Naisia miehille kinopalatsi helsinki elokuvat

naisia miehille kinopalatsi helsinki elokuvat

Remontoitu elokuvateatteri avataan perjantaina. Helsinkiläinen elokuvateatteri Maxim avaa uudestaan ovensa mittavan remontin jäljiltä. Teatterin molemmat salit on kunnostettu, ja kiinteistön tekniikka on uusittu. Maximissa voi jatkossa katsoa elokuvia alkoholijuomien ja pikkusuolaisen kera. Taide-elokuvan ystäviltä pääsi Helsingissä parkaisu marraskuussa , kun kävi ilmi, että art house -elokuvateatterina tunnettu Maxim saatetaan purkaa.

Rakennuksen omistava työeläkevakuutusyhtiö Ilmarinen irtisanoi silloin vuokrasopimuksensa elokuvateatteriketju Finnkinon kanssa. Purku-uhasta hätääntyneet elokuvan ystävät perustivat Facebookiin ryhmän teatterin puolustamiseksi, ja elokuvateatterissa alkoi myöhemmin pyöriä mainoselokuva, jossa Maximin nimekkäät tukijat kertoivat rakkaudestaan kyseiseen teatteriin.

Ilmarinen ilmoitti puolestaan joulukuussa suunnittelevansa Maximin tiloihin hotelli-elokuvateatteria yhdessä Kämp-hotellista tunnetun ketjun kanssa. Hanke kariutui syksyllä , sillä Ilmarisen mukaan huonoon kuntoon ajautuneen rakennuksen mahdolliset korjaus- ja laajennustyöt olisivat tulleet liian kalliiksi. On myös väitetty, että hanke kariutui kansanliikkeen vastustukseen. Uusi Maxim on Finnkinolle uudenlainen konsepti, sillä elokuvan katsomiseen voi liittää ravintolakokemuksen.

Finnkinon toimitusjohtajan Veronica Lindholmin mukaan yhtiöllä ei ole toistaiseksi suunnitelmia laajentaa uutta konseptia muualle. Maximista puhutaan Suomen vanhimpana elokuvateatterina, mutta tulkinta ei kestä täysin päivänvaloa. Alkuperäinen Maxim purettiin loppuvuonna , ja sen tilalle rakennettiin uusi elokuvateatteri. Uudessa asemakaavassa määrättiin, että vuonna valmistuneen alkuperäisen teatterin rakennustaiteellisesti ja kulttuurihistoriallisesti arvokas sisätila saatiin purkaa vain sillä ehdolla, että riittävä määrä sisustusta siirretään uuteen Maximiin.

Maximin pienempi sali on alkuperäisen elokuvasalin rekonstruktio. Finnkino saa Maximin ansiosta sulan hattuunsa Helsingissä art house -elokuvateatterin tukijana, mutta tilanne on toinen Lappeenrannassa. Siellä yhtiö osti viime vuonna kaksi perinteikästä, yksityistä elokuvateatteria, jotka se pian lopetti purkamalla kiinteistöistä kaiken elokuvatoimintaa tukevan irtaimiston. Se kertoo aggressiivisesta markkinapolitiikasta. Näin lappeenrantalaisille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin käydä elokuvissa Finnkinon uudehkossa, nelisalisessa elokuvateatterissa.

Maa-alueilla ennustetaan paikoin jopa 20 metriin sekunnissa yltäviä puuskia. Media-avain antaa kasvattajalle ennakkotietoa elokuvista ja eväitä elämysten purkamiseen.

Asiantuntijaraati esikatselee ja arvioi teatterilevitykseen tulevat elokuvat kasvatuksen näkökulmasta. Arvioteksteissä tarkastellaan muun muassa elokuvan arvomaailmaa, roolimalleja ja vaikkapa vauhdikkuutta. Media-avaimen avulla voit etsiä sopivia elokuvia esimerkiksi lapsen iän, ajankohtaisen teeman tai lajityypin perusteella.

Koulukino on valtakunnallinen elokuvakasvatusyhdistys, joka kannustaa kouluja elokuvan pariin ja tarjoaa opettajille elokuvakasvatuksen välineitä. Tavoitteena on tuoda koululaiset elokuvateatterielämyksen äärelle ja opettajat käsittelemään nähtyä jälkikäteen yhdessä oppilaiden kanssa.

Koulukino tuottaa opettajien elokuvakasvatustyön tueksi maksuttomia oppimateriaaleja elokuvateatterilevityksessä olevista elokuvista. Materiaalit ovat laajoja ja monipuolisia elokuvien ja elokuvakasvatuksen tietopaketteja, jotka kannustavat käyttämään elokuvaa opetuksessa eri oppiaineiden yhteydessä. Ikärajoista 7, 12 ja 16 voidaan joustaa lapsen kanssa elokuviin saapuvan aikuisen yli vuotiaan vastuulla kolme vuotta. Ikärajasta K18 ei jousteta. Ikärajat eivät ole suosituksia, vaan perustuvat lakiin.

Elokuvateattereiden on varmistettava, että elokuvakatsojan ikä riittää elokuvan katsomiseen. Varauduthan tarvittaessa todistamaan ikäsi lippukassalla sekä salin ovella ostaessasi lippuja ikärajamerkittyyn elokuvaan. Suosittelemme että sallittuihin elokuviin kannattaa tulla pienen lapsen kanssa, kun tämä jaksaa istua omalla paikallaan ja keskittyä itse elokuvaan.

Lapselle ostetaan aina oma lippu elokuvanäytökseen, poikkeuksena Vauvakino-näytökset. Elokuvat saavat ikärajan lisäksi sisältömerkinnän, joka kertoo, minkä tyyppisten lapsille haitallisten sisältöjen vuoksi elokuvalle on määritelty ikäraja.

naisia miehille kinopalatsi helsinki elokuvat Luetuimmat Juuri nyt Päivä Viikko 1. Remontoitu elokuvateatteri avataan perjantaina. Suosittelemme että sallittuihin elokuviin kannattaa tulla pienen lapsen kanssa, kun tämä jaksaa istua omalla paikallaan ja keskittyä itse elokuvaan. Finnkino saa Maximin ansiosta sulan hattuunsa Helsingissä art house -elokuvateatterin tukijana, mutta tilanne on toinen Lappeenrannassa. Hanke kariutui syksylläsillä Ilmarisen mukaan huonoon kuntoon ajautuneen rakennuksen mahdolliset korjaus- ja laajennustyöt olisivat tulleet liian kalliiksi. Teatterin molemmat salit on kunnostettu, ja kiinteistön tekniikka on uusittu.

HS ilmestyy tänään digitaalisena — Lue erikoisartikkeli historian hullusta vuodesta ja yli 30 muuta juttua. Massiivinen matalapaine tuo terveiset tropiikista ja muistuttaa, että elämme epävarmuuden ytimessä. Käytössäsi on kahden viikon tutustumistilaus. Jatka tästä kuukausi maksutta. Kluuvikadun elokuvateatteri Maxim kuvattuna vuonna Teatteriketju Finnkino avaa Maxim-elokuvateatterin uudestaan Helsingissä Kluuvikadulla.

Avajaisia vietetään Finnkinon suunnitelmien mukaan marras-joulukuussa. Teatterin kohtalosta on väännetty parin vuoden ajan. Tämä yli 90 päivää vanha arkistoartikkeli kuuluu HS Digi-tilaukseen. Lue 2 viikkoa maksutta Hanki rajaton lukuoikeus Kirjaudu sisään. HS Digi -tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita. Luetuimmat - Kulttuuri 1 Muotoilu. Näytä lisää Kirjoita Kommenttisi on moderoitavana. Luetuimmat Juuri nyt Päivä Viikko 1. Ikärajasta K18 ei jousteta.

Ikärajat eivät ole suosituksia, vaan perustuvat lakiin. Elokuvateattereiden on varmistettava, että elokuvakatsojan ikä riittää elokuvan katsomiseen. Varauduthan tarvittaessa todistamaan ikäsi lippukassalla sekä salin ovella ostaessasi lippuja ikärajamerkittyyn elokuvaan.

Suosittelemme että sallittuihin elokuviin kannattaa tulla pienen lapsen kanssa, kun tämä jaksaa istua omalla paikallaan ja keskittyä itse elokuvaan. Lapselle ostetaan aina oma lippu elokuvanäytökseen, poikkeuksena Vauvakino-näytökset. Elokuvat saavat ikärajan lisäksi sisältömerkinnän, joka kertoo, minkä tyyppisten lapsille haitallisten sisältöjen vuoksi elokuvalle on määritelty ikäraja.

Lapsille haitallista sisältöä ovat väkivaltainen, seksuaalinen ja ahdistusta aiheuttava sisältö tai muu näihin rinnastettava sisältö. Finnkinon verkkopalvelussa näytetään elokuvien tiedoissa enintään kaksi tärkeintä sisältömerkintää.

Luokittelun tarkat perusteet ja lisätietoja ikärajoista saat osoitteessa www. Premuim-yritysleffalippu Jukka Pelkonen siirtyy uusiin haasteisiin Olemme päivittäneet tietosuojaselosteeseemme Supersankarileffoja mainostajille Syksyn kohutuin yritystapahtumakiertue Uudet käyttöehdot näet täältä.

Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen tästä. Art house -elokuvan ystävät pääsevät Helsingissä takaisin Maximiin. Remontoitu elokuvateatteri avataan perjantaina. Helsinkiläinen elokuvateatteri Maxim avaa uudestaan ovensa mittavan remontin jäljiltä. Teatterin molemmat salit on kunnostettu, ja kiinteistön tekniikka on uusittu. Maximissa voi jatkossa katsoa elokuvia alkoholijuomien ja pikkusuolaisen kera. Taide-elokuvan ystäviltä pääsi Helsingissä parkaisu marraskuussa , kun kävi ilmi, että art house -elokuvateatterina tunnettu Maxim saatetaan purkaa.

Rakennuksen omistava työeläkevakuutusyhtiö Ilmarinen irtisanoi silloin vuokrasopimuksensa elokuvateatteriketju Finnkinon kanssa. Purku-uhasta hätääntyneet elokuvan ystävät perustivat Facebookiin ryhmän teatterin puolustamiseksi, ja elokuvateatterissa alkoi myöhemmin pyöriä mainoselokuva, jossa Maximin nimekkäät tukijat kertoivat rakkaudestaan kyseiseen teatteriin.

Ilmarinen ilmoitti puolestaan joulukuussa suunnittelevansa Maximin tiloihin hotelli-elokuvateatteria yhdessä Kämp-hotellista tunnetun ketjun kanssa. Hanke kariutui syksyllä , sillä Ilmarisen mukaan huonoon kuntoon ajautuneen rakennuksen mahdolliset korjaus- ja laajennustyöt olisivat tulleet liian kalliiksi. On myös väitetty, että hanke kariutui kansanliikkeen vastustukseen.

Uusi Maxim on Finnkinolle uudenlainen konsepti, sillä elokuvan katsomiseen voi liittää ravintolakokemuksen.

2 thoughts on “Naisia miehille kinopalatsi helsinki elokuvat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *