Pillua tarjolla saariselkä ladut web

pillua tarjolla saariselkä ladut web

Kullervo ei kuitenkaan jaksanut lähteä, koska hän oli juuri pannut rahaa likoon, jotta olisi saanut huumetta kutsuilta. Hän oli pannut rukkinsa kivelle ja tunsi vieläkin mutinaa junassa, joten hän halusi vain istua palkat niskassa. Olli näkikin jo Kuukerin Nellin viivoitetussa hatussa ja kysyi jos tämä ottaisi pari pikaista limua! Yht'äkkiä tunsin kuinka niskaani alkoi pakottaa, joten päätin mennä vessaan. Siellä joku huristeleva pyörä sai pyytävän hyllynsä täyteen kuutos silliä.

Lattiakin oli täynnä Upin selostusta. Menin toiseen vessaan, mutta siellä Vihtori Lettunen yritti juuri ottaa fjasoista mallia vinkkarit rutussa. Minua alkoi jo vähitellen hatuttaa ja viluttaa, joten kysyin Pär Mieheltä että petettäisiinkö orvot!

Pär Mies sanoi, että ota ensiksi yksi tuima napsu, niin sitten lähdemme etsimään hukkuvia nuoria. Kierrellessämme laivaa kuulimme kuinka pyörät huusivat, että täällä olis Tattu Virjolla ja niin alkoi sumppi pihisemään! Hetken kuluttua saapui laivapoliisi sanomaan, että joutuisimme lukittuun putkaan, koska olimme häirinneet hyttinaapureitamme ryssiä hätistellen. Lukitussa putkassa olikin jo kunnan hallitus vauhdissa ja mekin panimme menemään.

Kesseli Riitta Rustari Robert A. Aktiver din Playraykonto for å få tilgang til denne funksjonen! Mer informasjon finner du her. Spill Topp 5 - Spill alene: Superminigolf Bobler Classic Superbobler. Namida Diamond Factory Ltd. Velg et tema for Playforia: Klikk her for å logge inn. Slå av chat Slå på chat. Sulla ei olisi kuitenkaan ollut seksiä vaimosi kanssa, kun olitte eri paikkakunnilla. Vamosi ja Jarmo ehkä saivat mitä halusivat. Sulle on ehkä jopa enemmän ja parempaa seksiä tarjolla, kun vaimosi on kotona.

Koita nyt laittaa asioita tärkeysjärjestykseen. Ei järvi soutamalla kulu, kuten joku tuossa niin osuvasti ilmaisi. Onko siis niin,että kun vastaavan lailla naisesi on käymässä vaikka naapuri kaupungissa häntä voi tuupata kuka tahansa ja sinua ei asia vaivaa?

Ei pätkän vertaa haittaa vaikka vaimo muualla ollessaan harrastaisi seksiä vieraan miehen tai vaikka naisen kanssa. Samaan hengenvetoon edellytän tietysti, että homma hoidetaan fiksusti. Ehkäisy on kunnossa, homma pidetään omana tietona, Jarmo ei vastaa puhelimeen jne. Aattele nyt joku kääninen äijä on sormeillu vaimosi toosaa ja tunkenu vehkeensä sinne, jos se känniltä on pystyssä pysyny,ellei ole niin aamulla vielä pörinöissä herätessä mikään ei oo niin kivaa kuin saada kyytiä. Pelasta itsesi, älä ota sitä niin henkilökohtaisesti.

Pitäis varmaan lähteä leville sunkin. Naisena aavistin jo että kaikki ei ollut kunnossa kun sieltä ei joudettu kotia edes soittamaan ja sitten viimeisenä yönä oli jo avioeroa vailla. Viinaan vedoten ja ennenkaikkea muistamattomuuteen yritti päästä pälkähästä sain kuitenkin ongittua niin paljon siitä selville että tuntu mahdottomalta edes jatkaa enää yhteiseloa.

Jatkettiin kuitenkin ja voin sanoa että liika tieto lisäsi tuskaa ja tietämätön sydän olisi paljon onnellisempi! Aikuisten ihmisten on turha miettiä onko ollut housut jalassa tms.. Se on se levi sellainen villinlännen meininkiä täynnä oleva paikka ettei siellä omatunto vaivaa sehän jätetään jo napapiirille!

Oi caramba mitä soopaa Onkohan siellä vesijohtovedessä jotain häikkää kun saa miehen, jolla kaikki oli niiiiin hyvin, painamaan vierasta naista yötä päivää.

Onko tästä koko ketjusta vedettävissä se johtopäätös, että jos kumppani lähtee Leville, niin se tekee ihan muita asioita kuin Tahkolla tekisi Jep, mikä vaan paikka, missä on sopivasti miehiä ja naisia vapaalla ja kaukana kotoa on periaatteessa ihan samanlainen. Saariselkä, Pyhä, Tahko, Himos ja etenkin risteilylaivat noin vain esimerkkeinä. Ei Levi ole mnusta sen syntisempi kuin muutkaan vapaa-ajan kohteet.

On sillä Levillä sentään kuulu maine. Ei kuulu samaa muista samantyylisistä paikoista ja ottaen huomioon minun, joka en liiku juuri missään piireissä. Minäkin olen tiennyt jo kauan ettei se ole minun paikkani. Mitä sen tunteen saavuttamiseen tulisi tehdä. Vieläkö se vaimosi on siellä Levillä, vai onko ja ehtinyt palata kotipuoleen? Aattelin vaan, että minkälaisia tuliaisia toi tuolla asennepuolella?

Kyl akkaas o nussittu kunnola, et sä tuppimulkku pysty tyydyttään ees eukkoos!. Ette kai te ota tosissanne tuota aloittajaa, Ottoa. Vetää höplästä, ja kaikki uskoo.. Tämä sama juttu on ollut jossain muillakin sivuilla jo kauan sitten. Ei kannata kommemtoida, blagioitu juttu Olin Levillä pari kuukautta sitten ja kyllä sain. Oli jokin munan kipeä varattu nainen joka oli kiihkeää seuraa lämmetessään Vieläkin nousee vesi kielelle siitä nussimisen ilosta kun mietin kotona kyyhöttävää miestä.

Olette säälittäviä kun minä saan hoitaa vaimonne. Ja jos se olit sinä niin soitit kyllä lähempänä yhtätoista sillä lähdimme jo puoliltapäivin yhdessä mäkeen.

pillua tarjolla saariselkä ladut web Haikeus rinnassa on palattava autolle ja jatkettava reissua. Oulun hobittiväestön suosikkikolo on Never Grow Oldjonka on suunnitellut sama henkilö kuin Linnanmäen Vekkulan. Isämusaa jaksaa kuunnella vain niin paljon. Tietotekniikka ja tietoliikenne Puhelimessa on virtaa kaksi palkkia. Oli jokin munan kipeä varattu nainen joka oli kiihkeää seuraa lämmetessään

Silmä tähyää yli rakennuksen järvelle. Jaamantietä ei enää ole. Eikä ujoa poikaparkaa, jonka lapsuus loppui liian aikaisin isän mielisairauden takia. On enää pyhiinvaelluspaikka, jonne kaikki tulevat vain oikeasta syystä: Suomen suurimman kirjailijan henki on kaikkialla täällä.

Hurskauden kanssa ei pidä kuitenkaan liioitella. Pakkanen sukeltaa alle kolmeenkymmeneen. Haikeus rinnassa on palattava autolle ja jatkettava reissua. Kuusamo, bensaa, limsaa ja karamellia. Lidlin myyjä, tummatukkainen, Cro Magnon -pääkallolla ja oikeista paikoista kumpuilevalla vartalolla varustettu kaunotar, hymyilee sokeripitoisia ostoksia kassalle latovalle helsinkiläislaiheliinille.

Aivan kuin hän haluaisi muistuttaa, että aimo makupala olisi tarjolla hihnan takanakin. Kauheata tuhlausta jättää kappale maailman seksikkäintä naiskauneutta keskelle pystyynkuollutta moottorikelkkasafaria. Tuttu vitostie on taas renkaiden alla. Loputtoman pitkä Kuusamo kehittyy hiljalleen Itä-Lapiksi. Lumihuurrettu korpimaisema ei lupaa mitään itseään isompia elämyksiä, kunnes valtavat vesistöt ja niitä ylittävät sillat räjähtävät verkkokalvoille.

Olkoonkin, että Suomi on umpijäässä ja että näillä seuduin voisi turvallisin mielin ankkuroida talonsa perustukset kesälläkin ikiroutaan, mutta Kemijärvi on käsittämättömän lumoava paikkakunta. Stora Enson johtoportaan sieluttomat robotit eivät epäilemättä ole koskaan vierailleet tehtaansa sijaintipaikkakunnalla. Jos olisivat, he eivät olisi ikinä lopettaneet siellä mitään, vaan siirtäneet sinne itsensäkin.

Kemijärven varsinainen keskusta muistuttaa tehdaskaupunkien maisemia — jämsäläinen tuntisi siellä olonsa kotoisaksi. Lähes-ruutukaavaan tehty kylä on sympaattisempi kuin niinivasullinen kissanpentuja. Nopeasti tummenevassa iltapäivässä on tehtävä pikainen visiitti paikalliseen pitkäripaiseen.

Kylänraitilla toinen toistaan luonteikkaammat baarit yrittävät maanitella vierailemaan sisätiloissaan, mutta ei voi mitään: Valtateiden neljä ja viisi risteykseen on kasvanut kyläpahanen, joka muistuttaa maagisella tavalla Someroa.

Pitäjä olisi puolillaan kiehtovia kapakoita, mutta kello tikittää. Eräästä rokkibaarista sentään neuvotaan kokeilemaan kulman takana olevaa kahvilaa, jonka tuotevalikoima on vähän paremmin suunnattu viinarajoitteisille. Ravitsevien pullakahvien tukevoittamana käy tie kohti Ivaloa. Jossain tuolla on Lokka, tuolla Porttipahta. Auton kojelaudassa ulkolämpömittari sukeltaa Kaasupoljin potkii takaisin, jarrut iskevät päälle, moottori tuntuu kuin se aikoisi pompata pois pellin alta.

Kytkin pohjaan, tien sivuun. Hätävilkut päälle ja ihmettelemään. Moottori käy tyhjäkäynnillä normaalisti, mutta kun kaasua painetaan, tuntuu kuin Herran päivä olisi tulossa: Kojelaudan ranskalaista avaruusteknologiaa edustava nestekidenäyttö ilmoittaa, että pakokaasujen käsittelyssä on jokin ongelma.

Ilmeisesti KITTin tietokone olettaa, että ajoneuvo ei juuri tällä hetkellä täytä Euroopan komission päästövaatimuksia. Kone sammuksiin ja käyntiin.

Tietokoneet voittavat ihmisen vain olemalla käyttökelvottomia. Onko tuo susien ulvontaa? Puhelimessa on virtaa kaksi palkkia. Toisessa puhelimessa ei yhtään. Matkalaturi on työpöydällä Kontulassa. Käy ilmi, että Citroënin huolto ei voi kertoa edes, mitä autossa vilkkuvat virheilmoitukset tarkoittavat, sillä he eivät pelasta ihmishenkiä kuin ennakkomaksua vastaan.

Kännykän akku alkaa vedellä viimeisiään. Soittokierroksen jälkeen käy ilmi, että kukaan ei voi auttaa ja että yksi numero on väärä. Viimein, kun kännykkä on jo vilkuttanut pitkän aikaa vihaisesti, jokin avulias mies lupaa tulla hinausauton kanssa. Sitä ennen viimeinen yritys.

Tämä ei ole Lahdenväylä. Nirppanokkaisen ranskattaren suu on tukittu sullomalla Ilta-Sanomat syylärinaukkoon, ajonopeus on pudotettu alle 80 kilometriin tunnissa. Uusia vaikeuksia ei ilmene, mutta levoton mieli ei laannu. Pitäisi pian päästä ihmisten ilmoille. Eikö missään ole kauppaa, joka olisi auki? Onneksi Saariselällä on ostosparatiisi, josta saa ostettua laturin. Vain loivista kurvista voi päätellä, että tie on joutunut paikka paikoin antamaan periksi luonnonmuotojen sanelemille vaatimuksille.

Yhä kaitaisemmaksi käyvä tie veisi eittämättä aina Jäämereen asti, mutta viime tingassa iloinen näky tervehtii stadilaisia: Kaamasen Kievarin riemukkaat mainoskyltit hehkuvat Suomi-Neidon ohimolla ilmoittaen, että bensiini on täällä kalliimpaa kuin missään muualla.

Kievarin sisustusratkaisut ovat arvattavia. Poskettoman järeät mäntypuiset kalusteet täyttävät asiallisina ryhminä paksuista puista kyhätyn hirsitalon. Tila on jaettu toimintojen mukaan. Etualalla on myymälä-huoltoasema, jossa kaupataan hyödyllisiä henkiinjäämisvälineitä ja hurjan kalliita vitsejä. Myymälän kassa toimii myös baaritiskinä. Takahuone ruokailijoille, mutta suurin tila on varattu alkoholinkäyttäjille. Baarissa tuoksahtaa roima maltaankatku.

Kivinen takka näyttää ensin väärennetyltä, mutta lähempi tarkastelu osoittaa sen olevan oikeasti toiminnassa. Suurin kuumuus nousee silti Keski-Euroopan mäkiviikkoja seuraavasta yleisöstä. Biljardipöytä ja jukeboksi tarjoavat viihdettä sitten, kun talviurheilukausi on hiljaisempi. Täytetyt linnut eivät ota kantaa. Kartan mukaan Inarista johtaa suora tie Kittilään. Todellisuus on toinen juttu. Taival on määrättömän pitkä ja lämpömittari sukeltaa keskellä jäätynyttä kullanhuuhdontamaisemaa jopa 35 pakkasasteeseen.

Tie on kapea ja porojen saartama. Tieva-Baari Kittilän Pokassa on aito puolimatkan krouvi. Koko Lapin läänin tietotoimistona se välittää säätietoa ja ihmissuhdejuoruja matkalaisille.

Vuosikymmenten takaisten huonekalujen ja tarpeiston sävyttämä kapakkaklassikko jää siis odottamaan uutta vierailua paremmalla ajalla. Väylä kapenee yksikaistaiseksi hiekkatieksi. Lumimaisemassa mistään ei voi päätellä, milloin tie loppuu ja pohjaton kuilu alkaa. Leveärenkainen ranskalaisauto pyrkii luistelemaan pakkaslumen pinnalla. Liikenne on siksi vaisua, ettei sydämentykytys pääse liiaksi yllättämään, silti.

Kittilän keskusta on turvallisen kaukana Levistä. Kalervo Palsan kotikylä on koko matkan ensimmäinen kohde, jossa paikat pursuavat joulukrääsää. Kittilä jää taakse, leveä asfalttibaana kuljettaa kohti Rovaniemeä ja eteenpäin. Sadat kilometrit vilahtavat matkamittarissa kuin lepattavat virvatulet. Pieni kunniakierros on porhallettava Kemissä, tuossa sarjakuvan ja kommunistien kaupungissa, kunnes moottoritieksi lihonut väylä törmää Ouluun.

Kalle Päätalon nuoruusaikoina tiedettiin kertoa, miten eräskin naisparka oli laskenut koko Iijoen läpi, selvinnyt kaikista koskista, kunnes päätynyt merelle Oulun edustalla. Tarinaa ei ole voitu vahvistaa. Tervaporvarien merikaupungin sinnikkäässä ruutukaavassa ei enää mikään muistuta Pohjois-Pohjanmaasta, saati Lapista. Paikkakunta vaikuttaa epäilyttävän eteläiseltä. Hotelli Apollon pikkuinen huone on varusteltu mukavuuksin, joista Pokan pakkasissa saattoi vain haaveilla.

Suurkaupungin syntinen yö kutsuu syömään ja juomaan. Talvi on lauhtunut enää pariinkymmeneen pakkasasteeseen, mutta kadut ovat autiot. Hotellin vieressä New Bombay -niminen intialaisravintola muistuttaa matkalaisia siitä, että Suomessa on muutakin kuin poronsarvijauhetta kaupittelevia turistirysiä. Oululais-mumbailaiset ravintolayrittäjät panevat parastaan. Ravintola on avara, tummanruskeaa puolipaneelia kontrastoi seinän yläosan valkoinen rappaus.

Pitkät pitopöydät dominoivat näkymää, lienevätkö tilat mitoitetut lestadiolaisperheiden tarpeita ajatellen? Maittavat pöperöt eivät juhli yhtä runsailla oheisruoilla kuin helsinkiläiset serkkunsa. Naan-leipä on tilattava erikseen. Onneksi annokset ovat tehty pohjalaiseen tyyliin hiukan yläkanttiin.

Ruokajuomana maistuu raikas Strongbow. Oulun hobittiväestön suosikkikolo on Never Grow Old , jonka on suunnitellut sama henkilö kuin Linnanmäen Vekkulan.

Lystikkäiden vanerileikkausten, leopardikuvioitujen penkkien, valurautaisten lasipöytien, puupölkkyjen, jakkaroiden ja kirahvikuviomaalausten sekamelska on ahdettu pieneen sokkeloiseen tilaan ja useaan tasoon. Suuressa kadulle antavassa ikkunassa roikkuu jokunen lupsakka korituoli. Pohjois-Euroopan korkein baaritiski on rakennettu valloittamattomaksi linnoitukseksi.

Korkean paaluvarustuksen taakse ei näe yksikään alle senttinen kansalainen. Se on sääli, sillä baari elämöi muhkealla juomavalikoimalla.

Olvin hanat lupaavat jo jotain juomakelpoista, mutta erityisen hilpeätä on havaita kapakan anniskelevan hipeille myös ulkomaisia laatutuotteita.

Baariminna valitettavasti ei ole tehtäviensä tasalla. Old Rosiesta jäävät hiivat pullon pohjalle. Ja onpa vähällä, ettei — sinänsä järisyttävän söpö — pohjalaisneito livauta jääkuutioitakin tuoppiin.

He kaikki käyttävät yhä puuhelmiä. Muuan vaaleaverikkö puhhuu universumin levveintä ooluva ja alkaa toivoa reggaeta sillä raivokkuudella, että baarista on pakko paeta. Hotelli Apollon yökerho on yhä auki. Lihatiskille on annettu ytimekäs nimi Karaoke Bar.

Nimensä mukaisesti paikka on laulupitoinen. Eva Polttilaa muistuttava, tyrmäävän kaunis karaoke-emäntä kaitsee raavaita pohjalaisisäntiä, jotka käyvät vuorotellen varaamassa paikan auringossa. Paperilappuja ei käytetä, vaan vuorot sovitaan suusanallisesti. Hotellin yökerhoksi tyypilliseen tapaan Karaoke Bar on tehty muistuttamaan ruotsinlaivaa.

Kaarevat penkit, loosit, Black Jack -pöydät ja kaiken keskellä muhkea, kaareva baaritiski. Olvin hanat keimailevat janoisille suille. Kukaan ei osaa sekoittaa daiquiria, joten Fizz Dry tulee tarpeeseen. Käsittämättömässä tuiskeessa oleva nykyinen tai entinen rokkikukko tempaisee karaokessa Popedan Pitkän kuuman kesän — ulkomuistista.

Koko sali yhtyy lauluun. Suomi on liki kapeimmillaan Oulun korkeudella. Silti etäisyydet ovat valtavia. Ensimmäistä kertaa koko turneella auton vakionopeudensäädintä tarvitaan. Viivasuora tie keskellä metsää on vain liian tylsä kokemus muutoin.

Halki Pohjois-Pohjanmaan, alas 4-tietä, viistosti kohti Ylä-Savoa, kunnes viimeinen pysähdys osuu Iisalmeen. Lady GaGa on kuunneltu puhki. Olvin panimoilla ei ehdi käydä, sillä Kuopio odottaa. Juna on matala ja ahtaan tuntuinen. Se on säilynyt lukulaisena aina luvun ensimmäisen vuosikymmenen loppuun. Asia johtuu epäilemättä siperialaisista oloista.

Vikkelästi juna täyttyy venäläisistä lapsiperheistä, jotka ovat epäonnekseen menossa lomamatkalle Suomeen. Sibelius -ravintola samannimisessä junassa erottuu yllättävällä tavalla muista Avecran ravintolavaunuista.

InterCityjen retro-Reilarit tai Kultaiset Kulkurit loistavat poissaolollaan. Tämä baari on jäänyt alkuperäiseen asuunsa, jota ei ole aivan lähiaikoina paikkailtu. Kaikki on vaaleanruskeaa tai harmahtavaa. Istuimissa on vaaleanruskea kangaspäällinen, kuluneet pöydät ovat vaaleanruskeat. Ryppyiset oranssin- ja roosanväriset verhot roikkuvat masentuneena ikkunassa. Beiget seinät päättyvät lommoiseen kattoon.

Ravintolavaunu on ängeten täynnä. Jono yltää päästä päähän. Pinttynyt vanhan kahvin haju leijailee kaikkialla. Tuttuun tapaan Sibeliuksessakin anniskellaan Hartwallia. Johtuisiko siitä Lapin Kullan maine paremman väen kaljana Venäjällä? Strongbow -siideri sentään ei ole likikään niin kallista kuin Helsingin keskustassa.

Myyjät lorottavat pullot ja tölkit kertakäyttöisiin muovituoppeihin. Tässä junassa kököttävälle venäläisturistille ei tulisi kohta mieleenkään uskoa, että Suomi on yksi maailmankaikkeuden vauraimmista valtioista. Keskellä kaupunkia kaksi kapakkaa katsoo toisiaan kapean Toikantien yli. Irish Pub Molly ja Bar Terapia. On maanantai-ilta eikä kumpaankaan tunnu olevan valtavaa tunkua.. Päällepäin Molly vaikuttaa suljetulta.

Valoa ei liikaa tihku ulos ikkunoista. Ahtaan oviaukon paremmalla puolella kuitenkin aukeaa viehättävä ravintolasali, jota hallitsee huomattavan kulunut, tumma puupinta.

Keskellä lattiaa on pieni kaareva karsina ja heti sen perässä samaa muotoa toistava baaritiski. Viimeksi mainitun takana häärii komisario Martin Castillo, joka on lopettanut epäkiitollisen poliisinvirkansa Miamissa ja siirtynyt vanhoilla päivillään valuttamaan kaljaa savolaisille. Näitä edustaa joukko pyöreitä miehiä, jotka keskustelevat naisasioistaan melkoisella möykällä.

Ärhäkkä väittely ei koskaan ylly nyrkkitappeluksi, vaikka lähellä käydään muutamaan otteeseen. Kuten irkkupubeissa on tapana, myös Molly on valikoimaltaan keskivertoa räkäläbaaria parempi. Hartwallin oluthanoissa on Karjalaa , mutta tiskillä kimmeltää harvinaisempienkin merkkien etikettejä. Takana vitriineissä pullistelevat maailman parhaimmat siiderit: Thatchers Vintage , Westons Old Rosie Tietysti myös Hartwallin Happy Joe -siideriä, joka pitäisi kipata Mariaanien hautaan.

Tilaan Castillolta Old Rosien. Juoma maksaa seitsemän euroa. Ei neljäs asiakas, vaan ketjun neljäs lenkki. Kun valmistaja, Kesko ja hän itse ottavat osansa välistä, hinta pomppaa korkealle. Paikalle paikkaa yhtäkkiä hirmuinen joukko kikattavaa nuorisoa. Tytöt ja pojat ovat keksineet, että hiljainen aikuisbaari on passeli paikka puhua hellemmistä tunteista ilman ylimääräisiä korvia.

Naapuriloosin äijäseurue ei edes huomaa teinejä, joten järjestely toimii kuin unelma. Vaaleatukkaisella rokkimimmillä on maailmankaikkeuden kaunein takamus.

Taustalla soi taukoamaton U2, koska Irlanti. Seinällä on vanhoja valokuvia kapakan vantterasta urheilujoukkueesta. Katse valuu kuvasta mölyävään ukkokööriin ja takaisin. Täällä ei mikään taida muuttua koskaan. Kello on jo yli 22, mutta Bar Terapian terassi on yhä auki. Maakunnissa ei olla yhtä tarkkoja kuin Helsingissä. Sisäpuolelta Terapia on melko kliininen ja eleetön biljardikuppila.

Pinnat kiiltävät kuin paikka olisi mainostoimiston aula. Baaritiskillä vankkarakenteinen miekkonen anniskelee Hartwallin tuotteita. Kaapissa on iloisesti tarjolla kuiva Upcider , jonka kanssa kelpaa pation puolelle tallustella. Terassin rottinkituoleissa istuu jo yksi seurue. Jumalattoman tatuoitu mies kantaa nappojoukkueelle prikallisen viinaa. Näin selvisimme laivaan ilman, että fjasaan sai penaa muppuun. Menimme heti syömään ravintola Latun Viiriin, koska nauttiessamme humppilan piimää oli meille tullut kova nälkä!

Tarjoilijana oli vanha tuttumme Heikki Matero, joka suositteli meille pikkaisia kahveja ja kuivattua velliä sekä jälkiruokana silliä kullekin, mutta otimme kuiteinkin vain säästö jumpulat ja pikaiset limpsat! Mennessämme laivan yökerhoon näimme kun kuiskaaja Rajala kaivoi juuri allin nenusta raa'asti! Yökerhossa oli menossa Kupin Semi-finaali ja paikalla olivat kaikki paljaat uneksijat, nenänpäät musteessa! Voittajaksi valittiin samoilija holovaara, sillä hän oli antanut pellosta fantille; turvattomalle kyherölle!

Välittömästi pöytäämme istui Kullervo Pelli, uimaseuran narut mukanaan ja alkoi kertoa Vierumäen jutuista ja Ollin kurjuudesta! Paikalle tuli kuitenkin hänen kaverinsa Olli Kujanen ja kertoi, että Kettulan vintillä olisi virallisia kuttuja. Kullervo ei kuitenkaan jaksanut lähteä, koska hän oli juuri pannut rahaa likoon, jotta olisi saanut huumetta kutsuilta. Hän oli pannut rukkinsa kivelle ja tunsi vieläkin mutinaa junassa, joten hän halusi vain istua palkat niskassa.

Olli näkikin jo Kuukerin Nellin viivoitetussa hatussa ja kysyi jos tämä ottaisi pari pikaista limua! Yht'äkkiä tunsin kuinka niskaani alkoi pakottaa, joten päätin mennä vessaan. Siellä joku huristeleva pyörä sai pyytävän hyllynsä täyteen kuutos silliä. Lattiakin oli täynnä Upin selostusta.

Menin toiseen vessaan, mutta siellä Vihtori Lettunen yritti juuri ottaa fjasoista mallia vinkkarit rutussa. Minua alkoi jo vähitellen hatuttaa ja viluttaa, joten kysyin Pär Mieheltä että petettäisiinkö orvot!

Pär Mies sanoi, että ota ensiksi yksi tuima napsu, niin sitten lähdemme etsimään hukkuvia nuoria. Kierrellessämme laivaa kuulimme kuinka pyörät huusivat, että täällä olis Tattu Virjolla ja niin alkoi sumppi pihisemään!

Hetken kuluttua saapui laivapoliisi sanomaan, että joutuisimme lukittuun putkaan, koska olimme häirinneet hyttinaapureitamme ryssiä hätistellen. Lukitussa putkassa olikin jo kunnan hallitus vauhdissa ja mekin panimme menemään.

Kesseli Riitta Rustari Robert A.

3 thoughts on “Pillua tarjolla saariselkä ladut web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *