Synttäriruno vuotiaalle denise escort

Vaikuttaa siltä, että tekijän aikomuksena oli tappaa. Poliisi saa selville, että The Chinese Wallia suojaa vaikenemisen muuri, joka johtaa tutkimukset nopeasti umpikujaan. Tapaus määrätään keskusrikospoliisin uudelle tutkintayksikölle. Uudenvuoden rakettien jo räjähdellessä taivaalla paljettivaatteiden ja kristallilasien välkkeessä tapahtuu jälleen yksi synkkä teko.

Hän on opiskellut elokuvaa ja dramaturgiaa New Yorkissa ja juontanut kirjallisuusaiheista tv-ohjelmaa. Supersuosittu Rudberg kirjoitti aiemmin chick-lit-romaaneja ja oli lukijoiden kruunaama Ruotsin epävirallinen chick-lit-kuningatar.

Rudberg osallistui myös Ruotsin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Rudbergin dekkareissa rikokset tapahtuvat komeissa puitteissa, samppanja virtaa ja jokaisella on jotain salattavaa. Marianne Jidhoff -kirjoja on myyty yli kappaletta Ruotsissa, ja niiden elokuvaoikeudet on myyty ruotsalaiselle tuotantoyhteydelle.

Sarjan ensimmäinen dekkari Yksi tappava syrjähyppy ilmestyi suomeksi syksyllä Jälleen erinomainen ja hieman erinlainen dekkaristi Ruotsista. Tiheätunnelmainen trilleri Helsingin salatusta historiasta.

Leo Asko työskentelee Poliisin rikoksentorjuntayksikössä. Hänen pitää tutkia eräs Helsingin Korkeavuorenkadulla sijaitseva tyhjä asunto. Kaikki ei tunnu olevan kunnossa vaikka siltä aluksi näyttääkin. Askon havainnot yhyttävät hänet Daniel Janovskyn kanssa, kollegan, joka on siirretty syrjään kenttätutkimuksista. Tutkimukset viittaavat tiukan linjan juutalaisiin, kenties myös muihin yhtä kiihkeisiin tekijöihin.

Edelleen vaikuttaa kuitenkin siltä, että kyse ei ole rikoksesta, mutta kun todisteita alkaa ilmaantua, niistä on mahdoton erehtyä. Salaisuudet on suuren luokan rikosdraama ystävyydestä, rakkaudesta ja petoksesta, tarina jossa True Detective ja Martin Beck kohtaavat.

Pienessä Bruketin kylässä löytyy juhannusaattona ruumis. Mies on murhattu päähän ampumalla. Uhri on eläkkeellä oleva poliisi, Leo Junkerin tuttu.

Tutkinnasta vastaa vuotias Tove Waltersson, jonka poliisina toiminut veli ammuttiin kuoliaaksi väijytyksessä Visbyssä, Gotlannissa, vain vuotta aiemmin. Leo Junkeria on kehotettu lähtemään pitkälle kesälomalle, sillä joku on juorunnut Leon yhä jatkuvasta lääkkeiden väärinkäytöstä hänen päällikölleen. Kun uutinen murhasta tavoittaa Leon, hän murtuu. Leo ymmärtää kuitenkin kaksi asiaa: Kukaan ei tuntenut uhria paremmin kuin hän.

Niinpä Leo päättää saman tien lähteä Tukholmasta Bruketiin. Juhannuspäivän iltana Leo tapaa ensi kerran Tove Walterssonin. Leolla ei ole aavistustakaan asioiden todellisesta tilasta, mutta Tove tietää täsmälleen, että Leo oli poliisi, joka ampui hänen veljensä hengiltä.

Kaksi poliisia näkee elämänsä tilaisuuden koittaneen, mutta samaan aikaan eräs nuori journalisti on päättänyt paljastaa heidän salaisuutensa. Miehet tapaavat marraskuisena yönä eikä paluuta entiseen ole. Nyt murhatulla poliisilla oli salaisuus, vuotias vakavasti mielisairas tytär, joka ei ole puhunut kenellekään vuosiin. Niin luulevat kaikki, paitsi John Grimberg, Grim, jolle tyttö on kertonut salaisuutensa. Grim on Junkerin entinen paras ystävä, josta tuli hänen pahin vihollisensa.

Ruotsin dekkariakatemia palkitsi Carlssonin Varjot vuoden parhaaksi ruotsalaiseksi rikosromaaniksi Carlsson on palkinnon monikymmenvuotisen historian nuorin palkittu. Vuotta aiemmin hänet valittiin Vuoden nuoreksi eurooppalaiseksi kriminologiksi. Carlsson yhdistääkin harvinaisella tavalla kriminologin tietonsa ja kirjailijan taitonsa nautittaviksi lukuelämyksiksi. Tästä alkaa rikosromaanin tulevaisuus.

Silloin ja sinä yönä. Kun toimittaja Juhani Kotkasuo toipui selkävammasta työkykyiseksi, kuoli vaimo. Sen jälkeen masennus otti vallan pitkäksi aikaa ja palattuaan toimitukseen, hän kuuli olevansa työtön. Hän kuitenkin toipui vähitellen. Metsässä oli sieniä ja marjoja poimittavaksi, ja ongellakin kannatti käydä, sillä ahvenfileet maksoivat kaupassa liikaa. Eräänä päivänä vanha kansakoulukaveri soittaa ja haluaa tavata. Kotkasuon on selvitettävä kaikki nuoresta miehestä, jonka kansakoulukaveri on ajanut autolla kuoliaaksi pari vuotta sitten.

Koulukaveri väittää, että pojan kasvot olivat olleet veressä jo ennen kuin auto törmäsi häneen Silloin ja sinä yönä on Pertti Koskisen viides jännitysromaani, johon kirjailija on luonut täysin uuden päähenkilön: Pertti Koskinen tarkastelee kirjoissaan yhteiskuntaa ja sen epäkohtia psykologisella tasolla ja tuo esille asioita, joista on totuttu vaikenemaan.

Hän on kuulunut Suomen Kirjailijaliittoon vuodesta Adolf Hitlerin oikea käsi, marsalkka Wilhelm Keitel, on tulossa onnittelemaan 75 vuotta täyttävää Mannerheimia Kaukopäähän. Äkkiä tilanne sähköistyy, sillä vierailulle on tulossa myös Hitler itse, jolloin joukko suomalaisia vastarintakommunisteja näkee hyvän tilaisuuden diktaattorin murhaamiseen. Kaikki ei kuitenkaan mene ihan suunnitelmien mukaan, ja hermostuneen vastaanottotuokion aikana Hitlerin toinen hansikas putoaa maahan.

Pian tappajaryhmä Kuoro joutuu itsekin ajojahdin kohteeksi. Kaksi Kuoron jäsenistä pakenee henkilöllisyytensä vaihtaneina saksalaisten rintamavastuualueelle Kuusamoon, mutta muut palaavat päämajakaupunki Mikkeliin.

Suurten tunteiden ja taustalla käytävän sodan vuoropuhelussa keskeisiksi nousevat Kuoron sisäiset suhteet, heidän kohtaamansa muut ihmiset sekä hyvän ja pahan ikuinen taistelu. Romaanin fiktiivinen juoni on sijoitettu todellisten historiallisten tapahtumien keskelle. Varsinaisen ammattiuransa Rusanen on tehnyt koulumiehenä, ensin historian opettajana ja sen jälkeen yli neljännesvuosisadan ajan yläasteen rehtorina. Liken kevät - kaikki kirjauutuudet. Ei rakkaus koskaan kuole, ei edes surmaamalla.

Parikymppinen Johannes on palannut isovanhempiensa rappeutuvaan taloon, jonka hän jätti taakseen jo lapsena isänsä yllättävän kuoleman jälkeen. Johannekselle on selvinnyt, että hänen rakastettunsa Aalo, jonka hän luuli surmanneensa kuusi vuotta aiemmin, onkin elossa.

Hän etsii Aalon käsiinsä voittaakseen rakastettunsa takaisin, ja nainen paljastaa kammottavan seikan Johanneksen isän kuolemasta. Avain menneeseen piilee Johanneksen muistoissa ja jossain talon uumenissa, eikä nykyisyyttä voi olla ilman menneisyyttä. Korppinaiset on noir-sävyissä hehkuva rikosromaani, joka hyödyntää omaperäisellä tavalla kauhuromantiikan perintöä.

Tiina Raevaaran ja Miikko Oikkosen dekkari Ihon alla ilmestyy Gummeruksen kustantamana huhtikuussa Den tredje passageraren, Syyskuun alussa Landskronan kadulta löytyy paikallisen äärioikeistolaisen poliitikon ruumis. Poliisi uskoo, että kyseessä on liikennepako. Silminnäkijöitä ei ole, eikä epäiltyjä. Yhtäkkiä toimittaja Erik Larsson saa välikäden kautta yhteydenoton — laittomalta maahanmuuttajalta.

Pian Erik ja toimittajaharjoittelija Karin huomaavat juoksevansa kilpaa sotilastiedustelun kanssa. Samalla todistajan nimi vuodetaan julki. Alkaa tapahtumasarja, joka selviää monien kutkuttavien käänteiden jälkeen vasta kymmenen vuoden päästä. Hän on myös Västerbottens folkbladin pääkirjoitustoimittaja ja kirjoittaa kolumneja useisiin lehtiin.

Kolmas matkustaja on Tony Johanssonin esikoisromaani. Olen lukenut ja oli erittäin kiinnostava ruotsalaisesikoinen. Thriller blev ny skrivutmaning. Hänen nimensä on Freedom. Hän on ollut kahdeksantoista vuotta todistajansuojeluohjelmassa ja seurannut huostaan otettuja lapsiaan etäältä. Kun uskonnollisen lahkon parissa kasvanut tytär katoaa, Freedom hyppää moottoripyörän selkään ja lähtee vimmaiselle etsintämatkalle.

Samalla hän pakenee kuolleen ex-miehensä kostonhimoista, sekopäistä sukua. Vettä sakeampaa on hänen esikoisromaaninsa. Vettä sakeampaa nousi kansainväliseksi ilmiöksi, kun sen oikeudet myytiin ennätysajassa jättisummalla brittikustantamolle. Kirjan käännösoikeudet on myyty jo viiteentoista maahan. Jax Miller - Vettä sakeampaa. Blood Salt Walter, Alex Morrow -sarja 5. Idyllisen pikkukaupungin kulissit romahtavat. Glasgowlainen rikoskomisario Alex Morrow tutkii huume- ja rahanpesujuttua, kun sen yhteydessä epäilty liikenainen katoaa yllättäen.

Helensburghin pikkukaupungin unelias ilmapiiri muuttuu äkisti, kun läheisestä Loch Lomondista löytyy naisen ruumis. Seudulla kaikki tuntevat toisensa ja ovat sukua toisilleen, mutta keneenkään ei voi enää luottaa. Tyynen pinnan alla kuplivat salaisuudet ja petokset alkavat paljastua. Veri suola vesi on suitsutetun Alex Morrow -sarjan viides osa. Alex Morrow -sarja on todella upea ja niin on kaikki Denise MInan kirjat. Tanskan bisnesmaailma ja salaperäinen lahko liittyvät jollain tavalla hämärään tuhopolttoon.

Tärkeän bisnesmiehen poika on perustanut lahkon ja sittemmin hävinnyt maanpäältä. Rikospoliisi Ravn saa tehtäväkseen selvittää, mitä pojalle on tapahtunut. Pian hän huomaa, että pelissä on paljon muutakin kuin kadonnut poika ja helvetin portit aukeavat kun Ravn astuu yhä syvemmälle lahkon synkkiin salaisuuksiin.

Lahko on itsenäinen kolmas osa Michael Katz Krefeldin Ravn-sarjassa. Michael Katz Krefeld s. Häneltä on aiemmin julkaistu kaksi rikosjännäriä Langenneet ja Kadonneet DekkariNetti - Michael Katz Krefeld. Hiljainen sota ilman rintamalinjaa. Neuvostoliiton romahtamisen aikoina Tallinnaan, Helsinkiin, Leningradiin ja Tukholmaan sijoittuva tarina ratkoo ihmissuhdesotkuja epäluottamuksen, poliittisen jännityksen, toivojen ja pelkojen ilmapiirissä.

Täydellisen lauseen kuolema on samanaikaisesti vakoilu- ja rakkaustarina, jonka henkilöt eivät itsekään aina ymmärrä selvästi, millä puolella he ovat ja mitä asiaa ajavat.

Tai keneen voi luottaa, kenen seurassa ei kannata liikkua. Mutta tärkeät valinnat heidän on siitä huolimatta tehtävä. Hän on julkaissut neljä runokokoelmaa, viisi romaania ja novelleja. Romaanit Hector ja Bernard ja Rekonstruktio ovat saaneet Finlandia-palkintoon verrattavan Viron Kulttuurirahaston vuosipalkinnon. Rekonstruktio ilmestyi suomeksi Liken kustantamana Virolaiskirjailija Rein Raud Suomen tilanteesta ja Venäjän. Rein Raud - Kieli on kotini.

Entä jos kirja, jota olet lukemassa, kertookin sinusta? Kun dokumenttiohjaaja ja perheenäiti Catherine Ravencroft alkaa lukea yöpöydälleen ilmestynyttä salaperäistä kirjaa, hän tajuaa pian joutuneensa keskelle painajaista.

Vaikka The Perfect Stranger -niminen romaani väittää olevansa fiktiota, se paljastaa piinallisen yksityiskohtaisesti Catherinen elämän kammottavimman salaisuuden. Salaisuuden, jonka yksi ainoa ihminen hänen lisäkseen tiesi - ja tuo ihminen on kuollut. Gillian Flynn, Paula Hawkins Mestarillinen psykologinen trilleri pitää otteessaan viimeiselle sivulle asti. Renée Knight on työskennellyt elokuvakäsikirjoittajana ja ohjannut taidedokumentteja BBC: Hän asuu Lontoossa miehensä ja kahden teini-ikäisen lapsensa kanssa.

Erittäin kiinnostava uusi esikoisdekkaristi!!! Disclaimer by Renee Knight. By its cover, Kiristystä ja henkistä väkivaltaa - komisario Brunetti kirjavarkaan jäljilläVenetsialaisesta Biblioteca Merulasta on kadonnut mittaamattoman arvokkaita, satoja vuosia vanhoja kirjoja.

Järkyttynyt henkilökunta epäilee amerikkalaista tutkijaa, joka on poistunut kaupungista kuin tuhka tuuleen, ja Brunetti kutsutaan paikalle. Onko varas voinut toimia yksin? Mitä salivahti on nähnyt? Entä mitä upporikas mesenaatti haluaa? Käy ilmi, ettei antikvaaristen teosten pimeillä markkinoilla kaihdeta raakoja, äärimmäisiäkään keinoja. Komisario Brunetti paneutuu häikäilemättömän rikollisen mielenliikkeisiin luotettavan tiiminsä, Vianellon ja Signorina Elettran avulla.

Donna Leonin menestysdekkarit ovat valloittaneet koko maailman. Yksin Suomessa niitä on myyty huikeat kappaletta. Donna Leonin dekkareihin ei kyllästy. Veitsenterävä Matthew Shardlake kohtaa luvun Lontoossa Raamatun profetioihin mieltyneen sarjamurhaajanAsianajaja Matthew Shardlake on vannonut, ettei enää sekaannu valtion asioihin vaan keskittyy auttamaan köyhiä kansalaisia oikeuden edessä.

Hovi nimittäin näyttää haluavan vaieta murhan kuoliaaksi. Shardlake ja hänen kiivas apurinsa Jack Barak ryhtyvät selvittämään tapausta ja tajuavat olevansa julman sarjamurhaajan jäljillä.

Kammottavat teot noudattelevat Ilmestyskirjan profetioita, jotka on juuri saatu kaiken kansan luettaviin uskonpuhdistuksen myötä. Alkuperäiseltä koulutukseltaan hän on historian tohtori. Sansomilta on aikaisemmin julkaistu suomeksi dekkari Talvi Madridissa ja Matthew Shardlake -sarjan dekkarit Luostarin varjot , Musta tuli ja Itsevaltias kevät Sansomin suomeksi ilmestynyt tuotanto.

Uusi pirullisen koukuttava trilleri Varjopojan tekijältä! Tutkiessaan huumediilerin kuolemaa Danny Katz joutuu vedetyksi pornoteollisuuden ja ihmiskaupan armottomaan maailmaan.

Kun huumediileri Ramón tekee itsemurhan, Dannyn epäilykset heräävät. Mitä Ramónille ja tämän tyttöystävälle Jennylle todellisuudessa tapahtui? Dannyn ystävä Jorma Hedlund aikoo puolestaan päättää rikollisen uransa - mutta vasta viimeisen arvokuljetusryöstön jälkeen. Kun ryöstö menee hirvittävällä tavalla pieleen ja rikosten vyyhti alkaa paljastua, Danny ja Jorma huomaavat tutkivansa samaa kammottavaa juttua. August-palkinnon romaanillaan Tarina merkillisestä rakkaudesta voittanut Vallgren on myös muusikko.

Hänen ensimmäinen Danny Katz -trillerinsä Varjopoika  oli kansainvälinen myynti- ja arvostelumenestys. Varjopoika ilmestyi suomeksi tammikuussa Charlotta Lugn ja Shirin Sundin 2. Teidän on pakko auttaa. Vauva ei enää hengitä! Puolivuotias tyttövauva tuodaan solnalaiseen lastensairaalaan henkihieverissä - hänellä on vakavia aivovammoja.

Vauvaa on ravisteltu niin rajusti että hän tuskin selviytyy. Kuka on voinut tehdä viattomalle lapselle sellaista? Glorian hyväosaiset vanhemmat joutuvat nopeasti epäilyksen valokeilaan. Tapausta selvittävät tahoillaan rikostarkastaja Charlotta Lugn ja oikeusavustaja Shirin Sundin. Huvila-alueen prameissa taloissa kytee murheita, joita nougatin väriseksi maalatut seinät eivät onnistu peittämään. Wennstam kirjoittaa kuristavasti tabuaiheesta: Hän on ottanut myös julkisuudessa kantaa kysymyksiin seksuaalisista väärinkäytöksistä.

Kivisydän on toinen, itsenäinen osa jännitystrilogiassa, jonka avasi Petturi Katrina Wennstamin kirjat ovat ykkösluokkaa.

Kuinka käy pikkukaupunkilaisetsivälle, kun hän joutuu tekemisiin Helsingin nilkkien kanssa? Helleaalto saa Kallion kadut hehkumaan polttavan kuumina, kun rakkaudessa pettynyt Kuhala saapuu Helsinkiin tapaamaan vanhaa ihastustaan Anastasia Maz-Abunzjahia.

Naisen asunto löytyy tyhjänä, ja sen liepeiltä joukko mieluiten piilossa auringonvalolta pysytteleviä stadilaisia. Pian Kuhala saa kuulla, että pääkaupungissa on viime päivinä kuristettu hengiltä kaksi naista ja että seuraavaa uhria on lupa odotella lähiaikoina. Vaikka kyseessä on puhdas lomamatka ja Hippu-koirakin kaipaa jo kotiin, hän ei voi olla selvittämättä, mihin ihanainen Anastasia on kadonnut. Hänet tunnetaan eritoten kiitetyistä ja palkituista dekkareistaan.

Dekkaristina Ropponen on mehevän kielen ja henkilökuvauksen mestari, jonka rujon kauniita henkilöitä ei voi olla rakastamatta. Vuonna ilmestynyt Kuhala ja hautausmaan risteys on Ropposen kahdeksas Otto Kuhala -romaani. Ropposen esikoisteos, vuonna ilmestynyt rikosromaani, Pronssijuhlat sai lukijoilta ja kriitikoilta lämpimän vastaanoton ja on esitetty neliosaisena kuunnelmadramatisointina. Vuonna ilmestynyt dekkari Kuolemanuni sai Vuoden johtolanka -palkinnon.

Painajaiseksi muuttuneen unelmakaupungin asukkaat joutuvat punnitsemaan, onko makea valhe sittenkin parempi kuin katkera totuus.. Wayward Pines näyttää idylliseltä pikkukaupungilta, mutta todellisuudessa siellä eletään kaupungin perustajan, David Pilcherin, raudanlujassa komennossa. Pois ei voi lähteä, ellei mieli päästä hengestään. Mutta nyt Pilcher kätyreineen on mennyt liian pitkälle.

Kaupungissa kolme viikkoa seriffinä ollut salaisen palvelun agentti Ethan Burke ei aio enää katsoa toimettomana vierestä. Mutta Pilcherin kosto on kauhea. Pystyykö Ethan pelastamaan Wayward Pinesin, viimeisen kaupungin?

The Melody Lingers On, Kun totuus käy liian kalliiksiSkandaalinkäryinen liikemies, sisustussuunnittelijoiden kuningatar - ja petos, joka sai seurapiirit järkkymään. Tämän mehevämmäksi ei mysteeri muutu! Miljardeja kavaltanut liikemies katoaa Karibianmerellä. Kaksi vuotta myöhemmin skandaali on edelleen kaikkien huulilla: Bennettin leski Anne on vakuuttunut miehensä syyttömyydestä, samoin hänen poikansa Eric.

Kun rahavaikeuksiin joutunut Anne sitten päättää muuttaa pienempään asuntoon, hän palkkaa avukseen sisustussuunnittelija Glady Harperin. Ylellisiin toimeksiantoihin tottuneen Gladyn assistenttina toimii sisukas yksinhuoltaja Lane Harmon, joka ihastuu Ericiin. Lane ei kuitenkaan tiedä, että mitä lähemmäksi Bennettejä hän pääsee, sitä suurempaan vaaraan hän asettaa itsensä - ja nelivuotiaan tyttärensä. Mary Higgins Clark s. Hän pitää kunnia-asianaan tarjoilla kauhua hyvin annosteltuna ja kauniisti katettuna.

Kolmisenkymmentä vuotta jatkuneen kirjailijanuransa aikana hän on julkaissut lähes kolmekymmentä romaania tai kertomuskokoelmaa, jotka ovat kaikki olleet suurmenestyksiä.

Kirja ilmestyy myös sähkökirjana Lisätietoa: Lontoolaisella huutokauppakamarilla työskentelevä Judith tajuaa pomonsa olevan osallisena taideväärennökseen. Ennen kuin ehtii paljastaa mitään, Judith saa potkut. Katkerana hän toteaa pystyvänsä itse paljon parempaan. Alkaa vaarallinen seikkailu escort-tyttöjen Nizzassa, rikkaiden huvijahdeilla, älykköpiirien Pariisissa ja Sveitsin pankkimaailmassa.

Maestra on psykologisen trillerisarjan ensimmäinen osa. Kirjan pohjalta on tekeillä elokuva. Hilton on lontoolainen kirjailija ja toimOittaja. Valmistuttuaan Oxfordista hän opiskeli taidehistoriaa Pariisissa ja Firenzessä.

Hän on työskennellyt toimittajana, taidekriitikkona ja tv-juontajana. Tällä hetkellä on asuu Lontoossa. Kohuttu Maestra on hänen esikoisromaaninsa, ja sen aiheuttama kohu on yllättänyt kaikki. Maestrasta on tekeillä myös elokuva. Time to be grown up about female desire. Oxford historian Lisa Hilton LS Hilton Is this "geeky" Oxford graduate Mihin joudumme kun kuolemme? Yliluonnollinen trilleri vie tuonpuoleiseen, jossa pelataan julmaa peliä siitä, kuka saa palata elämään. Jasmin Pascal-Anderson haavoittuu kuolettavasti ja huomaa päätyneensä outoon satamakaupunkiin, jossa vainajat odottavat tuonen laivaa tai paluuta elämään.

Jokin on kuitenkin pahasti vialla. Sairaalassa henkiin virkoava Jasmin ei koskaan toivu kokemastaan. Kaikkea varjostaa tieto, että tuonpuoleisesta on tullut röyhkeyden pelikenttä, missä katalimmat juonivat itsensä takaisin elämään. Eikä kukaan usko häntä. Kun Jasminin pieni poika sitten joutuu hengenvaaraan, Jasmin on kahden tulen välissä. Ilman leikkausta poika kuolee, sydämen pysäyttämistä vaativa leikkaus taas vie hänet kaupunkiin, joka on koituva hänen kohtalokseen.

On vain yksi vaihtoehto. Jasminin on seurattava perässä. Kirja ilmestyy myös sähkökirjana Lars Kepler DekkariNetissä. Ajankohtainen trilleri terrorismista, Ruotsin lähiöistä ja kaiken takana vaikuttavasta rahasta. Uimarin itsenäisessä jatko-osassa Klara Walldéen joutuu mukaan kansainväliseen vyyhteen, jossa sisar etsii veljeään, Tukholman lähiöissä kytee kapina ja terrorismia pyörittävä raha murentaa yhteiskunnan perustaa.

Yasmine ja Fadi pakenevat lapsina Syyriasta. Uusi elämä Ruotsissa on vaikeaa erityisesti Fadille, ja kun hän joutuu vaikeuksiin, ottaa Yasmine syyt niskoilleen ja muuttaa maasta.

Yasmine pärjää New Yorkissa, mutta yksin jäänyt Fadi radikalisoituu. Klara Walldéen taas yrittää toipua Lontoossa Uimarin tapahtumista, kun outoja alkaa tapahtua: Jäljet johtavat Tukholmaan, jonka lähiöissä kytee kapina.

Sinne palaa myös Yasmine etsimään kadonnutta veljeään. Ruotsalainen Joakim Zander   s. Uimari on hänen ensimmäinen romaaninsa, ja se on myyty 27 maahan. Rikostarkastaja Fabian Risk joutuu laittamaan koko uransa peliin ratkaistakseen Ruotsin oikeusministerin mystisen katoamisen.

Rikostarkastaja Fabian Risk tutkii oikeusministerin merkillistä katoamista Tukholman valtiopäiviltä: Risk joutuu mittavan sumutuksen kohteeksi, mutta samassa sumussa hapuilee Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo. Risk ajautuu yhä syvemmälle korkean tason salaliittoon, joka osoittautuu kylmäävämmäksi kuin kukaan osasi aavistaa. Tunnetuksi Ahnhem tuli Wallander- ja Irene Huss -televisiosarjojen käsikirjoittajana.

Filmon tekemässä kirjoihin pohjautuvaa tv-sarjaa. Kurt Austin kyberroistojen kintereillä. Ihmiskauppaan erikoistuneet roistot hamuavat valtaa kybermaailmassa - Kurt Austinin erikoisryhmä iskee takaisin!

Kurt Austin NUMAn erikoisprojekteista palaa tajuihinsa loukkaannuttuaan uppoavan huvijahdin pelastusyrityksessä. Näkikö hän entisen rakastettunsa Sienna Westgaten hukkuvan? Kurtin on saatava selvyys asiaan. Nainen on tietokonealan gurujen guru, joka on joutunut kyberrikollisjengin kynsiin. Maailman koko tietoliikenne on uhattuna, kun Brévardin roistosuku hamuaa valtaa. Intian valtamereltä Pohjois-Koreaan ja sieltä Madagaskarille syöksyvät sankarit Austin ja Zavala joutuvat tekemään kaikkensa estääkseen koko maailmaa luisumasta häikäilemättömien rikollisten armoille.

Jännitysromaanien lisäksi Cusslerilta on julkaistu mm. Cussler ja hänen vapaaehtoinen miehistönsä ovat paikantaneet jo yli 60 historiallisesti merkittävää alusta, kuten maailman ensimmäisen taistelusukellusveneen, Yhdysvaltain sisällissodan aikana uponneen etelävaltiolaisen C.

Coloradon vuoristoseuduilla ja Arizonan erämaissa viihtyvä Clive Cussler on myös tunnettu vanhojen autojen keräilijä, jonka kokoelmissa on satakunta luvun autoharvinaisuutta. Zack Herry, poliisin erikoisyksikön nuori komeetta, joutuu poliisin sisäisen tutkinnan hampaisiin selvittäessään Ruotsin historian pahinta murha-aaltoa. Neljä aasialaista naista löytyy raa'asti surmattuna tukholmalaisesta asunnosta.

Viides on jätetty henkitoreissaan sairaalan portille. Vammoista päätellen hän on joutunut koiralauman raatelemaksi. Onko kyse naisvihasta, rasismista vai ihmiskaupasta? Vain se on tiedossa, että ellei murhaajaa pian löydetä, naisia kuolee lisää.

Zack Herry tekee päivät vimmaisesti töitä rikosten selvittämiseksi, mutta öisin hänen on paettava todellisuutta, ristiriitojaan - ja oman lapsuutensa verisiä muistoja. Hän kasvoi Linköpingin lähistöllä ja asuu nykyään Mallorcalla. Vuonna Kallentoftin romaani Pesetas voitti parhaalle ruotsalaiselle esikoisromaanille myönnettävän Katapult- palkinnon. Ensimmäisen Malin Fors -dekkarinsa hän julkaisi Hän on myös intohimoinen kokki ja on kirjoittanut palkitun ruokareportaasikirjan Food noir.

Hänen teoksiaan on myyty yhteensä lähes kappaletta. Myös toimittajana työskennellyt Lutteman asuu Örebrossa, Ruotsissa. Schneewittchen muss sterben, Uusi dekkaritähti Saksasta kirjoittaa vuoristokylän synkästä salaisuudesta. Rikostarkastaja Pia Kirchhoff ja Oliver von Bodenstein joutuvat outoa liikenneonnettomuutta selvitellessän pikkukylään, jota painaa vuosien takaisen kammottavan rikoksen varjo. Kauhu hiipii kylään, kun jälleen katoaa nuori tyttö.

Yksimielisiä paikalliset ovat vain siitä, että poliisille ei puhuta. Nele Neuhaus on Saksan tämän hetken myydyin rikoskirjailija. Onko aikakin saada myös saksalaisdekkareita. Antti Autio - Pekka Marjamäki. Onko Sara Texas syytön vai syyllinen?

Kovaksikeitetyn dekkarin lajityypillä leikittelevä mestarillinen murhamysteeri Ruotsin tämän hetken arvostetuimmalta jännityskirjailijalta. Menestyvän asianajaja Martin Bennerin luo saapuu epätoivoinen mies. Hän vaatii Benneriä todistamaan siskonsa syyttömyyden viiteen murhaan ja etsimään tämän pojan, Mion. Veli ei usko että hänen sisarensa, Texasiin au pairiksi tullut ruotsalaistyttö, olisi kuunaan tappanut ketään. Kunnianhimoinen Benner ottaa tapauksen tutkittavakseen, ja sotkeutuu vaaralliseen rikosvyyhteen.

Lotus blues on kehutun kaksiosaisen jännitystarinan ensimmäinen osa. Toinen osa, Mion blue s , ilmestyy lokakuussa Ohlsson aloitti ensimmäisen romaaninsa Nukketalon  kirjoittamisen ollessaan työkomennuksella Bagdadissa. Vuodesta hän on ollut vapaa kirjailija. Kristina Ohlssonin dekkarit ovat ruotsalaista ykköslaatua I stundens hetta, Viides Sandhamn-dekkari paljastaa kesän toiset kasvot.

Mikä on ihanampaa kuin juhannusjuhla saaristossa? Meri tuoksuu, rannat ovat täynnä rentoja, hauskaa pitäviä ihmisiä. Mutta kun saaren nimi on Sandhamn, ei kuolema ole koskaan kaukana. Iloisen joukon keskellä nuori tyttö lysähtää yhtäkkiä huumattuna hiekalle, ja aamulla rannalta löytyy ruumis. Perheisiin iskee kauhea huoli. Aikuiset alkavat tajuta, että nuorilla on salainen elämä, josta he eivät tiedä mitään. Juristi Nora Linde viettää saaressa ensimmäistä juhannustaan uuden rakkaansa Jonaksen kanssa.

Pian katoaa Jonaksen tytär Wilma, ja alkaa kuumeinen etsintä. On aika kutsua Noran ystävä, Nackan poliisin Thomas Andreasson paikalle saaren kesäyöhön. Hän asuu talvet Tukholmassa ja kesät sukunsa huvilassa Sandhamnin saarella, minne hän rikostarinansakin sijoittaa. Stenin rikostarinoissa perheellä ja ihmissuhteilla on keskeinen rooli niin päähenkilöiden arjessa kuin rikosten motiivinakin, aivan kuin oikeassa elämässä.

Stenin rakastetuista dekkareista on tehty Suomessakin nähty tv-sarja Murha Sandhamnissa. Tietokirjat Christie, Agatha, Brawn, David toim. Little Grey Cells, Maailma kuuluisan salapoliisin silmin. Herkullinen kokoelma maailman kuuluisimman salapoliisin, Hercule Poirotin, lausahduksia elämän eri aloilta. Kokoelmaan sisältyvät Agatha Christien artikkelit vuodelta Poirotin hahmon synnystä ja heidän välisestään suhteesta. Mutta tunnetta ja järkeä ei voi sekoittaa.

Mutta ihailen sitä häkin ulkopuolelta. En mene häkkiin sisälle. Kirjoittajat Paula Arvas FT ja dosentti, päätoimittaja Voitto Ruohonen FT ovat laaja-alaisia erityisesti suomalaisen rikoskirjallisuuden asiantuntijoita. Arvas on väitellyt Helsingin yliopiston kotimaisen kirjallisuuden oppiaineesta luvun suomalaisista salapoliisiromaaneista ja Ruohonen Joensuun yliopistossa Matti-Yrjänä Joensuun tuotannosta.

Mikä tekee tieteiselokuvasta taidetta ja viihdettä? Miten avaruusmatkoista, ihmiskoneista ja muukalaishirviÖistä on tullut valkokankaan menestystuotteita? Tieteiselokuvan osuus filmiteollisuudessa on kasvanut etenkin luvulla. Suosituimmat scifi-spektaakkelit, kuten Avatar ja Tähtien sota -trilogiat, ovat tehneet kerta toisensa jälkeen ennätyksiä lipputuloissa.

Millaisen lajiperinteen varaan nämä elokuvat ovat syntyneet? Tieteiselokuvan käsikirja esittelee lajityypin kehitystä mykkäkauden lyhytfilmeistä digiefekteillä rakennettuihin maailmoihin. Vähän tunnetut B-tuotannot esitellään yhtä merkittävinä kuin kuuluisat blockbuster-filmit.

Kirjan tietolaatikoissa analysoidaan lähemmin lajikohtaisia merkkitapauksia, kuten , Alien, Blade Runner ja Matrix. Tieteiselokuvan käsikirja on lajinsa ensimmäinen suomenkielinen tietoteos. Teos on itsenäinen jatko-osa Tieteiskirjallisuuden käsikirjalle Markku Soikkeli FT on tamperelainen opettaja, tutkija ja kirjailija.

Arktinen Banaani Parkkari, Jukka: Lievestuore saa New Yorkin terrori-iskun syksynä ihmeteltävää, kun paikallisen neidon komea saudi-aviomies asettuu kylälle ja ryhtyy määrätietoisesti suomalaistumaan.

Harjoituksiin kuuluvat esimerkiksi hiihtolenkit ja lintubongaus Suomen suurimman asevarikon ympäristössä. Suomalaistumista suunnittelee myös Helsingin CIA: Sähäkkä ja maailmaa - joskaan ei uutta asemamaataan - tunteva uusi esimies ottaa sydämen asiakseen suomalaisviranomaisten aktivoimisen USA: Siihen liittyvässä suunnitelmassa Kaariasellekin on tarjolla vauhdikas rooli. Samaan aikaan Venäjän sotilastiedustelu GRU ja Suomen pääesikunnan tutkintaosasto pelaavat kiihtyvää operatiivista peliään, josta molempien laitosten legendaariset pääpelurit suorastaan nauttivat.

Kaksoisagenttien, harhautusten ja epäilysten täyttämässä maailmassa seuraavan siirron parhaiten aavistava pelaaja voittaa - ainakin yhden erän kerrallaan. Sarjassa on aiemmin ilmestynyt: Suoraan hevosen suusta , Vastarannan vakoilija , Kontrolli parempi , Putin, Vladimir Putin ilm. Atenan kevät - kaikki kirjauutuudet     Ekholm, Kai: The Quality of Silence, Alaskan talvessa päivät eivät erotu öistä, ja kylmyys tunkeutuu kaiken läpi. Kymmenvuotias kuuro Ruby matkustaa äitinsä Yasminin kanssa rekan kyydissä Alaskan halki.

He etsivät Rubyn isää, luontokuvaajaa, joka on nähty viimeksi pienessä inuiittikylässä. Kylän uskotaan tuhoutuneen tulipalossa, mutta toivo isän löytymisestä ei ole vielä sammunut. Yasminin ja Rubyn matka etenee hitaasti jäisillä teillä lumimyrskyn yltyessä ja muuttuu yhä vaarallisemmaksi, kun rekan taustapeiliin ilmestyvät yhtäkkiä tuntemattoman auton etuvalot.

Joku seuraa heitä pimeydessä. Suositun englantilaisen kirjailijan Rosamund Luptonin jännitysromaani on hyytävän koukuttava. Rubyn hiljainen maailma täynnä värejä ja viittomia äänteiden sijaan, jännitteet perheen sisällä sekä Alaskan ankara talvi luovat puitteet huikealle lukuelämykselle. Englantilainen Rosamund Lupton s. Hänen esikoisromaaninsa Sisar kevät oli huikea menestys ympäri maailman.

Lupton asuu Lontoossa miehensä ja kahden poikansa kanssa. Loistavia trillereitä molemmat Sisar ja Mitä jäljelle jää. Hienoa, että saadaan Luptonia lisää. Rei Shimura menetysten rannikolla. The Kizuna Coasta, Maanjäristys ja sitä seuraava tsunami iskevät hirmuisella voimalla Japaniin maaliskuussa Havaijille asettunut japanilais-amerikkalainen Rei Shimura saa pian järistyksen jälkeen sekavan puhelun ystävältään herra Ishidalta, joka kertoo olevansa loukussa tsunamin runtelemalla Tohokun rannikolla.

Rei matkustaa Tokion kautta Tohokuun ja ryhtyy etsimään ystäväänsä. Kun myös herra Ishidan apulainen katoaa ja joku vaikuttaa seuraavan Reitä joka paikkaan, hän ymmärtää, että kyse on muustakin kuin vain maanjäristyksen aiheuttamista tuhoista. Japanin kiehtovan erilaiset tavat ja kulttuuri tuhansia vuosia vanhoine taidemuotoineen ja eksoottisine ruokineen tulevat tutuiksi rakastetun Rei Shimura -jännityssarjan uusimmassa, itsenäisessä osassa.

Upeata, että saadaan kuuden vuoden tauon jälkeen Sujata Masseyltä uusi Rei Shimura. Gummerus - Sujata Massey. Legado en los huesos, Oikeudenkäynti murhatun teinitytön isäpuolta vastaan alkaa. Mukana on Amaia Salazar, murharyhmän nykyinen johtaja, joka vuosi sitten ratkaisi Baztanin laaksossa kauhua kylväneiden basajaun-murhien tapauksen. Isäpuolen syyllisyys on selvä, mutta yhtäkkiä tuomari ilmoittaa, että oikeudenkäynti täytyy perua: Vanki on jättänyt Salazarille itsemurhaviestin, jossa on vain yksi sana: Baskimytologiassa kyklooppiin viittaava sana vie rikosylikonstaapelin uudelleen kotiseudulleen Baztaniin.

Tällä kertaa murharyhmää työllistävät perheväkivalta sekä oudot ihmisluu-uhraukset pikkukylän kirkossa. Baskimaan murhat -sarjan toinen osa käsittelee naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ja äitiyden yhdistämistä vaativaan ammattiin. Baskimaan murhat -sarja on yli kappaleen kokonaismyynneillään valloittanut Espanjan myyntilistojen kärkipaikat, ja se julkaistaan yli 30 maassa.

Oikeustiedettä opiskellut Redondo asuu Ribera de Navarrassa. Fred Vargasin rakastettu Adamsberg-sarja kertoo pariisilaisesta murharyhmästä, jossa työskentelee joukko persoonallisia poliiseja.

Murharyhmän sielu on karismaattinen komisario Adamsberg, jonka ajattelu on silkkaa tajunnanvirtaa. Hänen oikea kätensä on valkoviinille perso, kävelevä tietosanakirja Danglard ja vasen kätensä amatsonimainen Retancourt, joka tyrmää tarvittaessa isonkin miehen. Kaikki suojelevat toistensa pikku erikoisuuksia ja ratkaisevat Adamsbergin aina oikeaan osuvia harhailuja myötäillen murhan kuin murhan. Ja matkan varrella lukija nauttii. Hyisiä aikoja vie lukijan 10 vuoden takaisiin, selittämättömiin tapahtumiin Islannissa ja Robespierre-fanaatikkojen salaseuraan Pariisissa.

Kyseessä on itsemurhiksi lavastettujen murhatapausten sarja, jonka Adamsbergin tiimi saa tutkittavakseen. Pohjolan jäätiköiden hurjuus ja Ranskan vallankumouksen kauaskantoiset seuraukset hämärtävät murhavyyhtiä, jonka ratkaisun voi selvittää vain Adamsberg, joka ajattelee aivan toisin kuin kukaan muu… Fred Vargas on Ranskan arvostetuin dekkarikirjailija ja eurodekkarin ykköstähti Fred Vargas s.

Juuri arkeologia tutustutti kirjailijan vanhoihin legendoihin ja innoitti häntä kirjoittamaan dekkareita. Vargas onkin sitä mieltä, että taide syntyi alun perin siksi, että ihmiset saisivat nukuttua öisin.

Tarinoissa paha saa palkkansa ja pelot pysyvät kurissa! Merellinen keittokirja on syötävän hyvä aluevaltaus Camilla Läckbergiltä ja huippukokki Christian Hellbergiltä. Herkullisten ruokien ohella keittokirja tutustuttaa lähemmin Läckbergin dekkareista tutun Fjällbackan maisemiin Länsi-Götanmaan rannikolla. Kirjassa on noin 60 reseptiä, laaja kattaus meren antimia, pientä piknik- ja lounasruokaa, grilliherkkuja ja juhlapyhien parhaita, talviajan päivällisiä ja marjaisia jälkiruokia — selkeitä makuja ja helposti toteutettavia ohjeita.

Rakkaus ruokaan ja Fjällbackaan maustaa jokaista kirjan reseptiä. Koko sivun kuulaat ruokakuvat herättävät nälän, ja lämminhenkiset miljöökuvat vievät viehättävään ruotsalaiseen kalastajakylään ja vesille Läckbergin kanssa.

Ruotsalainen Camilla Läckberg s. Hänen romaanejaan on myyty yli 12 miljoonaa kappaletta, yli 50 maassa, ja niistä on tehty myös elokuva- ja tv-sovituksia. Camilla on kotoisin Fjällbackan kylästä, jonne myös hänen rikosromaaninsa sijoittuvat.

Nykyään hän asuu Tukholman lähistöllä. Hellberg valittiin vuoden kokiksi ja on sen jälkeen työskennellyt TV4: HarperCollinsNordic   Baldwin, Carey: Caitlin Cassidyn isä tuomittiin kuolemaan tunnustamastaan brutaalista murhasta. Caitlin oli kuitenkin vakuuttunut isänsä syyttömyydestä. Menneisyys tekee paluun, kun oikeuspsykiatrina toimiva Caitlin saa tehtäväkseen laatia profiilin nuoren naisen surmaajalle.

Tehtävä osoittautuu hengenvaaralliseksi, kun isän puolustusasianajaja, hänen vanha ystävänsä, ammutaan aivan Caitlinin nenän edessä, ja Caitlinista uhkaa tulla murhaajan seuraava uhri. Yhdessä FBI-agentti Atticus Spenserin kanssa Caitlin aloittaa tappajan, mahdollisen sarjamurhaajan - tai pikemminkin sarjamurhaajien - jahtaamisen. Jäljet johtavat salaiseen murhaklubiin.

Pian kukaan ei ole turvassa. Hän asuu naapurustossasi, hienossa talossa, jossa on hyvin hoidettu puutarha. Hän käy ostoksilla samassa ruokakaupassa kuin sinä ja vilkuttaa sinulle iloisesti, kun käännyt pihaasi. Hän on täysin normaali. Se mitä et tiedä on että hän on rakentanut kellariinsa häkin, ja että hänen ostamansa ruoka on tarkoitettu häkissä vangittuna olevalle nuorelle naiselle.

Tämä nainen on vain yksi monista miehen sieppaamista naisista eikä naisella ole aavistustakaan siitä, mikä häntä odottaa. Hän saa tyydytystä toisten kiduttamisesta, niin se on aina ollut. Se on aivan normaalia. Sitten hän tapaa kalatiskin myyjän ja yhtäkkiä kaikki muuttuu. Graeme Cameron asuu perheensä kanssa Norfolkissa Englannissa.

Hän ei ole koskaan työskennellyt poliisi, akuuttilääkärinä, rikostoimittajana tai oikeusantropologina. Normaali on hänen ensimmäinen romaaninsa. Evergladesin rämealueelta löytyy naisen ruumis ja arvostettu syyttäjä Abe Beckham kutsutaan valvomaan tapauksen tutkintaa.

Kaikki tuntuvat pitävän häntä syyllisenä, mutta onko hänellä todellakin jotakin tekemistä murhan kanssa? Aben ensimmäinen vaimo oli kuollut nuorena ja toinen vaimo kadonnut yllättäen.

Joten kaikkien huulilla on kysymys: Kuka tuo mies oikeastaan on? Elämän ja kuoleman leikki. Komisario Deckerin on melkein mahdotonta yhdistää kuvat naiseen, joka istuu hänen edessään ja pyytää häneltä apua. Terry McLaughlin on joutunut psykopaattisen aviomiehensä pahoinpitelemäksi ja on nyt peloissaan. Pian heidän tapaamisensa jälkeen Terry katoaa jäljettömiin. Samaan aikaan rakennustyömaalta löydetään kuollut nainen. Miten nuoren sairaanhoitajan ruumis on päätynyt sinne?

Onko hänen kevytmielinen ja kuluttava elämäntyylinsä johtanut hänen ennenaikaiseen kuolemaansa vai onko hän mahdollisesti sarjamurhaajan uhri?

Nämä kaksi tapausta aiheuttavat Deckerille päänvaivaa. Onko kadonnut nainen myös murhattu vai onko hän kadonnut vapaaehtoisesti? Jäljet johtavat eri suuntiin. Kun sitten tapahtuu lisää katoamisia, Decker ymmärtää, että tapausten selvityksellä on kiire — kukaan ei ole turvassa niin kauan kuin murhaaja on vapaalla jalalla.

Good Girl - Kunpa tietäisit. Olen seurannut naista nyt muutaman päivän. Tiedän, mistä hän ostaa ruokansa, missä hän pesettää vaatteensa ja missä hän on töissä. En tiedä hänen silmiensä väriä enkä sitä, miltä ne näyttävät, kun hän on peloissaan.

Saan pian tietää sen. Mia Dennett on merkittävän chicagolaistuomarin ja tämän hiljaisen seurapiirivaimon nuorempi tytär, joka rikkoo rajoja opettamalla vaihtoehtokoulussa kuvaamataitoa. Eräänä iltana Mia menee baariin tavatakseen ailahtelevaisen poikaystävänsä. Kun tätä ei kuulu paikalle, Mia lähtee arvoituksellisen vieraan miehen matkaan. Sulavakäytöksinen ja älykkään oloinen Colin Thatcher vaikuttaa ensi alkuun turvalliselta yhden yön jutulta, mutta seuratessaan Colinia tämän kotiin Mia tekee elämänsä pahimman virheen.

Colin on värvätty sieppaamaan Mia osana mieletöntä kiristysjuonta, mutta suunnitelma saa yllättävän käänteen, kun Colin päättää piiloutua, Mia vankinaan, syrjäiseen mökkiin Minnesotan erämaahan ja paeta poliisia ja murhanhimoista pomoaan ja tämän kätyreitä.

Mian äiti, Eve, ja etsivä Gabe Hoffman tekevät kaikkensa löytääkseen kadonneet, mutta kukaan ei osaa ennustaa niitä tunnesiteitä, jotka viime vaiheessa saavat tämän perheen maailman romahtamaan. Koukuttavan jännittävä ja tiivistunnelmainen trilleri, Good Girl on kiehtova esikoisteos, joka paljastaa, että täydellisessä perheessä ei mikään ole sitä miltä näyttää Kubica käytti äskettäin julkaistun Good Girl -esikoisromaaninsa kirjoittamiseen neljä vuotta.

Sen lisäksi kului ensin kaksi vuotta agentin ja sitten toiset kaksi vuotta kustantajan löytämiseen. Mutta sen jälkeen kaikki tapahtuikin nopeasti. Sekä lukijat että kriitikot kirjan omakseen heti sen jälkeen kun se vuoden ilmestyi USA: Mary Kubicalla on filosofian kandidaatin tutkinto historian ja amerikkalaisen kirjallisuuden alalta. Hän asuu Chicagon ulkopuolella miehensä ja kahden lapsensa kanssa.

Good Girl on hänen ensimmäinen teoksensa. Tällä hetkellä hän kirjoittaa järjestyksessä toista romaaniaan, Pretty Baby, jossa nainen törmää kohtalokkaasti erääseen kodittomaan. Kirja on julkaistu USA: Perhe, joka on hajoamisen partaalla. Hän näkee teinitytön seisomassa kaatosateessa juna aseman laiturilla. Tyttö pitää pientä lasta sylissään. Uusin viesti kirjoittanut LapSnapper LapSnapper kuulumisia vu Uusin viesti kirjoittanut RCM Vs: Uusin viesti kirjoittanut RacersGroupFinland Vs: Uusin viesti kirjoittanut RacingFactory Vs: Uusin viesti kirjoittanut Losikuski Vs: Uusin viesti kirjoittanut Matti Räsänen Vs: Uusin viesti kirjoittanut Rc-Navetta Vs: Uusin viesti kirjoittanut Tinoxin Oy Vs: Uusin viesti kirjoittanut ylikar-h Vs: Escort RS Mk2 ja Aktiiviset käyttäjät viimeisen 15 minuutin aikana: Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Ei uusia viestejä Uudelleenohjaava alue. Tapatalk käytössä SMF 2. Yleinen keskustelu Vapaata keskustelua kaikesta RC-autoihin liittyvästä. DIY Vapaata keskustelua omatekemistä osista. Sähköautot Vapaata keskustelua kaikesta sähköautoihin liittyvästä. Polttisautot Vapaata keskustelua kaikesta nitroautoihin liittyvästä. Bensa-autot Vapaata keskustelua kaikesta bensa-autoihin liittyvästä.

Radiolaitteet Vapaata keskustelua kaikesta radiolaitteisiin liittyvästä. RC-kerhot ja -radat Vapaata keskustelua RC-kerhoista ja -radoista. Kilpailukutsut Kilpailukutsut, aikataulut ja erälistat. Tulokset Kilpailujen seurannat sekä tulokset ja jälkipelit. Kilpailijoiden kanava Keskustelua säännöistä ja kilpailutoiminnasta. Vapaa keskustelu Vapaata keskustelua kaikesta muusta paitsi RC-autoista.

Ostetaan Lue ja lähetä ilmaisia ostoilmoituksia RC-autoista ja -tarvikkeista. Keskustelua kaupankäynnistä Kaikki kaupankäyntiin liittyvä keskustelu tänne.

: Synttäriruno vuotiaalle denise escort

TREFFIT ISKURI NUMEROPALVELU Swinger bileet escort kotka
Synttäriruno vuotiaalle denise escort Rajut seksi videot thai hieronta lappeenranta
Tytön pillua hieronta pitäjänmäki Hän on julkaissut kuusi romaania, runokokoelman, esseitä ja tietokirjoja. Kivisydän on toinen, itsenäinen osa jännitystrilogiassa, jonka avasi Petturi Gabriella Ullberg Westi n s. Tapahtumien kulku viittaa itsemurhaan, mutta turvatehtävään komennetulle Steinille paikallispoliisin päätelmät eivät kelpaa. The Times -lehti on verrannut kirjaa ja sen henkilöhahmoja Forsytein taruun. Todistajana hän joutuu mukaan vedetyksi.
KESKUSTELU SEKSI SEKSISEURAA SALO Sarjassa seurataan poliisistya yksityisetsiväksi siirtyneen Kalevi Arosuon ja hänen vastahakoisen avustajansa sisarenpoika Juho Tulikosken tutkimuksia. Me emme elä samassa maailmassa kuin te on jännittävä ja koukuttava kuvaus Suomessa toimivasta järjestäytyneestä rikollisuudesta, jyrän lailla etenevistä päihderiippuvuuksista sekä peruuttamattomista, julmista ratkaisuista. Onko kyse naisvihasta, rasismista vai ihmiskaupasta? Hän on ollut kahdeksantoista vuotta todistajansuojeluohjelmassa ja seurannut huostaan otettuja lapsiaan etäältä. Reading on kirjoittanut viisi tietokirjaa ja on kiistatta yksi tämän päivän arvostetuimpia Nostradamus-asiantuntijoita.
TIUKKOJA PILLUJA MUSTA NAINEN SÄNGYSSÄ Suomalaista seksiä eroottisia filmejä

Sen jälkeen masennus otti vallan pitkäksi aikaa ja palattuaan toimitukseen, hän kuuli olevansa työtön. Hän kuitenkin toipui vähitellen. Metsässä oli sieniä ja marjoja poimittavaksi, ja ongellakin kannatti käydä, sillä ahvenfileet maksoivat kaupassa liikaa. Eräänä päivänä vanha kansakoulukaveri soittaa ja haluaa tavata. Kotkasuon on selvitettävä kaikki nuoresta miehestä, jonka kansakoulukaveri on ajanut autolla kuoliaaksi pari vuotta sitten. Koulukaveri väittää, että pojan kasvot olivat olleet veressä jo ennen kuin auto törmäsi häneen Silloin ja sinä yönä on Pertti Koskisen viides jännitysromaani, johon kirjailija on luonut täysin uuden päähenkilön: Pertti Koskinen tarkastelee kirjoissaan yhteiskuntaa ja sen epäkohtia psykologisella tasolla ja tuo esille asioita, joista on totuttu vaikenemaan.

Hän on kuulunut Suomen Kirjailijaliittoon vuodesta Adolf Hitlerin oikea käsi, marsalkka Wilhelm Keitel, on tulossa onnittelemaan 75 vuotta täyttävää Mannerheimia Kaukopäähän. Äkkiä tilanne sähköistyy, sillä vierailulle on tulossa myös Hitler itse, jolloin joukko suomalaisia vastarintakommunisteja näkee hyvän tilaisuuden diktaattorin murhaamiseen.

Kaikki ei kuitenkaan mene ihan suunnitelmien mukaan, ja hermostuneen vastaanottotuokion aikana Hitlerin toinen hansikas putoaa maahan. Pian tappajaryhmä Kuoro joutuu itsekin ajojahdin kohteeksi. Kaksi Kuoron jäsenistä pakenee henkilöllisyytensä vaihtaneina saksalaisten rintamavastuualueelle Kuusamoon, mutta muut palaavat päämajakaupunki Mikkeliin.

Suurten tunteiden ja taustalla käytävän sodan vuoropuhelussa keskeisiksi nousevat Kuoron sisäiset suhteet, heidän kohtaamansa muut ihmiset sekä hyvän ja pahan ikuinen taistelu. Romaanin fiktiivinen juoni on sijoitettu todellisten historiallisten tapahtumien keskelle.

Varsinaisen ammattiuransa Rusanen on tehnyt koulumiehenä, ensin historian opettajana ja sen jälkeen yli neljännesvuosisadan ajan yläasteen rehtorina. Liken kevät - kaikki kirjauutuudet. Ei rakkaus koskaan kuole, ei edes surmaamalla. Parikymppinen Johannes on palannut isovanhempiensa rappeutuvaan taloon, jonka hän jätti taakseen jo lapsena isänsä yllättävän kuoleman jälkeen.

Johannekselle on selvinnyt, että hänen rakastettunsa Aalo, jonka hän luuli surmanneensa kuusi vuotta aiemmin, onkin elossa. Hän etsii Aalon käsiinsä voittaakseen rakastettunsa takaisin, ja nainen paljastaa kammottavan seikan Johanneksen isän kuolemasta.

Avain menneeseen piilee Johanneksen muistoissa ja jossain talon uumenissa, eikä nykyisyyttä voi olla ilman menneisyyttä. Korppinaiset on noir-sävyissä hehkuva rikosromaani, joka hyödyntää omaperäisellä tavalla kauhuromantiikan perintöä. Tiina Raevaaran ja Miikko Oikkosen dekkari Ihon alla ilmestyy Gummeruksen kustantamana huhtikuussa Den tredje passageraren, Syyskuun alussa Landskronan kadulta löytyy paikallisen äärioikeistolaisen poliitikon ruumis.

Poliisi uskoo, että kyseessä on liikennepako. Silminnäkijöitä ei ole, eikä epäiltyjä. Yhtäkkiä toimittaja Erik Larsson saa välikäden kautta yhteydenoton — laittomalta maahanmuuttajalta. Pian Erik ja toimittajaharjoittelija Karin huomaavat juoksevansa kilpaa sotilastiedustelun kanssa. Samalla todistajan nimi vuodetaan julki. Alkaa tapahtumasarja, joka selviää monien kutkuttavien käänteiden jälkeen vasta kymmenen vuoden päästä.

Hän on myös Västerbottens folkbladin pääkirjoitustoimittaja ja kirjoittaa kolumneja useisiin lehtiin. Kolmas matkustaja on Tony Johanssonin esikoisromaani. Olen lukenut ja oli erittäin kiinnostava ruotsalaisesikoinen. Thriller blev ny skrivutmaning. Hänen nimensä on Freedom. Hän on ollut kahdeksantoista vuotta todistajansuojeluohjelmassa ja seurannut huostaan otettuja lapsiaan etäältä. Kun uskonnollisen lahkon parissa kasvanut tytär katoaa, Freedom hyppää moottoripyörän selkään ja lähtee vimmaiselle etsintämatkalle.

Samalla hän pakenee kuolleen ex-miehensä kostonhimoista, sekopäistä sukua. Vettä sakeampaa on hänen esikoisromaaninsa. Vettä sakeampaa nousi kansainväliseksi ilmiöksi, kun sen oikeudet myytiin ennätysajassa jättisummalla brittikustantamolle. Kirjan käännösoikeudet on myyty jo viiteentoista maahan. Jax Miller - Vettä sakeampaa. Blood Salt Walter, Alex Morrow -sarja 5. Idyllisen pikkukaupungin kulissit romahtavat. Glasgowlainen rikoskomisario Alex Morrow tutkii huume- ja rahanpesujuttua, kun sen yhteydessä epäilty liikenainen katoaa yllättäen.

Helensburghin pikkukaupungin unelias ilmapiiri muuttuu äkisti, kun läheisestä Loch Lomondista löytyy naisen ruumis. Seudulla kaikki tuntevat toisensa ja ovat sukua toisilleen, mutta keneenkään ei voi enää luottaa. Tyynen pinnan alla kuplivat salaisuudet ja petokset alkavat paljastua. Veri suola vesi on suitsutetun Alex Morrow -sarjan viides osa. Alex Morrow -sarja on todella upea ja niin on kaikki Denise MInan kirjat. Tanskan bisnesmaailma ja salaperäinen lahko liittyvät jollain tavalla hämärään tuhopolttoon.

Tärkeän bisnesmiehen poika on perustanut lahkon ja sittemmin hävinnyt maanpäältä. Rikospoliisi Ravn saa tehtäväkseen selvittää, mitä pojalle on tapahtunut. Pian hän huomaa, että pelissä on paljon muutakin kuin kadonnut poika ja helvetin portit aukeavat kun Ravn astuu yhä syvemmälle lahkon synkkiin salaisuuksiin.

Lahko on itsenäinen kolmas osa Michael Katz Krefeldin Ravn-sarjassa. Michael Katz Krefeld s. Häneltä on aiemmin julkaistu kaksi rikosjännäriä Langenneet ja Kadonneet DekkariNetti - Michael Katz Krefeld. Hiljainen sota ilman rintamalinjaa. Neuvostoliiton romahtamisen aikoina Tallinnaan, Helsinkiin, Leningradiin ja Tukholmaan sijoittuva tarina ratkoo ihmissuhdesotkuja epäluottamuksen, poliittisen jännityksen, toivojen ja pelkojen ilmapiirissä. Täydellisen lauseen kuolema on samanaikaisesti vakoilu- ja rakkaustarina, jonka henkilöt eivät itsekään aina ymmärrä selvästi, millä puolella he ovat ja mitä asiaa ajavat.

Tai keneen voi luottaa, kenen seurassa ei kannata liikkua. Mutta tärkeät valinnat heidän on siitä huolimatta tehtävä. Hän on julkaissut neljä runokokoelmaa, viisi romaania ja novelleja. Romaanit Hector ja Bernard ja Rekonstruktio ovat saaneet Finlandia-palkintoon verrattavan Viron Kulttuurirahaston vuosipalkinnon.

Rekonstruktio ilmestyi suomeksi Liken kustantamana Virolaiskirjailija Rein Raud Suomen tilanteesta ja Venäjän. Rein Raud - Kieli on kotini. Entä jos kirja, jota olet lukemassa, kertookin sinusta? Kun dokumenttiohjaaja ja perheenäiti Catherine Ravencroft alkaa lukea yöpöydälleen ilmestynyttä salaperäistä kirjaa, hän tajuaa pian joutuneensa keskelle painajaista. Vaikka The Perfect Stranger -niminen romaani väittää olevansa fiktiota, se paljastaa piinallisen yksityiskohtaisesti Catherinen elämän kammottavimman salaisuuden.

Salaisuuden, jonka yksi ainoa ihminen hänen lisäkseen tiesi - ja tuo ihminen on kuollut. Gillian Flynn, Paula Hawkins Mestarillinen psykologinen trilleri pitää otteessaan viimeiselle sivulle asti. Renée Knight on työskennellyt elokuvakäsikirjoittajana ja ohjannut taidedokumentteja BBC: Hän asuu Lontoossa miehensä ja kahden teini-ikäisen lapsensa kanssa.

Erittäin kiinnostava uusi esikoisdekkaristi!!! Disclaimer by Renee Knight. By its cover, Kiristystä ja henkistä väkivaltaa - komisario Brunetti kirjavarkaan jäljilläVenetsialaisesta Biblioteca Merulasta on kadonnut mittaamattoman arvokkaita, satoja vuosia vanhoja kirjoja.

Järkyttynyt henkilökunta epäilee amerikkalaista tutkijaa, joka on poistunut kaupungista kuin tuhka tuuleen, ja Brunetti kutsutaan paikalle. Onko varas voinut toimia yksin? Mitä salivahti on nähnyt? Entä mitä upporikas mesenaatti haluaa? Käy ilmi, ettei antikvaaristen teosten pimeillä markkinoilla kaihdeta raakoja, äärimmäisiäkään keinoja. Komisario Brunetti paneutuu häikäilemättömän rikollisen mielenliikkeisiin luotettavan tiiminsä, Vianellon ja Signorina Elettran avulla.

Donna Leonin menestysdekkarit ovat valloittaneet koko maailman. Yksin Suomessa niitä on myyty huikeat kappaletta. Donna Leonin dekkareihin ei kyllästy. Veitsenterävä Matthew Shardlake kohtaa luvun Lontoossa Raamatun profetioihin mieltyneen sarjamurhaajanAsianajaja Matthew Shardlake on vannonut, ettei enää sekaannu valtion asioihin vaan keskittyy auttamaan köyhiä kansalaisia oikeuden edessä. Hovi nimittäin näyttää haluavan vaieta murhan kuoliaaksi.

Shardlake ja hänen kiivas apurinsa Jack Barak ryhtyvät selvittämään tapausta ja tajuavat olevansa julman sarjamurhaajan jäljillä. Kammottavat teot noudattelevat Ilmestyskirjan profetioita, jotka on juuri saatu kaiken kansan luettaviin uskonpuhdistuksen myötä. Alkuperäiseltä koulutukseltaan hän on historian tohtori. Sansomilta on aikaisemmin julkaistu suomeksi dekkari Talvi Madridissa ja Matthew Shardlake -sarjan dekkarit Luostarin varjot , Musta tuli ja Itsevaltias kevät Sansomin suomeksi ilmestynyt tuotanto.

Uusi pirullisen koukuttava trilleri Varjopojan tekijältä! Tutkiessaan huumediilerin kuolemaa Danny Katz joutuu vedetyksi pornoteollisuuden ja ihmiskaupan armottomaan maailmaan.

Kun huumediileri Ramón tekee itsemurhan, Dannyn epäilykset heräävät. Mitä Ramónille ja tämän tyttöystävälle Jennylle todellisuudessa tapahtui? Dannyn ystävä Jorma Hedlund aikoo puolestaan päättää rikollisen uransa - mutta vasta viimeisen arvokuljetusryöstön jälkeen.

Kun ryöstö menee hirvittävällä tavalla pieleen ja rikosten vyyhti alkaa paljastua, Danny ja Jorma huomaavat tutkivansa samaa kammottavaa juttua. August-palkinnon romaanillaan Tarina merkillisestä rakkaudesta voittanut Vallgren on myös muusikko. Hänen ensimmäinen Danny Katz -trillerinsä Varjopoika  oli kansainvälinen myynti- ja arvostelumenestys. Varjopoika ilmestyi suomeksi tammikuussa Charlotta Lugn ja Shirin Sundin 2. Teidän on pakko auttaa.

Vauva ei enää hengitä! Puolivuotias tyttövauva tuodaan solnalaiseen lastensairaalaan henkihieverissä - hänellä on vakavia aivovammoja. Vauvaa on ravisteltu niin rajusti että hän tuskin selviytyy. Kuka on voinut tehdä viattomalle lapselle sellaista? Glorian hyväosaiset vanhemmat joutuvat nopeasti epäilyksen valokeilaan. Tapausta selvittävät tahoillaan rikostarkastaja Charlotta Lugn ja oikeusavustaja Shirin Sundin. Huvila-alueen prameissa taloissa kytee murheita, joita nougatin väriseksi maalatut seinät eivät onnistu peittämään.

Wennstam kirjoittaa kuristavasti tabuaiheesta: Hän on ottanut myös julkisuudessa kantaa kysymyksiin seksuaalisista väärinkäytöksistä. Kivisydän on toinen, itsenäinen osa jännitystrilogiassa, jonka avasi Petturi Katrina Wennstamin kirjat ovat ykkösluokkaa. Kuinka käy pikkukaupunkilaisetsivälle, kun hän joutuu tekemisiin Helsingin nilkkien kanssa? Helleaalto saa Kallion kadut hehkumaan polttavan kuumina, kun rakkaudessa pettynyt Kuhala saapuu Helsinkiin tapaamaan vanhaa ihastustaan Anastasia Maz-Abunzjahia.

Naisen asunto löytyy tyhjänä, ja sen liepeiltä joukko mieluiten piilossa auringonvalolta pysytteleviä stadilaisia. Pian Kuhala saa kuulla, että pääkaupungissa on viime päivinä kuristettu hengiltä kaksi naista ja että seuraavaa uhria on lupa odotella lähiaikoina.

Vaikka kyseessä on puhdas lomamatka ja Hippu-koirakin kaipaa jo kotiin, hän ei voi olla selvittämättä, mihin ihanainen Anastasia on kadonnut. Hänet tunnetaan eritoten kiitetyistä ja palkituista dekkareistaan. Dekkaristina Ropponen on mehevän kielen ja henkilökuvauksen mestari, jonka rujon kauniita henkilöitä ei voi olla rakastamatta. Vuonna ilmestynyt Kuhala ja hautausmaan risteys on Ropposen kahdeksas Otto Kuhala -romaani. Ropposen esikoisteos, vuonna ilmestynyt rikosromaani, Pronssijuhlat sai lukijoilta ja kriitikoilta lämpimän vastaanoton ja on esitetty neliosaisena kuunnelmadramatisointina.

Vuonna ilmestynyt dekkari Kuolemanuni sai Vuoden johtolanka -palkinnon. Painajaiseksi muuttuneen unelmakaupungin asukkaat joutuvat punnitsemaan, onko makea valhe sittenkin parempi kuin katkera totuus.. Wayward Pines näyttää idylliseltä pikkukaupungilta, mutta todellisuudessa siellä eletään kaupungin perustajan, David Pilcherin, raudanlujassa komennossa. Pois ei voi lähteä, ellei mieli päästä hengestään.

Mutta nyt Pilcher kätyreineen on mennyt liian pitkälle. Kaupungissa kolme viikkoa seriffinä ollut salaisen palvelun agentti Ethan Burke ei aio enää katsoa toimettomana vierestä. Mutta Pilcherin kosto on kauhea. Pystyykö Ethan pelastamaan Wayward Pinesin, viimeisen kaupungin?

The Melody Lingers On, Kun totuus käy liian kalliiksiSkandaalinkäryinen liikemies, sisustussuunnittelijoiden kuningatar - ja petos, joka sai seurapiirit järkkymään. Tämän mehevämmäksi ei mysteeri muutu! Miljardeja kavaltanut liikemies katoaa Karibianmerellä. Kaksi vuotta myöhemmin skandaali on edelleen kaikkien huulilla: Bennettin leski Anne on vakuuttunut miehensä syyttömyydestä, samoin hänen poikansa Eric. Kun rahavaikeuksiin joutunut Anne sitten päättää muuttaa pienempään asuntoon, hän palkkaa avukseen sisustussuunnittelija Glady Harperin.

Ylellisiin toimeksiantoihin tottuneen Gladyn assistenttina toimii sisukas yksinhuoltaja Lane Harmon, joka ihastuu Ericiin. Lane ei kuitenkaan tiedä, että mitä lähemmäksi Bennettejä hän pääsee, sitä suurempaan vaaraan hän asettaa itsensä - ja nelivuotiaan tyttärensä.

Mary Higgins Clark s. Hän pitää kunnia-asianaan tarjoilla kauhua hyvin annosteltuna ja kauniisti katettuna. Kolmisenkymmentä vuotta jatkuneen kirjailijanuransa aikana hän on julkaissut lähes kolmekymmentä romaania tai kertomuskokoelmaa, jotka ovat kaikki olleet suurmenestyksiä.

Kirja ilmestyy myös sähkökirjana Lisätietoa: Lontoolaisella huutokauppakamarilla työskentelevä Judith tajuaa pomonsa olevan osallisena taideväärennökseen. Ennen kuin ehtii paljastaa mitään, Judith saa potkut. Katkerana hän toteaa pystyvänsä itse paljon parempaan. Alkaa vaarallinen seikkailu escort-tyttöjen Nizzassa, rikkaiden huvijahdeilla, älykköpiirien Pariisissa ja Sveitsin pankkimaailmassa.

Maestra on psykologisen trillerisarjan ensimmäinen osa. Kirjan pohjalta on tekeillä elokuva. Hilton on lontoolainen kirjailija ja toimOittaja. Valmistuttuaan Oxfordista hän opiskeli taidehistoriaa Pariisissa ja Firenzessä. Hän on työskennellyt toimittajana, taidekriitikkona ja tv-juontajana. Tällä hetkellä on asuu Lontoossa. Kohuttu Maestra on hänen esikoisromaaninsa, ja sen aiheuttama kohu on yllättänyt kaikki.

Maestrasta on tekeillä myös elokuva. Time to be grown up about female desire. Oxford historian Lisa Hilton LS Hilton Is this "geeky" Oxford graduate Mihin joudumme kun kuolemme?

Yliluonnollinen trilleri vie tuonpuoleiseen, jossa pelataan julmaa peliä siitä, kuka saa palata elämään. Jasmin Pascal-Anderson haavoittuu kuolettavasti ja huomaa päätyneensä outoon satamakaupunkiin, jossa vainajat odottavat tuonen laivaa tai paluuta elämään. Jokin on kuitenkin pahasti vialla. Sairaalassa henkiin virkoava Jasmin ei koskaan toivu kokemastaan. Kaikkea varjostaa tieto, että tuonpuoleisesta on tullut röyhkeyden pelikenttä, missä katalimmat juonivat itsensä takaisin elämään.

Eikä kukaan usko häntä. Kun Jasminin pieni poika sitten joutuu hengenvaaraan, Jasmin on kahden tulen välissä. Ilman leikkausta poika kuolee, sydämen pysäyttämistä vaativa leikkaus taas vie hänet kaupunkiin, joka on koituva hänen kohtalokseen. On vain yksi vaihtoehto. Jasminin on seurattava perässä. Kirja ilmestyy myös sähkökirjana Lars Kepler DekkariNetissä. Ajankohtainen trilleri terrorismista, Ruotsin lähiöistä ja kaiken takana vaikuttavasta rahasta.

Uimarin itsenäisessä jatko-osassa Klara Walldéen joutuu mukaan kansainväliseen vyyhteen, jossa sisar etsii veljeään, Tukholman lähiöissä kytee kapina ja terrorismia pyörittävä raha murentaa yhteiskunnan perustaa.

Yasmine ja Fadi pakenevat lapsina Syyriasta. Uusi elämä Ruotsissa on vaikeaa erityisesti Fadille, ja kun hän joutuu vaikeuksiin, ottaa Yasmine syyt niskoilleen ja muuttaa maasta.

Yasmine pärjää New Yorkissa, mutta yksin jäänyt Fadi radikalisoituu. Klara Walldéen taas yrittää toipua Lontoossa Uimarin tapahtumista, kun outoja alkaa tapahtua: Jäljet johtavat Tukholmaan, jonka lähiöissä kytee kapina. Sinne palaa myös Yasmine etsimään kadonnutta veljeään. Ruotsalainen Joakim Zander   s.

Uimari on hänen ensimmäinen romaaninsa, ja se on myyty 27 maahan. Rikostarkastaja Fabian Risk joutuu laittamaan koko uransa peliin ratkaistakseen Ruotsin oikeusministerin mystisen katoamisen. Rikostarkastaja Fabian Risk tutkii oikeusministerin merkillistä katoamista Tukholman valtiopäiviltä: Risk joutuu mittavan sumutuksen kohteeksi, mutta samassa sumussa hapuilee Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo. Risk ajautuu yhä syvemmälle korkean tason salaliittoon, joka osoittautuu kylmäävämmäksi kuin kukaan osasi aavistaa.

Tunnetuksi Ahnhem tuli Wallander- ja Irene Huss -televisiosarjojen käsikirjoittajana. Filmon tekemässä kirjoihin pohjautuvaa tv-sarjaa. Kurt Austin kyberroistojen kintereillä. Ihmiskauppaan erikoistuneet roistot hamuavat valtaa kybermaailmassa - Kurt Austinin erikoisryhmä iskee takaisin! Kurt Austin NUMAn erikoisprojekteista palaa tajuihinsa loukkaannuttuaan uppoavan huvijahdin pelastusyrityksessä.

Näkikö hän entisen rakastettunsa Sienna Westgaten hukkuvan? Kurtin on saatava selvyys asiaan. Nainen on tietokonealan gurujen guru, joka on joutunut kyberrikollisjengin kynsiin.

Maailman koko tietoliikenne on uhattuna, kun Brévardin roistosuku hamuaa valtaa. Intian valtamereltä Pohjois-Koreaan ja sieltä Madagaskarille syöksyvät sankarit Austin ja Zavala joutuvat tekemään kaikkensa estääkseen koko maailmaa luisumasta häikäilemättömien rikollisten armoille.

Jännitysromaanien lisäksi Cusslerilta on julkaistu mm. Cussler ja hänen vapaaehtoinen miehistönsä ovat paikantaneet jo yli 60 historiallisesti merkittävää alusta, kuten maailman ensimmäisen taistelusukellusveneen, Yhdysvaltain sisällissodan aikana uponneen etelävaltiolaisen C.

Coloradon vuoristoseuduilla ja Arizonan erämaissa viihtyvä Clive Cussler on myös tunnettu vanhojen autojen keräilijä, jonka kokoelmissa on satakunta luvun autoharvinaisuutta.

Zack Herry, poliisin erikoisyksikön nuori komeetta, joutuu poliisin sisäisen tutkinnan hampaisiin selvittäessään Ruotsin historian pahinta murha-aaltoa. Neljä aasialaista naista löytyy raa'asti surmattuna tukholmalaisesta asunnosta.

Viides on jätetty henkitoreissaan sairaalan portille. Vammoista päätellen hän on joutunut koiralauman raatelemaksi. Onko kyse naisvihasta, rasismista vai ihmiskaupasta? Vain se on tiedossa, että ellei murhaajaa pian löydetä, naisia kuolee lisää. Zack Herry tekee päivät vimmaisesti töitä rikosten selvittämiseksi, mutta öisin hänen on paettava todellisuutta, ristiriitojaan - ja oman lapsuutensa verisiä muistoja.

Hän kasvoi Linköpingin lähistöllä ja asuu nykyään Mallorcalla. Vuonna Kallentoftin romaani Pesetas voitti parhaalle ruotsalaiselle esikoisromaanille myönnettävän Katapult- palkinnon. Ensimmäisen Malin Fors -dekkarinsa hän julkaisi Hän on myös intohimoinen kokki ja on kirjoittanut palkitun ruokareportaasikirjan Food noir.

Hänen teoksiaan on myyty yhteensä lähes kappaletta. Myös toimittajana työskennellyt Lutteman asuu Örebrossa, Ruotsissa. Schneewittchen muss sterben, Uusi dekkaritähti Saksasta kirjoittaa vuoristokylän synkästä salaisuudesta.

Rikostarkastaja Pia Kirchhoff ja Oliver von Bodenstein joutuvat outoa liikenneonnettomuutta selvitellessän pikkukylään, jota painaa vuosien takaisen kammottavan rikoksen varjo. Kauhu hiipii kylään, kun jälleen katoaa nuori tyttö.

Yksimielisiä paikalliset ovat vain siitä, että poliisille ei puhuta. Nele Neuhaus on Saksan tämän hetken myydyin rikoskirjailija.

Onko aikakin saada myös saksalaisdekkareita. Antti Autio - Pekka Marjamäki. Onko Sara Texas syytön vai syyllinen? Kovaksikeitetyn dekkarin lajityypillä leikittelevä mestarillinen murhamysteeri Ruotsin tämän hetken arvostetuimmalta jännityskirjailijalta. Menestyvän asianajaja Martin Bennerin luo saapuu epätoivoinen mies. Hän vaatii Benneriä todistamaan siskonsa syyttömyyden viiteen murhaan ja etsimään tämän pojan, Mion. Veli ei usko että hänen sisarensa, Texasiin au pairiksi tullut ruotsalaistyttö, olisi kuunaan tappanut ketään.

Kunnianhimoinen Benner ottaa tapauksen tutkittavakseen, ja sotkeutuu vaaralliseen rikosvyyhteen. Lotus blues on kehutun kaksiosaisen jännitystarinan ensimmäinen osa. Toinen osa, Mion blue s , ilmestyy lokakuussa Ohlsson aloitti ensimmäisen romaaninsa Nukketalon  kirjoittamisen ollessaan työkomennuksella Bagdadissa. Vuodesta hän on ollut vapaa kirjailija. Kristina Ohlssonin dekkarit ovat ruotsalaista ykköslaatua I stundens hetta, Viides Sandhamn-dekkari paljastaa kesän toiset kasvot.

Mikä on ihanampaa kuin juhannusjuhla saaristossa? Meri tuoksuu, rannat ovat täynnä rentoja, hauskaa pitäviä ihmisiä. Mutta kun saaren nimi on Sandhamn, ei kuolema ole koskaan kaukana. Iloisen joukon keskellä nuori tyttö lysähtää yhtäkkiä huumattuna hiekalle, ja aamulla rannalta löytyy ruumis.

Perheisiin iskee kauhea huoli. Aikuiset alkavat tajuta, että nuorilla on salainen elämä, josta he eivät tiedä mitään. Juristi Nora Linde viettää saaressa ensimmäistä juhannustaan uuden rakkaansa Jonaksen kanssa. Pian katoaa Jonaksen tytär Wilma, ja alkaa kuumeinen etsintä. On aika kutsua Noran ystävä, Nackan poliisin Thomas Andreasson paikalle saaren kesäyöhön. Hän asuu talvet Tukholmassa ja kesät sukunsa huvilassa Sandhamnin saarella, minne hän rikostarinansakin sijoittaa.

Stenin rikostarinoissa perheellä ja ihmissuhteilla on keskeinen rooli niin päähenkilöiden arjessa kuin rikosten motiivinakin, aivan kuin oikeassa elämässä. Stenin rakastetuista dekkareista on tehty Suomessakin nähty tv-sarja Murha Sandhamnissa. Tietokirjat Christie, Agatha, Brawn, David toim.

Little Grey Cells, Maailma kuuluisan salapoliisin silmin. Herkullinen kokoelma maailman kuuluisimman salapoliisin, Hercule Poirotin, lausahduksia elämän eri aloilta. Kokoelmaan sisältyvät Agatha Christien artikkelit vuodelta Poirotin hahmon synnystä ja heidän välisestään suhteesta. Mutta tunnetta ja järkeä ei voi sekoittaa. Mutta ihailen sitä häkin ulkopuolelta.

En mene häkkiin sisälle. Kirjoittajat Paula Arvas FT ja dosentti, päätoimittaja Voitto Ruohonen FT ovat laaja-alaisia erityisesti suomalaisen rikoskirjallisuuden asiantuntijoita. Arvas on väitellyt Helsingin yliopiston kotimaisen kirjallisuuden oppiaineesta luvun suomalaisista salapoliisiromaaneista ja Ruohonen Joensuun yliopistossa Matti-Yrjänä Joensuun tuotannosta.

Mikä tekee tieteiselokuvasta taidetta ja viihdettä? Miten avaruusmatkoista, ihmiskoneista ja muukalaishirviÖistä on tullut valkokankaan menestystuotteita? Tieteiselokuvan osuus filmiteollisuudessa on kasvanut etenkin luvulla.

Suosituimmat scifi-spektaakkelit, kuten Avatar ja Tähtien sota -trilogiat, ovat tehneet kerta toisensa jälkeen ennätyksiä lipputuloissa. Millaisen lajiperinteen varaan nämä elokuvat ovat syntyneet?

Tieteiselokuvan käsikirja esittelee lajityypin kehitystä mykkäkauden lyhytfilmeistä digiefekteillä rakennettuihin maailmoihin. Vähän tunnetut B-tuotannot esitellään yhtä merkittävinä kuin kuuluisat blockbuster-filmit. Kirjan tietolaatikoissa analysoidaan lähemmin lajikohtaisia merkkitapauksia, kuten , Alien, Blade Runner ja Matrix. Tieteiselokuvan käsikirja on lajinsa ensimmäinen suomenkielinen tietoteos. Teos on itsenäinen jatko-osa Tieteiskirjallisuuden käsikirjalle Markku Soikkeli FT on tamperelainen opettaja, tutkija ja kirjailija.

Arktinen Banaani Parkkari, Jukka: Lievestuore saa New Yorkin terrori-iskun syksynä ihmeteltävää, kun paikallisen neidon komea saudi-aviomies asettuu kylälle ja ryhtyy määrätietoisesti suomalaistumaan. Harjoituksiin kuuluvat esimerkiksi hiihtolenkit ja lintubongaus Suomen suurimman asevarikon ympäristössä.

Suomalaistumista suunnittelee myös Helsingin CIA: Sähäkkä ja maailmaa - joskaan ei uutta asemamaataan - tunteva uusi esimies ottaa sydämen asiakseen suomalaisviranomaisten aktivoimisen USA: Siihen liittyvässä suunnitelmassa Kaariasellekin on tarjolla vauhdikas rooli.

Samaan aikaan Venäjän sotilastiedustelu GRU ja Suomen pääesikunnan tutkintaosasto pelaavat kiihtyvää operatiivista peliään, josta molempien laitosten legendaariset pääpelurit suorastaan nauttivat. Kaksoisagenttien, harhautusten ja epäilysten täyttämässä maailmassa seuraavan siirron parhaiten aavistava pelaaja voittaa - ainakin yhden erän kerrallaan.

Sarjassa on aiemmin ilmestynyt: Suoraan hevosen suusta , Vastarannan vakoilija , Kontrolli parempi , Putin, Vladimir Putin ilm. Atenan kevät - kaikki kirjauutuudet     Ekholm, Kai: The Quality of Silence, Alaskan talvessa päivät eivät erotu öistä, ja kylmyys tunkeutuu kaiken läpi. Kymmenvuotias kuuro Ruby matkustaa äitinsä Yasminin kanssa rekan kyydissä Alaskan halki. He etsivät Rubyn isää, luontokuvaajaa, joka on nähty viimeksi pienessä inuiittikylässä.

Kylän uskotaan tuhoutuneen tulipalossa, mutta toivo isän löytymisestä ei ole vielä sammunut. Yasminin ja Rubyn matka etenee hitaasti jäisillä teillä lumimyrskyn yltyessä ja muuttuu yhä vaarallisemmaksi, kun rekan taustapeiliin ilmestyvät yhtäkkiä tuntemattoman auton etuvalot. Joku seuraa heitä pimeydessä. Suositun englantilaisen kirjailijan Rosamund Luptonin jännitysromaani on hyytävän koukuttava.

Rubyn hiljainen maailma täynnä värejä ja viittomia äänteiden sijaan, jännitteet perheen sisällä sekä Alaskan ankara talvi luovat puitteet huikealle lukuelämykselle. Englantilainen Rosamund Lupton s. Hänen esikoisromaaninsa Sisar kevät oli huikea menestys ympäri maailman.

Lupton asuu Lontoossa miehensä ja kahden poikansa kanssa. Loistavia trillereitä molemmat Sisar ja Mitä jäljelle jää. Hienoa, että saadaan Luptonia lisää. Rei Shimura menetysten rannikolla. The Kizuna Coasta, Maanjäristys ja sitä seuraava tsunami iskevät hirmuisella voimalla Japaniin maaliskuussa Havaijille asettunut japanilais-amerikkalainen Rei Shimura saa pian järistyksen jälkeen sekavan puhelun ystävältään herra Ishidalta, joka kertoo olevansa loukussa tsunamin runtelemalla Tohokun rannikolla.

Rei matkustaa Tokion kautta Tohokuun ja ryhtyy etsimään ystäväänsä. Kun myös herra Ishidan apulainen katoaa ja joku vaikuttaa seuraavan Reitä joka paikkaan, hän ymmärtää, että kyse on muustakin kuin vain maanjäristyksen aiheuttamista tuhoista. Japanin kiehtovan erilaiset tavat ja kulttuuri tuhansia vuosia vanhoine taidemuotoineen ja eksoottisine ruokineen tulevat tutuiksi rakastetun Rei Shimura -jännityssarjan uusimmassa, itsenäisessä osassa.

Upeata, että saadaan kuuden vuoden tauon jälkeen Sujata Masseyltä uusi Rei Shimura. Gummerus - Sujata Massey. Legado en los huesos, Oikeudenkäynti murhatun teinitytön isäpuolta vastaan alkaa. Mukana on Amaia Salazar, murharyhmän nykyinen johtaja, joka vuosi sitten ratkaisi Baztanin laaksossa kauhua kylväneiden basajaun-murhien tapauksen. Isäpuolen syyllisyys on selvä, mutta yhtäkkiä tuomari ilmoittaa, että oikeudenkäynti täytyy perua: Vanki on jättänyt Salazarille itsemurhaviestin, jossa on vain yksi sana: Baskimytologiassa kyklooppiin viittaava sana vie rikosylikonstaapelin uudelleen kotiseudulleen Baztaniin.

Tällä kertaa murharyhmää työllistävät perheväkivalta sekä oudot ihmisluu-uhraukset pikkukylän kirkossa. Baskimaan murhat -sarjan toinen osa käsittelee naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ja äitiyden yhdistämistä vaativaan ammattiin.

Baskimaan murhat -sarja on yli kappaleen kokonaismyynneillään valloittanut Espanjan myyntilistojen kärkipaikat, ja se julkaistaan yli 30 maassa. Oikeustiedettä opiskellut Redondo asuu Ribera de Navarrassa. Fred Vargasin rakastettu Adamsberg-sarja kertoo pariisilaisesta murharyhmästä, jossa työskentelee joukko persoonallisia poliiseja. Murharyhmän sielu on karismaattinen komisario Adamsberg, jonka ajattelu on silkkaa tajunnanvirtaa.

Hänen oikea kätensä on valkoviinille perso, kävelevä tietosanakirja Danglard ja vasen kätensä amatsonimainen Retancourt, joka tyrmää tarvittaessa isonkin miehen. Kaikki suojelevat toistensa pikku erikoisuuksia ja ratkaisevat Adamsbergin aina oikeaan osuvia harhailuja myötäillen murhan kuin murhan.

Ja matkan varrella lukija nauttii. Hyisiä aikoja vie lukijan 10 vuoden takaisiin, selittämättömiin tapahtumiin Islannissa ja Robespierre-fanaatikkojen salaseuraan Pariisissa. Kyseessä on itsemurhiksi lavastettujen murhatapausten sarja, jonka Adamsbergin tiimi saa tutkittavakseen. Pohjolan jäätiköiden hurjuus ja Ranskan vallankumouksen kauaskantoiset seuraukset hämärtävät murhavyyhtiä, jonka ratkaisun voi selvittää vain Adamsberg, joka ajattelee aivan toisin kuin kukaan muu… Fred Vargas on Ranskan arvostetuin dekkarikirjailija ja eurodekkarin ykköstähti Fred Vargas s.

Juuri arkeologia tutustutti kirjailijan vanhoihin legendoihin ja innoitti häntä kirjoittamaan dekkareita. Vargas onkin sitä mieltä, että taide syntyi alun perin siksi, että ihmiset saisivat nukuttua öisin. Tarinoissa paha saa palkkansa ja pelot pysyvät kurissa!

Merellinen keittokirja on syötävän hyvä aluevaltaus Camilla Läckbergiltä ja huippukokki Christian Hellbergiltä.

Herkullisten ruokien ohella keittokirja tutustuttaa lähemmin Läckbergin dekkareista tutun Fjällbackan maisemiin Länsi-Götanmaan rannikolla. Kirjassa on noin 60 reseptiä, laaja kattaus meren antimia, pientä piknik- ja lounasruokaa, grilliherkkuja ja juhlapyhien parhaita, talviajan päivällisiä ja marjaisia jälkiruokia — selkeitä makuja ja helposti toteutettavia ohjeita. Rakkaus ruokaan ja Fjällbackaan maustaa jokaista kirjan reseptiä.

Koko sivun kuulaat ruokakuvat herättävät nälän, ja lämminhenkiset miljöökuvat vievät viehättävään ruotsalaiseen kalastajakylään ja vesille Läckbergin kanssa. Ruotsalainen Camilla Läckberg s. Hänen romaanejaan on myyty yli 12 miljoonaa kappaletta, yli 50 maassa, ja niistä on tehty myös elokuva- ja tv-sovituksia. Camilla on kotoisin Fjällbackan kylästä, jonne myös hänen rikosromaaninsa sijoittuvat. Nykyään hän asuu Tukholman lähistöllä.

Hellberg valittiin vuoden kokiksi ja on sen jälkeen työskennellyt TV4: HarperCollinsNordic   Baldwin, Carey: Caitlin Cassidyn isä tuomittiin kuolemaan tunnustamastaan brutaalista murhasta. Caitlin oli kuitenkin vakuuttunut isänsä syyttömyydestä. Menneisyys tekee paluun, kun oikeuspsykiatrina toimiva Caitlin saa tehtäväkseen laatia profiilin nuoren naisen surmaajalle. Tehtävä osoittautuu hengenvaaralliseksi, kun isän puolustusasianajaja, hänen vanha ystävänsä, ammutaan aivan Caitlinin nenän edessä, ja Caitlinista uhkaa tulla murhaajan seuraava uhri.

Yhdessä FBI-agentti Atticus Spenserin kanssa Caitlin aloittaa tappajan, mahdollisen sarjamurhaajan - tai pikemminkin sarjamurhaajien - jahtaamisen.

Jäljet johtavat salaiseen murhaklubiin. Pian kukaan ei ole turvassa. Hän asuu naapurustossasi, hienossa talossa, jossa on hyvin hoidettu puutarha. Hän käy ostoksilla samassa ruokakaupassa kuin sinä ja vilkuttaa sinulle iloisesti, kun käännyt pihaasi. Hän on täysin normaali. Se mitä et tiedä on että hän on rakentanut kellariinsa häkin, ja että hänen ostamansa ruoka on tarkoitettu häkissä vangittuna olevalle nuorelle naiselle.

Tämä nainen on vain yksi monista miehen sieppaamista naisista eikä naisella ole aavistustakaan siitä, mikä häntä odottaa. Hän saa tyydytystä toisten kiduttamisesta, niin se on aina ollut. Se on aivan normaalia.

Sitten hän tapaa kalatiskin myyjän ja yhtäkkiä kaikki muuttuu. Graeme Cameron asuu perheensä kanssa Norfolkissa Englannissa.

Hän ei ole koskaan työskennellyt poliisi, akuuttilääkärinä, rikostoimittajana tai oikeusantropologina. Normaali on hänen ensimmäinen romaaninsa. Evergladesin rämealueelta löytyy naisen ruumis ja arvostettu syyttäjä Abe Beckham kutsutaan valvomaan tapauksen tutkintaa. Kaikki tuntuvat pitävän häntä syyllisenä, mutta onko hänellä todellakin jotakin tekemistä murhan kanssa?

Aben ensimmäinen vaimo oli kuollut nuorena ja toinen vaimo kadonnut yllättäen. Joten kaikkien huulilla on kysymys: Kuka tuo mies oikeastaan on? Elämän ja kuoleman leikki. Komisario Deckerin on melkein mahdotonta yhdistää kuvat naiseen, joka istuu hänen edessään ja pyytää häneltä apua.

Terry McLaughlin on joutunut psykopaattisen aviomiehensä pahoinpitelemäksi ja on nyt peloissaan. Pian heidän tapaamisensa jälkeen Terry katoaa jäljettömiin. Samaan aikaan rakennustyömaalta löydetään kuollut nainen.

Miten nuoren sairaanhoitajan ruumis on päätynyt sinne? Onko hänen kevytmielinen ja kuluttava elämäntyylinsä johtanut hänen ennenaikaiseen kuolemaansa vai onko hän mahdollisesti sarjamurhaajan uhri? Nämä kaksi tapausta aiheuttavat Deckerille päänvaivaa. Onko kadonnut nainen myös murhattu vai onko hän kadonnut vapaaehtoisesti? Jäljet johtavat eri suuntiin. Kun sitten tapahtuu lisää katoamisia, Decker ymmärtää, että tapausten selvityksellä on kiire — kukaan ei ole turvassa niin kauan kuin murhaaja on vapaalla jalalla.

Good Girl - Kunpa tietäisit. Olen seurannut naista nyt muutaman päivän. Tiedän, mistä hän ostaa ruokansa, missä hän pesettää vaatteensa ja missä hän on töissä. En tiedä hänen silmiensä väriä enkä sitä, miltä ne näyttävät, kun hän on peloissaan.

Saan pian tietää sen. Mia Dennett on merkittävän chicagolaistuomarin ja tämän hiljaisen seurapiirivaimon nuorempi tytär, joka rikkoo rajoja opettamalla vaihtoehtokoulussa kuvaamataitoa.

Eräänä iltana Mia menee baariin tavatakseen ailahtelevaisen poikaystävänsä. Kun tätä ei kuulu paikalle, Mia lähtee arvoituksellisen vieraan miehen matkaan. Sulavakäytöksinen ja älykkään oloinen Colin Thatcher vaikuttaa ensi alkuun turvalliselta yhden yön jutulta, mutta seuratessaan Colinia tämän kotiin Mia tekee elämänsä pahimman virheen.

Colin on värvätty sieppaamaan Mia osana mieletöntä kiristysjuonta, mutta suunnitelma saa yllättävän käänteen, kun Colin päättää piiloutua, Mia vankinaan, syrjäiseen mökkiin Minnesotan erämaahan ja paeta poliisia ja murhanhimoista pomoaan ja tämän kätyreitä.

Mian äiti, Eve, ja etsivä Gabe Hoffman tekevät kaikkensa löytääkseen kadonneet, mutta kukaan ei osaa ennustaa niitä tunnesiteitä, jotka viime vaiheessa saavat tämän perheen maailman romahtamaan. Koukuttavan jännittävä ja tiivistunnelmainen trilleri, Good Girl on kiehtova esikoisteos, joka paljastaa, että täydellisessä perheessä ei mikään ole sitä miltä näyttää Kubica käytti äskettäin julkaistun Good Girl -esikoisromaaninsa kirjoittamiseen neljä vuotta.

Sen lisäksi kului ensin kaksi vuotta agentin ja sitten toiset kaksi vuotta kustantajan löytämiseen. Mutta sen jälkeen kaikki tapahtuikin nopeasti. Sekä lukijat että kriitikot kirjan omakseen heti sen jälkeen kun se vuoden ilmestyi USA: Mary Kubicalla on filosofian kandidaatin tutkinto historian ja amerikkalaisen kirjallisuuden alalta. Hän asuu Chicagon ulkopuolella miehensä ja kahden lapsensa kanssa. Good Girl on hänen ensimmäinen teoksensa. Tällä hetkellä hän kirjoittaa järjestyksessä toista romaaniaan, Pretty Baby, jossa nainen törmää kohtalokkaasti erääseen kodittomaan.

Kirja on julkaistu USA: Perhe, joka on hajoamisen partaalla. Hän näkee teinitytön seisomassa kaatosateessa juna aseman laiturilla. Tyttö pitää pientä lasta sylissään. Hän nousee lähtevään junaan ja katoaa sen mukana, muttei saa tyttöä pois ajatuksistaan Heidi Wood on aina ollut hyväntahtoinen nainen.

Hän on töissä voittoa tavoittelemattomassa järjestössä. Sen lisäksi hän ottaa huostaansa kulkukissoja. Kuitenkin kun hän tulee takaisin kotiin nuoren Willow nimisen naisen ja tämän neljän kuukauden ikäisen vauvan kanssa, ovat Heidin mies ja tytär kauhuissaan. Tämä kodittoman ja sotkuisen näköinen tyttö voisi hyvinkin olla rikollinen - tai pahempaa. Heidi kutsuu Willowin ja hänen vauvansa kotiinsa turvaan huolimatta perheensä vastusteluista. Heidi viettää seuraavat päivät auttaen Willowta pääsemään takaisin jaloilleen, mutta kun vihjeitä Willowin menneisyydestä alkaa ilmestyä, joutuu Heidi päättämään kuinka pitkälle hän on valmis menemään auttaakseen tätä tuntematonta tyttöä.

Se mikä alkaa vain pelkästä hyvyyden osoituksesta osoittautuu paljon kieroutuneemmaksi tarinaksi kuin mitä olisi osannut odottaa. Birthdays for the Dead, Ash Henderson -sarja 1.

Mediat ovat antaneet hänelle nimen "Syntymäpäiväsankari". Hän on siepannut tyttöjä vuosien ajan, aina vuotissyntymäpäivän kynnyksellä.

Hän lähettää tytön perheelle aina syntymäpäiväkortin, josta käy ilmi kuinka hän hitaasti kiduttaa tytön kuoliaaksi. Rikostarkastaja Ash Hendersonin Rebecka-tytär katosi viisi vuotta sitten. Vuosi katoamisen jälkeen tuli ensimmäinen kortti - polaroidkuva tuoliin sidotusta tytöstä. Sen jälkeen on tullut joka vuosi uusi, toinen toistaan pahempi kortti.

Mutta Ash ei ole koskaan kertonut kenellekään syntymäpäiväkorteista. Sillä jos totuus tulisi julki, hänet siirrettäisiin pois rikostutkinnasta, ja silloin hän ei voisi pitää huolta siitä, että Rebeckan murhaaja saa ansionsa mukaan.. Tämä on ensimmäinen kirja rikostarkastaja Ash Hendersonista.

Eräät ovat vain brutaalimpia kuin toiset. Hänen miehensä murhataan kylmäverisesti. Hänen sisarensa on kadonnut jäljettömiin. Kun Claire alkaa kaivella menneitä, hän ymmärtää elämänsä valheellisuuden - että hänen miehensä olikin jotakin aivan muuta kuin hän oli luullut. Pian hänelle selviää, että totuus on julmempi kuin hän oli koskaan osannut kuvitellakaan.

Karin Slaughter on kirjoittanut psykologisen trillerin, joka on niin jännittävä, että sen kesken jättäminen tekee suorastaan kipeää.

Karin Slaughter vierailee Suomessa 7. Blonde hair, blue eyes, Anna Pertola HarperCollinsNordic Psykologinen trillerinovelli ajasta ennen romaania Kaunokaiset! Kaunis nuori tyttö oli vain matkalla kotiin, kun… Julia Carroll tietää, että tämä on aivan liian tavanomainen alku jollekin kammottavalle. Kauniina ja älykkäänä vuotiaana collegeopiskelijana hänellä ei pitäisi olla juurikaan mitään huolia. Mutta kyllä hänellä on. Hän tuntee sisällään pelkoa, koska tyttöjä on alkanut kadota.

Julian opiskelutoveri, Beatrice Oliver, on kadonnut. Ja koditon nainen, joka tunnetaan nimellä Mona, on myös kadonnut. Molemmat ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen. Julia päättää ottaa selville, miksi he ovat kadonneet; kuka tai mikä on katoamisten taustalla. Jottei hänestä itsestään tule seuraavaa uhria! Novelli Kultakutri, sinisilmä toimii alkutahtina Karin Slaughterin psykologiselle trillerille Kaunokaiset , joka ilmestyy HarperCollins Nordicin julkaisemana maaliskuussa Kaunokaiset on niin jännittävä romaani, että sen kesken jättäminen tekee suorastaan kipeää.

Kultakutri, sinisilmä on novelli, jota et voi jättää lukematta! Uusin viesti kirjoittanut Teppo Vs: Uusin viesti kirjoittanut Screwed Vs: Uusin viesti kirjoittanut Emppuli Vs: Uusin viesti kirjoittanut tvih Vs: Uusin viesti kirjoittanut köpä Vs: Uusin viesti kirjoittanut raffe30 Ostetaan Kyosho inferno Uusin viesti kirjoittanut jykä79 Vs: Uusin viesti kirjoittanut Poinas2 Verkkokauppa kiinni Uusin viesti kirjoittanut eurorc.

Uusin viesti kirjoittanut Future-RC Uusia tuotteita varastos Uusin viesti kirjoittanut Hobbyfactory Vs: Uusin viesti kirjoittanut Hobbylinna Verkkokauppa uudistunut Uusin viesti kirjoittanut JQRacing Vs: Uusin viesti kirjoittanut LapSnapper LapSnapper kuulumisia vu Uusin viesti kirjoittanut RCM Vs: Uusin viesti kirjoittanut RacersGroupFinland Vs: Uusin viesti kirjoittanut RacingFactory Vs: Uusin viesti kirjoittanut Losikuski Vs: Uusin viesti kirjoittanut Matti Räsänen Vs: Uusin viesti kirjoittanut Rc-Navetta Vs: Uusin viesti kirjoittanut Tinoxin Oy Vs: Uusin viesti kirjoittanut ylikar-h Vs: Escort RS Mk2 ja Aktiiviset käyttäjät viimeisen 15 minuutin aikana: Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Ei uusia viestejä Uudelleenohjaava alue. Tapatalk käytössä SMF 2.

Synttäriruno vuotiaalle denise escort -

Risk joutuu siskolta pillua quntele sumutuksen kohteeksi, mutta samassa sumussa hapuilee Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo. Hän haastattelee kuolleen naisen puolisoa ja muita asianosaisia ja ryhtyy kuin huomaamattaan tekemään omaa murhatutkimustaan. Hän yrittää saada pikkukaupunkilaiset pelkäämään ja onnistuukin siinä. Hän on myös Västerbottens folkbladin pääkirjoitustoimittaja ja kirjoittaa kolumneja useisiin lehtiin. Tulokset Kilpailujen seurannat sekä tulokset ja jälkipelit. Craig Russell toimi aikoinaan useita vuosia poliisina Skotlannissa.

0 thoughts on “Synttäriruno vuotiaalle denise escort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *