Pillu kuumana seksi keskustelut

pillu kuumana seksi keskustelut

Nyt alkoi kuitenkin kesäloma ja päätin lähteä virkistäytymään vanhempieni luo, kauniiseen maaseutuympäristöön. Pakkasin tavarani ja lähdin matkustamaan junalla kohti kotia. Junamatka oli pitkä ja hikinen, ja olin helpottunut kun huomasin, että vanhempani olivat tulleet minua autolla vastaan. Yleensä he tulivat polkupyörillä tai hevosrattailla, mutta nyt he varmaan ottivat huomioon rankan junamatkani ja halusivat viedä minut nopeasti lepäämään vanhaan, tuttuun huoneeseeni.

Kotipiha ja sen ympäristö näyttivät ihanan puhtailta verrattuna kaupunkimaisemaan ja maaseudun ilma tuoksui raikkaalta, vastaleikatulta ruoholta. Perheemme lehmät laidunsivat isona laumana lähiniityllä ja hevosemme nuokkuivat puiden varjossa. Vanhan koiran isä oli joutunut ampumaan ajettuaan ensin sen takaruumiin päälle traktorilla.

Uutta koiraa ei tähän perheeseen enää tule, ellei se sitten ole tarpeeksi iso ja "hyödyllinen". Hetken pihalla ihmeteltyäni lähdin viemään tavaroitani yläkertaan huoneeseeni. Äitini lähti naapuritaloon meikkiesittelyä katsomaan ja pahoitteli, ettei voinut viettää ensimmäistä iltaani kanssani kotona. Ajattelin vain, että parempi että äiti meneekin katsomaan meikkejä, ehkä siitäkin sitten saisi enemmän ihmisen näköisen. Jäin hetkeksi lepäilemään huoneeseeni ja isäni meni iltalypsylle navettaan.

Joskus ihmettelen miten isä vielä lähes vuotiaanakin jaksaa huolehtia isosta maatilasta ja katsella vielä päivät pitkät äitiä ja kestää hänen oikkujaan. Ehkä isä vaan on niin tekevä ja sisukas luonne. Juuri siksi arvostankin häntä uskomattoman paljon. Kauaa en malttanut huoneessani makoilla, vaan lähdin vaihtamaan isän kanssa kuulumisia navetan puolelle. Ollessani navetan oviaukolla, kuulin sisältä merkillisiä ääniä.

Kauhistuin, että nyt on jollain lehmällä joku hätänä. Syöksyin lannalta ja heinältä tuoksuvaan navettaan ja hämmästykseni oli valtava. Isäni survoi vanhaa kurttuista kyrpäänsä yhden lehmistä peräaukkoon. Lehmä ei paljoa tilanteesta hetkahtanut, se oli varmaan tottunut jo isän päivittäiseen käsittelyyn.

Isä nautti selvästi kiihkeästä panosta ja siveli lämmintä lehmän lantaa kasvoilleen. Hänen naamansa oli kakasta ihan ruskeana. Yhtäkkiä isä havahtui ja huomasi ettei ollutkaan navetassa yksin. Isä ei kuitenkaan hävennyt tekemisiään vaan kehotti minuakin kokeilemaan lehmän pillua.

Se on kuulemma yllättävän tiukka ja koko tilanne on itsessään hyvin kiihottava. Epäröin hetken, mutta päätin ryhtyä toimeen. Enhän halunnut tuottaa isälle pettymästä. Tilanne ei kuitenkaan aluksi tuntunut kovin viihdyttävältä, enkä saanut mulkkuani kovaksi. Isäni huomasi alkuvaikeuteni ja tuli apuun. Hän polvistui kumisaappaat natisten eteeni ja alkoi imeä nopeasti jäykistyvää kyrpääni.

Samalla hän runkkasi munaani vankalla ammattitaidolla ja niin olinkin jo valmis kokeilemaan Mansikin tavaraa. Työnsin paksun, kivikovan mulkkuni lehmän kosteaan reikään ja se tuntui upealta.

Työntelin melkoisella vauhdilla ja lehmä vain jatkoi heinän rouskutusta. Olin jo lähellä tulla, kun tunsin karhean käden pakaroillani.

Isäni hiveli sileää peppuani ja läpsytteli kovalla kyrvällään peräaukkoni seutuvia. Tilanne oli äärimmäisen kiihottava. Isäni työtyi voimalla anukseeni, se kirpaisi ensin, mutta rupesi työntöjen voimistuessa tuntumaan taivaalliselta.

Samalla isä kiihotti kiveksiäni käsillään ja suuteli niskaani. Siinä me olimme, poika nussimassa lehmää ja isä vetämässä poikaansa perseeseen. Kiihdytin tahtiani ja panin lehmää kuin viimeistä päivää.

Lehmän tiukka reikä ja isän voimakkaat työnnöt persreiässäni saivat minut tulemaan ja spermani syöksyivät lehmän sisuksiin. Isäni tuli hyvää vauhtia perässäni ja kouri pakaroitani orgasminsa hetkellä.

Molempien lauettua olimme raukeita ja lepäilimme heinäpaalien päällä. Isäni huomasi, että kyrpäni oli aivan lehmän lannassa. Päättäväisesti hän nuoli sen puhtaaksi ja ehdotti, että ottaisimme saman uusiksi seuraavan päivänä. Tälläinen on isän ja pojan suhde parhaimmillaan.

Kuuma viikonloppu Olimme tavanneet Juhan kanssa yhteisten tuttavien tupaantuliaisissa pari viikkoa aiemmin. Paras aina kiellettyä Paljon puhutaan sisarusten välisestä seksistä ja onhan sitä enemmän kuin kuvitellaankaan, itsekin tiedän tuttava naisen, jonka veli kävi läpi hänet ja sisarensa, siis oikeasti yhdynnässä.

Missähän kohdassa kirjoittaja väitti tarinan olevan tosi? Ymmärtäisin valituksen jos tää kirjoitus olis ollu tuolla "tositarinoita" kohdassa Nää on novelleja, mielikuvitusta, nuijat! Vastaa alkuperäiseen viestiin kuumaa seksiä ladossa Oli kulunut vuosi siitä kun aloitin opintoni Teknillisessä korkeakoulussa teoreettisen fysiikan osastolla. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Ilta hämärsi ja olin sytyttänyt valot. Verhot olivat sivussa kuten tavallisesti.

Olin aikaisemmin huomannut, että toimistorakennuksen yhdessä huoneessa oli ollut valo. Ajattelin, että se oli unohtunut päälle. Valo ei enää palanut ja näin liikettä ikkunassa. Kiirehdin takaisin sohvalle kulli pystyssä ja laiton videon pyörimään. Samalla tihrustin silmäkulmain takaa vastapäistä ikkunaa joka oli pari kerrosta korkeammalla omaamme. Ikkunareunan takaa kurkisteli sama vaalea tyttönen jonka olin monta kertaa bongannut päivisin työajalla.

Hän selvästikin katseli touhujani. Tilanne oli todella kiihottava. Hellitin aina välillä ihan pakostakin ja annoin kullini sojottaa hänen katseltavaksi. Runkkasin taas itseni melkein valmiiksi ja hellitin viime vedoilla. Käännyin sohvalla selälleni ja nostin toisen jalkani selkänojalle ja toisen annoin taipua lattialle tarjoten näin katselijalleni vielä paremmat näkymät.

Näin kuinka tyttö hieroi rintojaan toisella kädellä puseron päältä. Valitettavasti en nähnyt hänen toista kättään koska hän oli tuon pari kerrosta ylempänä. Kuvittelin että tuo toinen käsi hyväili nuoren tytön märkää pillua. Lopulta kontrollini petti ja menin rajan yli. Orgasmi tuli voimakkaana ja kouristelin alapäätäni kun runsaat spermat roiskuivat vatsalleni.

Jouduin nopeasti ottamaan talouspaperin ja yritin estää spermanoroja valumasta pitkin kylkiäni sohvalle. Kun uudestaan katsoin ikkunaa, tyttö oli mennyt. Yritin aina tilaisuuden tullen katsella josko häntä näkyisi, mutta tuo kerta jäi valitettavasti ainoaksi.

Toisen kerran minua onnisti ollessamme lomalla Maspalomasissa Kanarian saarilla. Vaimoni oli saanut jonkun vatsapöpön ja sain luvan lähteä käymään yksin rannalla. Olin tietoinen touhuista mitä ko.

Pornosivustolta löytyy amatöörien ottamia kuvia ja filmejä sivustolla Dunes Maspalomas. Päivä oli vielä aluillaan kun taapersin dyynejä ylös alas. Olin jo luovuttaa ja suunnistin kohti rantaa kun huomasin naisen pusikon suojassa. Totesin hänen makaavan selällään alasti.

Lähemmäksi tultuani näin kohteeni olevan jo vanhemman ja tuhdin puoleisen. Näillä amatöörisivuilla kaverit ovat vastaavassa tilanteessa pudottaneet shortsinsa ja alkaneet runkkaamaan itseään.

Koska muualla näköpiirissä ei näkynyt muita ihmisiä, päätin kokeilla vastaavaa. Ilta- ja aamupanot oli jääneet väliin vaimon taudin takia ja kullini jämähti napakasti pystyyn. Lähestyin kohdetta joka makasi selällään jalat hieman koukussa.

Rinnat eivät enää olleet terhakkaasti pystyssä vaan enemmänkin lättyinä. Isot ja tummat nännit olivat mukavasti kurtussa.

Näköala oli suoraan hänen karvaiseen jalkoväliinsä. Nainen oli huomannut minut jo aikaisemmin, mutta vasta nyt hän laittoi kätensä vitulleen ja alkoi hyväillä itseään.

Siirryin vielä hieman lähemmäksi ja kuulin ihanan kiimaisen lätinän hänen runkatessa itseään. Nainen vinkkasi sormellaan ja taputti paikkaa hänen vieressään.

Siirryin ja polvistuin hänen viereensä. Nainen, saksalainen, tarttui kovaan kulliini ja alkoi runkkaamaan. Rohkaistuin ja vein sormeni hänen vitulleen. Saimme sen verran kommunikoitua, että hän ei päästänyt naimaan ilman kumia. Kyllä harmitti kun en ollut varautunut asianmukaisesti.

Vaimon kanssa kun voi painaa paljaalla mäihät sisään. Lopulta annoin spermojen lentää hänen rinnoilleen. Samalla totesin, että olimme saaneet katselijan. Joku paikallinen adonis oli iso musta muna kourassa tulossa tilalleni. Vedin shortsit jalkaani ja jatkoin matkaani kohti rantaa. Vilkaisin vielä taakseni ja siellähän se musta perse nousi ja laski valkoisten reisien välissä.

Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään.

Pillu kuumana seksi keskustelut -

En sellaiselle antais pimpulia. Hyvähän Juhalle oli vihjata, että lahja oli otettu käyttöön, ajattelin ja hymyilin itsekseni. Ja sitten kun se seksi keskustelut z varkaus pitempää sonninsauvaa sisäänsä, niin se oikein imee kullia! Ilman muuta haluaisin, mutta miten minä nyt tuohon vastaisin. Olet alle 18 vuotta. Helvetti kun olis tiennyt aiemmin. Etsi Toggle navigation Valikko. Meillä toimii myös näin. Juha nousi autosta, nosti laukkuni takakonttiin ja palasi luokseni. Sanoin kaverilleni tilaa meille juotavaa niin käyn vessassa.

Tapsa painaitui minua vasten pienessä ahtaassa kopissa ja alkoi panna minua pilluuni. Samalla tapsa puristeli minun rintoja ja puhui rivoja minun korvaan. Minä rupesin hyväilemään pillua ja sanoin Tapsalle että pane mua lujempaa ja rajumpaa. Alkoi tuntua tosi hyvältä minä koitin ääntellä hiljaa ettemme jäisi kiinni mutta sitten minä tunsin saavani ihanan valtavan orgasmin joka täytti minun kehoni ja sitten heti perään tuli Tapsa.

Sanoin Tapsalle että se teki hyvää. Suutelimme pitkään ja Tapsa sanoi: Tulet illalla myöhemmin minun luokseni niin minä kesytän sinut uudelleen. Menimme tiskille johon myös kaverini tuli ja sanoi: Olen pahoillani että olin sinulle kiukkunen. Kun tulin takas huomasin kuinka Maiju ja Tapsa juttelivat.

Tapsa katsoi Maijua ja sanoi: Lähdimme Tapsalle joka asui aika lähellä kapakkaa. Hississä hän nuoli minun kaulaani ja puhui: Minä katsoin Tapsaa ja vastasin että emme me tulleet tänne paukkuja juomaan vaan tekeen jotain muuta ja suutelin häntä hänen ihanille huulille.

Rakastelimme ainakin 4 kertaa sinä yönä kunnes nukahdin hänen kainaloon. Aamulla heräsin vaihdoimme puhelin numeroita ja sanoin: Ja jo samana iltana minä olin hänen sängyssään en suinkaan nukkumassa vaan rakastelemassa jumalaista miestä. Hyvä yritys kuitenkin, mut älä jooko kirjoita enempää No osaatko itse paremmin kirjoittaa?? Jos mä haluan kirjoittaa lisää niin mä kirjoitan vaikka sä et haluis.

Sun ei ole niitä pakko lukea!!! Mut pakko on, ku tekstistä ei paikoin saanut mitään selvää. Kai jokaiselle koulussa on opetettu oikeinkirjoitussäännöt, joita voi sitten tarinoidessa käyttää. Oikeassa olet kommentoija, pakko ei tietenkään oo lukea.

Mut etkö anujohanna kaikille tarinasi tarkoittanut, joten kiva ois, jos siitä selvänkin saisi. Mun mielestä toki puhekieltä voi käyttää, tönkköä ei jaksaisi kukaan lukea. Mut ne pisteet ja pilkut jne.

Suosikkikohtani tekstissä on tämä: Maiju sanoi, Tapsa sanoi - ja nyt minä sanon näin: Mulla on oikeus kirjoittaa tälle palstalle jos mä haluan.

Te ette voi ihmisiä määrätä kuka saa kirjoittaa kuka ei. Ja jos se oli ihan perseestä ja paskaa niin sori kirjoittakaa itse paremmin. Palautetta saa kuka tahansa antaa joka tapauksessa. Sinulle on selkeästi annettu palautetta ala-arvoisesta kielioppitaidostasi, joka aiheuttaa hämmentäviä tilanteita "tarinaasi" lukiessa. En tiedä, onko se joku urbaanilegenda, että jotkut kelpuuttaisivat vains eksiin perustuvaan suhteeseen omasta mielestään ulkoisesti epäviehättäviäkin tyyppejä.

Kun itse en ikinä voisi kuvitella tuollaista. Nimenomaan seksisuhteessahan se ulkonäkö ja viehättävyys on erityisen tärkeää, sillä sehän on aika suuressa roolisaa, että tuolaisesta suhteesta saa jotain.

Ja muutenkin tuntisin itseni likaiseksi pannessani epäviehättävää miestä. Niin no sitä ihmettelenkin, että pysytvätkö jotkut oikeasti omasta mielestään ruman kanssa panemaan? Miten miehillä "se" toimii? Tulee mielee yks kuva minkä kerra näin jossai siin oli joku tyyppi joka piiloutu hattunsa alle ku joku lähesty ja sen kuvatekstinä oli jotain että "when the ugly person tries to hit you up after youre not horny anymore".

Siis jos mies olisi mun mielestä ihan ok ulkoisesti niin voisin, ei todellakaan tarvisi olla mikään erityisen komea tai hyvännäköinen. Jos taas miehen ulkoinen olemus ällöttäisi mua niin en voisi. En alkaisi pelkkään seksisuhteeseen kenenkään kanssa, mutta kyllä siinä jotain olisi pakko olla, mihin käy kuumana.

Mutta ulkonäkö ei todellakaan ole tärkein asia minulle miehessä. Siis jos se suhde olis sellanen että sillon kun himottaa, niin muna pilluun ja himaan, niin saattais se toimiakkin. Minäkin olen sellainen rouva, joka ei tarvitse muiden miesten lähentelyä eikä lässytystä kuumentuakseen, oma mies on sen verran hyvä sängyssä ja muissakin huoneissa Lohdutuksen sana teille, joiden rouvat eivät syty muuta kuin vieraiden miesten kehujen ja kopeloimisten myötä: Olin minäkin pikkujouluissa ja riittihän noita pepunhivelijöitä niin työtovereista kuin muistakin.

En kuitenkaan niistä syttynyt, pikemminkin päinvastoin. Kotona kuitenkin kävin kuumana johtuen ihan oman mieheni ihanuudesta. En minäkään tarvitse muita miehiä himoani sytyttämään. Omassani kun on ainesta siihen muidenkin edestä. No, vaikka ei ole sitä omaa vuoteenlämmittäjää, niin uni maittaa kuitenkin. Pikkujoulujen jälkeen olen tehnyt tunnin lenkin koiruuden kanssa ihaillen kauniita kaupungin valoja. Ei väliä, vaikka vieressä ei tuhise herra ja hidalgo.

Pääasia, että tuhisija rakastaa minua ihan yhtä paljon vielä aamullakin! Tosin siitä rakkaudesta on maksettava aamulenkki ja monta sataa grammaa hyvää rustoa! Muija tuli pikkujouluista aamuyöllä kotiin, ja kova kiire nukkumaan.. Isäntänä vuoteessa kokeilin mirriä, ja jotenkin sain torjuntaa vastaan

pillu kuumana seksi keskustelut

2 thoughts on “Pillu kuumana seksi keskustelut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *