Gangbäng tallinna vanha kaupunki

gangbäng tallinna vanha kaupunki

Filosofisesti katsoen juoksun ja extreme-urheilun merkityksiä voidaan löytää monelta suunnalta. Yhtäältä kyseessä on todistelu: Toiset oksentavat ulos pahaa oloaan. Kolmannet ovat kadottaneet oman eksistenssin eli oman olemassaolon kokemuksensa ja koettavat tuottaa sen rajatilan tavoittelulla.

Jotkut neljännet saavat kenties masokistista mielihyvää rankasta koettelemuksesta. Viidensille tapahtuma luo sosiaalisen osallisuuden kokemuksen, vaikka yhteenkuuluvuuden tunne ja paikka arvohierarkiassa tuotetaankin individualistisen ponnistelun kautta. Useimmille juoksu on oman kuolevaisuuden pakenemista: Ehkä juuri näin syntyy se urheilulle ominainen spiritti, joka on puhtaampi kuin puhtaus itse, mutta joka oman pettävyytensä vuoksi on niin tavattoman altis kaikenlaiselle tahriutumiselle.

En tietenkään tarkoita, että tässä kaikessa mitään vikaa olisi. Helsinki City Marathonin osallistujamääräksi on vakiintunut noin viisi ja puoli tuhatta. Tukholman maratonille osallistui lähes 16 juoksijaa, ja tapahtuma sen kuin kasvaa.

Tämäntyyppisen kanssakäymisen lisääntyminen kertoo ehkä tiettyjen kehollisuus- ja terveysarvojen noususta, elintasokuilusta, halusta erottautua luusereista, suurten ikäluokkien rimpuilusta elämässä kiinni HCM: Minä en yleensä loukkaannu mistään henkilökohtaisesti, sillä naamatauluni on teflonia.

Joissakin tapauksissa vastaan kyllä. Mutta pohditaanpa hetken erästä ajankohtaista asiaa yleisellä tasolla. Olennaista on, missä tarkoituksessa rinnastus, vertaus tai tulkinta on esitetty. Sen sijaan en usko, että kenenkään tarvitsee vääristellä homoseksuaalisuuden olemusta koskevaa tietoa muussa kuin ilkeilytarkoituksessa. Sarvet kasvavat tällä tavoin hiirellekin.

Aina kun valitetaan, että ihmiset loukkaantuvat ja vetävät herneen nenäänsä milloin mistäkin asiasta, keskeinen kysymys on, miksi kenenkään on niin tarpeellista nälviä, ilkeillä, herjata, solvata ja loukata tällä jos tuollakin asialla. Katumus tai sen puuttuminen osoittavat paljon. Tietenkin myös lopputuloksella on merkitystä. Jos kukaan ei pahastu, teolla ei ole seurauksia, eikä se sikäli anna aihetta jatkotoimiin.

Joskus taas kansanryhmää vastaan kiihottaminen on mitä yltiöpäisintä, vaikka uhrit puuttuvat. He yksinkertaisesti pysyvät näkymättömissä pelkän pelon vuoksi, vaikka poliittinen ahdistelu antaisi aiheen kaikkiin mahdollisiin toimiin.

Näinhän oli aikana, jolloin homoseksuaalisuus oli kriminalisoitu. Ihmisiä lyötiin ja kuohittiin lain voimalla ilman, että kukaan hangoitteli vastaan, vaikka ihmisoikeusrikokset olivat häikäilemättömiä. Myös osapuolten muodollisella asemalla on merkitystä. Poliitikot ovat vallankäyttäjien roolissa, ja siksi heidän hipiäänsä ei tule varjella. Muutoin käy kuten Venäjällä, jossa huomioarvoltaan melko vähäpätöinen tyttöryhmä Pussy Riot tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankeuteen Vladimir Putinin arvostelemisesta.

Siinä se Neuvostoliitto on edelleen, mutta uudella eli vanhalla nimellä. Tässä nykyisessä Neuvostoliitossa myös homoja viedään telkien taakse, ja avoin esiintyminen tuomitaan homopropagandaksi. Sillä tavalla ei taaskaan kysytä, millaista heteropropagandaa tämä on. Eli laitetaanpa jälleen kerran asiat loogisesti johdonmukaiseen järjestykseen.

Lehti selittää, että näin on tarkoitus helpottaa naisten työssäkäyntiä ja parantaa naisten muitakin oikeuksia. Islamin lain mukaanhan tämä ei olisi mahdollista niin sanotussa vallitsevassa yhteiskunnassa. Joten tarvitaan paljon selitystä, että asia saadaan sovitettua.

Katsotaanpa, miksi kaikilla on syytä olla tyytyväisiä ja miksi islam on todellinen tasa-arvon uskonto. Naisten kaupungissa voin olla vapaasti oma itseni ja vähentää jopa vaatetusta ilman, että miesten paha silmä tarkkailee ja eristää minut muusta yhteiskunnasta pukeutumisella. Mutta naisten kaupunki on kuitenkin edistyksellinen, koska siten musliminaiset pääsevat eroon miehistä ja voivat muodostaa kommuuneja sekä muita yhteenliittymiä ruohonjuuritasolta.

Näin voidaan kumota patriarkaalista, sovinistista, rasistista ja seksuaalipoliittista valtaa. Lopultakin eroon ahdistelevista ja väkivaltaisista heteromiehistä! Naiset pääsisivät eroon tiskikoneen roolistaan. Eroon myös seksistä, mikä helpotus! Tässä tapauksessa uskonnonvapaus voittaa, sillä on kunnioitettava naisen vapautta itse valita asemansa.

Jatkan villatakin kutomista ja kolumnien kirjoittamista Hesariin tyytyväisyydestä hyristen. Puhuihan jo Claude Lévi-Strausskin villistä kulttuurista, jossa heimokylä oli jaettu kahtia sukupuolten kesken naisten asumuksiin ja miesten taloihin. Niiden välillä tapahtui sukupuolista vaihtoa, mutta vain diskreetisti. Samoin Platonin Kreikassa oli erikseen miesten ja naisten toimintapiirit.

Miesten aluetta oli polis valtio ja naisten oikos kotitalous. Saataisiinpa loputkin naiset sinne, samoin lapset, jotta miesten jutut jäisivät vain meille.

Naisten kaupunki on kuin suoraan suomalaisista yliopistoista, joissa toimii naistutkimusyksiköitä. Miehet tunkivat feministinaiset omalle saarelleen, jotta he eivät häiritisisi todellista tutkimusta. Sittemmin muuan Hankamäki vaati naistutkimusyksiköiden lopettamista ja korvaamista sukupuolijärjestelmien tutkimusyksiköillä.

Feministit vetivät aloitteen omiin nimiinsä, muuttivat nimen sukupuolentutkimukseksi ja pitivät lopputulosta dialogin tuloksena. Nyt vaara uhkaa jälleen meitä, joten islamin malli on parempi. Islam , Muslimit , Saudi-Arabia , Tasa-arvo. Se, että Mannerheimia esittää musta mies, ohjaajaa vaihdetaan 12 tuntia ennen kuvauksia ja että koko 20 euron produktio valmistetaan Suomi—Afrikka-yhteistyönä, sisältää jo sinänsä kaikki farssin tai kreisikomedian ainekset.

Olen itse varonut kommentoimasta mitään näkemättä lopputulosta. Siihen saavat toiset syyllistyä. Kun Manneheimia esittää musta mies, kyse ei ole pelkästä casting-ratkaisusta. Kyse on tietenkin historiallisen totuuden muuntelusta. Valkoiseksi kalkittunakin elokuva tulee esittäneeksi Mannerheimin poikkeavalla tavalla.

Mutta Marskin persoonahan on institutionalisoitunut tavalla, joka sallii enemmän tulkintoja kuin kulttuurillamme on antaa. Joten miksipä se ei sallisi myös tämän tulkinnan? Marski on esitetty esimerkiksi homona muistattehan Katariina Lillqvistin animaatiosta nousseen kohun.

Tulkinta ei oman arvioni ja monien henkilöhistorioitsijoiden mukaan ole kaukana totuudesta. Nyt Marskista haluavat osansa mustat, tai ainakin sitä heille tarjotaan.

Niin sanottu vapautuksen teologia on esittänyt myös Jeesus Nasaretilaisen eri peliverkkareissa. On ollut muiden muassa musta Jeesus ja homo-Jeesus-tulkinta, jonka tunnemme Elisabeth Ohlson Wallinin valokuvista ja Jukka Hankamäen teoksesta Enkelirakkaus. Edelleenkin näkemättä valmista tulosta totean, että Marskin esittäminen mustana voisi aivan hyvin olla kunniaksi hänen persoonalleen. Toisaalta liika kunnianteko voi olla kyseenalaista, sillä marsalkka ei ollut mikään pyhimys. Kun Marskille annetaan mustat kasvot, ratkaisu on vertauskuvallinen ja sisältää myös vihjeen, että Mannerheimilla oli pimeä puolensa.

Joka tapauksessa kansakunnan kaapin päälle nostettujen hahmojen esittämisessä on syytä varoa henkilöpalvontaa, pelkoa ja varovaisuutta. On vaikea etukäteen sanoa, mitä produktio loppujen lopuksi sisältää. Vieraaseen ympäristöön siirtäminen toimii tässä valossa usein. Mutta kenen suomalaisen itsetunto voi järkkyä siitä, että Marskia markkinoidaan Afrikassa mustan esittäjäkaartin voimin? Erkko Lyytinenhän ei ole elokuvan lopullinen tuottaja, vaan hän ainoastaan junaili 20 euroa kenialaisen tekijäryhmän käsiin ja antoi mahdollisuuden tehdä Mannerheimista afrikkalaisen tulkinnan.

On syytä muistaa, että marsalkka oli kosmopoliitti, joka taisteli Venäjän—Japanin sodassa, kävi sotaa Puolan, Itävalta—Unkarin ja Romanian alueella sekä osallistui ratsain tehtyyn tutkimusretkeen aina Aasiaan ja Kiinaan asti. Marskin tekemällä tutkimus- ja tiedustelutyöllä kerrotaan olleen myös tieteellistä arvoa. Kahden vuoden aikana hän keräsi Kansallismuseon kokoelmiin lähes 1 esinettä ja otti noin 1 valokuvaa.

En tiedä, kävikö Marski koskaan Afrikassa. Mutta jos ei käynyt, nyt on hyvä aika laajentaa Mannerheim-tuntemusta myös siihen ilmansuuntaan. Marskia luonnehtii se, että hän oli yhtä aikaa sekä sotapäällikkö, historioitsija että poliitikko. Nämä roolit on nähty usein mahdottomiksi sovittaa yhteen, sillä historiallinen totuus tahtoo vääristyä poliitikkojen ja sotilaiden käsissä. Erottuaan rauhanomaisesti Venäjän armeijasta Marski tavallaan perusti oman kansallisvaltion nimeltä Suomi, aivan kuten olen todennut teoksessani Filosofia räjähti, tulevaisuus palaa — Vähä katekismus filosofiselle anarkistille Hänessä oli siis anarkisteille ominaista omaehtoisuutta, päättäväisyyttä ja uhmaa.

Myös Hitler pelkäsi tai ainakin kunnioitti Mannerheimia. Luulen, että Marski itse pelkäsi vain sitä, että hän menettää kansansuosion eikä pysty kätkemään omaa elitismiään kansan syviltä riveiltä lähettäessään Suomen poikia rintamalle kuolemaan. Sen vuoksi Mannerheim pyrki peittelemään ja vähättelemään myös ruotsinkielisyyttään. Marskia voisi luonnehtia Suomen Forrest Gumpiksi oman kaikkivoipaisuutensa puolesta. Näillä eväillä hän taipuu mainosti komedian tai satiirin aiheeksi. Siinä, että jostakin historian mahtihahmosta väännetään omintakeinen tulkinta, ei ole mitään uutta.

Historiallinen Mannerheim on vaikea käsiteltävä aiheen kliseemäisyyden vuoksi. Kliseiden välttely taas on vaikeaa, koska poikkeuksellisesta tulkinnasta saa likasangon niskaansa. Mutta julkisuutta aiheella näköjään edelleen saa, ja sehän on tietysti tarkoitusikin. Jos taas talousarviossa on pysytty, sitä parempi, sillä kertynyt huomio on investointiin nähden suuri. Iltalehti kertoi tänään, että Mannerheim-draaman tekemisestä on valmistunut myös euron kuusiosainen dokumentti, joten kokonaiskulut oli piilotettu käytännössä dokumentin tekoon.

Elokuvat , Poliitikot , Taidepolitiikka. Stadioneilla on tänä viikonloppuna tapahtunut: Minulla on tapana käydä kerran kesässä jossakin stadionkonsertissa lähinnä niiden hienon tunnelman vuoksi. Popikoni on nimittäin ottanut voimakkaasti kantaa seksuaalivähemmistöjen puolesta, eikä edellisestä konserttipaikasta saapuva yksityiskone laskeutunut kunnes vasta sunnuntaina noin kello Kentältä tähti kuljetettiin lehtitietojen mukaan suoraan stadionille.

Epäilykseni vahvistuivat taas, kun konsertti ei päässyt alkamaan ohjelman mukaisena ajankohtana Siinä, missä Bruce Springsteen heitti koko uransa pisimmän keikan pari viikkoa sitten Helsingissä, siinä Madonna antoi odottaa konserttinsa alkua ennätyksiä hipovan pitkään. Esitys käynnistyi vasta muutamia minuutteja kello Odotuttaminen on keino nostaa tunnelmaa, mutta nyt monien kuuntelijoiden fiilis varmasti suli parin tunnin seisoskeluun kentällä.

En olisi itsekään jaksanut alusta loppuun ilman maantiepyöräilystä saatuja vahvoja keskivartalon lihaksia. Lämppäriksi hankitulla teknomusiikin nousevalla tähdellä, Martin Solveigilla, oli onneksi poikkeuksellisen hyvä kontakti yleisöön; tosin hänen osuutensa päättyi jo paljon ennen yhdeksää.

Tehosteet olivatkin jälleen häikäisevät; eivät tosin verrattavissa Jätkäsaaressa vuonna järjestettyyn konserttiin, jossa lavasteita oli enemmän kuin Yleisradion koko vuoden tuotannossa.

Joskus on pakko kysyä, mitä nämä suuret tähdet olisivat ilman valtavia kehyksiä. Jos oma lavasäteily ei riitä, korostetut raamit vain pienentävät ihmistä ja lisäävät pelkkää volyymia. Olen itse aina vältellyt massakulttuuria ja massatilaisuuksia, mutta kiinnostavaa niissä on, miten esiintyjät ottavat yleisönsä.

Madonnan konserttia luonnehti konemaisuus. Oikeastaan koko konsertti on pelkkä valtava tehdas, joka siirretään paikasta toiseen. Madonnalla on kieltämättä hyvä henkilökohtainen tarina, aivan kuten häntä aiemmin samalla paikalla konsertoineella rockin pomomiehelläkin. Madonnan yleisökontaktin tukena on jo vuosien ajan ollut hänen toimintansa eräänlaisena hyväntahdon lähettiläänä. Eniten yleisö tuntui innostuvan juuri klassikoista, kuten Like A Virgin.

Sen sijaan uudella MDNA-albumilla julkaistu Gang Bang vaikutti hämmentävän monia — ei niinkään pelkän kaksimielisytensä — kuin näyttämöllepanoon liittyvän väkivaltaisuutensa, verenroiskeisten tehosteiden ja ampumisten vuoksi. Tietty tummasävyisyys on leimannut Madonnan yhdeksännen maailmankiertueen esityksiä myös kokonaisuutena, enkä tarkoita nyt hänen vilauttamaansa takapuolta tai mustia taustatanssijoita sekä heidän vertaansa vailla olevia koreografioitaan.

Pessimismi ja melankolia näkyivät muun muassa kuolemaa ja luopumista käsittelevissä kappalevalinnoissa, jotka stressasivat yleisöä. Voimakkaat ja ristiriitaiset ärsykkeet ovat olleet Marilyn Monroen henkisen perillisen ja hänen tuottajakaaderinsa totuttuja keinoja luoda esityksiin tarttumapintaa — aina alkaen Madonnan persoonasta ja nimestä, jossa yhdistyvät materialismi ja transsendentalismi.

Madonnan väitetään tuovan musiikkiin jotakin uutta jokaisella albumillaan. Tosiasiassa hän ollut jo pitkään muiden seurailija, ainakin musiikillisesti. Lauluun tehty video on tribuutti itsemurhan tehneiden homonuorten puolesta. Poliittinen viesti on tärkeä, vaikka joidenkin mielestä siinä käytetään seksuaalivähemmistöjä viihteen raaka-aineena. Ranskassa Madonnalle buuattiin, kun Marine Le Pen esitettiin taustavideossa hakaristi otsassaan.

Olen joskus viitannut Madonnaan myös omassa tuotannossani. He ovat nimittäin saaneet asiansa koko maapallon väestön tietoisuuteen. Työviranomainen ottaisi asian todesta ja kirjoittaisi sen lomakkeeseen Monet menevät konsertteihin uusintamaan tunteen omasta nuoruudestaan.

Sen vuoksi myös Martin Solveigin aluksi soittama ja TV-sarjasta Glee tuttu Tonight we are young tuli oikeaan paikkaan.

Puhuttaessa Madonnasta puhutaan alitajuisesti naiseudesta ja siitä, millainen naisen pitää olla: Madonna — ei hullumpi donna. Konsertit , Musiikki , Seksuaalivähemmistöt. Ajaminen ja ajatteleminen liittyvät toisiinsa käsitehistoriallisesti - ja miksipä eivät myös asiallisesti? Maantiepyöräily on transsendentaalista, koska ajaessa aistikyvyn rajat ovat koetuksella. Voi uppoutua todellisuuteen ja ottaa ympäristöä haltuun lihasvoimalla - tai antaa todellisuuden virrata sieluun.

Eeppinen maantiepyöräily on sellaista, että välillä pysähdytään ja kerrotaan matkan etenemisestä. Kävin jokakesäisellä Länsi-Uudenmaan kierroksellani, ja kilometrejä tuli Kesä , Pyöräily , Suomi , Videoblogi. Suomi ei ole toistaiseksi saanut Lontoon olympialaisista yhtään mitalia, ja Helsingin EM-kisoistakin isäntämaahan jäi vain yksi.

Sen sijaan Budapestin Eurogames -kilpailuista suomalaisia seksuaalivähemmistöjä edustava HOT nappasi viime kesäkuun lopussa peräti 22 mitalia: Tämä ohjaa ajattelemaan, että seksuaalivähemmistöjen sisällä suomalaisurheilijat ovat suhteellisesti paremmassa kunnossa tai ainakin menestyvämpiä kuin koko väestön tai heteroväestön keskuudessa.

Minäkin — vaikka olen vuotias — olen jättänyt jo useiden vuosien ajan taakseni monia samaan sukupolveen kuuluneita olympiaurheilijoita. On myös mukava tukea tavallisia vuotiaita heterokavereita fillarilenkillä. Omaa vauhtiani ylämäessä hidastaen olen kannustanut heitä parempiin suorituksiin. Urheilumaailman ideologisuus ja kaksinaismoralismi Ehkä yksi syy heterourheilun alamäkeen on vääristynyt kehokäsitys. Jos heterotkin asennoituisivat kehollisuuteen ei-välineellisesti ja vähemmän suorituskeskeisesti, ilo ja terve kilpailuhenki voitaisiin palauttaa takaisin urheiluun.

Nyt sitä leimaa pelkkä pakottaminen. Kehoa kohdellaan koneena tai laitteena, jonka myös valmennusporras hylkää, kun käyttöaika kulunut loppuun. Liikunnalla voi olla monta motiivia. Liikkuminen voi olla voiton, terveyden tai oman identiteetin ja kehon rakentamisen projekti. Nykyisessä kilpaurheilussa korostuu pelkkä voittaminen. Tavallaan se on kaiken kilpailemisen idea.

Mutta voittoa ei välttämättä saavuteta aggressiivisuudella ja pakkomielteisyydellä. Ei myöskään epätoivoisella dopingilla, jota seksuaalivähemmistöjen urheilutapahtumissa ei tunneta lainkaan — johtuen ehkä luontevammasta kehollisuuskäsityksestä. Samalla perusteella olympiakilpailujen uskottiin edistävän maailmanrauhaa nykyisin, ja kiväärejä vaadittiin hiekkaan muun muassa Syyriassa. Mutta todellisuudessa urheiluun liittyvä kilpailu on sodan esiaste. Urheilu ei siis ole väkivallan filtteri eikä sotien jarrupoljin vaan saman vihamielisyyden ilmenemismuoto kuin sotiminekin, tosin vain hillitymmässä muodossa.

Sama koskee tietysti myös diplomatiaa, paitsi että sodat alkavat siinä, missä diplomatia loppuu. Ja politiikka puolestaan alkaa siinä, missä sodat päättyvät.

Ne ovat siis eri metodeja. Heterourheilun kytkös aggressioiden tuottamiseen ja purkamiseen johtunee heteroseksuaalisesta arvomaailmasta, jossa korostuu naturalismi, pyyteellisyys ja perheen ideologia: Homofoobinen urheilumaailma Yksi syy siihen, miksi homot eivät kilpaile heteroiden kanssa samoissa sarjoissa ja kilpailuissa — tai ylipäänsä asetu samalle viivalle niin, että vertailu olisi mahdollista — on varmasti se vihamielisyys, jota urheilupiireissä on kohdistettu seksuaalivähemmistöihin.

Toisaalta monet seksuaalivähemmistöihin kuuluvat haluavat itse pysytellä kaapissa, koska haluavat tulla tunnetuiksi urheilijoina eivätkä homourheilijoina. Toinen syy kaapissa oloon saattaa olla se, että sponsorit diskriminoivat homoja ja vetävät taloudellisen tukensa pois. Olympialaisten historia tuntee vain julkihomoa urheilijaa. Peräti 52 heistä on mitalisteja, joten avautumista on pidetty mahdollisena vasta hyvien suoritusten oikeuttamana. Yksilölajien harrastajille omana itsenään oleminen lienee joka tapauksessa helpompaa kuin joukkuelajien, joissa ihmisparan tajuntaa köytetään ikävään ja epä-älylliseen joukkuehenkeen.

Esimerkiksi tämänvuotisten Eurogamesien järjestäjämaassa, Unkarissa, eräs urheiluseura vaati homoja ulos halleistaan sillä perusteella, että homot ovat porukkaa, jota ennen pidettiin rikollisina ja sairaina.

Vapautuneempi asenne saattaisi olla eduksi myös heteroille itselleen. Ehkä pallo pomppisi sillä tavalla paremmin suomalaisille, aivan niin kuin se tekee kultapoikaruotsalaisille. Seksuaalinen vapautuminen on kaiken kehollisen vapautumisen edellytys. Tästä tietoisina järjestäjät ovat toimittaneet Lontoon olympialaisiin kondomia.

Määrää kauhisteltiin julkisessa sanassa. Todellisuudessa siitä riittää noin 10 urheilijalle vain 15 kappaletta, eli joka päiväksi ainoastaan yksi. Budapestin Eurogamesit puolestaan edistivät myös ihmisoikeuksien toteutumista entisen rautaesiripun takana, jossa valtaa pitävät sosialismin vastapainoksi nyt kristillis-konservatiivit.

Eurogamesien takaaman kansainvälisen huomion tuella Unkarissa saatiin voimaan homofobian kieltävät lait, jotka vastaavat Euroopan unionin lainsäädäntöä. Arvoyhteisönä EU toimii esimerkillisesti, vaikka se ei talousliittona toimikaan. Joukossa on ollut useasti myös olympiakilpailujen mitalisteja. Suomen kokoisella maalla ei ole mitään mahdollisuuksia järjestää olympialaisten kokoisia tapahtumia, mutta Gay Gamesit, World Outgamesit tai Eurogamesit Suomessa voitaisiin kyllä järjestää.

Tuomiopäivän profeettojen kauhuksi niihin osallistuu tuhansia homo- ja biseksuaalisia urheilijoita. Ehdotankin gay-olympialaisten, Outgamesien tai Eurogamesien järjestämistä pikapuoliin Helsingissä. Suomen-karsinnat voitaisiin pitää vaikka Viitasaarella. Tom of Finlandin kotimaalla on erinomaiset mahdollisuudet saada nämä kisat itselleen. Sen eteen myös muiden urheilujärjestöjen kannattaa tehdä työtä!

Homoseksuaalisuus , Olympialaiset , Seksuaalivähemmistöt , Urheilu. Helsingin satamassa vierailee kesäpäivinä useita loistoristeilijöitä, joiden väitetään tuovan kaupunkiimme vaurautta ja rahaa. Tosiasiassa kyseessä on EU-lavaste. Luksusristeilijät seilaavat maittemme rannoilla kuin Karibian-laivat Väli-Amerikan köyhissä ja perifeerisissä maissa. Ne vievät Suomesta rikkauksia ja rahaa. Milloin aiot matkustaa kohteeseen Tallinna? Maksa nyt- tai maksa myöhemmin -vaihtoehdot suurimmassa osassa huoneita Ilmainen peruutusoikeus suurimmassa osassa huoneita Hintatakuu.

Etsitkö hotellia kohteessa Vanhakaupunki? Milloin löydän parhaat tarjoukset Tallinnan vanhankaupungin hotelleihin? Tallinnan vanhassakaupungissa on tarjolla monia erilaisia majoitusvaihtoehtoja.

Voisi itse asiassa sanoa, että kaupungin paras hotellivalikoima löytyy vanhankaupungin kujilta ja kaduilta. Kauniissa vanhassakaupungissa etäisyydet eivät ole pitkiä: Yleisesti ottaen Tallinnan vanhankaupungin hotellihinnat seuraavat tavallisten turistisesonkien hintoja. Huoneet kallistuvat kesälomien ja uudenvuoden aikaan, jolloin Tallinnan vanhankaupungin hotellit ovat yleensä myös tavallista täydempiä. Jos haluat pelata varman päälle ja säästää rahaa, etsi tarjouksia kauempana perinteisistä lomasesongeista.

Mitkä ovat parhaat hotellit Tallinnan vanhassakaupungissa? Jos etsit luksushotellia Tallinnan vanhastakaupungista, kannattaa muistaa etenkin Hotel Telegraaf - Tallinna. Viiden tähden Hotel Telegraaf sijaitsee mahtavalla paikalla aivan Raatihuoneentorin kupeessa ja tarjoaa vierailijoille ylellisen lomakokemuksen vanhankaupungin ytimessä.

Hienosti entisöidyssä historiallisessa hotellirakennuksessa on yli 80 huonetta ja rauhallinen tunnelma. Viehättävä vanhanajan luksusta henkivä hotelli on kuuluisa maistuvaisesta aamiaisestaan ja kylpylä- ja hyvinvointipalveluistaan sekä ystävällisestä henkilökunnastaan, joten jos kaipaat kunnon hemmottelua, kannattaa valita Hotel Telegraaf! Jos hieman halvemmat hotellit kiinnostavat, valinnan varaa on tässäkin tapauksessa runsaasti. Hotellin sijainti onkin todella kätevä, minkä lisäksi se saa matkaajilta kiitosta kauniista historiallisesta miljööstä ja hyvästä palvelusta.

Lauantaina päivä meni JS-Motorsin syyspäivillä Mikkelissä ja tulipa tuolla samalla reissulla avustettua heidän mainosvideon tekemistäkin yhden meidän promotytön kanssa. Sunnuntaina heräilin jo yhdeksän aikaan katselemaan Suzukan F1-kisaa televisiosta, sen jälkeen lisäilin hiukka kuvia kotisivuilleni ja muuten päivä menikin sitten ihan vaan laiskotellessa. Illalla katselin Vain elämää ohjelman netistä ja sen jälkeen Julkkis Big Brother finaalin, jonka jälkeen olinkin taas ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Maanantaina olin päivällä auttamassa yhtä kaveriani hänen kesämökin kelohirsikehikon kasaamisessa Mikkelissä ja illalla kävin saunomassa yhden vanhan koulukaverini luona.

Maanantaina julkaistiin myös urani Kyseisellä videolla olen lähdössä ajamaan kilpaa Kelkkakunkkuun ja minulla on Marine niminen kaunis mekaanikko joka on juuri tankkaamassa moottorikelkkaa kuljetuskärryssä kun menen tsekkaamaan että kaikki on kunnossa.

Kysyn Marinelta miten saataisiin kuskikin siihen kuntoon että ajo kulkisi Kelkkakunkussa, johon hän vastaa että kuskin tarvis varmaan ottaa housut pois. Minä teen työtä käskettyä ja Marine ottaakin minun letkun välittömästi käsittelyynsä. Pienen virityksen jälkeen testataan miten Lynx toimii nussimisalustana, kieltämättä kyyti on kovaa ja alusta valittaa kuin pahemmassakin patikossa kunnes kuski laukeaa.

Mitä luulette, kulkeeko kelkka kovempaa näillä keinoilla? Video löytyy nyt osoitteesta http: Keskiviikkona kävin huvilallani sekä kesämökilläni ja hain Powder Pro sukset lainaan kaveriltani. Torstaina kävin hakemassa moottorikelkkani huollosta JS-Motorsilta Mikkelistä ja ajoin samalla reissulla suksitestejä. Perjantaina menin jo päivällä Lahteen ja kävin syömässä yhden kaverini luona jonka jälkeen läksimme Messilään rakentamaan varikkosysteemeitämme Kelkkakunkkua varten.

Lauantai meni Kelkkakunkussa kilpailijana, tässä pieni yhteenveto minun kilpailusta: Ai niin sijoitus oli Kisan jälkeen katselimme vielä kelkkacrossikisan finaalin ja sen jälkeen alkoi afterpartyt joissa tanssimme, saunoimme ja kävimme pulikoimassa paljussa sekä jotkut hiukka joikin.

Sunnuntaina heräsin jo suht ajoissa, ajelin Mäntyharjulle ja läksin kavereiden kanssa treenaamaan moottorikelkalla ajamista. Ensin treenasimme enduroa ja sen jälkeen ajoimme muutamat ajat Gillin crossiradalla, sillä seurauksella että Haverinen ajoi rataennätykseksi 1. Illalla lisäilin vielä moottorikelkkailu videoita http: Maanantaina kävimme yhden kaverin kanssa vesiskoottereilla Pyhävedeltä Kallaveden Keisarin Lähteellä, Ala-Kuhasella, Ylä-Kuhasella sekä Puukonvuoren laavulla ja lopuksi kävimme täysin toisessa suunnassa eli sulun kautta Vihantasalmella syömässä.

Tiistaina fiksasin paikallisen autokorjaamon omistajan kanssa hiukka minun Ferraria ja vesiskootterin vara-impelleriä, sen lisäksi kävin katsastamassa Bemarin. Torstaina kävin Lahden satamassa katselemassa JVG: Jokimaalta suuntasin Ferrarin keulan Jyväskylää kohti, matkalla vauhtia oli kuitenkin hiukka liikaa yhden ohituskaistan kohdalla ja niinpä poliisit antoivat minulle siitä sakot samoin kuin aika monille muillekin samassa kohdassa liian raskaalla kaasujalalla ajaneille.

Jyväskylään päästyäni menin moikkaamaan paria tuttuani Palviljonkiin jossa oli Neste Rallin huoltoparkki. Paviljongista matka jatkui kavereiden kanssa Jyväskylän keskustaan jossa käytiin ensin Punaisessa Lyhdyssä, sieltä jatkoimme matkaa Giggling Marliniin ja sieltä edelleen Escapeen jossa tapasin lisää kavereitani joiden kanssa menimme jatkamaan juhlimista heidän karaokekoppiinsa.

Yleensä en juurikaan tykkää karaokesta, mutta kavereideni meininki oli sen verta railakasta että se oli hauskaa eikä meininkiä yhtään huonontanut laumallinen naisia samassa seurueessa. Loppujen lopuksi pääsin nukkumaan vasta hiukka ennen kuutta aamulla. Perjantaina heräsin kymmenen aikaan, jonka jälkeen läksin huvilalleni hiukka lepäilemään ja ottamaan vastaan venäläisiä vieraitani.

Illalla suuntasinkin sitten taas Ferrarin keulan Jyväskylää kohti ja sinne päästyäni menin taas Paviljonkiin syömään ja nauttimaan rallitunnelmasta, Suvi Teräsniskan esiintymisen jälkeen läksin Jyväskylän keskustaan ja siellä suuntasin taas Giggling Marlinin terassille jossa tapasin aika joukon vanhoja tuttuja.

Valomerkin aikaan minulla olikin sitten pikku ongelma sillä seurassani oli neljä tyttöä ja Ferrarihan on kaksipaikkainen, päätin kuitenkin lähteä koko lauman kanssa ulos ja ongelmasta selvittiin sillä että ajoin pari lenkkiä että saatiin kaikki tytöt jatkoille.

Yhden tytöistä kanssa pysähdyin tosin matkalla hiukka toisenlaisellekin ajelulle yhdelle syrjäiselle tielle jonne Ferrari sitten meinasi jäädä jumiinkin sen jälkeen kun olimme testanneet sen ominaisuuksia hiukka toisenlaistenkin kyytejen alustana. No onneksi pääsimme pois pikkutieltä ja kyseisen tytön jatkoille heitettyäni päädynkin sitten yhden toisen Giggling Marlinista mukaan lähteneen tytön viereen yöksi.

Lauantaina heräilin taas aika aikaisin todella lyhyiden unien jälkeen ja läksin taas katselemaan rallia, mutta kesken päivän alkoi väsyttää niin paljon että menin lepäilemään Lutakon uimarannalle ja sieltä päädyin yhden tytön asunnolle päiväunille. Päiväunien jälkeen menin taas Paviljongille jossa törmäsin taas muutamaan tuttuun ja palkintojen jaon jälkeen läksin taas Jyväskylän keskustaan jossa tapasin kolmen tytön porukan joiden kanssa päädyin Giggling Marliniin.

Ilta meni sujuvasti terassilla tuttujen ja tuntemattomien kanssa hengaillessa ja täytyy myöntää että VIP-tilojen unisex vessat ovat myös ihan hyvä juttu sillä siellä tuli myös tehtyä hiukka lähempääkin tuttavuutta yhteen tyttöön.

Lauantaina läksin tavoistani poiketen baarista jo ennen valomerkkiä, sillä läksin jo kolmen aikaan yhden tytön luokse yöksi vaikkakin nukkumaan pääsimme vasta kuuden aikaan aamulla jostain kumman syystä. Sunnuntaina heräsin yhdentoista aikaan ja ehdinkin juuri sopivasti hakemaan kaverini hotellilta jonka jälkeen läksimme syömään aamupalaa Memphisin terassille.

Aamupalan jälkeen kävimme vielä pyörähtämässä satamassa mutta tuttuni olivat jo lähteneet veneilemään Lahtea kohti ja niinpä vein kaverini junalle jonka jälkeen läksin itse ajelemaan Mäntyharjua kohti.

Mäntyharjulle päästyäni kävin uimassa yhdellä kesämökilläni jonka jälkeen menin kotipaikalleni katselemaan olympialaisia televisiosta, tosin nukahdin telkkarin ääreen mutta heräsin juuri sopivasti katsomaan metrin miesten finaalin jonka jälkeen siirryinkin sitten sänkyyn nukkumaan.

Lisää kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http: Mr Lotharin elämää Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Lahti. Alkuun Edellinen 1 2 Seuraava Loppuun. Keskiviikkona aloin rakentamaan aitaa mökkitonttini rajan tuntumaan.

gangbäng tallinna vanha kaupunki Lauantaina heräilin taas aika aikaisin todella lyhyiden unien jälkeen ja läksin taas katselemaan rallia, mutta kesken päivän alkoi väsyttää niin paljon että menin lepäilemään Lutakon uimarannalle ja sieltä päädyin yhden tytön asunnolle päiväunille. Koomista on, että syyttäjä oli hakenut Breivikille pelkkää pakkohoitotuomiota, kun taas Sex ilmainen free sex girl toivoi tuomitsemista täysissä järjissä olevana. Nancyn saatua seksihepenet päällensä hän tulee käymään huoneessa ja huomaa minun nukkuvan alastomana sängyllä eikä piittaa kiellosta mitään vaan alkaa heti ottamaan minulta suihin, kullini herää välittömästi ja huoneessa alkaa sellaiset päiväpanot että huh huh. Underage Nn Models kgvlx. Mereltä katsoen Oleviste kirkko on yleensä ensimmäisiä rakennuksia mihin silmät osuvat, sillä onhan se vanhankaupungin korkein rakennus Samoin voitaisiin lopettaa paikallispoliisi.

Artikkelit Tapahtumat Tutustumiskierrokset Luontomatkailu Aktiivi- ja seikkailulomat Historia ja kulttuuri Ruokailu ja yöelämä Terveys ja hyvinvointi Ostokset Majoitus Venesatamat Seminaaritilat Matkailuneuvonta Erikoistarjoukset ja paketit.

Matkailutietoa Virosta Faktatietoa e-Viro Viron historia ja kulttuuri. Nyt se koittaa, suurin juhla Aitoa ruokaa - herkuttelijan Viro Viron kielen pikakurssi Hoitokylpylät Lue kaikki artikkelit. TOP virolaiset ravintolat jotka tarjoavat perinne Viro vuotta, vietetään yhdessä itsenäisyyttä! Tapahtumat Festivaalit Urheilu Musiikki Kaikki tapahtumat. Ostokset Käsitöitä ja matkamuistoja Paikallinen muotoilu ja putiikit Kauppakeskukset.

Matkan tyyppi Perhe Budjetti Vihreä matkailu. Viron satavuotista- pahtumia Suomessa Viron parhaimmat museot ja näyttelyt Virolainen perinnekulttuuri Katso kiertueita kaikkialla Virossa.

Ympäristöystä-vällistä majoitusta keskellä luontoa Perheystävälliset hotellit Pärnu on herkkujen kaupunki - hotellien TOP 5 Etsi majoitusta.

Minne mennä ja mitä tehdä Katso kartalla. Kategoriat Luontomatkailu Aktiivi- ja seikkailulomat Historia ja kulttuuri Ruokailu ja yöelämä Terveys ja hyvinvointi Ostokset Majoitus Venesatamat Seminaaritilat Matkailuneuvonta Erikoistarjoukset ja paketit. Matkailusuosituksia Viehättävät vessat pääkaupungin huippupaikoissa Lue lisää. Jos etsit luksushotellia Tallinnan vanhastakaupungista, kannattaa muistaa etenkin Hotel Telegraaf - Tallinna.

Viiden tähden Hotel Telegraaf sijaitsee mahtavalla paikalla aivan Raatihuoneentorin kupeessa ja tarjoaa vierailijoille ylellisen lomakokemuksen vanhankaupungin ytimessä. Hienosti entisöidyssä historiallisessa hotellirakennuksessa on yli 80 huonetta ja rauhallinen tunnelma.

Viehättävä vanhanajan luksusta henkivä hotelli on kuuluisa maistuvaisesta aamiaisestaan ja kylpylä- ja hyvinvointipalveluistaan sekä ystävällisestä henkilökunnastaan, joten jos kaipaat kunnon hemmottelua, kannattaa valita Hotel Telegraaf! Jos hieman halvemmat hotellit kiinnostavat, valinnan varaa on tässäkin tapauksessa runsaasti. Hotellin sijainti onkin todella kätevä, minkä lisäksi se saa matkaajilta kiitosta kauniista historiallisesta miljööstä ja hyvästä palvelusta. Viehättävässä vanhassa rakennuksessa sijaitseva hotelli on loistava tukikohta Tallinnan-matkan ajaksi.

Toinen varteenotettava vaihtoehto on Hotel Bern by TallinnHotels - Tallinna , joka sijaitsee vanhankaupungin itälaidalla Aia-kadulla. Tämä modernimpi hotelli saa kiitosta etenkin erinomaisesta palvelustaan, hyvästä ilmaisesta langattomasta internetyhteydestään ja rauhallisuudestaan. Ystävällinen ilmapiiri tervehtii tulijaa ja saa viihtymään loman loppuun asti.

Miltä alueilta löytyvät Tallinnan vanhankaupungin parhaat hotellit? Tallinnan vanhassakaupungissa hotelleja löytyy nähtävyyksien lähettyviltä aivan kaupungin ytimestä. Tärkein hotellikeskittymä sijaitsee alueella, joka rajoittuu etelän suunnalla Müürivahen katuun, lännessä Rataskaevuun ja pohjoisessa Lai-kadun poikkikatuun Pagariin.

Lai ja Rataskaevu, Raatihuoneentorin koko ympäristö ja etelään laskeutuva Suur-Karjan katu ovat suosituimpia hotellialueita, joissa on mukava kävellä nauttimassa vanhankaupungin historiallisesta tunnelmasta. Loppujen lopuksi on lähes sama, miltä kadulta hotellin tällä alueella ottaa, koska välimatkat eivät ole pitkiä.

Millaisia ovat Tallinnan vanhankaupungin hotellit? Tallinnan vanhankaupungin hotellit sijaitsevat yleensä entisöidyissä historiallisissa rakennuksissa. Kaikissa ei välttämättä ole hissiä, joten asia kannattaa tarkistaa ennen varauksen tekoa, jos portaiden kiipeäminen tuottaa hankaluuksia. Huoneissa on tavallisesti ilmainen internetyhteys, ja monet hotellit tarjoavat mahdollisuuden lentokenttäkuljetukseen.

Koska ollaan keskellä vanhaakaupunkia, pysäköintimahdollisuuksia ei ole aivan joka hotellissa. Tarjolla olevat majoitusvaihtoehdot ovat suurimmaksi osaksi perinteisiä historiallisia kaupunkihotelleja, viehättäviä putiikkihotelleja tai korkeatasoisia huoneistoja. Myös muutama hostelli löytyy reppumatkailijoiden iloksi. Majoitusvaihtoehtoja on joka tapauksessa riittävästi, ja kauniit rakennukset kutsuvat ihastelemaan perinteikästä kaupunkiarkkitehtuuria.

Minkä hintaisia Tallinnan vanhankaupungin hotellit yleensä ovat? Tallinnan vanhankaupungin hotellihinnat ovat tavallisesti suhteellisen edullisia, kun otetaan huomioon, että kyse on maan pääkaupungin kauniista keskusta-alueesta. Jos haluat säästää majoituskuluissa, voit varata kahden hengen huoneen hostellista 30—50 eurolla.

3 thoughts on “Gangbäng tallinna vanha kaupunki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *