimiva kokonaisuus tärkeintä, ei koko.

Sori vain mutta olen sitä mieltä. Ja nuo mainitsemasi muutkin ominaisuudetkin ovat katsojan silmässä. No nyt saatiin sieltä totuutta peliin. Mulla on vain Luonne ratkaisee tykkääkö miehestä vai ei. Housuihin mennään vasta tutustumisen ja rakastumisen jälkeen. Seksistä voi nauttia isolla ja pienellä vehkeellä.

Ei muuta kuin muna suuhun vaan ja panemaan. Seksistä EI voi nauttia jos on liika pieni. Liika pienellä tarkoitetaan sellaisia, jotka erektiossa alle 12cm. Eli mielestäni jo yli 12cm voi olla sopiva, mutta kun mennään REILUSTI alle, joutuu mies tosiaan olemaan melkoinen seksipeto, että saa tyydytettyä joka kerta naisen. Jotkut ajattelee että alle 15cm taas on pieni sekin, mutta se on mielestäni aika älytöntä jo. Ongelmia loppujen lopuksi alle 12cm taatusti tulee tuottamaan, eipä jää paljon tälle munalle silloin käyttöä.

Anteeksi, jos joku tästä loukkaantuu. Tietysti joku ihminen joka erityisemmin ei välitä saada munaa ollenkaan, voi tyytyä suuseksiinkiin, mutta mitä olen kavereiden kanssa asiasta jutellut aiemmin, niin aika moni on samaa mieltä kanssani. Aika monella miehellä on alle 12cm. Voin kuitenkin vakuuttaa, että hän halkeaa mulkustani. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko koolla väliä?

Penispumppua hankkimassa Penispumppua hankkimassa kokeilu miles Pakko se on uskoa, jenkeissä valtio tukee vanhempien miesten penispumpun hankintaa kun se on ainoa keino parantaa peniksen verenkiertoa.

Mulla on paksu ja yli keskimitan, mutta vähän paksuutta ja reilut 2cm lisää niin olisin oikeasti iso kullinen eli 20cm pituutta. Olen ajatellut ostaa penis kehittimen ja kuulisin mielelläni suosituksia pumpuista ja neuvoa kuinka paljon niitä on käytettävä. Niin pakko mainita että minulla on oikeasti pieni lepotilassa. Itellä Big Dream penis pumppu. Käyttänyt pari vkoa ja huomannut eron. Kiitos vinkistä, tosin voin käyttää vain aika harvoin ko kehitintä.

Kun perheen isä olen. Eipä kestä, ja jos joskus haluat, voit kokeilla vaikka mun pumppua tai sitten molemmat yhdessä: Taidan kuitenkin ostaa ihan oman ja käyttelen sitä vaimoltakin salaa. Aika vähän vinkkejä on tullut, vaikka ihan tosi mielellä kysyin? Itse olen käyttänyt penispumppua enkä ole huomannut mitään hyötyä, ainoastaan peniksen turtumista ja nesteen kertymistä esinahkaan. Pumppauksen jälkeen kun vapautan alipaineen pumpusta, kalu kutistuu pikkuruiseksi.

Teenköhän jotain väärin, ei minulla ainakaan jää isoksi. Jotkut kertoo että pumppauksen jälkeen kalu pysyy isona ei seisokissa vaan lepokoossa isona jopa tunnin. Puoli vuotta säännöllistä pumppailua Bathmatella takana. Penis ei ole pidentynyt, tai kasvu on vain pari milliä. Pumppaaminen pitää kyllä kalua lepotilassa hieman muhkeampana, mutta jos on viikonkin ilman, niin tulokset häviävät.

Ehkä teen jotain väärin? Pumppailen yleensä 15 aamuisin, melkein joka päivä. Haittana on peniksen värin muuttuminen tummemmaksi ja on selvä raja muutama sentti juuresta.

Ei tämä siis pyvävään kasvatukseen auta. Ehkä kokeilen vielä lisätä mukaan jelqingin. Parin kuukauden kuluttua lopetan, jos sekään ei auta. Penis on tiukkaa ja kovaa kudosta, aatteleppa erektiossa olevaa penistä joka voi olla kivikova, ei se helpolla veny,se vaatii todella paljon aikaa. Penis pumppaus on siis hyvin hidastaa hommaa, työtä on tehtävä säännöllisesti ja joskus vapaapäiviä. Ei liikaa painetta mut kuitenkin riittävästi et venytystä taphtuu, penis oppii kestämään painetta pikkuhiljaa mut painetta kannattaa vaihdella.

Yli 15v epäsäännöllisellä pumppauskokemuksella kyllä tuloksia tulee kun jaksaa vaan pumppailla, pituus kasvanut 3cm, ympärysmitta 3cm, nykyään yli 15cm ympärysmitta keskeltä.

: Etsin naista penispumppu

ESCORTS ESPOO SEKSITREFFIT TAMPERE Suomi sex reisisaappaat netistä
OMAT KUVAT PORNO RUNKKUPAIKAT Harrastin seksiä varattujen miesten kanssa — tästä syystä he pettävät kumppaneitaan Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Edellinen onnistuu kaikilla penispumpuilla, mutta suosittelen ostamaan kunnollisen laitteen, jossa on mielellään lasisylinteri ja pistoolikahva. Peniksenkehittimessä saisi olla myös se tyhjennysreikä sylinterin kyljessä, jotta ylipaineen saa pois tarvittaessa nopeasti. Pelkästään elintapoja muuttamalla olet näin saanut senttikaupalla lisää pituutta ja viehätysvoimaa. Sydämen eteisvärinä pysäytti Petrin, 38, etsin naista penispumppu, kesken loman — varoittaa nyt muita:
Etsin naista penispumppu 954
Loppuraskaudessa kannattaa valita asentoja, joissa syvälle työntyvä penis ei aiheuta epämukavaa tunnetta. Hän voi pitää taukoa minuutin verran, ja jatkaa sitä uudelleen ja taas keskeyttää kun siemensyöksy on tulossa. Seksihetken sopiminen viikonloppuun voi olla hyvä ajatus. Mitä olette mieltä jos teidän miehenne käyttäisi penispumppua tai muuta penistä kasvattavia välineitä eikä hän olisi niistä teille aiemmin kertonut? Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

1 thoughts on “Etsin naista penispumppu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *