Pillua tarjolla saariselkä ladut web

pillua tarjolla saariselkä ladut web

Kullervo ei kuitenkaan jaksanut lähteä, koska hän oli juuri pannut rahaa likoon, jotta olisi saanut huumetta kutsuilta.

Hän oli pannut rukkinsa kivelle ja tunsi vieläkin mutinaa junassa, joten hän halusi vain istua palkat niskassa. Olli näkikin jo Kuukerin Nellin viivoitetussa hatussa ja kysyi jos tämä ottaisi pari pikaista limua!

Yht'äkkiä tunsin kuinka niskaani alkoi pakottaa, joten päätin mennä vessaan. Siellä joku huristeleva pyörä sai pyytävän hyllynsä täyteen kuutos silliä. Lattiakin oli täynnä Upin selostusta. Menin toiseen vessaan, mutta siellä Vihtori Lettunen yritti juuri ottaa fjasoista mallia vinkkarit rutussa. Minua alkoi jo vähitellen hatuttaa ja viluttaa, joten kysyin Pär Mieheltä että petettäisiinkö orvot! Pär Mies sanoi, että ota ensiksi yksi tuima napsu, niin sitten lähdemme etsimään hukkuvia nuoria.

Kierrellessämme laivaa kuulimme kuinka pyörät huusivat, että täällä olis Tattu Virjolla ja niin alkoi sumppi pihisemään! Hetken kuluttua saapui laivapoliisi sanomaan, että joutuisimme lukittuun putkaan, koska olimme häirinneet hyttinaapureitamme ryssiä hätistellen. Lukitussa putkassa olikin jo kunnan hallitus vauhdissa ja mekin panimme menemään.

Kesseli Riitta Rustari Robert A. Aktiver din Playraykonto for å få tilgang til denne funksjonen! Mer informasjon finner du her. Spill Topp 5 - Spill alene: Superminigolf Bobler Classic Superbobler. Namida Diamond Factory Ltd.

Velg et tema for Playforia: Klikk her for å logge inn. Slå av chat Slå på chat. Sulla ei olisi kuitenkaan ollut seksiä vaimosi kanssa, kun olitte eri paikkakunnilla. Vamosi ja Jarmo ehkä saivat mitä halusivat. Sulle on ehkä jopa enemmän ja parempaa seksiä tarjolla, kun vaimosi on kotona.

Koita nyt laittaa asioita tärkeysjärjestykseen. Ei järvi soutamalla kulu, kuten joku tuossa niin osuvasti ilmaisi. Onko siis niin,että kun vastaavan lailla naisesi on käymässä vaikka naapuri kaupungissa häntä voi tuupata kuka tahansa ja sinua ei asia vaivaa? Ei pätkän vertaa haittaa vaikka vaimo muualla ollessaan harrastaisi seksiä vieraan miehen tai vaikka naisen kanssa.

Samaan hengenvetoon edellytän tietysti, että homma hoidetaan fiksusti. Ehkäisy on kunnossa, homma pidetään omana tietona, Jarmo ei vastaa puhelimeen jne. Aattele nyt joku kääninen äijä on sormeillu vaimosi toosaa ja tunkenu vehkeensä sinne, jos se känniltä on pystyssä pysyny,ellei ole niin aamulla vielä pörinöissä herätessä mikään ei oo niin kivaa kuin saada kyytiä.

Pelasta itsesi, älä ota sitä niin henkilökohtaisesti. Pitäis varmaan lähteä leville sunkin. Naisena aavistin jo että kaikki ei ollut kunnossa kun sieltä ei joudettu kotia edes soittamaan ja sitten viimeisenä yönä oli jo avioeroa vailla.

Viinaan vedoten ja ennenkaikkea muistamattomuuteen yritti päästä pälkähästä sain kuitenkin ongittua niin paljon siitä selville että tuntu mahdottomalta edes jatkaa enää yhteiseloa. Jatkettiin kuitenkin ja voin sanoa että liika tieto lisäsi tuskaa ja tietämätön sydän olisi paljon onnellisempi! Aikuisten ihmisten on turha miettiä onko ollut housut jalassa tms.. Se on se levi sellainen villinlännen meininkiä täynnä oleva paikka ettei siellä omatunto vaivaa sehän jätetään jo napapiirille!

Oi caramba mitä soopaa Onkohan siellä vesijohtovedessä jotain häikkää kun saa miehen, jolla kaikki oli niiiiin hyvin, painamaan vierasta naista yötä päivää. Onko tästä koko ketjusta vedettävissä se johtopäätös, että jos kumppani lähtee Leville, niin se tekee ihan muita asioita kuin Tahkolla tekisi Jep, mikä vaan paikka, missä on sopivasti miehiä ja naisia vapaalla ja kaukana kotoa on periaatteessa ihan samanlainen.

Saariselkä, Pyhä, Tahko, Himos ja etenkin risteilylaivat noin vain esimerkkeinä. Ei Levi ole mnusta sen syntisempi kuin muutkaan vapaa-ajan kohteet. On sillä Levillä sentään kuulu maine.

Ei kuulu samaa muista samantyylisistä paikoista ja ottaen huomioon minun, joka en liiku juuri missään piireissä. Minäkin olen tiennyt jo kauan ettei se ole minun paikkani. Mitä sen tunteen saavuttamiseen tulisi tehdä. Vieläkö se vaimosi on siellä Levillä, vai onko ja ehtinyt palata kotipuoleen? Aattelin vaan, että minkälaisia tuliaisia toi tuolla asennepuolella? Kyl akkaas o nussittu kunnola, et sä tuppimulkku pysty tyydyttään ees eukkoos!.

Ette kai te ota tosissanne tuota aloittajaa, Ottoa. Vetää höplästä, ja kaikki uskoo.. Tämä sama juttu on ollut jossain muillakin sivuilla jo kauan sitten. Ei kannata kommemtoida, blagioitu juttu Olin Levillä pari kuukautta sitten ja kyllä sain. Oli jokin munan kipeä varattu nainen joka oli kiihkeää seuraa lämmetessään Vieläkin nousee vesi kielelle siitä nussimisen ilosta kun mietin kotona kyyhöttävää miestä. Olette säälittäviä kun minä saan hoitaa vaimonne. Ja jos se olit sinä niin soitit kyllä lähempänä yhtätoista sillä lähdimme jo puoliltapäivin yhdessä mäkeen.